Orange Belt in Lean opleiding - sixsigma.nl

Orange Belt in Lean opleiding

Duur: 1 dag + E-Learning
Kosten: € 795,-
Inclusief: Studiemateriaal, certificering en lunch
Verwachte rendement: Minimaal 300%
Data & locatie: Meerdere startdata per maand. Trainingen worden door het hele land gegeven.

Doel Orange Belt in Lean

De opleiding Orange Belt in Lean is erop gericht om binnen jouw organisatie een breed draagvlak te creëren voor Operational Excellence. Het leert de deelnemers om op dezelfde manier te verbeteren en daarbij dezelfde ‘verbetertaal’ te spreken. De opleiding geeft snel inzicht in de bedrijfsprocessen van jouw organisatie. De deelnemers leren door toepassing van de Lean methode tot een effectievere werkwijze te komen.

Er wordt niets teveel gezegd over wat je van de training kunt verwachten. Wat mij betreft mogen ze er in de omschrijving nog wel een schepje bovenop doen

Wat leer je tijdens de Orange Belt in Lean Opleiding?

Tijdens de Orange Belt in Lean opleiding leert u:

 • Het spreken en begrijpen van dezelfde Lean ‘verbetertaal’
 • Het toepassen van Lean tools en technieken op Orange Belt niveau
 • Verborgen verspillingen in de eigen werkomgeving en die van de klant te herkennen
 • Gemotiveerd te raken om Lean daadwerkelijk toe te passen

Hoe werken we?

We trainen actief, met veel ruimte voor oefening, simulaties en ‘break-outs’ in kleine subgroepen. Verwacht dus geen saaie PowerPoint presentaties. De trainers zijn dagelijks actief op het gebied van Lean Six Sigma en laten als geen ander de theorie op de praktijk aansluiten. Ze weten hun kennis en ervaring op een inspirerende manier over te brengen.

De praktijksessie van de Orange Belt in Lean begint om 09.00 uur en eindigt rond 17.00 uur (lunch inbegrepen).

Als Orange Belt in Lean leer je:

 • wat waarde voor de klant is
 • hoe je waardestromen kunt identificeren en verspillingen elimineren;
 • ‘flow’in het proces en ‘pull’ door de klant kunt creëren;
 • perfectie na te streven door continu te verbeteren;
 • de filosofie van Kaizen;
 • scheiden, schikken, schoonmaken, standaardiseren en standhouden met ‘5S’
 • hoe je visueel management kunt toepassen;
 • de verbetercyclus PDCA (Plan, Do, Check, Act);
 • hoe je fouten kunt voorkomen met ‘Poka Yoke’;
 • alles over ‘standaard werk’;
 • hoe een dagstart en ‘Keek op de Week’ in z’n werk gaat.

Certificering bij deze opleiding; nationaal erkend, internationaal geaccrediteerd

Een opleiding volgen doe je niet zomaar, je wilt daar in je huidige werk en jouw toekomstige carrière profijt van hebben. Met het Orange Belt in Lean certificaat van UPD ben je daarvan verzekerd. Al onze Lean opleidingen zijn standaard voorzien van een LCS accreditatie. Deze internationale accreditatie zorgt ervoor dat jouw opleiding wereldwijd erkent wordt op het gebied van Lean.

Het UPD Certificaat – certificering door de marktleider

Na afronding van deze Orange Belt in Lean Training ontvang je het UPD Certficaat. UPD is afgelopen jaren uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van continu verbeteren en vernieuwen. Wij zijn dagelijks actief bij een groot deel van de top-250 bedrijven van Nederland.

Onze naam wordt erkend en herkend als marktleider in Lean en Lean Six Sigma opleidingen. Het certificaat dat wij afgeven voor deze training bewijst dat jij voldoet aan de kwaliteitseisen die organisaties stellen aan Lean professionals. Kortom, een UPD Certificaat geeft jouw Orange Belt in Lean certificering extra waarde en is het ideale startpunt voor jouw carrière als Lean Professional.

Register Accountants, Register Controllers PE-punten-14 en Accountant Administratieconsulenten die Permanente Educatie (PE) plichtig zijn, krijgen Permanente Educatie (PE) uren voor deelname aan deze training.

Investering: De investering voor deze tweedaagse Orange Belt in Lean opleiding bedraagt € 795,- (excl. BTW) p.p.
Inclusief: Locatie-, lunchkosten en leermiddelen.
Exclusief: Reis- en verblijfskosten.

Ben je werkzoekende?

Steeds meer organisaties zitten te springen om werknemers met kennis van Lean of Lean Six Sigma. Je kan zo’n toekomstig werknemer zijn! Met een Orange Belt opleiding op zak versterkt jij je positie op de arbeidsmarkt. Investeer nu in jou ontwikkeling en volg onze Orange Belt opleiding middels het scholingsvoucher van het UWV.

Neem een optie:

Wil je er eerst nog even over nadenken of wellicht overleggen met je werkgever? Neem dan in ieder geval een optie op de training en voorkom de teleurstelling dat er straks geen plaats meer is. Deze reservering is gratis en verplicht tot niets.

Overtuig je werkgever

Het kan zijn dat je werkgever nog wat vragen heeft rondom deze gekozen training. Zoals “Waarom via UPD?” of “Hoe zit het met de tijdinvestering?”. Op dit soort vragen geven we antwoord op de pagina informatie voor werkgevers. Bekijk de pagina of stuur hem door aan je leidinggevende.

Cursisten beoordelen ons met 8.6 van 10 sterren. Gebaseerd op 436 reviews.

Locatie
Startdatum
Plek vrij
Prijs
 
Virtual Classroom
Digitale OpleidingDeze opleiding vindt plaats in een virtuele classroom. Cursisten komen samen in een digitale omgeving vanuit een locatie naar keuze. Het is dus dezelfde opleiding alleen zonder bij elkaar in één ruimte te zitten.
25 mei 2021
5 plaatsen
€ 795
Virtual Classroom
In English this course is given in English
14 jun 2021
7 plaatsen
€ 795
Amsterdam
06 jul 2021
6 plaatsen
€ 795
Utrecht
06 sep 2021
6 plaatsen
€ 795
Virtual Classroom
Digitale OpleidingDeze opleiding vindt plaats in een virtuele classroom. Cursisten komen samen in een digitale omgeving vanuit een locatie naar keuze. Het is dus dezelfde opleiding alleen zonder bij elkaar in één ruimte te zitten.
28 okt 2021
7 plaatsen
€ 795