Vacature Technical Manager – Capable BV

Uw functie

U wordt resultaatverantwoordelijk voor de assemblageprocessen van Capable en stuurt als zodanig de afdelingen Productie en Engineering aan, met een totale span of control van ca. 16 medewerkers. Uw focus ligt op de verdere professionalisering en formalisering van het ETO proces; een proces waarin voortdurend verschillende projecten – variërend in omvang, urgentie en complexiteit – worden opgestart en uitgevoerd. Uw prestaties worden gemeten in termen van klant- en medewerkerstevredenheid, leverbetrouwbaarheid en projectwinstgevendheid. Als lid van het MT rapporteert u aan de General Manager.

Uw profiel

  • Een technische opleiding op hbo-niveau, bij voorkeur met specialisatie elektrotechniek, mechatronica of werktuigbouwkunde.
  • Vanuit de praktijk goed bekend met verbeterprocessen op basis van Lean Manufacturing en Six Sigma.
  • U heeft aangetoond ETO processen te kunnen ontwikkelen, implementeren en aansturen, vanaf eerste klantcontact tot en met gereed product.
  • U combineert vakinhoudelijke kennis met het vermogen om collega’s “mee te nemen” in veranderprocessen.
  • Goede communicatieve eigenschappen, inlevingsvermogen en overtuigingskracht.
  • U bent woonachtig op redelijke afstand van Breda.

Geboden

Capable BV is een succesvolle onderneming en behoort in haar vakgebied tot de top van markt. Deze zelfstandige functie combineert taken op strategisch, tactisch en operationeel niveau en heeft grote invloed op het groeipotentieel van de onderneming. Capable kent een informele, collegiale en resultaatgerichte bedrijfscultuur en hecht sterk aan individuele ontwikkeling, het nemen van initiatief en het dragen van verantwoordelijkheid. Uiteraard past bij deze positie een prima beloning, zowel primair als secundair.

Interesse?

Solliciteer dan via deze link. of via www.mercuriurval.nl. U vindt de vacature met ref.nr. 2679 of via de zoekterm “Capable”. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Koen van Doorn, associate consultant bij Mercuri Urval, tel.nr. 040 – 266 98 00. Voor meer informatie zie ook www.capable.nl.

Capable BV in Breda is een zelfstandige werkmaatschappij binnen de TKH Group NV en is gespecialiseerd in de ontwikkeling, assemblage en verkoop van kabels, connectoren en verbindingssystemen. Deze producten vinden hun weg naar verschillende sectoren binnen de geavanceerde maakindustrie, zoals de medische, defensie-, lucht- en ruimtevaartindustrie. Naast standaardproducten worden steeds meer producten klantspecifiek ontwikkeld en geassembleerd. Vanwege hun kritische toepassingsgebied dienen deze producten te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit alles vraagt een efficiënt én effectief ingericht “Engineer-to-Order” proces waarin nauwe samenwerking – zowel intern als extern met klanten – van essentieel belang is. Om het “Engineer to Order” proces binnen Capable verder vorm, inhoud én aansturing te geven, zoeken we kandidaten voor de functie van Technical Manager, met focus op verdere optimalisatie van het “Engineer-to-Order” assemblageproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Keywords: Vacature, Fulltime, Breda, Technisch manager, Manager techniek.

Six Sigma
Menu