Lean Six Sigma Green Belt training - sixsigma.nl

Lean Six Sigma Green Belt training

6 praktijkgerichte lesdagen | E-Learning | Maximaal leerrendement

Als je mag kiezen tussen: Enkel theoretische kennis of kennis gecombineerd met praktische toepassing; wat kies je dan? Tijdens onze opleiding tot Lean Six Sigma Green Belt staat de impact die jij als Lean Six Sigma professional maakt centraal. Deze opleiding is helemaal ingericht om jou alle kennis en kunde te geven die je nodig hebt om direct aan de slag te gaan met jouw verbeterprojecten.

Tijdens de lesdagen gaan we volledig in op de praktische toepassing van Lean Six Sigma op Green Belt niveau. Je kunt de theoretische kennis zo ver uitdiepen als je zelf wilt met ongelimiteerde toegang tot de E-Learning gedurende een jaar.

Wil jij dus niet alleen de titel ‘Lean Six Sigma Green Belt’ maar wil je écht als projecteider van verbetertrajecten aan de slag bij jou op de werkvloer? Schrijf je dan in voor deze praktijkgerichte opleiding!.

Volledig praktijkgericht

Onze Lean Six Sigma Green Belt kenmerkt zich door de perfecte combinatie tussen theorie en praktijk. We sluiten je niet dagen lang op een klaslokaal waarbij we door alle theorie gaan. Maar jij krijgt alle hulpmiddelen om de theorie tot je te nemen, zodat je tijdens de lesdagen optimaal gebruikt kunt maken van de kennis en ervaring van onze trainers. Tijdens de lesdagen ga je met hen de praktische verdiepingsslag maken. Zo weet je zeker dat je na afloop van de opleiding direct aan de slag kunt als Lean Six Sigma Green Belt. En mocht er na de training toch nog wat onduidelijkheid zijn, dan log je gewoon in op de E-Learning omgeving waar je een jaar lang ongelimiteerd gebruik van kunt maken!

Tijdens de lesdagen – een tussen de lesdagen in – werk je aan jouw praktijkopdracht. Bij deze opdracht werk je direct aan verbetering binnen jouw organisatie of werkomgeving. Onder begeleiding van de trainer breng je stap voor stap de theorie in de praktijk. Dit verhoogt het leerrendement van de Lean Green Belt opleiding en je verdient direct de investering jouw opleiding terug. Een klassieke win-win dus.

De volledige opleiding inclusief de praktijkcertificering is af te ronden binnen 4-5 maanden, maar het mag ook sneller. Voor een compleet overzicht van deze opleiding, de planning en praktijkopdracht kun je via onderstaande button meer lezen.

Meer informatie over de planning en de praktijkopdracht

Wat ga je leren tijdens de Lean Six Sigma Green Belt Opleiding?

Je gaat leren hoe je als projectleider verbetertrajecten kunt begeleiden volgens de Lean Six Sigma filosofie. Dat betekent dat we je de kennis aanreiken over:

 • Projectmatig verbeteren volgens de DMAIC structuur ‘Lean’ en ‘Six Sigma’ principes en tools beheersen*
 • Kwalitatief en kwantitatief problemen analyseren
 • Verbeteringen initiëren en daadwerkelijk implementeren
 • Resultaten borgen in de organisatie
 • Effectief procesdenken, klantgericht & “outside – in”
 • Verspilling en oorzaken van variatie herkennen
 • Werken met de statistische analyses binnen SigmaXL
 • Projectteams samenstellen en leiden
 • Workshops faciliteren
 • Change management vaardigheden toepassen

Tijdens de praktijkgerichte lesdagen gaan we je leren hoe je deze kennis écht in de praktijk brengt. Je leert hier van onze trainers die dit dagelijks in de praktijk brengen bij onze klanten, maar je leert minstens net zoveel van de andere deelnemers. Zo maak je optimaal gebruik van alle kennis, ervaring en inzichten die je aangereikt krijgt tijdens deze opleiding.

De rol van een Lean Six Sigma Green Belt

Als Lean Six Sigma Green ben jij een zelfstandig projectleider voor verbeterprojecten aan de hand van Lean Six Sigma. Hieronder zie je in vogelvlucht wat de rollen van de verschillende Belts zijn:

 • Lean Six Sigma Orange Belt: Als Lean Six Sigma Orange Belt ben je onderdeel van de Lean Six Sigma projectteams die (be)geleid worden door een LSS Green of Black Belt. Als LSS Orange Belt kun je zelfstandig kleinere verbeterprojecten uitvoeren.
 • Lean Six Sigma Green Belt: Als Lean Six Sigma Green Belt ben je een zelfstandige projectleider op het gebied van Lean Six Sigma. Je voert deze projecten zelfstandig uit, of je hebt hierbij hulp van Lean Six Sigma Orange Belts die je in dat geval dient te begeleiden. In de praktijk zien we dat Green Belts ongeveer 15-50% van hun werkbare tijd bezig zijn met verbeterprojecten.
 • Lean Six Sigma Black Belt: De Lean Six Sigma Black Belt is een echte change agent. Je bent dan een drijver van Lean Six Sigma binnen de organisatie als geheel. Hierbij werk je regelmatig in grotere projectteams waarin jij de Green- en Orange Belts begeleid. Als Black Belt ben je een significant deel van jouw werkbare tijd (50-100%) bezig met verbeterprojecten.
 • Master Black Belt: Als Master Black Belt ben je de strategische partner op het gebied van Lean Six Sigma voor de directie. Je hebt een leidende rol binnen de organisatie waarbinnen je complexe verbeterprogramma’s initieert en uitvoert. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de volledige uitrol van Lean Six Sigma en de ontwikkeling van medewerkers binnen het verbeterprogramma.

Programma van de Lean Six Sigma Green Belt

Om het programma van de Lean Six Sigma Green Belt zo goed mogelijk uit te leggen, hebben we dit voor je onderverdeeld in 3 categorieën. Mocht je hele specifieke vragen hebben over de inhoud, neem dan even contact met ons op via: 020-3453015.

De theorie van de Lean Six Sigma Green Belt

Na jouw aanmelding krijg je van ons de inloggegevens van de E-Learning omgeving. Hier kun je in jouw eigen tempo alle theorie tot je nemen, zo vaak je maar wilt! Voor aanvang van iedere lesdag krijg je van jouw trainer(s) te horen welke theorie je in ieder geval behandeld moet hebben. Dat is ontzettend belangrijk om zoveel mogelijk te leren tijdens de praktische lesdagen die daarop volgen. De toegang tot de E-Learning is een jaar geldig, dus je kunt hier zo vaak op terugvallen als je maar wilt.

Praktische vertaalslag tijdens de lesdagen

Tijdens jouw opleiding ben je aanwezig bij 6 lesdagen. Deze dagen beginnen om 09.00 uur en eindigen rond 17.00 uur. Een lesdag staat helemaal in het teken van de praktische toepassing van de theorie die je geleerd hebt. Je krijgt alle ruimte om jouw vragen te stellen, maar daarna gaan we snel aan de slag om je te laten hoe je deze kennis kunt gebruiken om écht impact te maken. Tijdens de lesdagen zorgen wij voor trainers die de klappen van de zweep kennen. Zij brengen namelijk zelf de theorie dagelijks in de praktijk bij onze klanten. Dit doen ze in verschillende sectoren en voor verschillende bedrijven. Daarom kunnen zij als geen ander de theorie toepasbaar maken voor jouw specifieke situatie.

Tijdens de laatste lesdag maak je het theorie-examen. Na succesvolle afronding hiervan krijg je het theoriecertificaat; het bewijs dat je de theorie beheerst.

Impact maken

Je kiest deze Lean Six Sigma Green Belt niet zomaar, dat doe je omdat ook echt verbeterinitiatieven wilt gaan uitvoeren. Daar gaan we je bij helpen. Tijdens de opleiding maak je een opzet van een verbeterproject binnen jouw organisatie. Na afloop van de opleiding ga je dit project echt uitvoeren, waarna jouw coach het project zal beoordelen. Het doel van deze beoordeling is om jou te voorzien van een praktijkcertificering; hét bewijs dat je buiten de theorie ook in staat bent om deze theorie in de praktijk te brengen.

Inhoud van de Lean Six Sigma Green Belt

De inhoud van de Lean Six Sigma Green Belt opleiding bestaat uit meerdere modules, die jezelf helemaal kunt uitdiepen. De lesdagen worden afgestemd op de behoefte van de groep, dus je kunt zelf bepalen hoe intensief er op bepaalde onderwerpen wordt ingegaan. Onderstaande onderwerpen zullen in ieder geval behandeld worden in de theorie en waar nodig tijdens de lesdagen:

 • Lean & Six Sigma principes
 • Define: Voice of the Customer, Project Scoping, Brown Paper workshops, Project Charter
 • Measure: Datacollectieplan, Meet Systeem Analyse, Basic Statistics
 • Measure: Capability Analysis, Control Charts
 • Analyse: Facilitation Skills, Cause & Effect Diagram, Hypothesis Testing, Value Stream Mapping
 • Improve: Brainstorming, ‘Flow’, Poka Yoke, Selectie van Oplossingen, Pilot & Implementatie
 • Control: ‘Omgaan met weerstand’, Process Control Plan
 • Control: SPC, OCAP, Visual Management DMAIC Casus, Teach Back & Examen

Voor deelname aan de opleiding en uitvoering van het project is het noodzakelijk dat je beschikt over een laptop met daarop Microsoft Office Excel én een licentie van SigmaXL (inbegrepen bij de opleiding).

Green Belt in Lean of Lean Six Sigma Green Belt?

Ze lijken in naamgeving op elkaar, maar wat is het verschil tussen deze twee opleidingen? Lean en Lean Six Sigma zijn verschillende filosofieën, maar ze hebben wel het een en ander met elkaar te maken. Lean Six Sigma is namelijk gevormd uit principes van Lean en Six Sigma, dus dat er overeenkomsten met Lean zijn is niet zo gek. Maar en zijn ook verschillen.

Het belangrijkste verschil zit in de aanvliegroute van verbeteringen. Lean richt zicht op de gewenste situatie (future state) en het wegnemen van obstakels die nu belemmeren dat de gewenste situatie wordt behaald. Lean Six Sigma beoordeelt de huidige situatie (current state) en helpt bij het wegnemen van oorzaken die de huidige prestaties verstoren. Daarbij worden verbeteringen volgens Lean dagdagelijks vanaf de werkvloer gedaan. Bij Lean Six Sigma wordt dit over het hele project door een projectteam gedaan. Kortom, Lean leunt meer op een verbetercultuur op de werkvloer, terwijl bij Lean Six Sigma projecten meer centraal uitgevoerd worden.

Of je dus een Green Belt in Lean training of een Lean Six Sigma Green Belt training moet volgen, kunnen wij niet voor je bepalen. Dat is afhankelijk van jouw organisatie en doelen. We kunnen je natuurlijk wel helpen bij het maken van deze keuze. Neem daarvoor even contact met ons op.

Certificering bij deze opleiding; nationaal erkend, internationaal geaccrediteerd

Een opleiding volgen doe je niet zomaar, je wilt daar in je huidige werk en jouw toekomstige carrière profijt van hebben. Met het Lean Six Sigma Green Belt certificaat van UPD ben je daarvan verzekerd.

Het UPD Certificaat – certificering door de marktleider

Na afronding van deze Lean Six Sigma Green Belt ontvang je het UPD Certficaat. UPD is afgelopen jaren uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van continu verbeteren en vernieuwen. Wij zijn dagelijks actief bij een groot deel van de top-250 bedrijven van Nederland.

Onze naam wordt erkend en herkend als marktleider in Lean en Lean Six Sigma opleidingen. Het certificaat dat wij afgeven voor deze training bewijst dat jij voldoet aan de kwaliteitseisen die organisaties stellen aan Lean professionals. Kortom, een UPD Certificaat geeft jouw Lean Six Sigma Green Belt certificering extra waarde en is het ideale startpunt voor jouw carrière als Lean Six Sigma Professional.

Lean Six Sigma Green Belt Certificering

De Lean Six Sigma Green Belt Certificering bestaat uit 2 onderdelen; een theoriecertificaat en een praktijkcertificaat. De theoriecertificering is inbegrepen bij de opleiding. De praktijkcertificering is de échte kroon op de opleiding. Waar het theoriecertificaat bewijst dat je de kennis hebt opgenomen en kunt herhalen, bewijst de praktijkcertificering dat je hetgeen je geleerd hebt ook daadwerkelijk kunt toepassen in de praktijk. Hiermee lever je het bewijs dat je de kennis begrijpt én dat je de veranderkundige vaardigheden bezit om daadwerkelijk resultaten te behalen op de werkvloer. De praktijkcertificering is inbegrepen bij de prijs van deze training.

Lees hier meer over de Green Belt Certificering.

Coaching

De ervaring leert dat het succes van de praktijkcertificering vergroot wordt wanneer tijdens het uitvoeren van de praktijkopdracht gebruik gemaakt wordt van coaching. Tijdens de coaching helpt de coach om de praktijkopdrachten te vormen, uit voeren en te voltooien volgens de geldende richtlijnen. Dit verhoogt het succes van de certificering en over het algemeen wordt het resultaat van het verbeterinitiatief vergroot.

Coaching is beschikbaar in pakketten van 4 uur. De kosten voor 4 uur coaching bedraagt € 800,- exclusief BTW. Over het algemeen hanteren we een richtlijn van 8 uur coaching per verbeterinitiatief.

De opleiding kost € 4.095,- (excl. BTW)* per deelnemer, inclusief

 • 1 jaar onbeperkte toegang tot de E-Learning.
 • Een reële bedrijfssimulatie.
 • Een lifetime licentie voor SigmaXL.
 • Theorie certificering.
 • Praktijkcertificering.

Haal het maximale rendement uit je opleiding

Naast dat we tijdens de opleidingsdagen een start maken met de opzet van je eigen praktijkopdracht raden we sterk aan om bij de uitwerking van deze opdracht ná de opleiding gebruik te maken van begeleiding/coaching. Zo voorkom je dat je bij de eindbeoordeling van je praktijkopdracht voor verrassingen komt te staan en mogelijk onvoldoende scoort om je praktijkcertificaat in ontvangst te mogen nemen. Kijk daarom binnen je eigen organisatie of er ervaren Belts zijn die jou kunnen begeleiden.

Coaching door UPD

Ken je geen ervaren Belts en/of wil je écht het maximale uit je opleiding halen? Maak dan gebruik van coaching op de werkplek door een (Master) Black Belt van UPD. Deelnemers die kiezen voor deze optie vergroten de slagingskans van de praktijkopdracht exponentieel. We bieden coaching aan in blokken van 4, 8 of 12 uur. We hanteren 12 uur coaching als richtlijn, de afgelopen jaren is gebleken dat het merendeel van onze deelnemers deze tijd nodig heeft om de praktijkcertificering af te ronden. De kosten voor 12 uur coaching zijn € 2.400,-.

Overtuig je werkgever

Het kan zijn dat je werkgever nog wat vragen heeft rondom deze gekozen training. Zoals “Waarom via UPD?” of “Hoe zit het met de tijdinvestering?”. Op dit soort vragen geven we antwoord op de pagina informatie voor werkgevers. Bekijk de pagina of stuur hem door aan je leidinggevende.

BTW- vrij factureren?

UPD is aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Hierdoor kunnen wij onze opleidingen vrij van BTW factureren, indien je als organisatie of particulier hiervoor in aanmerking komt. In dat geval vermeerderen we de prijzen die vermeld staan op onze website niet met 21% BTW. Wel rekenen we een toeslag van 10% die nodig is om de kosten voor deze mogelijkheid te dekken. Hieronder laten we dit zien aan de hand van 2 rekenvoorbeelden met een opleidingsbedrag van € 1.000,-:

 • Je bent als organisatie BTW plichtig: De factuur bestaat uit het opleidingsbedrag (€ 1.000,-) + 21% BTW ( € 210,-). Het totale bedrag van de factuur is € 1.210,-. De BTW kan jouw organisatie weer terugvorderen bij de Belastingdienst.
 • Je bent vrijgesteld van BTW: De factuur bestaat uit het opleidingsbedrag (€ 1.000,-) + 10% opslag( € 100,-). Het totale bedrag van de factuur is € 1.100,-.

Om een BTW vrije factuur te ontvangen kun je dit aangeven bij het boeken van de opleiding. Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuze die je maakt, raadpleeg bij twijfel altijd een accountant of de belastingdienst.

Klantreviews van deze Lean Six Sigma Green Belt training:

  Sakina
  10-08-2023
  Beoordeling: 10/10
  Ik heb in die drie weken enorm veel geleerd hoe je projecten kan aanpakken
  Anoniem
  10-08-2023
  Beoordeling: 10/10
  De lessen waren gedurende de hele training zeer productief. Maar ik moet hier ook op wijzen. Ik heb het toegangswachtwoord voor e-learning kunnen ontvangen op de dag dat de training begon. Dit bracht mij in een lastige positie in de klas.
  Luc
  10-08-2023
  Beoordeling: 10/10
  Fijn, lekker concreet. Klaas is goud!
  Willem
  10-08-2023
  Beoordeling: 8/10
  goede aansluiting leeromgeving en lesdagen. Veel ruimte voor inbreng. Wordt ook om gevraagd.
  Lily
  25-05-2023
  Beoordeling: 10/10
  Kaoutar is a brilliant trainer, very understanding, and skilled in the content. Makes everything understandable and lets us explore our mistakes and understand from them
  Joanna
  23-03-2023
  Beoordeling: 9/10
  Sessions were presented in an understandable way. Maybe a little more exercise could be added.
  Rick
  03-04-2023
  Beoordeling: 9/10
  Goede training met een kundige trainer met veel kennis en duidelijk relevante praktijkervaring. Duidelijke en aantrekkelijke E-learning. Goede afwisseling theorie en praktijk tijdens cursusdagen. Bepaalde onderdelen E-learning wel wat droog (Belbin bijvoorbeeld)
  Anoniem
  23-03-2023
  Beoordeling: 4/10
  poor content and average quality of the instructor that didn't match my initial expectations..
  Maikel
  09-02-2023
  Beoordeling: 9/10
  it was a good interactive training. Certain moments were though. small improvement item i would say is a bit more background on the statistical topics and a more down to earth usage of words. Now a lot of the statistical terms got used and it was pretty confusing. Less of those words and a bit more practical explanation would be helpful in my personal opinion
  Ian
  09-02-2023
  Beoordeling: 6/10
  not enough (practical)examples, could have been squeezed in half the duration
  Emrah
  09-02-2023
  Beoordeling: 10/10
  The training content is very clear and simple, Our Trainer Kaoutar has very deep knowledge.
  Anoniem
  19-01-2023
  Beoordeling: 8/10
  De manier waarop de praktijk en theorie overlap hebben werkt goed. De lesmethode van Klaas is stevig doorpakken en productief. Bij de laatste dag dat je de hele DMAIC doorloopt merk je mooi hoe alles samengevoegd naar het doel werkt.
  Vladislav
  19-01-2023
  Beoordeling: 9/10
  De docent nam de groep heel mooi door het materiaal, met nader uitleg, voorbeelden en oefeningen. Ik voeg zelf heel veel waarde toe aan de verkregen ervaring in het uitvoeren van de stappen van LSS en hoe de samenwerking met anderen op verschillende manieren kan uitlopen en hoe sommige samenwerkproblemen op te lossen zijn. Het enige wat ik misschien zou veranderen is de Recap. De inhoud van een hoofdstuk (DMAIC) wordt een keer doorgenomen bij een les. De Recap van dezelfde hoofdstuk bij de volgende les hoeft dan niet op een basis niveau uitgevoerd te worden ( in groepjes met papiertjes). Ik zou het dan bondiger houden: het samen kort doornemen van alle segmenten in de hoofdstuk en dan de focus houden op dingen die eventueel onduidelijk zijn. Daarnaast was de bereikbaarheid, door busstakingen, een beetje stressvol zonder auto. Verder was alles fantastisch.
  Ruben
  19-01-2023
  Beoordeling: 8/10
  Erg goed, e-learning en Klaas waren top.
  Arjan
  01-12-2022
  Beoordeling: 9/10
  Geweldige trainer, fijne manier van lesgeven, enorme luxe van een kleine groep, fijne dynamiek tussen de studenten, super! E-learning is eigenlijk het enige verbeterpunt dat ik kan bedenken.
  Anoniem
  17-11-2022
  Beoordeling: 9/10
  Goede opleiding waarbij het praktijk deel in mijn ogen een grote toegevoegde waarde is.
  Koen
  17-11-2022
  Beoordeling: 8/10
  Fijne groepsgrootte, goede uitleg, goed tempo
  Anoniem
  07-11-2022
  Beoordeling: 7/10
  The training was done well, but I am less enthusiastic myself about the content (Lean).
  Gerard
  31-10-2022
  Beoordeling: 9/10
  Goede opleiding met gedegen informatie. Daarnaast ook genoeg handvaten om mee te nemen de praktijk in
  Roberto
  31-10-2022
  Beoordeling: 5/10
  Upd did a good job, but in general the topic are not worth the costs I believe. It is way too expensive thinking it might be half of a universitary course.
  Frank
  31-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  Sterk in zowel langzamere mensen helpen als de snelle mensen uitdagen.
  Jeremy
  31-10-2022
  Beoordeling: 9/10
  I liked the trainer and training a lot
  King
  8-9-2022
  Beoordeling: 8/10
  Was een leuke en actieve opleiding. De trainer (Chris Hans) kon het op een leuke en begrijpbare manier uitleggen. en ook tijd voor persoonlijke aandacht. Daarnaast was de groep ook leuk. De meesten op het zelfde niveau en qua groepsgrootte precies goed.
  Andrea
  12-9-2022
  Beoordeling: 8/10
  It was greatly didactically speaking and the trainers were really helpfull during the breaks for the specific help on the own project. I would like maybe to have a whole session in which who has a project can bring it and receive feedback and improvement ideas
  Claudia
  12-9-2022
  Beoordeling: 8/10
  I think the group is quite big and occasionally I lost focus. When the group is big the attention of the trainer is divided too much and not everyone can learn at the same speed.
  Frank
  8-9-2022
  Beoordeling: 9/10
  Goede structuur, flexibel, veilig, juiste tempo, goede begeleiding.
  Anoniem
  8-9-2022
  Beoordeling: 8/10
  Prima opleiding, soms stugge stof en lastig in een context te plaatsen. Maar enorm enthousiaste en kundige trainer.
  Anoniem
  8-9-2022
  Beoordeling: 9/10
  De opleiding beoordeel ik als goed. Zowel het organisatorische aspect als het inhoudelijke deel (de lessen)
  Annemieke
  8-8-2022
  Beoordeling: 9/10
  Ondanks dat het een summercourse was ( een versnelde versie van de normale opleiding) was de opbouw en inhoud van de opleding goed. Zeer fijne docent ook.
  Anoniem
  8-8-2022
  Beoordeling: 8/10
  Interactieve opleiding, met voldoende diepgang.
  Anoniem
  8-8-2022
  Beoordeling: 7/10
  Trainer leest de deelnemers goed. Veel afwisseling met luisteren en werkvormen (toepassen). Sommige werkvormen zijn een herhaling, bijv. waar moet je op letten als je een sessie X Y Z start. Ik vind het verwachte statistiek niveau onrealistisch hoog als je hierover nog geen voorkennis hebt. Meer ingaan op waarom en verbanden tussen theorieen/modellen: welke kies je wanneer (fase t.o.v. de ander) etc.
  Bruce
  8-8-2022
  Beoordeling: 9/10
  Klaas was een hele fijne instructeur met veel en goede energie. De stof was hierdoor goed op te nemen
  Suzan
  11-7-2022
  Beoordeling: 9/10
  Op een paar minimale verschillen tussen, E-learning | Examen | lessen, na een perfecte opleiding!
  Anoniem
  23-6-2022
  Beoordeling: 8/10
  De training was goed gebouwd, en de trainster was kundig en enthusisast
  Marc
  23-6-2022
  Beoordeling: 10/10
  E learning is structured well and fit the teaching style of the instructor
  Bernadette
  21-4-2022
  Beoordeling: 8/10
  het is een uitgebreide opleiding waar in een snelle vaart veel nieuwe stof eigen gemaakt wordt. het direct toepassen in de praktijk is hierbij een goed onderdeel.
  Anoniem
  21-4-2022
  Beoordeling: 8/10
  Goed, duidelijk, informatief.
  Anoniem
  28-2-2022
  Beoordeling: 9/10
  Clear, interesting
  Marco
  28-2-2022
  Beoordeling: 8/10
  Very fun and interactive. Alot of new knowledge.
  Martin
  14-3-2022
  Beoordeling: 8/10
  Goede docent, mooie locatie, goed opgezette cursus
  Lars
  24-2-2022
  Beoordeling: 7/10
  Nog zoekende welke elementen in de praktijk toepasbaar gemaakt kunnen worden, maar het geloof dat dit helemaal goed komt.
  Ankit
  8-11-2021
  Beoordeling: 9/10
  It was perfect. Just for the last two days being online due to Covid-19 was not as planned.
  Gosia
  8-11-2021
  Beoordeling: 8/10
  I have really enjoyed the classroom session, the teacher was very organized and he could explain the topics well. In my opinion the e-learning could be reviewed, many times there were either Dutch words in the material or the phrases were written in poor English (lost in translation).
  Karin
  18-10-2021
  Beoordeling: 9/10
  Ik ervaar het als zeer leerzaam en is leuk gebracht. Goed met praktijkvoorbeelden. Hierdoor is het makkelijker toe te passen in de praktijk
  Nick
  13-9-2021
  Beoordeling: 8/10
  Prettige combinatie van e-learning en meer oefeningen klassiekaal. Met meer deelnemers was dit wel nog nuttiger geweest. Omdat je dan meer van de andere groepen kan leren.
  Anoniem
  13-9-2021
  Beoordeling: 8/10
  Goede opzet en begeleiding; je merkt dat er veel ervaring is qua inhoud en vorm
  Anoniem
  13-9-2021
  Beoordeling: 7/10
  Duidelijke opbouw, mag wat sneller.
  Jasper
  9-9-2021
  Beoordeling: 8/10
  The content of the training was good.
  Wouter
  6-9-2021
  Beoordeling: 8/10
  Van de inhoud van de opleiding had ik een hogere verwachting. Zeker als deelnemer met een technische achtergrond is het niveau niet heel hoog. Begrijpelijk is wel dat bij een grotere klas het tempo wat moeilijker hoog te houden is. (onze klas had 4 deelnemers.)
  Charlotte
  6-9-2021
  Beoordeling: 8/10
  E-learning is een goede vorm om thuis al voorbereiding te doen.
Locatie
Startdatum
Beschikkbaarheid
Prijs
 
Utrecht
28 sep 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. do 28 sep 2023
 2. vr 29 sep 2023
 3. do 12 okt 2023
 4. vr 13 okt 2023
 5. do 09 nov 2023
 6. vr 10 nov 2023
Nog enkele plaatsen
€ 4.095
Rotterdam
English spoken
19 okt 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. do 19 okt 2023
 2. vr 20 okt 2023
 3. do 16 nov 2023
 4. vr 17 nov 2023
 5. do 14 dec 2023
 6. vr 15 dec 2023
Beschikbaar
€ 4.095
Eindhoven
30 okt 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 30 okt 2023
 2. di 31 okt 2023
 3. ma 20 nov 2023
 4. di 21 nov 2023
 5. ma 18 dec 2023
 6. di 19 dec 2023
Beschikbaar
€ 4.095
Utrecht
30 okt 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 30 okt 2023
 2. di 31 okt 2023
 3. ma 20 nov 2023
 4. di 21 nov 2023
 5. ma 18 dec 2023
 6. di 19 dec 2023
Beschikbaar
€ 4.095
Virtual Classroom
Virtual ClassroomDeze opleiding vindt plaats in een virtuele classroom. Cursisten komen samen in een digitale omgeving vanuit een locatie naar keuze. Het is dus dezelfde opleiding alleen zonder bij elkaar in één ruimte te zitten.
06 nov 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 06 nov 2023
 2. di 07 nov 2023
 3. ma 27 nov 2023
 4. di 28 nov 2023
 5. ma 18 dec 2023
 6. di 19 dec 2023
Beschikbaar
€ 4.095
Zwolle
30 nov 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. do 30 nov 2023
 2. vr 01 dec 2023
 3. do 21 dec 2023
 4. vr 22 dec 2023
 5. do 11 jan 2024
 6. vr 12 jan 2024
Beschikbaar
€ 4.095
Utrecht
30 nov 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. do 30 nov 2023
 2. vr 01 dec 2023
 3. do 21 dec 2023
 4. vr 22 dec 2023
 5. do 11 jan 2024
 6. vr 12 jan 2024
Beschikbaar
€ 4.095
Amsterdam
21 dec 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. do 21 dec 2023
 2. vr 22 dec 2023
 3. do 11 jan 2024
 4. vr 12 jan 2024
 5. do 01 feb 2024
 6. vr 02 feb 2024
Beschikbaar
€ 4.095
Utrecht
15 jan 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 15 jan 2024
 2. di 16 jan 2024
 3. ma 05 feb 2024
 4. di 06 feb 2024
 5. ma 26 feb 2024
 6. di 27 feb 2024
Beschikbaar
€ 4.095
Rotterdam
08 feb 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. do 08 feb 2024
 2. vr 09 feb 2024
 3. do 29 feb 2024
 4. vr 01 mrt 2024
 5. do 21 mrt 2024
 6. vr 22 mrt 2024
Beschikbaar
€ 4.095
Utrecht
14 mrt 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. do 14 mrt 2024
 2. vr 15 mrt 2024
 3. do 04 apr 2024
 4. vr 05 apr 2024
 5. do 25 apr 2024
 6. vr 26 apr 2024
Beschikbaar
€ 4.095
Amsterdam
08 apr 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 08 apr 2024
 2. di 09 apr 2024
 3. ma 22 apr 2024
 4. di 23 apr 2024
 5. ma 13 mei 2024
 6. di 14 mei 2024
Beschikbaar
€ 4.095