Yellow Belt in Lean - sixsigma.nl

Yellow Belt in Lean

Blended Learning met Virtual Classroom

Direct aan de slag met de basisbegrippen van Continu Verbeteren? De digitale basistraining Yellow Belt in Lean helpt cursisten snel op gang.

Ze leren binnen een dag om de klantvraag centraal te stellen en een goed onderscheid te maken tussen waarde en verspillingen. We zorgen dat deelnemers de materie volledig begrijpen en kunnen vertalen naar de eigen context. Zo kunnen ze er direct mee aan de slag op de werkvloer.

Wat leren deelnemers tijdens deze Yellow Belt in Lean?

De Yellow Belt in Lean geeft een duidelijk beeld van de kenmerken van een continu verbeterorganisatie en hoe personen daar aan kunnen bijdragen. Belangrijker nog; het geeft antwoord op de volgende vragen:

  • Welke waarde lever ik elke dag en hoe stuur ik daarop?
  • Hoe krijg ik inzicht in de processen die bijdragen aan het leveren van waarde?
  • Hoe krijg ik meer grip op mijn dagdagelijkse werk?

Alles weten over de Yellow Belt in Lean?

Vraag dan hier de gratis productsheet aan. Je vindt daarin alle informatie over deze training, de werkwijze en eventuele uitbreidingen.

De resultaten

De Yellow Belt in Lean is de snelste weg naar een internationaal geaccrediteerd certificaat. Na afronding van zowel de e-learning als de digitale werksessie ontvangt iedere deelnemer het Yellow Belt in Lean certificaat. Dit is een internationaal erkend certificaat, volgens de norm van het Lean Competency System van Cardiff University, level 1a.

Verder zorgt deze digitale basisopleiding dat:

  • Deelnemers niet alleen de theorie kunnen herhalen, maar ook direct kunnen vertalen naar de eigen context.
  • Deelnemers in staat zijn om zelfstandig een vervolg te geven binnen de eigen dagdagelijkse werkzaamheden.
  • Deelnemers bewust worden van de waarde die zij creëren voor hun klant. En, tegelijkertijd inzichtelijk kunnen maken welke verspilling er zijn in hun werkomgeving.
  • Er energie is gecreëerd om aan de slag te gaan in een lerende organisatie en continu te verbeteren.

Meer weten over onze incompany opleidingen?

Wil je meer weten over onze incompany opleidingen of heb je al een gerichte opleidingsbehoefte? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden.