Locatiebezoek (Gemba Walk) Werkse! - sixsigma.nl

Locatiebezoek (Gemba Walk) Werkse!

Wil je graag eens met eigen ogen zien hoe een Lean transformatie eruit ziet? Wil je daadwerkelijk de werkvloer (de Gemba) op: de plek waar het proces zich afpeelt? Dan hebben wij goed nieuws!

Arbeidsontwikkelingsplaats Werkse! biedt je een uniek kijkje in hun keuken. Geïnteresseerde bedrijven en scholen voor beroepsonderwijs zijn van harte welkom bij Werkse! om kennis te maken met hun Lean-reis. Wij bieden je de garantie dat je boordevol inspiratie naar huis gaat.

Over de vloer bij Werkse!

Wij willen mensen door werk een volwaardiger leven bieden.

Niet ‘spelenderwijs’, maar ‘lerenderwijs’. Dat is de manier waarop arbeidsontwikkelingsplaats Werkse! werknemers aan werkgevers verbindt. De gemeentelijke dienst op afstand van de Gemeente Delft wil ‘via werk, naar werk’ uitblinken in het plaatsen van werknemers op de arbeidsmarkt. Deze werknemers slagen daar op eigen kracht moeilijk of niet in. Werkse! wil hen naar vermogen mee laten doen in het arbeidsproces. Lean is de Business Strategy die Werkse! inzet om deze transformatie naar Werkbedrijf vorm te geven.

Policy Deployment, X-matrix, Waardestromen, A3’s, Visueel Management en verbeterborden zijn middelen waar de gehele organisatie mee werkt. Er is een fantastische transformatie gaande in leiderschap en het samenwerken in de keten, met aansprekende resultaten op zowel klantwaarde, medewerkerstevredenheid als productiviteit. Lees hier een vijfdelige reeks artikelen met concrete Lean- voorbeelden bij Werkse!

Werkse! is ‘founding father’ van het MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) platform Werkwaardig.

Open inschrijving

Boek je een open inschrijving? Dan ga je voor een halve dag de Gemba op, waar je kennis maakt met een Real Life Lean Deployment bij Werkse!. Zij zullen je alles vertellen over hun Lean reis, waarna zij je onder andere zullen rondleiden in hun Obeya Room en Leerbedrijf. Ook zul je alles horen over het Lean Transformatiemodel. Gedurende jouw bezoek is er veel ruimte voor vragen en dialoog.

Bedrijfsbezoek

Ben je van plan met jouw medewerkers naar Werkse! te komen? Dan kunnen wij je een prachtig programma op maat aanbieden. Je kunt zowel een halve als een hele dag boeken. Het programma is zo ingericht dat je zowel een kijkje in de praktijk krijgt, maar ook zelf actief aan de slag gaat. Dit kan bijvoorbeeld door een aanvullende managementtraining of een specifieke workshop die past binnen het verandertraject dat jouw organisatie doormaakt. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd de laatste informatie.

Open inschrijving

Duur: 1 dagdeel

 • 13.00: Introductie Werkse!
  • Wie zijn we?
  • Waarom Lean?
  • De Lean reis
 • 13.45: De Obeya Room
 • 14.00: Rondleiding in het Leerbedrijf
 • 14.20: Proces Werk & Participatie
 • 15.00: Verschillen en vertaalslag
 • 15.45: Lean Transformatiemodel van UPD
 • 17.00: Afsluiting

Bedrijfsbezoek

Duur: 1 dagdeel of 1 dag

Ons incompany aanbod bestaat uit het programma dat wordt aangeboden bij de open inschrijvingen en kunnen wij compleet maken met een prachtige invulling op maat. Denk bijvoorbeeld aan een managementtraining of een passende workshop. Voor vragen en een passend advies kun je contact opnemen met Denise Aslander via 020-345 3015.

Locatie

Werkse!

Gantel 23

2635 DP Den Hoorn

Open inschrijving

Duur:: 1 dagdeel

Kosten: € 95,- per deelnemer.

Incompany

Duur:: 1 dag of dagdeel

Kosten: U kunt contact opnemen met Denise Aslander via 020-345 3015 voor een prachtig programma op maat.

Deze opleiding staat momenteel niet gepland, maar kan wel in-company worden gehouden. Meer weten? Bel of mail dan even voor nadere informatie.

 • Contactgegevens