Locatiebezoek (Gemba Walk) Werkse!

‘Go to the Gemba!’

Wilt u graag eens met eigen ogen zien hoe een Lean transformatie eruit ziet? Wilt u daadwerkelijk de werkvloer (de Gemba) op: de plek waar het proces zich afpeelt? Dan hebben wij goed nieuws! Arbeidsontwikkelingsplaats Werkse! biedt u een uniek kijkje in hun keuken. Geïnteresseerde bedrijven en scholen voor beroepsonderwijs zijn van harte welkom bij Werkse! om kennis te maken met hun Lean reis. Wij bieden u de garantie dat u boordevol inspiratie naar huis gaat.

Over de vloer bij Werkse!

 

‘Wij willen mensen door werk een volwaardiger leven bieden’

 

Niet ‘spelenderwijs’, maar ‘lerenderwijs’. Dat is de manier waarop arbeidsontwikkelingsplaats Werkse! werknemers aan werkgevers verbindt. De gemeentelijke dienst op afstand van de Gemeente Delft wil ‘via werk, naar werk’ uitblinken in het plaatsen van werknemers op de arbeidsmarkt. Deze werknemers slagen daar op eigen kracht moeilijk of niet in. Werkse! wil hen naar vermogen mee laten doen in het arbeidsproces. Lean is de Business Strategy die Werkse! inzet om deze transformatie naar Werkbedrijf vorm te geven.

Policy Deployment, X-matrix, Waardestromen, A3’s, Visueel Management en verbeterborden zijn middelen waar de gehele organisatie mee werkt. Er is een fantastische transformatie gaande in leiderschap en het samenwerken in de keten, met aansprekende resultaten op zowel klantwaarde, medewerkerstevredenheid als productiviteit. Lees hier een vijfdelige reeks artikelen met concrete Lean- voorbeelden bij Werkse!

Werkse! is ‘founding father’ van het MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) platform Werkwaardig.

Open inschrijving

Boekt u een open inschrijving? Dan gaat u voor een halve dag de Gemba op, waar u kennis maakt met een Real Life Lean Deployment bij Werkse!. Zij zullen u alles vertellen over hun Lean reis, waarna zij u onder andere zullen rondleiden in hun Obeya Room en Leerbedrijf. Ook zult u alles horen over het Lean Transformatiemodel. Gedurende uw bezoek is er veel ruimte voor vragen en dialoog.

Bedrijfsbezoek

Bent u van plan met uw medewerkers naar Werkse! te komen? Dan kunnen wij u een prachtig programma op maat aanbieden. U kunt zowel een halve als een hele dag boeken. Het programma is zo ingericht dat u zowel een kijkje in de praktijk krijgt, maar ook zelf actief aan de slag gaat. Dit kan bijvoorbeeld door een aanvullende managementtraining of een specifieke workshop die past binnen het verandertraject dat uw organisatie doormaakt. Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd de laatste informatie.

Open inschrijving

Duur: 1 dagdeel

 • 13.00: Introductie Werkse!
 • - Wie zijn we?
  - Waarom Lean?
  - De Lean reis
 • 13.45: De Obeya Room
 • 14.00: Rondleiding in het Leerbedrijf
 • 14.20: Proces Werk & Participatie
 • 15.00: Verschillen en vertaalslag
 • 15.45: Lean Transformatiemodel van UPD
 • 17.00: Afsluiting

Bedrijfsbezoek

Duur: 1 dagdeel of 1 dag

Ons incompany aanbod bestaat uit het programma dat wordt aangeboden bij de open inschrijvingen en kunnen wij compleet maken met een prachtige invulling op maat. Denk bijvoorbeeld aan een managementtraining of een passende workshop. Voor vragen en een passend advies kunt u contact opnemen met Denise Aslander via 020-345 3015.

Locatie

Werkse!

Gantel 23

2635 DP Den Hoorn

Open inschrijving

Duur:: 1 dagdeel.
Kosten: € 95,- per deelnemer.

Incompany

Duur:: 1 dag of dagdeel.
Kosten: U kunt contact opnemen met Denise Aslander via 020-345 3015 voor een prachtig programma op maat.

Plaatsen Prijs (ex. BTW)
 • Liever een andere startdatum en/of locatie?

  Vul dan onderstaand formulier in. We kijken met alle plezier wat we kunnen organiseren.

Six Sigma
Menu