Lean Six Sigma Orange Belt training

Volledig Praktijkgericht E-Learning Maximaal leerrendement

Wil jij zelfstandig een klein Lean Six Sigma verbeterproject leiden? Of wil je een bijdrage leveren aan procesverbeteringen in de organisatie onder begeleiding van Green of Black Belt? Dan is de Lean Six Sigma Orange Belt opleiding jou op het lijf geschreven.

Tijdens deze opleiding ga je écht leren wat Lean Six Sigma in de praktijk betekent en hoe jij kunt bijdragen aan verbeterprojecten binnen de organisatie.

Volledig praktijkgerichte opleiding

Onze Lean Six Sigma Orange Belt opleiding kenmerkt zich door de perfecte combinatie tussen theorie en praktijk. Je krijgt alle hulpmiddelen om de theorie tot je te nemen, zodat je tijdens de lesdag optimaal gebruikt kunt maken van de kennis en ervaring van onze trainers. Tijdens de lesdag ga je met hen de praktische verdiepingsslag maken. Zo weet je zeker dat je na afloop van de opleiding direct aan de slag kunt als Lean Six Sigma Orange Belt. En mocht er na de training toch nog wat onduidelijkheid zijn, dan log je gewoon in op de E-Learning omgeving waar je een jaar lang ongelimiteerd gebruik van kunt maken!

TIP!

Zijn er meer mensen binnen jouw team of organisatie die deze opleiding willen volgen? Dan zijn onze ‘Incompany trainingen’ vaak voordeliger en efficiënter.

Meer weten?

Lees dan hier verder »

De Lean Six Sigma Orange Belt training

Tijdens de Lean Six Sigma Orange belt training leren we je de basis van Lean Six Sigma. Je leert niet alleen de verbetertaal van Lean Six Sigma te begrijpen, maar we geven je ook de kennis en middelen om het zélf op een praktische manier toe te passen. Je kunt na deze opleiding zelfstandig kleine verbeterprojecten leiden óf bijdragen aan grote Lean Six Sigma verbeterprojecten.

Wat ga je leren tijdens de Lean Six Sigma Orange Belt training?

Deze Orange Belt opleiding is een stevige introductie op Lean Six Sigma. Als Orange Belt ben je in de regel zijdelings betrokken bij Lean Six Sigma verbeterprojecten en daarom leer je tijdens deze opleiding:

 • Hoe Lean en Six Sigma tools en technieken gebruikt worden om processen te verbeteren;
 • Alles over Lean Six Sigma tools en technieken om als Orange Belt te kunnen werken;
 • Hoe je zelfstandig kleinschalige procesverbeteringen door kunt voeren en/of effectief deel kunt nemen aan een Green of Black Belt project;
 • Verborgen verspillingen in de werkomgeving te herkennen;
 • Oorzaken van variatie in processen te herkennen;
 • De basiskennis over de DMAIC werkwijze (Define, Measure, Analyse, Improve & Control).

Programma van de Lean Six Sigma Orange Belt

Om het programma van de Lean Six Sigma Orange Belt zo goed mogelijk uit te leggen, hebben we dit voor je onderverdeeld in 2 categorieën. Mocht je hele specifieke vragen hebben over de inhoud, neem dan even contact met ons op via: 020-3453015.

De theorie van de Lean Six Sigma Orange Belt

Na jouw aanmelding krijg je ongeveer twee weken voor aanvang de inloggegevens van de E-Learning omgeving. Hier kun je in je eigen tempo alle theorie tot je nemen, zo vaak je maar wilt! Voor aanvang van de lesdag krijg je van de trainer(s) te horen welke theorie je in ieder geval behandeld moet hebben. Dat is belangrijk om zoveel mogelijk te leren tijdens de praktische lesdag die daarop volgt. De toegang tot de E-Learning is een jaar geldig, dus je kunt hier zo vaak op terugvallen als je maar wilt.

Praktische vertaalslag tijdens de lesdag

Tijdens jouw opleiding heb je één lesdag. Deze dag begint om 09.00 uur en eindigt rond 17.00 uur. De lesdag staat helemaal in het teken van de praktische toepassing van de theorie die je geleerd hebt. Je krijgt alle ruimte om jouw vragen te stellen, maar daarna gaan we snel aan de slag om je te laten hoe je deze kennis kunt gebruiken om écht impact te maken. Tijdens de lesdag zorgen wij voor trainers die de klappen van de zweep kennen. Zij brengen namelijk zelf de theorie dagelijks in de praktijk bij onze klanten. Dit doen ze in verschillende sectoren en voor verschillende bedrijven. Daarom kunnen zij als geen ander de theorie toepasbaar maken voor jouw specifieke situatie.

Programma Orange Belt

Aan de hand van een casus leer je op interactieve wijze de methode die je direct kunt toepassen op het werk:

 • Voice of the Customer (VOC)
 • Critical to Quality/Customer requirements (kritische klanteisen) (CTQ’s of CTC’s)
 • Stakeholder analyse
 • Value stream mapping
 • Cause & Effect diagram
 • Data-analyse
 • Brainstorming
 • Besluitvormingstechnieken
 • Solution Selection Matrix

In-house training: Deze opleiding kan ook in-house verzorgd worden, hiervoor kun je contact met ons opnemen.

“An organization’s ability to learn, and translate that learning into action rapidly, is the ultimate competitive advantage.”
Jack Welch (ex-CEO General Electric en Six Sigma business leader)

Na deelname aan de Orange Belt opleiding ontvang je het deelnamecertificaat Certified Lean Six Sigma Orange Belt.

De opleiding kost € 795,- (excl. BTW)* per deelnemer, inclusief

 • 1 jaar onbeperkte toegang tot de E-Learning
 • 1 lesdag inclusief simulatieoefeningen.

Overtuig je werkgever

Het kan zijn dat je werkgever nog wat vragen heeft rondom deze gekozen training. Zoals “Waarom via UPD?” of “Hoe zit het met de tijdinvestering?”. Op dit soort vragen geven we antwoord op de pagina informatie voor werkgevers. Bekijk de pagina of stuur hem door aan je leidinggevende.

Neem een optie:

Wil je er eerst nog even over nadenken of wellicht overleggen met jouw werkgever? Neem dan in ieder geval een optie op de training en voorkom de teleurstelling dat er straks geen plaats meer is. Deze reservering is gratis en verplicht tot niets.

BTW- vrij factureren?

UPD is aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Hierdoor kunnen wij onze opleidingen vrij van BTW factureren, indien je als organisatie of particulier hiervoor in aanmerking komt. In dat geval vermeerderen we de prijzen die vermeld staan op onze website niet met 21% BTW. Wel rekenen we een toeslag van 10% die nodig is om de kosten voor deze mogelijkheid te dekken. Hieronder laten we dit zien aan de hand van 2 rekenvoorbeelden met een opleidingsbedrag van € 1.000,-:

 • Je bent als organisatie BTW plichtig: De factuur bestaat uit het opleidingsbedrag (€ 1.000,-) + 21% BTW ( € 210,-). Het totale bedrag van de factuur is € 1.210,-. De BTW kan jouw organisatie weer terugvorderen bij de Belastingdienst.
 • Je bent vrijgesteld van BTW: De factuur bestaat uit het opleidingsbedrag (€ 1.000,-) + 10% opslag( € 100,-). Het totale bedrag van de factuur is € 1.100,-.

Om een BTW vrije factuur te ontvangen kun je dit aangeven bij het boeken van de opleiding. Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuze die je maakt, raadpleeg bij twijfel altijd een accountant of de belastingdienst.

Klantreviews van deze Lean Six Sigma Orange Belt training:

  Tijn
  28-03-2024
  Beoordeling: 9/10
  Goede toepassing van de theorie op de praktijk. Veel ruimte voor vragen, oefenen en eigen inbreng in het middag programma
  Petra
  28-03-2024
  Beoordeling: 8/10
  Mooie combinatie met online en praktijk.
  Leanne
  28-03-2024
  Beoordeling: 10/10
  Ik heb de trainingsdag met Chris Hans als enorm waardevol ervaren. Naast dat ik zelf al gemotiveerd was om meer te leren over Lean Six Sigma en graag voor mijn Green Belt wil gaan eind dit jaar, heeft het enthousiasme waarin Chris Hans over Lean Six Sigma verteld de dag nog leuker en leerzamer gemaakt.
  Katalin
  09-11-2023
  Beoordeling: 10/10
  Great training with live examples
  Zoran
  09-11-2023
  Beoordeling: 9/10
  Interesting, many theorical tools to adapt according to the size of the project. Dynamic and pleasant and interactive presentation!
  Julien
  09-11-2023
  Beoordeling: 9/10
  Good training and also very good trainer
  Miranda
  09-11-2023
  Beoordeling: 9/10
  the training was intensive but the trainer (Erik Wijnveld) made it a lively and interactive day. He anticipated well to the dips that we were having to keep us active. He is very knowledgeable and has good business examples. Furthermore he knows how to train people. Contentwise: a lot of theory but we feel equipped with the tools and explanations that were provided. Very satisfied!
  Mihaly
  09-11-2023
  Beoordeling: 10/10
  It was super great, lot of interactive sessions, new information, we need more people in our organization to get the concept and mindset closer
  Janos
  09-11-2023
  Beoordeling: 10/10
  It was a very interesting training
  Tamara
  09-11-2023
  Beoordeling: 10/10
  Excellent training, especially given by Erik, certainly a lot of knowledge gained in this training
  Anoniem
  12-09-2023
  Beoordeling: 9/10
  De opleiding zelf was prima te doen en de trainer was top
  Niels
  16-06-2023
  Beoordeling: 9/10
  Informatieve dag en fijn dat de groep zo klein was, kwam de kwaliteit ten goede
  Rick
  09-03-2023
  Beoordeling: 9/10
  Compleet. Goede combi van online en niet online leren
  Anoniem
  23-01-2023
  Beoordeling: 7/10
  Interessante training. Mooie basis. Mis de koppeling naar de praktijk nog.
  Anoniem
  23-01-2023
  Beoordeling: 7/10
  goede algemene voorlichting
  Jakob
  23-01-2023
  Beoordeling: 10/10
  Veel nuttige informatie dat direct in de praktijk toe te passen is.
  Daniël
  20-10-2022
  Beoordeling: 9/10
  Prima locatie, opleiding was duidelijk, kleine groep
  Anoniem
  6-9-2021
  Beoordeling: 8/10
  Tekst van de e-learning leest makkelijk weg. Tijdens de lesdag hing een prettige, gemoedelijke sfeer, ondanks dat deze online was.
  Anoniem
  6-9-2021
  Beoordeling: 8/10
  Duidelijke uitleg, interactieve cursus, goede elearning
  Matthijs
  27-5-2021
  Beoordeling: 9/10
  De theorie wordt op een duidelijke en goede manier uitgelegd, ook middels een goede e-learning, en in de les is voldoende ruimte om wat te oefenen!
  Willem
  22-4-2021
  Beoordeling: 8/10
  Vond het een fijne lesdag. Via zoom werkte prima. Een goede en vriendelijke docent met veel verstand van zaken
  Marc
  22-4-2021
  Beoordeling: 10/10
  Het was een duidelijke training welke door de voorafgaande elearning en het praktijkdeel in de middag goed te volgen was. Erg fijn ook dat er ruimte was voor vragen en er ook de tijd werd genomen om zaken uit te leggen

<!– OUDE REVIEWS

8,5

Johan Mekenkamp

Bedrijf: Albert Heijn

Veel eye openers.

9,0

B. van den Booren

Bedrijf: Brocacef

Het is leuk om te zien dat een andere aanpak kan werken zonder dat dit meer werk is.

8,5

Ben Tielbeek

Bedrijf: Albert Heijn

Investering in ontwikkeling organisatie.

9,0

Chris de Rijk

Bedrijf: SVB

Biedt een goede mix van de praktijk en theorie, inspirerend!

9,0

R. Bunk

Bedrijf: SVB

Een goede, leuke en nuttige opleiding.

9,0

Isabella Gielingh

Bedrijf: SVB

Je steekt er echt wat van op!

8,5

Alexander Martin

Bedrijf: SVB

Op een actieve manier kennismaken met Lean Six Sigma.

10

Judith Abrahamsz

Bedrijf: Alcotrans Container Line BV

Het is duidelijk en een goede basis voor probleem oplossing.

9,5

Tijken van der Neut

Bedrijf: Ahold

Helpt objectief naar processen te kijken.

10

Paul Snijder

Bedrijf: Ahold

Geeft handvatten om mijn werk beter te doen.

9,0

Roy Gerritsen

Bedrijf: Ahold

Het biedt een structuur om beter met verbeteringen én problemen om te gaan.

10

J. Luchies

Bedrijf: Flynth Adviseurs & Accountants

Het geeft een goede inleiding op structurele aanpak van verbeteringen.

10

Jose de Groot

Bedrijf: Archipel

Je leert vreselijk veel in een korte tijd.

8,5

Felix Donkers

Bedrijf: Donkers Creative Technologies

Uitstekende introductie in Lean Six Sigma.

8,0

Ramano Santokhi

Bedrijf: Agentschap NL

Je leert spelenderwijs wat Lean Six Sigma inhoudt.

8,0

Carlo Meulendijk

Bedrijf: GNT

Is zeer hulpvol.

9,0

Eric Laurijsen

Bedrijf: Volckaert

 

8,5

Erik Hogervorst

Bedrijf: Quadrance

Veel gehad aan het rollenspel en de praktijkvoorbeelden.

8,0

Andre Korbijn

Bedrijf: Rabobank

Geeft je inzicht in de wereld van Lean Six Sigma en hoe bepalend zijn van jouw keuze om Lean Six Sigma kennis uit te breiden en in te zetten binnen je eigen organisatie.

8,5

Jan van Zitteren

Bedrijf: Volckaert

Enthousiasme, know how en praktijkervaring.

8,5

Juliska Nobel

Bedrijf: CIZ

Snel, kort en eenvoudige kennismaking met Lean Six Sigma.

8,5

Lilianne van Helmond

Bedrijf: Volckaert

Met kleine aanpassingen kunnen al grote verbeteringen bewerkstelligd worden.

8,5

Marion Pepels-Van Mulken

Bedrijf: APG

Zeker de moeite waard voor eigen afdeling algemeen en ook als je hiermee serieus aan de slag gaat.

7,5

Michiel Grol

Bedrijf: Volckaert

 

7,5

Patrick Filak

Bedrijf: GNT

Helpt in beeldvorming over Lean Six Sigma.

8,5

Peter Belleter

Bedrijf: Landewyck Tabak Holland bv

Het geeft je de tools en inzicht om een verbeterproces te helpen optimaliseren.

7,5

Erik Frieling

Bedrijf: Leeuwendaal

Geeft goede inkijk in Lean Six Sigma.

9,0

David Wilbrink

Bedrijf: Leeuwendaal

 

8,5

Arnoud Moraal

Bedrijf: Eurofiber

8,5

Bram Berendse

Bedrijf: Gemeente Amsterdam

Prettige trainer. Soms wat oppervlakkige stof.

9,0

Danielle Aldenshoff

Bedrijf: DEA Management & Advies

 

9,0

Ingrid Stevens

Bedrijf: Blue Sky Group

 

9,5

Jurren Glazenburg

Bedrijf: SBM Offshore

Openbaring bij spel kleuren vakjes, dit ter motivatie van oplossen problemen / improve.

8,0

Marieke Enkt

Bedrijf: ABN AMRO

Prima introductie in Lean Six Sigma.

8,0

Marten van Ittersum

Bedrijf: Mooiland

Klaas heeft ons prima door de 2 dagen geloodst

8,5

Alexander Kortlandt

Bedrijf: Kortlandt Consultancy

Leuke training. Klaas doet het prettig. Tevreden!

8,0

Marjanne Tammeling

Bedrijf: Start People

Bedankt voor de cursus!

8,0

Frank van Driel

Bedrijf:  

Dit is een waardevolle 1e stap in mijn toekomst als procesverbeteraar.

9,5

Carolina Boumans-Wansink

Bedrijf: BSG

Je leert kennis maken met verschillende tools.

8,5

Ellen Barree

Bedrijf: Barree coaching

 

8,0

F. R. de Haan

Bedrijf:  

 

9,0

Mark van Bokhorst

Bedrijf: BSG

Interactieve wijze kennis maken met Lean en Six sigma

9,0

Rinus Meerhoff

Bedrijf: Post NL

Hier zit veel potentie in!

9,0

Jos Luijten

Bedrijf:  

Combi theorie en praktijk.

8,0

Reina Boels

Bedrijf: Rein Advies

Opleiding is goed voorzien van praktische tips en tools.

8,5

Chris van Triest

Bedrijf: VGZ

Het geeft een goed inzicht en heeft verrassende elementen.

8,5

Susanne Maaskant

Bedrijf: Randstad (ex)

Het krijgen van handvaten en tehorie gekoppeld aan praktijkvoorbeelden.

8,5

Marielle Stoffers

Bedrijf: Neijestee

Eyeopener!

8,0

Libby Siaila

Bedrijf: Neijestee

Je wordt geprikkeld om over de dagelijkse processen in je werk anders na te denken en eventueel te verbeteren.

7,5

Edwin Bos

Bedrijf: Coöperatie VGZ UA

 

8,5

Davut Dirim

Bedrijf: Dalli de Klok

Geeft je een basis van Lean Six Sigma.

7,5

Bas Oosthoek

Bedrijf: Oracle

 

9,0

Carol Danzas Eklund

Bedrijf: UNC PD

Je krijgt een beter beeld wat je allemaal kunt doen om processen te verbeteren in een organisatie.

9,5

Jeroen Smits

Bedrijf: Wereldhave

It adds something.

10

John Grijpma

Bedrijf: Hill-Rom

Difficult things are explained in a way to make it understandable.

9,5

Mojdeh Yousefi

Bedrijf: Hill-Rom

 

9,0

Vanessa Ali

Bedrijf: Vodafone

Quite compact course, covers a broad area in short time, still gives enough insight to be useful at work.

8,0

Paul Maaskant

Bedrijf: Oracle

Good instructor, well designed 2-day program!

8,0

H. Herleman

Bedrijf: Gem. Zaanstad

Geeft een goede inleiding in Lean Six Sigma.

8,0

Bart van Grootveld

Bedrijf: Draka Interfoam

Het is goed te volgen en boeiend.

8,0

Bob Strating

Bedrijf: IT-staffing

“Jullie doen het juiste ding. Blijf het juiste ding doen!” 🙂

8,5

Marcel van Genuchten

Bedrijf: Laurentius Ziekenhuis

 

10

Maria Schraven

Bedrijf: ING accounts payable

Duidelijke indruk wat Orange Belt inhoudt.

8,0

Monique Ansems

Bedrijf: Consultant

Mooi Orange Belt certificaat!

8,5

Herman Hemke

Bedrijf: Hemke inz. Agrarisch

 

8,0

Annette Karelse

Bedrijf: Parnassia Groep

Geeft goede indruk van wat je kunt met deze aanpak.

8,0

Ton Smeulders

Bedrijf: Ministerie van Defensie

Geeft structuur & goede kennismaking met Lean Six Sigma.

8,0

Andre van Weeghel

Bedrijf: Parnassia Groep

 

8,0

Coby Wijnands

Bedrijf: Woningstichting Eigen Haard

Voor beginnende project/procesleiders zonder relevante vooropleiding.

8,0

Edwin van der Zwaard

Bedrijf: Fintellect bv

Interessant en bruikbaar.

7,5

Frank Zijlstra

Bedrijf:  

In korte tijd inzicht in wat Lean en Six Sigma zijn.

7,5

Jeffrey Heim

Bedrijf: Parnassia Groep

Geeft inzicht in je huidige proces.

8,5

Job de Braak

Bedrijf: Tweede Kamer

Goed inzicht in Lean Six Sigma

7,0

Lisette de Haas

Bedrijf: Incentro

De basis wordt goed behandeld, start op weg naar MBB.

7,0

Sander Verstoep

Bedrijf: Incentro

Je leert de Lean Six Sigma basis principes prima.

9,0

Roel Bierens

Bedrijf: Randstad

In 2 dagen een goede stoom cursus voor Lean Six Sigma.

8,5

Hannie Heuker

Bedrijf: Pragma Groep

Je leert de basis van Lean Six Sigma, steekt werkzaamheden anders in.

8,0

Jorien Homan

Bedrijf: Pragma Groep

Mooie combi van theorie en praktijk; helder en duidelijk uitgelegd!

8,0

Gerben Jelsma

Bedrijf: BMD Advies Centraal Nederland

Het maakt me enthousiast voor de Green Belt opleiding.

7,5

Gideon Strumpel

Bedrijf: Bekaert Combustion Technology bv

Je leert veel!

8,5

Wilfried van Winden

Bedrijf:  

Je leert sowieso om naar processen te kijken!

8,0

Imke Redder

Bedrijf: ABN AMRO

Erg leerzaam!

8,5

Libbe van der West

Bedrijf: Gemeente Kollumerland

 

8,5

Marc Bultje

Bedrijf: C1000

 

8,0

Hans Bos

Bedrijf: Bekaert Combustion Technology bv

 

8,5

G.W. Schut

Bedrijf: UvA

Geeft een aardig beeld van Lean Six Sigma.

9,0

Ate Snel

Bedrijf: Univé Rivierenland

Afwisseling theorie / praktijk; oefeningen zijn super!

8,0

Ben Ridder

Bedrijf: Arbounie

Leuke goede introductie van Lean Six Sigma, sowieso praktisch in elke organisatie.

9,5

Marcel Rooijmans

Bedrijf: Univé Rivierenland

Het zet je scherp wat betreft organisatie en procesverbeteringen.

8,5

Daniel Krug

Bedrijf:  

Goed voor je ontwikkeling!

8,5

Alexandra Kors

Bedrijf: UMC Utrecht

Veel geleerd in korte tijd!

9,0

Erik

Bedrijf: Randstad

Het geeft je een goed inzicht in de theorie.

8,0

Joalien Bolhuis

Bedrijf: UMC Utrecht

Nu kun je systematisch met kennis Lean Six Sigma in de praktijk brengen.

9,0

Kees Sanderse

Bedrijf: Woongoed Middelburg

Goede basis om Lean Six Sigma in te voeren.

8,0

Roy Cornelissen

Bedrijf: Vos Logistics OSS BV

Je leert de bais van Lean Six Sigma en verdient daarmee de Orange Belt.

8,5

Wilma van Dam

Bedrijf: Arkin

Een goede basis voor het vervolg.

8,0

John Vos

Bedrijf: Vos Logistics OSS BV

De inhoud kan overal toegepast worden.

8,5

Jeanet Smeenk

Bedrijf: UMC Utrecht

Duidelijke, overzichtelijke, afwisseling tussen theorie en praktijk.

8,0

Elke Wetzels

Bedrijf: Waterschap Peel en Maasvallei

Ruimte voor inbreng, toespitsing op praktijk, aardige mensen met oog voor wat er gebeurt in de groep, leuke spellen!

8,5

Arjen Schouws

Bedrijf: Jufidet BV

For me it has all facets that a good training should have: theory, exercises, discussion, visuals, interactivity etc. good balance!

8,5

Elise Croes

Bedrijf: Generali Verzeringsgroep NV

Het helpt je de oorzaak van je probleem inzichtelijk te maken.

9,0

Leon Stelten

Bedrijf: Jufidet BV

In korte tijd veel inzicht in processen.

8,5

Michiel van Lieshoud

Bedrijf: Goldfish ICT Services BV

It offers tools which can be generally used in a process. I think its good to know some tools that can help you evaluate what you are doing and help you to further improve

9,0

Paul Zuidhoek

Bedrijf: Abbott Healthcare Products.

All teamleaders should know what I know now to be succesful in Lean and Six Sigma.

7,0

Viktor Boukamp

Bedrijf: Ericsson

 

7,0

Bas van der Meijden

Bedrijf: Generali Verzeringsgroep NV

It gives a basic overview of Lean Six Sigma.

8,0

Fred van Batenburg

Bedrijf: ULC Groep/Verwarming

De methodieken worden concreter en je hebt meer handvaten.

8,5

Werner Vos

Bedrijf: Genmab

Je leert op een gestructureerde manier processen opzetten.

8,5

Ralph van Ooijen

Bedrijf: Woning Corp

Geeft mogelijkheden weer van vlot gestructureerd aanpakken van verbeteren.

8,0

Milou de Groot

Bedrijf: UPD

Geeft een goed beeld van welke verbetermethodieken van toepassing kunnen zijn binnen de organisatie.

7,5

Mark van Kleeff

Bedrijf: Van Kleeff Financiele Diensten

De opleiding zet je aan het denken en geeft je tooling bij het doorvoeren van veranderingen.

8,5

Marcel Sparidans

Bedrijf: Akzo Nobel

Geeft duidelijkheid in het hoe en wat van Lean Six Sigma.

7,5

Jorg Groothuesheidkamp

Bedrijf: Vitens

Goede praktijkvoorbeelden van gestructureerde proces/probleem aanpakken.

8,5

Johan Bredenbeek

Bedrijf: ULC Groep/Verwarming

Je kennis maakt met Six Sigma in een ongedwongen sfeer.

9,5

Hin Cheung

Bedrijf: Elearningbureau.nl

Het geeft je een goed beeld van de basis van Lean Six Sigma.

–>

Locatie
Startdatum
Beschikkbaarheid
Prijs
 
Amsterdam
17 jun 2024
Beschikbaar
€ 795
Utrecht
24 sep 2024
Beschikbaar
€ 795
Den Bosch
21 okt 2024
Beschikbaar
€ 795
Utrecht
05 dec 2024
Beschikbaar
€ 795
Virtual Classroom
05 dec 2024
Beschikbaar
€ 795