Lean Six Sigma Toolset

19,95

Verbeterprojecten doorvoeren met succes. Dit boek is de meest uitgebreide verzameling van alle relevante Lean Six Sigma tools die nodig zijn voor een succesvol project. Een must have voor iedereen die met Lean Six Sigma bezig is.

Beschrijving

Het boek Lean Six Sigma Toolset staat vol gedetailleerde voorbeelden en stap-voor stap instructies. Dit is het perfecte naslagwerk dat Green en Black Belts helpt bij de overgang van de opleiding naar de praktijk. Ideaal voor het praktisch gebruik: door de systematische presentatie van de tools op basis van hun toepassing in de praktijk; geïllustreerd met veel voorbeelden.

Het Six Sigma-concept heeft in de afgelopen twintig jaar een geweldig succes in de zakenwereld gecreëerd en het heeft bij veel gerenommeerde bedrijven bijgedragen aan het verbeteren van hun EBITDA. Sinds een aantal jaren is dit succesvolle concept aangevuld met de tools van Lean Management, een aanpak die versneld processnelheid, minder voorraden, en verminderde doorlooptijden aanpakt.

De auteurs van de Lean Six Sigma Toolset combineren de beproefde en geteste tools van beide werelden, die samen systematisch worden verbonden in het bewezen DMAIC-proces model. De toolset is een uitgebreide verzameling van de relevante Lean Six Sigma tools die nodig zijn voor een succesvol project. Alle gereedschappen zijn duidelijk en overzichtelijk gepresenteerd in voorbeelden. De chronologie is gelijk aan die van een Lean Six Sigma verbeterprogramma project; Define, Measure, Analyze, Improve en Control. De unieke lay-out en structuur maakt het boek zeer geschikt voor praktisch gebruik, zodat de lezer snel de juiste tool