Zomeracties van UPD

Deze zomer helpen we u graag om zicht te krijgen op verspilling in werkprocessen en bij het creëren van overzicht. Ook als u iedere dag goed wilt beginnen of uw strategie aan wilt scherpen staan wij deze zomer voor u klaar. We bieden u zelfs aan om uw taken waar te nemen als u op vakantie bent. Lees hieronder uitgebreid verder over alle mogelijkheden tijdens de zomer!

Zomeracties van UPD

VSM Sessie

VSM staat voor Value Stream Mapping en is een techniek die gebruikt wordt om de doorstroming van goederen en diensten in een werkproces te analyseren en verbetermogelijkheden te identificeren. In deze eendaagse sessie brengen we samen met u een belangrijk werkproces in kaart en zorgen we dat u zicht krijgt op de verbeterpunten.

Wilt u zicht krijgen op verspilling?

Schrijf u dan nu in voor een VSM sessie. Deze sessies zijn alleen beschikbaar tijdens de zomermaanden juli en augustus 2016, dus wees er snel bij! De kosten voor deze eendaagse sessie zijn €1.250,- ex. BTW. U kunt een sessie boeken door een mail te sturen naar info@upd.nl of te bellen naar 020-345 3015.


5S Sessie

Het is tijd voor de grote zomerschoonmaak! Kent u dat heerlijke gevoel wanneer uw omgeving opgeruimd en geordend is? Wat als we er voor kunnen zorgen dat u dat gevoel altijd kunt hebben? Tijdens de 5S sessie leert u om in 5 efficiënte stappen overzicht, ruimte en structuur te creëren. Even lekker opruimen dus deze zomer!

Is het bij u tijd voor een zomerschoonmaak?

Schrijf u dan nu in voor een 5S sessie. Deze sessies zijn alleen beschikbaar tijdens de zomermaanden juli en augustus 2016, dus wees er snel bij! Een 5S sessie duurt 2,5 dag en de kosten hiervoor bedragen €2.500,- ex. BTW en een sessie boeken kan door een mail te sturen naar info@upd.nl of te bellen naar 020-345 3015.


Lean Operational Management

Een organisatie Lean ‘maken’ valt of staat bij de operationele uitvoering. In de 2-daagse Lean Operational Management training op Orange Belt niveau wordt ingegaan op de continue verbetercyclus. Het doel is om iedere dag, iedere week, iedere maand, in kleine stapjes te verbeteren. Dit alles met een duidelijke visie. Tijdens deze sessie leert u hoe u procesmatig denken het beste in de praktijk kunt brengen en wat er komt kijken bij het inrichten van een verbeterbord. Na deze training bent u verzekerd van een goede start van de dag, iedere dag weer!

Doet u ook mee?

Schrijf u dan nu in voor een de Lean Operational Management Training. De training is alleen beschikbaar tijdens de zomermaanden juli en augustus 2016, dus schrijf u direct in! De training kost slechts 2 dagen van uw tijd en kost €2.500,- ex. BTW. Neem nu contact met ons op via info@upd.nl of 020-345 3015 en schrijf u vandaag nog in. Meer informatie over deze training vindt u overigens hier.


Rond-het-kampvuur of voeten-in-het-zand sessies

Is het tijd om dilemma’s te bespreken en vlot te trekken of wilt u juist uw strategie aanscherpen? Tijdens de zomer maken we tijd voor u om u te helpen bij dit soort uitdagingen. Tijdens speciaal georganiseerde sessies pakken we doelgericht uw uitdagingen en problemen aan. Deze unieke sessies, onder begeleiding van onze meest ervaren consultants, helpen om alle neuzen weer in de juiste richting te krijgen en zijn een garantie voor een onvergetelijke ervaring.

Waar kunnen we mee helpen?

Heeft u een uitdaging die direct aangepakt moet worden? Neem dan contact met ons op via info@upd.nl of 020 -345 3015 en wij laten u zien wat we voor u kunnen betekenen!


Uw functie interim waargenomen

‘Niemand is onmisbaar’, zeggen ze altijd, maar bent u het daar wel mee eens? Wilt u dit jaar eens met een gerust hart op vakantie? Wij nemen uw zaken waar én werpen direct een scherpe blik op uw werkomgeving!

Wanneer zullen we beginnen?

Onze consultants hebben jarenlange ervaring bij een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Met deze kennis en ervaring nemen ze graag uw taken tijdelijk over. Als u uitgerust terugkomt van vakantie, is de kans groot dat zij een prettigere werkomgeving hebben gecreëerd waar u nog lang plezier van zult hebben. Wilt u meer weten over deze zomeractie? Neem dan contact met ons op via info@upd.nl of 020-345 3015 en wij laten u zien wat we voor u kunnen betekenen!

Six Sigma
Menu