Lean Café: Operational Excellence bij E.ON

Leren van een succesvolle implementatie

Bent u manager en wilt u aan de slag met Lean of Operational Excellence? U bent Green of Black Belt en wilt u leren van een andere verbeterpraktijk? Meld u dan nu aan voor een inspirerende bijeenkomst bij E.ON op 20 april 2017. E.ON heeft in 2016 de Deployment Award gewonnen.

Thema: Hoe bereik je een succesvolle implementatie van Operational Excellence?

E.On heeft met haar ambities en alle veranderingen in de energiemarkt voldoende aanleiding om op alle fronten excellent te willen zijn. De afgelopen jaren heeft E.On enorme verbeterstappen gezet. Hoe dat is verlopen horen we tijdens deze inspiratiesessie bij E.ON in Eindhoven. Naast de nodige successen die zijn geboekt is er ook veel te leren van de verbeterpraktijk bij E.ON. Aan E.ON werd in 2016 tijdens het Lean Six Sigma Seminar de Deployment Award uitgereikt. Voldoende reden dus om in de keuken te gaan kijken bij E.ON.


Programma 20 april

17.00 – 18.00 uur   Ontvangst met broodjesbuffet
18.00 – 19.00 uur   Presentatie Roel Meijerink (Sales directeur) over de verbeterreis en lessons learned. Uiteraard is er ruimte voor interactie en vragen.
19.00 – 20.00 uur   Werkvloerbezoek en toelichting door Jeroen Minneboo (Manager Backoffice) op hoe er in de praktijk wordt gewerkt. Hoe wordt er gestuurd? Hoe wordt er met dagstarts gewerkt, we gaan kijken naar de verbeterborden en horen de lessons learned.
20.00 – 21.00 uur   Netwerken met een hapje en drankje

Aanmelden?

Bent u manager en wilt u aan de slag met Lean of Operational Excellence? Schrijf u dan gratis in voor deze inspirerende bijeenkomst op 20 april 2017 bij E.ON in Eindhoven.

Plaatsen Prijs (ex. BTW)
  • Liever een andere startdatum en/of locatie?

    Vul dan onderstaand formulier in. We kijken met alle plezier wat we kunnen organiseren.

Six Sigma
Menu