We zijn trots op onze metro’s, trams, sneltrams en bussen. We zijn er trots op dat we al heel lang hét OV-bedrijf van Rotterdam zijn. De dynamiek van ons product zie je terug in onze ambities: altijd vooruit, elke dag beter worden. Daarvoor kijken we onder andere naar mogelijke verbeteringen in onze onderhoudsprocessen en sturingsinstrumenten. Om daar extra tractie aan te geven, zoeken we een bedrijfskundige met technische kennis die gek is op alles dat met sporen, trams en metro’s te maken heeft. Ben jij dat? En ben je zo’n type dat niet piept over een halfvol glas, maar gewoon op zoek gaat naar de kraan? Dan is dit helemaal jouw baan.

Je stapt als eerste in

Bij Infra Services, waar je de afdelingen Railtechniek, Energievoorziening, Technische Automatisering en Stations & Gebouwen aantreft, werken we graag lean. Wat we niet willen, is inleveren op kwaliteit. Onze bedrijfsvoering heeft daarom onze doorlopende aandacht. Daar gaan we nog een schepje bovenop doen, door kritisch te kijken naar onze werkprocessen en ze te verbeteren waar dat kan. Op basis van jouw kennis en ervaring stuur je dit proces trefzeker aan, bijvoorbeeld door het begeleiden van audits, schrijven van business cases, het verbeteren van de sturingsinstrumenten en het uitvoeren van verschillende projecten. Denk daarbij aan zaken als de consequenties voor het onderhoud van areaal uitbreiding of de vervanging van werkmaterieel. Dat je de 150 medewerkers van Infra Services overal bij betrekt, staat voor jou buiten kijf. Bij de RET doen we het samen.

De RET, een begrip in en rond Rotterdam

Door heel Rotterdam (en omstreken) rijden de metro’s, trams en bussen die de core business van de RET vormen en dat maakt je trots. Jij weet dat jij hieraan jouw steentje bijdraagt. Jouw uitvalsbasis is de Kleiweg en binnenkort ons prachtig gerenoveerde pand aan de ’s Gravenweg. Het hoort allemaal bij dit bedrijf, dat al zo lang bestaat en op vele manieren met de stad is vergroeid. Wij houden van de sfeer van dynamiek en aanpakken. Rotterdam is nooit af. Jouw afdeling is een hechte, Rotterdamse mengelmoes van mensen en techniek. Sommige medewerkers lopen er al jaren rond, anderen nog maar kort. Ze hebben wel allemaal een eigen mening. Maar iedereen heeft hetzelfde doel: zorgen dat de trams en metro’s blijven rijden en 700.000 mensen elke dag met vertrouwen instappen.

Geef ook je loopbaan tractie

We bieden je een mooie kans bij de RET, maar je moet er wel wat voor meebrengen. Adviesvaardigheden en doorzettingsvermogen om te beginnen. Jij geeft niet snel op. Maar je beschikt ook over het vermogen om mensen te overtuigen en te ondersteunen bij veranderingen in hun werk en je weet hoe je projecten moet leiden. Daarnaast heb je:
• een afgeronde hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde ;
• kennis van en ervaring met SAP PM, MM en HR;
• affiniteit en bij voorkeur ervaring met de lean filosofie.

Geen woorden, maar daden

Bij de RET is het vizier voortdurend gericht op verbetering. 3.500 collega’s proberen elke dag weer een beetje beter te zijn dan gisteren. Dat levert een innovatieve en actieve organisatie op, waar de energie stroomt en geen dag hetzelfde is. Luister maar eens naar een paar van je toekomstige collega’s:

‘Mijn werk is een continu proces, want er verandert voortdurend van alles.’
‘Weinig bedrijven zijn zo Rotterdams als de RET, we houden allemaal van aanpakken.’
‘Wil je je kennis of je functie verbreden, dan ben je bij de RET echt helemaal op je plek.’

Van zo’n organisatie kun je deel gaan uitmaken en het levert je nog meer op:
• een baan voor 36 uur per week;
• een jaarcontract met intentie tot verlenging;
• een salaris van € 4.345 bruto per maand;
• doorgroeimogelijkheden binnen je functie en binnen de RET;
• een tram van de zaak: gratis gebruik van openbaar vervoer (en onze wifi + airco) in en rond Rotterdam;
• een eindejaarsuitkering van 8,3%;
• een pensioenregeling: voor later.

IN HET SPOOR VAN DE RET BEN JE AARDIG ONDERWEG

Solliciteren is zo gebeurd, klik op deze link en de rest wijst zich vanzelf.

Heb je nog vragen? Bel Monique Meiling via 06-81500481.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Rotterdam, Bedrijfskundige, Procesoptimalisatie.

Six Sigma
Menu