Boek: Eerste Hulp bij Ongewenste Resultaten - sixsigma.nl %

Boek: Eerste Hulp bij Ongewenste Resultaten

Ben je veel tijd kwijt met anderen aan hun afspraken houden? Heb je alle gesprekstechnieken die je kent al toegepast, maar blijven de gesprekken onbevredigend? Heb je het idee dat de organisatie al voor de zoveelste keer gaat veranderen, maar dat het nooit echt beklijft? En weet je al wat je zelf doet om dit soort ongewenste resultaten te bereiken?

Eerste hulp bij ongewenste resultaten

In dit boek wordt een efficiënte methodiek aangereikt om te onderzoeken wat u kunt doen om patronen te doorbreken en ander gedrag mogelijk te maken.

“Eerste Hulp bij Ongewenste Resultaten” bestellen?

Eerste Hulp bij Ongewenste Resultaten

Je kunt een exemplaar van dit boek (€ 34,95) bestellen via Managementboek.

Wil je meerdere exemplaren bestellen voor jouw team of organisatie? Neem dan even contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina.

Over het boek

Als je alles doet om dingen voor elkaar te krijgen en ook nog goede intenties hebt, dan kan het frustrerend zijn dat er problemen zijn die zich naar het schijnt niet laten oplossen, of steeds weer terugkeren. Vooral omdat je goede intenties hebt, ligt het niet voor de hand de oorzaak (mede) bij jezelf te zoeken. Toch ligt juist daar informatie die belangrijk is om patronen te doorbreken.

Omdat je een deel van die informatie niet ziet of daar niet van bewust bent (anders deed je het wel anders), vraagt het om zelfonderzoek en laag-op-de-ladder feedback van anderen. Dit onderzoek levert op dat je in dezelfde situatie meer gedragsalternatieven ziet dan voorheen. Je krijgt meer keus. En juist in situaties die stagneren of zich herhalen, heb je vaak het gevoel dat je geen keuze meer hebt.

In dit boek wordt een efficiënte methodiek aangereikt om te onderzoeken wat je kunt doen om patronen te doorbreken en ander gedrag mogelijk te maken.

Als je een lerende organisatie wilt worden is dit boek verplichte kost.

Meerdere exemplaren van dit boek bestellen?

Dat kan, wij hebben dit boek op voorraad. Neem even contact met ons op via onderstaand formulier en geef daarbij aan hoeveel exemplaren je nodigt hebt. Wij laten je dan weten wat de kosten zijn en wanneer we de boeken bij je kunnen krijgen.

  • Voer een nummer in van 1 tot 50.