Werving en Selectie

Op het gebied van Lean, Six Sigma en Agile

UPD biedt specialistische werving en selectie op het gebied van Lean, Lean Six Sigma, Agile, Projectmanagement en Programmamanagement. Als leidende partij op het gebied van Continuous Improvement en Change beschikt UPD over een zeer groot netwerk van geschikte specialisten en latent werkzoekenden.

De juiste werving en selectie van verbeterprofessionals is een vak dat wij al 15 jaar verstaan, altijd met focus op kwaliteit.

Onze aanpak:

  • Goed begrip van de opdracht – zorgvuldige inventarisatie van het gewenste profiel. Wij begrijpen graag ook uw organisatie goed om een compleet beeld van de juiste oplossing te krijgen.
  • De vacature wordt onder andere geplaatst op dit platform met maandelijks duizenden unieke bezoekers uit de juiste doelgroep.
  • Kwaliteit gaat voor kwantiteit – wij brengen graag met overtuiging kandidaten aan. Kandidaten die we kennen en waar we achter staan. Vaak kennen wij kandidaten al langer en zijn we dus goed in staat om tot de juiste inschatting te komen.
  • Focus op begeleiding van het gehele traject tot de keuze van de kandidaat.
  • Een heldere prijsstelling  &  ‘no cure no pay’ – garantie.

Vrijblijvende inventarisatie

Graag gaan we vrijblijvend in gesprek om de exacte behoefte op het gebied van werving en selectie te bepalen. Naast het zoekprofiel, begrijpen we graag de dynamiek, doelstellingen en het DNA van de organisatie goed. Aansluitend gaan we aan de slag en zijn we over het algemeen in staat om binnen afzienbare tijd geschikte kandidaten te introduceren.

UPD kijkt naar kandidaten voor werving en selectie in de volgorde: karakter, attitude, competenties, kennis. Uiteraard beschikt iedere voorgestelde kandidaat over de vereiste kennis. De toegevoegde waarde ontstaat echter wanneer een kandidaat opvallend goed in staat is zijn of haar kennis effectief te vertalen in toegevoegde waarde; impact maken.

  • Meer weten? Neem nu contact met ons op!