Vrijblijvende offerte voor jouw opleiding

Op werkdagen binnen 24 uur in jouw mailbox

Heb jij een offerte nodig om te overleggen met jouw leidinggevende of HR-afdeling? Of wil je gewoon alle informatie even op een rijtje om rustig verschillende trainingen of opleiders te vergelijken? Vraag dan hieronder een vrijblijvende offerte aan voor jouw training en ontvang deze (op werkdagen) binnen 24 uur in jouw mailbox.

Vrijblijvende offerte voor jouw training

De offerte die je hieronder opvraagt is helemaal vrijblijvend dus zonder verplichtingen. In het formulier heb je ook de mogelijkheid om direct een optie te nemen op een plekje bij één van onze opleidingen. Een optie betekent dat we de plek twee weken voor je reserveren. Ook in het geval van een optie heb je geen verplichtingen. Je kunt deze altijd annuleren en daar zijn geen kosten aan verbonden. In het geval dat de vraag naar een specifieke datum erg hoog is, kunnen we de optie tijd verkorten, maar dat laten we je natuurlijk altijd weten.

Overtuig je werkgever

We weten uit ervaring dat een akkoord krijgen op een training soms nogal bureaucratisch kan zijn. En als werkgever snappen we dat heel goed; de organisatie wil zeker weten dat de training waardevol is en dat de opleider betrouwbaar is. Maar voor jou als medewerker is het waarschijnlijk niet jouw favoriete bezigheid. Daarom nemen we standaard in de offertes extra informatie op over ons, ons trackrecord en onze ervaring.

Daarbij sturen we je de offerte in PDF toe per email. Dat is voor jouw leidinggevende net even makkelijker dan een link naar onze website of een online versie van de offerte. Verder hebben we de meest gestelde vragen van werkgevers verzameld en beantwoord. Die informatie is te vinden via onderstaande link.

Informatie voor werkgevers

Training en opleiders vergelijken

Als de grootste opleider op het gebied van duurzame prestatieverbetering en verandering kennen de markt als geen ander. We zien het aanbod van concullega’s en grote hoeveelheid aan concurrenten. We begrijpen dat het voor toekomstige cursisten soms nogal onoverzichtelijk is. Want hoe verschillen de opleidingen en opleiders van elkaar en waar moet je op letten? Om je hierbij op weg te helpen hebben we hieronder een aantal belangrijke punten voor je uitgewerkt:

  • Aansluiting bij jouw leerdoelen: Dat een specifieke opleiding bij verschillende opleiders dezelfde naam hebben, betekent niet per definitie dat het curriculum gelijk is. Iedere opleider vult de opleiding op een eigen manier in. Het startpunt bij het maken van een keuze is jouw leerdoel. Wat wil je bereiken met de opleiding? En welke opleider biedt het curriculum wat hier het beste bij past?
  • Ervaring van de trainers: We leven in een tijd waar elke theorie vrij verkrijgbaar is via het internet. De hoeveelheid theoretische kennis van een trainer is dus niet onderscheidend. De mate waarin ze de kennis kunnen toepassen op praktijksituaties des te meer. Hoe meer praktijkervaring een trainer heeft, hoe beter hij of zij in staat is om jou op weg te helpen bij het boeken van resultaten met jouw opleiding.
  • Aantal lesdagen: Een volledige opleiding tot chirurg in één jaar? Dat zal niemand geloven. Toch zijn er binnen onze markt veel aanbieders die sterk verkorte trainingen aanbieden. En dat is ideaal voor diegene die de opleiding graag op hun CV zetten. Maar wanneer je van plan bent om de opleiding ook echt te gebruiken in de dagelijkse praktijk, dan adviseren we je om geen shortcuts te nemen met het aantal lesdagen.
  • De lesvorm: Tegenwoordig zijn de online lesvormen alom vertegenwoordigd. Van virtual classrooms tot E-Learning. Wij maken in ons curriculum slimme combinaties van de lesvormen. De theorie leer je zoveel mogelijk op jouw eigen tempo via E-Learning. Tijdens de klassikale dagen besteden we uitgebreid tijd aan het toepassen in de praktijk. Wij geloven dat – bij opleidingen die je voorbereiden op een specifieke rol binnen de organisatie – de interactie met trainers en medecursisten leidt tot een hoger leerrendement. Daarom zul je bij ons dergelijke opleidingen niet vinden in een E-Learning only variant.
  • Prijsopbouw: Al het bovenstaande werkt samen naar de prijs van de opleiding. Bij het vergelijken van de prijs tussen verschillende opleiders zul je al snel merken dat de prijs afhankelijk is van de elementen die hierboven beschreven zijn. Logischerwijs is een opleiding met meer lesdagen duurder dan wanneer er minder lesdagen zijn, is een uitgebreider curriculum duurder, zijn ervaren trainers duurder dan minder ervaren trainers, etc.

En boven alles is het belangrijk dat je een goede klik hebt met de opleider. Maar dat kun je natuurlijk zelf het beste bepalen!

Heb je nog vragen?

We hebben je hierboven – en waarschijnlijk in de offerte die je krijgt – al een beetje overspoeld met informatie. Heb je hier nog vragen over of wil je liever even met één van onze collega’s spreken? Dat is natuurlijk geen probleem. Je kunt contact met ons opnemen via 020 – 345 3015 of contact@upd.nl.