E-learning van UPD

Leren in jouw eigen tempo en de stof zo vaak herhalen als je zelf maar wilt? Met onze E-learning only oplossingen is het mogelijk.

headset bij e-learning

Wij geloven dat de mate waarin je nieuwe kennis kunt toepassen in de praktijk, het succes van jouw opleiding bepaalt. En juist voor die vertaling naar de prakijk heb je de kennis en ervaring van onze trainers nodig. Maar tegelijkertijd is er ook stof die je prima zelf tot je kunt nemen, waarna je er zelfstandig mee aan de slag kunt. Deze kennis bieden we aan in onze E-learning only oplossingen.

Korte, overzichtelijke modules

Wij waren één van de eerste opleiders die Blended Learning verwerkten in onze opleidingen. Een combinatie tussen E-learning en klassikale dagen zorgt voor betere opname van de kennis en verhoogde focus op de toepasbaarheid tijdens de lesdagen.

Tijdens de ontwikkeling van Blended Learning en de jaren die daarop volgden, hebben we geleerd dat we delen van onze kennis prima kunnen overbrengen in korte, overzichtelijke E-learning modules. En deze modules bieden we nu aan via ons E-learning only oplossing.

Beschikbare E-learning only

Momenteel hebben we een aantal E-learning modules beschikbaar. Dit zijn veelal modules die je binnen 4-8 uur doorloopt. En na afloop kun je direct aan de slag met het toepassen van de kennis. Loop je dan nog tegen vragen of uitdagingen aan? Dan helpen we je graag verder in onze vervolgopleidingen. Momenteel zijn de volgende E-learning only oplossingen beschikbaar.

€ 99,-

Lean Operational Management

In de E-Learning leer je de basis van Lean Operational Management. Van dag- en weekstarts tot verbeterborden.

Informatie
€ 149,-

Agile & Scrum Basics

Doe de nodige basiskennis van Agile & Scrum op in deze E-learning.

Informatie

E-learning op maat

Met onze E-learning op maat geven we organisaties de kans om medewerkers op een veilige en locatie-onafhankelijke manier toegang tot noodzakelijke kennis en informatie te geven. Onze e-learning omgeving wordt dan per organisatie, qua inhoud en uitstraling helemaal aangepast. Hierdoor zijn de toepassingsmogelijkheden vrijwel eindeloos. Van belangrijke beleids- en strategische informatie of informatie om het eigen werk beter en effectiever te doen.

E-Learning op maat

Microlearning

Buiten E-Learning zien we dat organisaties steeds vaker gebruikmaken van microlearning om medewerkers de juiste kennis aan te reiken op het juiste moment. Dit is een moderne en effectieve leermethode die korte, gerichte en gemakkelijk te verteren leerervaringen biedt. Het implementeren van microlearning in de leer- en ontwikkelingsstrategie van een organisatie komt met een breed scala aan voordelen. Van een snellere onboarding, hogere betrokkenheid van medewerkers, betere efficiëntie en een significante bijdrage aan de cultuur van continu verbeteren.

We bieden organisaties de mogelijkheid om microlearning op maat te implementeren, waarbij we ondersteunen bij het ontwikkelen van de inhoud, het waarborgen van de adoptie en borging van de leerervaring. Wil je hier meer over weten? Lees dan verder via onderstaande link.

Microlearning op maat