Wat is Lean Six Sigma?

Interactieve workshop van UPD

Gratis introductie van de Lean Six Sigma Filosofie

Duur:1 Dagdeel
Kosten:Gratis
Data & locatie: Meerdere startdata per jaar. Trainingen worden door het hele land gegeven.

Lean Six Sigma in vogelvlucht. Een korte introductie in de wereld van Lean Six Sigma. Wat is DMAIC, wanneer kunt u de Lean Six Sigma methode toepassen en hoe werkt het nu eigenlijk?

Regelmatig organiseert UPD deze kennismakingworkshop van een halve dag op Yellow Belt niveau. Deze 4 uur durende workshop geeft u een introductie in de achtergrond van Lean en Six Sigma: de kracht van de combinatie van Lean (de juiste dingen doen) en Six Sigma (de dingen goed doen). U komt erachter hoe Lean en Six Sigma uw organisatie kunnen helpen bij het uitvoeren van succesvolle verbeterprojecten.

Op interactieve wijze wordt het effect van sturen op gemiddelde versus variatie inzichtelijk en ‘voelbaar’ gemaakt. Aan de hand van een simulatie ervaart u zélf het effect van Lean Thinking.

Voor wie?

De workshop wordt aangeboden aan iedereen die kennis wil maken met de methodiek Lean Six Sigma met de intentie om een opleiding te gaan doen. Nadat u zich heeft ingeschreven wordt u gebeld voor een telefonische intake.

Door wie?

De introductieworkshop wordt gegeven door een van onze ervaren Master Black Belts, welke zelf hun sporen hebben verdiend in de praktijk bij het implementeren van Lean en Six Sigma verbeterprogramma’s en het coachen van Green Belts en Black Belts bij het uitvoeren van verbeterprojecten.

Meer dan 100 van top-250 bedrijven in Nederland hebben UPD als partner gekozen voor implementatie, opleidingen, coaching en consultancy op het gebied van Lean & Six Sigma.

Voorafgaand aan de workshop plannen wij een telefonisch intakegesprek in om te bepalen of u als cursist voldoet aan onze criteria.

Enkele reacties van eerdere deelnemers aan de introductieworkshop:

  • “Leert je inzien wat waardeverbetering voor klanten van jouw organisatie kan inhouden.”
  • “Absolute aanrader wanneer de ‘oude’ methoden die je als organisatie gewend bent je niet verder helpen. Lean Six Sigma heeft zeker een toegevoegde waarde.”
  • “Het is een eyeopener om te zien hoeveel resultaat je kunt behalen.”

Start en eindtijd

Workshop 13:00 -17:00 uur

Workshop programma

  1. Wat is Lean Management?
  2. Wat is Six Sigma?
  3. Simulatiegame
  4. Afsluiting en Borrel

Het nuttige met het aangename…

Het programma is pittig, maar vooral leuk. Want Lean Six Sigma ís leuk. Bovendien zullen de trainers van UPD - stuk voor stuk door de wol geverfde Lean Six Sigma consultants - de vertaling naar uw specifieke bedrijfssituatie, branche of sector niet uit de weg gaan. Zo profiteert u maximaal van hun ruime praktijkervaring.

De workshop wordt aangeboden aan iedereen die kennis wil maken met de methodiek Lean Six Sigma met de intentie om een opleiding te gaan doen. Nadat u zich heeft ingeschreven wordt u gebeld voor een telefonische intake. Deelname aan deze workshop ter waarde van € 299,- is GRATIS (maximaal 2 deelnemers per organisatie).

Schrijf u wel even in, want het aantal vrije plaatsen is beperkt. Na inschrijving voor deze workshop heeft u tot twee weken van te voren de tijd om uw aanwezigheid te annuleren, daarna wordt er € 75,- p.p. "no-show fee" in rekening gebracht.

Neemt u voor de mogelijkheden voor een incompany-workshop contact met ons op.

Plaatsen Prijs (ex. BTW)
Utrecht 29 mrt
van 13.00 tot 17.00 uur
zonder lunch
Vol

Gratis

Wachtlijst    
Utrecht
Kosteloos
19 apr
van 13.00 tot 17.00 uur
zonder lunch
10

Gratis

Inschrijven     Neem optie
  • Liever een andere startdatum en/of locatie?

    Vul dan onderstaand formulier in. We kijken met alle plezier wat we kunnen organiseren.

Six Sigma
Menu