Start met een Quickscan

Herken knelpunten en verbeter uw werkprocessen

Streeft u naar een hogere klanttevredenheid, een betere dienstverlening en lagere operationele kosten? Weet u niet waar uw verbeterpotentieel ligt of hoe u uw verbeterprioriteiten vaststelt?

Hoe werkt de Quickscan?

Met een Quick Scan stellen we samen vast welke punten binnen uw werkproces beter kunnen en wat deze verbetering voor u zal opleveren. Na de Quickscan van UPD heeft u inzicht in uw verbeterpotentieel en een concreet verbeterplan.

We werken volgens een gestructureerde aanpak waarin we samen vaststellen welke punten in uw werkprocessen kunnen worden verbeterd en wat dit op gaat leveren.

 

Quickscan Proces
Met de uitkomst ervan kunnen we exact bepalen welke vervolgstappen er moeten worden gezet, hoe we deze samen met uw medewerkers kunnen implementeren en tot welke verbeteringen dit precies gaat leiden.

Quick Scan

De voordelen van een Quickscan

  • Identificatie verbeterpotentieel, 0-meting
  • Kosten baten overzicht
  • Indentificatie van quick wins
  • Input verbeterprogramma
  • Draagvlak voor het verbeterprogramma

Waarom een Quickscan door UPD?

Van nature vinden mensen verandering een uitdaging. In de praktijk blijkt dat veel verandertrajecten mislukken. Dit kost organisaties enorm veel geld, al is dat niet altijd zichtbaar. UPD heeft jarenlange ervaring met complexe implementatietrajecten, procesoptimalisatie en het realiseren van gedrags- en cultuurverandering bij  grote en kleine organisaties in tal van branches. Met aantoonbaar resultaat.

Niet voor niets geeft UPD een ROI garantie van minimaal 200%.

 

Een Quickscan in de praktijk

Benieuwd hoe een Quickscan in de praktijk werkt? De inzet van de Quickscan binnen een bedrijf dat service verleend rond de hypotheekfinanciering wordt in deze businesscase helder uiteengezet.

Meer informatie over de Quickscan?

Investeer een uur in een waardevol gesprek met een van onze specialisten over wat een Quick Scan voor uw bedrijfsvoering kan opleveren. Bel Wilbert Hoevenaars of Jeroen van Schreven voor een afspraak, of vul via onderstaande knop het contactformulier in!

 

Hoe kunnen wij u helpen?


Quickscan

Streeft u naar een hogere klanttevredenheid, een betere dienstverlening en lagere operationele kosten?

Weet u niet waar uw verbeterpotentieel ligt of hoe u uw verbeterprioriteiten vaststelt?

Na de Quickscan van UPD heeft u inzicht en een concreet verbeterplan.

Hier leest u alles over de Quickscan


Lean Assessment in 1 dag

U heeft de indruk dat u goed op weg bent met het implementeren van Lean in uw organisatie. U weet alleen niet hóe goed en u heeft het gevoel dat het op punten nog beter kan.

Als u dit gevoel herkent, kan het Lean Assessment van UPD u helpen.

Met het Lean Assessment krijgt u in één dag een onafhankelijke en objectieve blik op waar u staat en waar het nog beter kan.

Meer weten over het Lean Assessment in 1 dag? Hier leest u alles.


5S Praktijkprogramma

Maakt u wel eens tijd voor een grote schoonmaak?

Of het nu om de kledingkast gaat of om de werkvloer: een opgeruimde omgeving werkt plezierig, geestverruimend en geeft frisse energie.

Maar hoe pakt u zo’n schoonmaak op de werkvloer nu aan? U heeft te maken met allerlei elementen waar u geen invloed op lijkt te hebben: rommelige werkplekken, gewoontes, “Zo gaan dingen hier nu eenmaal” en gebrek aan opslagruimte. De oplossing is simpel: volg het 5S Praktijk Programma.

Hier staat alles wat u moet weten over het 5S Praktijkprogramma.


Six Sigma
Menu