Green Belt in Lean Training - De beste Lean training in NL

Green Belt in Lean training

4 praktijkgerichte lesdagen | E-Learning | Maximaal leerrendement

Als Green Belt in Lean ga jij straks zelfstandig verbeterprojecten begeleiden en uitvoeren. Tijdens de Green Belt in Lean training stomen we je helemaal klaar voor die rol. We leren je alles over Lean Management, de tools die je nodig hebt én we helpen je op weg met je eerste praktijkopdracht. Na deze training ben je dus helemaal klaar om in de praktijk aan de slag te gaan als Green Belt in Lean.

De training bestaat uit een E-Learning en 4 lesdagen. De E-Learning ben je in totaal ongeveer 16 uur mee bezig en dient als voorbereiding op de lesdagen. Tijdens de lesdagen (virtueel of klassikaal) ga je samen met een trainer de theorie verder uitdiepen en leer jij hoe je de theorie toe kunt passen op jouw werkomgeving.

Uniek bij UPD en sixsigma.nl: Bij deze training krijg je een jaar lang gratis toegang tot de Green Belt in Lean E-Learning. Je kunt de theorie dus zo ver uitdiepen als je zelf wilt én zo vaak als je wilt.

Voor wie is deze Green Belt in Lean training?

De Green Belt in Lean Training is speciaal voor de (toekomstige) projectleiders van verbeterprojecten. Als stelregel hanteren we dat als je 15%-50% van de werkbare tijd aan de slag gaat met verbeterprojecten, de Lean Green Belt voor jou de meest geschikte training is. Onze trainingsgroepen bestaan over het algemeen uit een mooie mix van sectoren. Van Overheid tot Zakelijke Dienstverlening en van Onderwijs tot Industrie. Deze uniek mix van sectoren stimuleert het leren van elkaar en zorgt ervoor dat jij nog beter begrip krijgt van de Lean filosofie.

Je hebt geen voorkennis van Lean nodig om aan deze training deel te nemen.

TIP!

Zijn er meer mensen binnen jouw team of organisatie die deze training willen volgen? Dan zijn onze ‘Incompany trainingen’ vaak voordeliger en efficiënter.

Meer weten?

Lees dan hier verder

Wat leer je tijdens de Green Belt in Lean Training

Je gaat leren hoe je als projectleider verbetertrajecten kunt begeleiden aan de hand van Lean. Om dat te kunnen moet je niet alleen de theorie begrijpen en kunnen toepassen, maar jouw effectiviteit als (bege)leider is net zo belangrijk. Daarom maken we in deze training een mix tussen mens en methodiek. Je leert alles over de tools en technieken van Lean en we leren je hoe je teams kunt formeren en faciliteren. Uiteraard leer je ook hoe je kunt omgaan met weerstand en de mensen om je heen in beweging krijgt en houdt.

Op het gebied van Lean leer je alles over:

 • De 5 basisprincipes van Lean
 • Verspilling herkennen en verminderen
 • Value Stream Mapping – Current én Future State
 • 5S
 • Kaizen
 • PDCA
 • Visueel Management en Standaard Werk
 • Stakeholderanalyses en A3

Om jouw rol effectief in te vullen, behandelen we deze onderwerpen:

 • Hoe formeer je succesvolle teams?
 • Hoe faciliteer je deze teams?
 • Welke weerstand kun je verwachten en hoe ga je daar mee om?
 • Hoe organiseer en faciliteer je workshops?

Voor deze training maken we gebruik van een combinatie tussen E-Learning en klassikale lesdagen. De E-Learning ben je in totaal ongeveer 16 uur mee bezig en dient als voorbereiding op de lesdagen. Tijdens de lesdagen (virtueel of klassikaal) ga je samen met een trainer de theorie verder uitdiepen.

Tijdens de lesdagen – een tussen de lesdagen in – werk je aan jouw praktijkopdracht. Bij deze opdracht werk je direct aan verbetering binnen jouw organisatie of werkomgeving. Onder begeleiding van de trainer breng je stap voor stap de theorie in de praktijk. Dit verhoogt het leerrendement van de Lean Green Belt training en je verdient direct de investering jouw training terug. Een klassieke win-win dus.

De volledige training inclusief de praktijkcertificering is af te ronden binnen 4-5 maanden, maar het mag ook sneller. Voor een compleet overzicht van deze training, de planning en praktijkopdracht kun je via onderstaande button meer lezen.

Meer informatie over de planning en de praktijkopdracht

Probeer gratis: E-Learning 5S

5S E-learning Minimodule

Lean kent een aantal basisbegrippen. 5S is één van deze basisbegrippen. Tijdens deze Green Belt in Lean training gaan we uitgebreid in op dit principe. Maar je kunt er nu vast kosteloos kennis mee maken via onze E-Learning.

Vul daarvoor hieronder jouw emailadres in en je ontvangt direct een link naar de module in jouw inbox. Zo kun je vandaag al iets leren over een belangrijk Lean-principe!

Wat kun je na de Lean Green Belt Training?

Tijdens onze trainingen staat de toepassing in de praktijk centraal. Dat betekent dat we verder gaan dan alleen kennis overdragen. Onze trainers zorgen er voor dat je beschikt over alle tools en vaardigheden om in de praktijk resultaten te verbeteren. Tijdens de Green Belt in Lean training voer je een praktijkopdracht uit. Dat is een verbeterproject binnen jouw organisatie of afdeling. Je ervaart hierdoor direct hoe de theorie in de praktijk werkt. En je verbetert direct de resultaten binnen jouw werkomgeving waarmee je de investering in de training al gedurende de training terug verdient.

Na het afronden van de Lean Green Belt training en de praktijkopdracht kun je:

 • Zelfstandig verander- en verbetertrajecten uitvoeren aan de hand van Lean.
 • Gedrag van jezelf en anderen herkennen en hier basis-interventies op uitvoeren die je helpen om het resultaat van jouw verbeterprojecten te vergroten.
 • Waardevolle workshops organiseren en faciliteren voor jouw verbeterteam(s).
 • Een succesvolle bijdrage leveren aan verbeterprojecten op waardestroomniveau.
 • Lean Black Belts adviseren en Lean Orange Belts begeleiden.
 • De theorie op Lean Green Belt niveau in praktijk brengen binnen jouw werkomgeving.

De rol van een Green Belt in Lean

Tijdens de Green Belt in Lean training leer je hoe jij zelfstandig verbeterprojecten kunt uitvoeren. Hieronder zie je in vogelvlucht wat de rollen van de verschillende Belts zijn:

 • Orange Belt in Lean: Als Orange Belt ben je onderdeel van verbeterteams onder begeleiding van Green of Black Belts. Daarbij voer je zelfstandig kleine verbeterprojecten uit binnen jouw eigen werkomgeving.
 • Green Belt in Lean: Als Green Belt in Lean voer je zelfstandig middelgrote verbeterprojecten uit. Hierbij begeleid je de Orange Belts in Lean die je hierbij ondersteunen. In de praktijk we dat Green Belts ongeveer 15-50% van hun werkbare tijd bezig zijn met verbeterprojecten.
 • Black Belt in Lean: Als Black Belt in Lean ben je een drijver van de Lean transformatie binnen de organisatie. Hierbij werk je regelmatig in grotere projectteams waarin jij de Green- en Orange Belts begeleid. Als Black Belt ben je een significant deel van jouw werkbare tijd (50-100%) bezig met verbeterprojecten.
 • Master Black Belt: Als Master Black Belt ben je de strategische partner op het gebied van Lean voor de directie. Je hebt een leidende rol binnen de organisatie waarbinnen je complexe verbeterprogramma’s initieert en uitvoert. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de volledige uitrol van Lean en de ontwikkeling van medewerkers binnen het verbeterprogramma.

Programma van de Green Belt in Lean training

Om effectief als Green Belt aan de slag te kunnen, is het essentieel dat je de theorie leert, deze begrijpt en uiteindelijk kunt toepassen. Na jouw aanmelding krijg je van ons de inloggegevens van de E-Learning omgeving. Hier kun je in jouw eigen tempo alle theorie tot je nemen, zo vaak je maar wilt! Voor aanvang van iedere lesdag krijg je van jouw trainer(s) te horen welke theorie je in ieder geval behandeld moet hebben. Dat is ontzettend belangrijk om zoveel mogelijk te leren tijdens de praktische lesdagen die daarop volgen. De toegang tot de E-Learning is een jaar geldig, dus je kunt hier zo vaak op terugvallen als je maar wilt.

Tijdens jouw training ben je aanwezig bij 4 lesdagen. Deze dagen beginnen om 09.00 uur en eindigen rond 17.00 uur. Een lesdag staat helemaal in het teken van de praktische toepassing van de theorie die je geleerd hebt. Je krijgt alle ruimte om jouw vragen te stellen, maar daarna gaan we snel aan de slag om je te laten hoe je deze kennis kunt gebruiken om als Green Belt in Lean verbeterprojecten te begeleiden.

Inhoud van de Green Belt in Lean Training

De inhoud van de Green Belt in Lean training bestaat uit meerdere modules, die jezelf helemaal kunt uitdiepen. De lesdagen worden afgestemd op de behoefte van de groep, dus je kunt zelf bepalen hoe intensief er op bepaalde onderwerpen wordt ingegaan. Onderstaande onderwerpen zullen in ieder geval behandeld worden in de theorie en waar nodig tijdens de lesdagen:

 • De 5 basisprincipes van Lean
 • Verspilling herkennen en verminderen
 • Value Stream Mapping – Current én Future State
 • 5S
 • Kaizen
 • PDCA
 • Visueel Management en Standaard Werk
 • Stakeholderanalyses en A3
 • Hoe formeer je succesvolle teams?
 • Hoe faciliteer je deze teams?
 • Welke weerstand kun je verwachten en hoe ga je daar mee om?
 • Hoe organiseer en faciliteer je workshops?

Probeer gratis: E-Learning 5S

5S E-learning Minimodule

Lean kent een aantal basisbegrippen. 5S is één van deze basisbegrippen. Tijdens deze Green Belt in Lean training gaan we uitgebreid in op dit principe. Maar je kunt er nu vast kosteloos kennis mee maken via onze E-Learning.

Vul daarvoor hieronder jouw emailadres in en je ontvangt direct een link naar de module in jouw inbox. Zo kun je vandaag al iets leren over een belangrijk Lean-principe!

Green Belt in Lean of Lean Six Sigma Green Belt?

Ze lijken in naamgeving op elkaar, maar wat is het verschil tussen deze twee opleidingen? Lean en Lean Six Sigma zijn verschillende filosofieën, maar ze hebben wel het een en ander met elkaar te maken. Lean Six Sigma is namelijk gevormd uit principes van Lean en Six Sigma, dus dat er overeenkomsten met Lean zijn is niet zo gek. Maar en zijn ook verschillen.

Het belangrijkste verschil zit in de aanvliegroute van verbeteringen. Lean richt zicht op de gewenste situatie (future state) en het wegnemen van obstakels die nu belemmeren dat de gewenste situatie wordt behaald. Lean Six Sigma beoordeelt de huidige situatie (current state) en helpt bij het wegnemen van oorzaken die de huidige prestaties verstoren. Daarbij worden verbeteringen volgens Lean dagdagelijks vanaf de werkvloer gedaan. Bij Lean Six Sigma wordt dit over het hele project door een projectteam gedaan. Kortom, Lean leunt meer op een verbetercultuur op de werkvloer, terwijl bij Lean Six Sigma projecten meer centraal uitgevoerd worden.

Of je dus een Green Belt in Lean training of een Lean Six Sigma Green Belt training moet volgen, kunnen wij niet voor je bepalen. Dat is afhankelijk van jouw organisatie en doelen. We kunnen je natuurlijk wel helpen bij het maken van deze keuze. Neem daarvoor even contact met ons op.

Certificering bij deze opleiding; nationaal erkend, internationaal geaccrediteerd

Een opleiding volgen doe je niet zomaar, je wilt daar in je huidige werk en jouw toekomstige carrière profijt van hebben. Met het Green Belt in Lean certificaat van UPD ben je daarvan verzekerd. Al onze Lean trainingen zijn standaard voorzien van een LCS accreditatie. Deze internationale accreditatie zorgt ervoor dat jouw opleiding wereldwijd erkent wordt op het gebied van Lean.

Meer over de Green Belt Certificering

Het UPD Certificaat – certificering door de marktleider

Na afronding van deze Green Belt in Lean training ontvang je twee UPD-Certificaten; één voor het theoriedeel en één voor het praktijkdeel. UPD is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van continu verbeteren en vernieuwen. Wij zijn dagelijks actief bij een groot deel van de top-250 bedrijven van Nederland.

Onze naam wordt erkend en herkend als marktleider in Lean en Lean Six Sigma opleidingen. Een succesvol afgeronde training bij UPD bewijst dat jij voldoet aan de kwaliteitseisen die organisaties stellen aan Lean professionals. Kortom, een UPD Certificaat geeft jouw Green Belt in Lean certificering extra waarde en is het ideale startpunt voor jouw carrière als Lean Professional.

De opleiding bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk. Voor beide ontvang je een certificaat mits je alle onderdelen succesvol hebt doorlopen.

Theoriecertificaat

Het theoriecertificaat is het schriftelijke bewijs dat je de Lean methoden en technieken beheerst, op het niveau van een World Class Green Belt in Lean opleiding. Deze ontvang je aan het einde van de laatste lesdag. Hierbij geldt als voorwaarde dat je de E-Learning succesvol hebt afgerond. De inloggegevens hiervoor ontvang je twee weken voorafgaand de eerste lesdag in je mail.

Praktijkcertificaat

Het praktijkcertificaat is de kroon op de Green Belt in Lean training: het is de proeve van bekwaamheid die aangeeft dat je niet alleen de theoretische kennis beheerst maar deze ook in de praktijk correct weet toe te passen. Al tijdens de lesdagen ga je aan de slag met je praktijkopdracht met als doel om met behulp van de geleerde Lean tools en vaardigheden verbetering te realiseren bij de organisatie waarvoor je werkzaam bent. Heb je momenteel even geen werk? Geen probleem! Je kunt namelijk nog tot 12 maanden ná afloop van de opleiding starten met je opdracht. Je praktijkcertificaat ontvang je nadat één van onze (Master) Black Belts in Lean je afgeronde opdracht met een voldoende heeft beoordeeld.

Investering Green Belt in Lean training

De training kost € 2.895,- (excl. BTW) per deelnemer, inclusief:

 • 1 jaar ongelimiteerde toegang tot de E-Learning omgeving.
 • 4 praktijkgerichte lesdagen.
 • Theorie certificering
 • Praktijkcertificering

Haal het maximale rendement uit je training

Naast dat we tijdens de trainingsdagen een start maken met de opzet van je eigen praktijkopdracht raden we sterk aan om bij de uitwerking van deze opdracht ná de training gebruik te maken van begeleiding/coaching. Zo voorkom je dat je bij de eindbeoordeling van je praktijkopdracht voor verrassingen komt te staan en mogelijk onvoldoende scoort om je praktijkcertificaat in ontvangst te mogen nemen. Kijk daarom binnen je eigen organisatie of er ervaren Belts zijn die jou kunnen begeleiden.

Coaching door UPD

Ken je geen ervaren Belts en/of wil je écht het maximale uit je training halen? Maak dan gebruik van coaching op de werkplek door een (Master) Black Belt van UPD. Deelnemers die kiezen voor deze optie vergroten de slagingskans van de praktijkopdracht exponentieel. We bieden coaching aan in blokken van 4, 8 of 12 uur. We hanteren 12 uur coaching als richtlijn, de afgelopen jaren is gebleken dat het merendeel van onze deelnemers deze tijd nodig heeft om de praktijkcertificering af te ronden. De kosten voor 12 uur coaching zijn € 2.400,-.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb je een offerte nodig om goedkeuring te krijgen? Of wil je gewoon alles nog even rustig nalezen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt deze op werkdagen binnen 24 uur per email en het verplicht je tot helemaal niets!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Overtuig je werkgever

Het kan zijn dat je werkgever nog wat vragen heeft rondom deze gekozen training. Zoals “Waarom via UPD?”, “Hoe zit het met de tijdinvestering?” of “Wat als de training toch niet bevalt?”. Op al dit soort vragen geven we antwoord op de pagina informatie voor werkgevers. Bekijk de pagina of stuur hem door aan je leidinggevende.

BTW- vrij factureren?

UPD is aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Hierdoor kunnen wij onze trainingen vrij van BTW factureren, indien je als organisatie of particulier hiervoor in aanmerking komt. In dat geval vermeerderen we de prijzen die vermeld staan op onze website niet met 21% BTW. Wel rekenen we een toeslag van 10% die nodig is om de kosten voor deze mogelijkheid te dekken. Hieronder laten we dit zien aan de hand van 2 rekenvoorbeelden met een trainingsbedrag van € 1.000,-:

 • Je bent als organisatie BTW plichtig: De factuur bestaat uit het trainingsbedrag (€ 1.000,-) + 21% BTW ( € 210,-). Het totale bedrag van de factuur is € 1.210,-. De BTW kan jouw organisatie weer terugvorderen bij de Belastingdienst.
 • Je bent vrijgesteld van BTW: De factuur bestaat uit het trainingsbedrag (€ 1.000,-) + 10% opslag( € 100,-). Het totale bedrag van de factuur is € 1.100,-.

Om een BTW vrije factuur te ontvangen kun je dit aangeven bij het boeken van de training. Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuze die je maakt, raadpleeg bij twijfel altijd een accountant of de belastingdienst.

Klantreviews van deze Green Belt in Lean training:

  Anoniem
  4-10-2022
  Beoordeling: 7/10
  fijn doordat in een groep werkt
  Wilhelmina Johanna Helena (Wendy)
  07-11-2022
  Beoordeling: 9/10
  Super! Fijne coach, hele leuke groep en heldere lesstof en toffe werkvormen!
  Eddy
  07-11-2022
  Beoordeling: 8/10
  Duidelijke uitleg, goede begeleiding
  Joyce
  14-11-2022
  Beoordeling: 8/10
  Leuke, korte opleiding. Praktijkgericht en praktisch ingericht. 🙂
  Anoniem
  14-11-2022
  Beoordeling: 8/10
  Prima voldoet aan de verwachtingen
  Erik
  17-11-2022
  Beoordeling: 9/10
  De bijeenkomsten waren leerzaam, veel afwisseling tussen theorie en opdrachten uitvoeren.
  Marco
  14-11-2022
  Beoordeling: 8/10
  Goed te doen
  Anoniem
  17-11-2022
  Beoordeling: 9/10
  Goede stof, duidelijk toegelicht. Daarnaast een goede verhouding tussen theorie en praktijk.
  Stefan
  17-11-2022
  Beoordeling: 8/10
  De greenbelt opleiding is voor mij een verrijking. Ik kende veel van de gebruikte tools al, maar de samenhang ontbrak nog. nu niet meer.
  Anoniem
  17-11-2022
  Beoordeling: 8/10
  Stof is goed te begrijpen en toe te passen in de praktijk. Uitleg was top en interactief.
  Luuk
  17-11-2022
  Beoordeling: 8/10
  goed
  Jurian
  14-11-2022
  Beoordeling: 9/10
  Duidelijke uitleg, goede opdrachten
  Roy
  14-11-2022
  Beoordeling: 8/10
  Het dynamische aspect en goed uitgelegde lesstof brengt mij tot dit cijfer.
  Anoniem
  14-11-2022
  Beoordeling: 8/10
  Leuk, interessant, leerzaam en goed voor mijn ontwikkeling. Wel bij sommige onderdelen wat minder verbinding met de dagelijkse praktijk.
  Anoniem
  22-11-2022
  Beoordeling: 8/10
  Zelf ben ik wel eens zoekende geweest naar hoe de e-learning optimaal te benutten voor de klassikale dagen. De volgorde heb ik daarin wel eens gemist. De vraagstelling in het proefexamen heeft me hier en daar verrast. Navraag bij de docent op dag 4 leerde dat er ook bij haar verwarring was. Mijn persoonlijke mening is dat de indruk wel eens werd gewekt om iemand er in te laten tuinen vs daadwerkelijk de theoriekennis te toetsen.
  Anoniem
  22-11-2022
  Beoordeling: 9/10
  goede interactie in de groep onderling en met de docenten. Duidelijke structuur in de lessen, conform het lespakket.
  Mark
  07-11-2022
  Beoordeling: 9/10
  De opleiding was duidelijk en goed te volgen
  Martine
  07-11-2022
  Beoordeling: 8/10
  leuke leerzame opleiding
  Judy
  20-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  Veel geleerd, fijne trainer.
  Anoniem
  07-11-2022
  Beoordeling: 9/10
  Ik ben enorm geënthousiasmeerd door de opleiding en de wijze waarop dit door jullie organisatie is overgebracht.
  Claire
  4-10-2022
  Beoordeling: 9/10
  goede balans tussen theorie en praktijk, goed uitgevoerde en gestructureerde e-learning, competente en prettige coach.
  Peter
  6-9-2022
  Beoordeling: 10/10
  Heel interactief, ruimte voor eigen mening & vragen. En ook ruimte voor wat humor.
  Lindita
  03-11-2022
  Beoordeling: 8/10
  The reading material is great and very insightful however is very non user friendly. no way of highlighting , bookmarking or efficient search. Sessions need to be smaller in numbers if online so that people find the time to ask questions
  Hetty
  20-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  Het is een training met goed en duidelijk lesmateriaal. Gegeven door een docent die duidelijkheid schept en goed begeleid.
  Anoniem
  20-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  Over het algemeen is het een goede inhoudelijke training.
  Anoniem
  3-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  Erg leerzaam traject tot nu toe (we hebben nu 3 van de 4 lesdagen gehad). Wel is het soms lastig om zaken in te halen als je een lesdag hebt gemist. Het is hard werken, maar het wordt op een leuke manier ingestoken en daardoor prima vol te houden
  Anoniem
  20-10-2022
  Beoordeling: 9/10
  De opleiding is goed ingericht en verdeeld over 4 trainingsdagen. De interactieve oefeningen helpen om de theorie eigen te maken.
  Anoniem
  3-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  Goede begeleiding, goede hoeveelheid lesmateriaal/werkboeken.
  Ilona
  13-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  Inhoudelijk goed. Leuke groep leerlingen. Prettige online trainingsdagen.
  Walter
  11-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  Goede opleiding -> to the point (geen bla, bla☺). Wel jammer dat de vragen/voorbeelden veelal service admin georienteerd zijn. Ik werk in een productie omgeving
  Jill
  4-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  Opleidingen zijn goed voorzien van alles. Er wordt gezorgd dat je de theorie in de praktijk kan omzetten en kan interactief samen werken met de rest van de trainingsgroep.
  Cornelis
  13-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  De docenten nemen je op een leuke en leerzame wijze mee in de Lean materie.
  Jurrien
  4-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  Heldere uitleg theorie door enthousiaste leraar
  Jeroen
  4-10-2022
  Beoordeling: 7/10
  Lesmateriaal en uitleg door trainer is duidelijk.
  Joep
  4-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  Rustige uitleg met praktische voorbeelden. Ruimte om vragen te stellen ruim voldoende aanwezig. Prettige sfeer.
  Anoniem
  4-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  Erg enthousiast over lean en de greenbelt opleiding.
  Anoniem
  4-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  Er wordt de tijd genomen voor de theorie uitleg en hoe dat in de praktijk toe te passen.
  Anoniem
  4-10-2022
  Beoordeling: 7/10
  Veel theorie, gaat spreken om dit in praktijk te gaan doen. Dus combinatie is goed.
  Anoniem
  4-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  Prima
  Karen
  4-10-2022
  Beoordeling: 9/10
  Duidelijke verwachtingen van voorbereiding per dag. Misschien iets meer op admin omgeving richten, nu is het vaak met voorbeelden uit de productie omgeving.
  Olga
  16-6-2022
  Beoordeling: 8/10
  De combinatie lessen en uitgebreide e-learning is mij erg bevallen. Zo beklijft de stof goed.
  Patrick
  6-9-2022
  Beoordeling: 9/10
  Ik vind dat de opleiding mij veel inzichten heeft gegeven hoe ik van een probleem tot een oplossing kan komen. En die ik ook kan toepassen in mijn werkgebied.
  Dominique
  6-9-2022
  Beoordeling: 9/10
  Op de eerste dag is het vooral kennismaken met alle begrippen rondom lean. Er komt best veel op je af, vanaf de tweede training werd alles duidelijk!
  Anoniem
  15-9-2022
  Beoordeling: 7/10
  duidelijk. Soms iets te snel voor hen die nog niet eerder bekend waren met de termen en dergelijke.
  Giuseppe
  16-9-2022
  Beoordeling: 9/10
  Clear, with applications that helps
  Bianca
  6-9-2022
  Beoordeling: 9/10
  Leerzaam op een leuke manier.
  Lynet
  6-9-2022
  Beoordeling: 8/10
  Heel leuk en vooral inspirerend.
  Anoniem
  16-9-2022
  Beoordeling: 8/10
  De combinatie van e-learnings en interactieve praktijklessen zorgt voor een leerrijk en aangenaam leertraject.
  Fabrice
  16-9-2022
  Beoordeling: 8/10
  Spontaan en rekening houdend
  Femke
  16-9-2022
  Beoordeling: 8/10
  training was heel compleet. Gegeven met de nodige vakkennis. ik miste wel een duidelijk inhoudstabel met afbakeningen per hoofdstuk

Locatie
Startdatum
Beschikkbaarheid
Prijs
 
Den Bosch
07 feb 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. di 07 feb 2023
 2. di 28 feb 2023
 3. di 21 mrt 2023
 4. di 11 apr 2023
-> Nog 1 plek vrij
€ 2.895
Utrecht
20 feb 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 20 feb 2023
 2. ma 13 mrt 2023
 3. ma 03 apr 2023
 4. ma 24 apr 2023
Beschikbaar
€ 2.895
Nieuwegein
10 mrt 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. vr 10 mrt 2023
 2. do 30 mrt 2023
 3. vr 21 apr 2023
 4. vr 12 mei 2023
Beschikbaar
€ 2.895
Amsterdam
13 mrt 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 13 mrt 2023
 2. ma 27 mrt 2023
 3. ma 17 apr 2023
 4. ma 08 mei 2023
Beschikbaar
€ 2.895
Rotterdam
20 mrt 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 20 mrt 2023
 2. ma 03 apr 2023
 3. ma 24 apr 2023
 4. ma 15 mei 2023
Beschikbaar
€ 2.895
Tilburg
27 mrt 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 27 mrt 2023
 2. ma 10 apr 2023
 3. ma 24 apr 2023
 4. ma 22 mei 2023
Beschikbaar
€ 2.895
Virtual Classroom
Digitale OpleidingDeze opleiding vindt plaats in een virtuele classroom. Cursisten komen samen in een digitale omgeving vanuit een locatie naar keuze. Het is dus dezelfde opleiding alleen zonder bij elkaar in één ruimte te zitten.
03 apr 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 03 apr 2023
 2. ma 24 apr 2023
 3. ma 15 mei 2023
 4. ma 05 jun 2023
Beschikbaar
€ 2.895
Nijmegen
10 apr 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 10 apr 2023
 2. ma 24 apr 2023
 3. ma 22 mei 2023
 4. ma 12 jun 2023
Beschikbaar
€ 2.895
Utrecht
20 apr 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. do 20 apr 2023
 2. vr 12 mei 2023
 3. do 01 jun 2023
 4. do 22 jun 2023
Beschikbaar
€ 2.895
Eindhoven
04 mei 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. do 04 mei 2023
 2. do 25 mei 2023
 3. vr 09 jun 2023
 4. di 27 jun 2023
Beschikbaar
€ 2.895
Den Bosch
11 mei 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. do 11 mei 2023
 2. do 01 jun 2023
 3. vr 16 jun 2023
 4. di 04 jul 2023
Beschikbaar
€ 2.895
Zwolle
05 jun 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 05 jun 2023
 2. di 06 jun 2023
 3. do 22 jun 2023
 4. do 06 jul 2023
Beschikbaar
€ 2.895
Utrecht
05 jun 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 05 jun 2023
 2. di 06 jun 2023
 3. di 20 jun 2023
 4. ma 10 jul 2023
Beschikbaar
€ 2.895
05 jun 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 05 jun 2023
 2. ma 19 jun 2023
 3. ma 03 jul 2023
 4. ma 17 jul 2023
Beschikbaar
€ 2.895
Virtual Classroom
Digitale OpleidingDeze opleiding vindt plaats in een virtuele classroom. Cursisten komen samen in een digitale omgeving vanuit een locatie naar keuze. Het is dus dezelfde opleiding alleen zonder bij elkaar in één ruimte te zitten.
12 jun 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 12 jun 2023
 2. di 13 jun 2023
 3. di 27 jun 2023
 4. ma 10 jul 2023
Beschikbaar
€ 2.895
Utrecht
07 sep 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. do 07 sep 2023
 2. do 21 sep 2023
 3. do 12 okt 2023
 4. do 02 nov 2023
Beschikbaar
€ 2.895