Green Belt in Lean Training - De beste Lean training in NL

Green Belt in Lean training

4 praktijkgerichte lesdagen | E-Learning | Maximaal leerrendement

Als Green Belt in Lean ga jij straks zelfstandig verbeterprojecten begeleiden en uitvoeren. Tijdens de Green Belt in Lean training stomen we je helemaal klaar voor die rol. We leren je alles over Lean Management, de tools die je nodig hebt én we helpen je op weg met je eerste praktijkopdracht. Na deze training ben je dus helemaal klaar om in de praktijk aan de slag te gaan als Green Belt in Lean.

De training bestaat uit een E-Learning en 4 lesdagen. De E-Learning ben je in totaal ongeveer 16 uur mee bezig en dient als voorbereiding op de lesdagen. Tijdens de lesdagen (virtueel of klassikaal) ga je samen met een trainer de theorie verder uitdiepen en leer jij hoe je de theorie toe kunt passen op jouw werkomgeving.

Uniek bij UPD en sixsigma.nl: Bij deze training krijg je een jaar lang gratis toegang tot de Green Belt in Lean E-Learning. Je kunt de theorie dus zo ver uitdiepen als je zelf wilt én zo vaak als je wilt.

Voor wie is deze Green Belt in Lean training?

De Green Belt in Lean Training is speciaal voor de (toekomstige) projectleiders van verbeterprojecten. Als stelregel hanteren we dat als je 15%-50% van de werkbare tijd aan de slag gaat met verbeterprojecten, de Lean Green Belt voor jou de meest geschikte training is. Onze trainingsgroepen bestaan over het algemeen uit een mooie mix van sectoren. Van Overheid tot Zakelijke Dienstverlening en van Onderwijs tot Industrie. Deze uniek mix van sectoren stimuleert het leren van elkaar en zorgt ervoor dat jij nog beter begrip krijgt van de Lean filosofie.

Je hebt geen voorkennis van Lean nodig om aan deze training deel te nemen.

TIP!

Zijn er meer mensen binnen jouw team of organisatie die deze training willen volgen? Dan zijn onze ‘Incompany trainingen’ vaak voordeliger en efficiënter.

Meer weten?

Lees dan hier verder

Wat leer je tijdens de Green Belt in Lean Training

Je gaat leren hoe je als projectleider verbetertrajecten kunt begeleiden aan de hand van Lean. Om dat te kunnen moet je niet alleen de theorie begrijpen en kunnen toepassen, maar jouw effectiviteit als (bege)leider is net zo belangrijk. Daarom maken we in deze training een mix tussen mens en methodiek. Je leert alles over de tools en technieken van Lean en we leren je hoe je teams kunt formeren en faciliteren. Uiteraard leer je ook hoe je kunt omgaan met weerstand en de mensen om je heen in beweging krijgt en houdt.

Op het gebied van Lean leer je alles over:

 • De 5 basisprincipes van Lean
 • Verspilling herkennen en verminderen
 • Value Stream Mapping – Current én Future State
 • 5S
 • Kaizen
 • PDCA
 • Visueel Management en Standaard Werk
 • Stakeholderanalyses en A3

Om jouw rol effectief in te vullen, behandelen we deze onderwerpen:

 • Hoe formeer je succesvolle teams?
 • Hoe faciliteer je deze teams?
 • Welke weerstand kun je verwachten en hoe ga je daar mee om?
 • Hoe organiseer en faciliteer je workshops?

Probeer gratis: E-Learning 5S

5S E-learning Minimodule

Lean kent een aantal basisbegrippen. 5S is één van deze basisbegrippen. Tijdens deze Green Belt in Lean training gaan we uitgebreid in op dit principe. Maar je kunt er nu vast kosteloos kennis mee maken via onze E-Learning.

Vul daarvoor hieronder jouw emailadres in en je ontvangt direct een link naar de module in jouw inbox. Zo kun je vandaag al iets leren over een belangrijk Lean-principe!

Wat kun je na de Lean Green Belt Training?

Tijdens onze trainingen staat de toepassing in de praktijk centraal. Dat betekent dat we verder gaan dan alleen kennis overdragen. Onze trainers zorgen er voor dat je beschikt over alle tools en vaardigheden om in de praktijk resultaten te verbeteren. Tijdens de Green Belt in Lean training voer je een praktijkopdracht uit. Dat is een verbeterproject binnen jouw organisatie of afdeling. Je ervaart hierdoor direct hoe de theorie in de praktijk werkt. En je verbetert direct de resultaten binnen jouw werkomgeving waarmee je de investering in de training al gedurende de training terug verdient.

Na het afronden van de Lean Green Belt training en de praktijkopdracht kun je:

 • Zelfstandig verander- en verbetertrajecten uitvoeren aan de hand van Lean.
 • Gedrag van jezelf en anderen herkennen en hier basis-interventies op uitvoeren die je helpen om het resultaat van jouw verbeterprojecten te vergroten.
 • Waardevolle workshops organiseren en faciliteren voor jouw verbeterteam(s).
 • Een succesvolle bijdrage leveren aan verbeterprojecten op waardestroomniveau.
 • Lean Black Belts adviseren en Lean Orange Belts begeleiden.
 • De theorie op Lean Green Belt niveau in praktijk brengen binnen jouw werkomgeving.

De rol van een Green Belt in Lean

Tijdens de Green Belt in Lean training leer je hoe jij zelfstandig verbeterprojecten kunt uitvoeren. Hieronder zie je in vogelvlucht wat de rollen van de verschillende Belts zijn:

 • Orange Belt in Lean: Als Orange Belt ben je onderdeel van verbeterteams onder begeleiding van Green of Black Belts. Daarbij voer je zelfstandig kleine verbeterprojecten uit binnen jouw eigen werkomgeving.
 • Green Belt in Lean: Als Green Belt in Lean voer je zelfstandig middelgrote verbeterprojecten uit. Hierbij begeleid je de Orange Belts in Lean die je hierbij ondersteunen. In de praktijk we dat Green Belts ongeveer 15-50% van hun werkbare tijd bezig zijn met verbeterprojecten.
 • Black Belt in Lean: Als Black Belt in Lean ben je een drijver van de Lean transformatie binnen de organisatie. Hierbij werk je regelmatig in grotere projectteams waarin jij de Green- en Orange Belts begeleid. Als Black Belt ben je een significant deel van jouw werkbare tijd (50-100%) bezig met verbeterprojecten.
 • Master Black Belt: Als Master Black Belt ben je de strategische partner op het gebied van Lean voor de directie. Je hebt een leidende rol binnen de organisatie waarbinnen je complexe verbeterprogramma’s initieert en uitvoert. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de volledige uitrol van Lean en de ontwikkeling van medewerkers binnen het verbeterprogramma.

Programma van de Green Belt in Lean training

Om effectief als Green Belt aan de slag te kunnen, is het essentieel dat je de theorie leert, deze begrijpt en uiteindelijk kunt toepassen. Na jouw aanmelding krijg je van ons de inloggegevens van de E-Learning omgeving. Hier kun je in jouw eigen tempo alle theorie tot je nemen, zo vaak je maar wilt! Voor aanvang van iedere lesdag krijg je van jouw trainer(s) te horen welke theorie je in ieder geval behandeld moet hebben. Dat is ontzettend belangrijk om zoveel mogelijk te leren tijdens de praktische lesdagen die daarop volgen. De toegang tot de E-Learning is een jaar geldig, dus je kunt hier zo vaak op terugvallen als je maar wilt.

Tijdens jouw training ben je aanwezig bij 4 lesdagen. Deze dagen beginnen om 09.00 uur en eindigen rond 17.00 uur. Een lesdag staat helemaal in het teken van de praktische toepassing van de theorie die je geleerd hebt. Je krijgt alle ruimte om jouw vragen te stellen, maar daarna gaan we snel aan de slag om je te laten hoe je deze kennis kunt gebruiken om als Green Belt in Lean verbeterprojecten te begeleiden.

Inhoud van de Green Belt in Lean Training

De inhoud van de Green Belt in Lean training bestaat uit meerdere modules, die jezelf helemaal kunt uitdiepen. De lesdagen worden afgestemd op de behoefte van de groep, dus je kunt zelf bepalen hoe intensief er op bepaalde onderwerpen wordt ingegaan. Onderstaande onderwerpen zullen in ieder geval behandeld worden in de theorie en waar nodig tijdens de lesdagen:

 • De 5 basisprincipes van Lean
 • Verspilling herkennen en verminderen
 • Value Stream Mapping – Current én Future State
 • 5S
 • Kaizen
 • PDCA
 • Visueel Management en Standaard Werk
 • Stakeholderanalyses en A3
 • Hoe formeer je succesvolle teams?
 • Hoe faciliteer je deze teams?
 • Welke weerstand kun je verwachten en hoe ga je daar mee om?
 • Hoe organiseer en faciliteer je workshops?

Probeer gratis: E-Learning 5S

5S E-learning Minimodule

Lean kent een aantal basisbegrippen. 5S is één van deze basisbegrippen. Tijdens deze Green Belt in Lean training gaan we uitgebreid in op dit principe. Maar je kunt er nu vast kosteloos kennis mee maken via onze E-Learning.

Vul daarvoor hieronder jouw emailadres in en je ontvangt direct een link naar de module in jouw inbox. Zo kun je vandaag al iets leren over een belangrijk Lean-principe!

Green Belt in Lean of Lean Six Sigma Green Belt?

Ze lijken in naamgeving op elkaar, maar wat is het verschil tussen deze twee opleidingen? Lean en Lean Six Sigma zijn verschillende filosofieën, maar ze hebben wel het een en ander met elkaar te maken. Lean Six Sigma is namelijk gevormd uit principes van Lean en Six Sigma, dus dat er overeenkomsten met Lean zijn is niet zo gek. Maar en zijn ook verschillen.

Het belangrijkste verschil zit in de aanvliegroute van verbeteringen. Lean richt zicht op de gewenste situatie (future state) en het wegnemen van obstakels die nu belemmeren dat de gewenste situatie wordt behaald. Lean Six Sigma beoordeelt de huidige situatie (current state) en helpt bij het wegnemen van oorzaken die de huidige prestaties verstoren. Daarbij worden verbeteringen volgens Lean dagdagelijks vanaf de werkvloer gedaan. Bij Lean Six Sigma wordt dit over het hele project door een projectteam gedaan. Kortom, Lean leunt meer op een verbetercultuur op de werkvloer, terwijl bij Lean Six Sigma projecten meer centraal uitgevoerd worden.

Of je dus een Green Belt in Lean training of een Lean Six Sigma Green Belt training moet volgen, kunnen wij niet voor je bepalen. Dat is afhankelijk van jouw organisatie en doelen. We kunnen je natuurlijk wel helpen bij het maken van deze keuze. Neem daarvoor even contact met ons op.

Certificering bij deze opleiding; nationaal erkend, internationaal geaccrediteerd

Een opleiding volgen doe je niet zomaar, je wilt daar in je huidige werk en jouw toekomstige carrière profijt van hebben. Met het Green Belt in Lean certificaat van UPD ben je daarvan verzekerd. Al onze Lean trainingen zijn standaard voorzien van een LCS accreditatie. Deze internationale accreditatie zorgt ervoor dat jouw opleiding wereldwijd erkent wordt op het gebied van Lean.

Meer over de Green Belt Certificering

Het UPD Certificaat – certificering door de marktleider

Na afronding van deze Green Belt in Lean training ontvang je twee UPD-Certificaten; één voor het theoriedeel en één voor het praktijkdeel. UPD is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van continu verbeteren en vernieuwen. Wij zijn dagelijks actief bij een groot deel van de top-250 bedrijven van Nederland.

Onze naam wordt erkend en herkend als marktleider in Lean en Lean Six Sigma opleidingen. Een succesvol afgeronde training bij UPD bewijst dat jij voldoet aan de kwaliteitseisen die organisaties stellen aan Lean professionals. Kortom, een UPD Certificaat geeft jouw Green Belt in Lean certificering extra waarde en is het ideale startpunt voor jouw carrière als Lean Professional.

De opleiding bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk. Voor beide ontvang je een certificaat mits je alle onderdelen succesvol hebt doorlopen.

Theoriecertificaat

Het theoriecertificaat is het schriftelijke bewijs dat je de Lean methoden en technieken beheerst, op het niveau van een World Class Green Belt in Lean opleiding. Deze ontvang je aan het einde van de laatste lesdag. Hierbij geldt als voorwaarde dat je de E-Learning succesvol hebt afgerond. De inloggegevens hiervoor ontvang je twee weken voorafgaand de eerste lesdag in je mail.

Praktijkcertificaat

Het praktijkcertificaat is de kroon op de Green Belt in Lean training: het is de proeve van bekwaamheid die aangeeft dat je niet alleen de theoretische kennis beheerst maar deze ook in de praktijk correct weet toe te passen. Al tijdens de lesdagen ga je aan de slag met je praktijkopdracht met als doel om met behulp van de geleerde Lean tools en vaardigheden verbetering te realiseren bij de organisatie waarvoor je werkzaam bent. Heb je momenteel even geen werk? Geen probleem! Je kunt namelijk nog tot 12 maanden ná afloop van de opleiding starten met je opdracht. Je praktijkcertificaat ontvang je nadat één van onze (Master) Black Belts in Lean je afgeronde opdracht met een voldoende heeft beoordeeld.

Investering Green Belt in Lean training

De training kost € 2.795,- (excl. BTW) per deelnemer, inclusief:

 • 1 jaar ongelimiteerde toegang tot de E-Learning omgeving.
 • 4 praktijkgerichte lesdagen.
 • Theorie certificering
 • Praktijkcertificering

Haal het maximale rendement uit je training

Naast dat we tijdens de trainingsdagen een start maken met de opzet van je eigen praktijkopdracht raden we sterk aan om bij de uitwerking van deze opdracht ná de training gebruik te maken van begeleiding/coaching. Zo voorkom je dat je bij de eindbeoordeling van je praktijkopdracht voor verrassingen komt te staan en mogelijk onvoldoende scoort om je praktijkcertificaat in ontvangst te mogen nemen. Kijk daarom binnen je eigen organisatie of er ervaren Belts zijn die jou kunnen begeleiden.

Coaching door UPD

Ken je geen ervaren Belts en/of wil je écht het maximale uit je training halen? Maak dan gebruik van coaching op de werkplek door een (Master) Black Belt van UPD. Deelnemers die kiezen voor deze optie vergroten de slagingskans van de praktijkopdracht exponentieel. We bieden coaching aan in blokken van 4, 8 of 12 uur. We hanteren 12 uur coaching als richtlijn, de afgelopen jaren is gebleken dat het merendeel van onze deelnemers deze tijd nodig heeft om de praktijkcertificering af te ronden. De kosten voor 12 uur coaching zijn € 1.980,-.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb je een offerte nodig om goedkeuring te krijgen? Of wil je gewoon alles nog even rustig nalezen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt deze op werkdagen binnen 24 uur per email en het verplicht je tot helemaal niets!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Overtuig je werkgever

Het kan zijn dat je werkgever nog wat vragen heeft rondom deze gekozen training. Zoals “Waarom via UPD?”, “Hoe zit het met de tijdinvestering?” of “Wat als de training toch niet bevalt?”. Op al dit soort vragen geven we antwoord op de pagina informatie voor werkgevers. Bekijk de pagina of stuur hem door aan je leidinggevende.

BTW- vrij factureren?

UPD is aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Hierdoor kunnen wij onze trainingen vrij van BTW factureren, indien je als organisatie of particulier hiervoor in aanmerking komt. In dat geval vermeerderen we de prijzen die vermeld staan op onze website niet met 21% BTW. Wel rekenen we een toeslag van 10% die nodig is om de kosten voor deze mogelijkheid te dekken. Hieronder laten we dit zien aan de hand van 2 rekenvoorbeelden met een trainingsbedrag van € 1.000,-:

 • Je bent als organisatie BTW plichtig: De factuur bestaat uit het trainingsbedrag (€ 1.000,-) + 21% BTW ( € 210,-). Het totale bedrag van de factuur is € 1.210,-. De BTW kan jouw organisatie weer terugvorderen bij de Belastingdienst.
 • Je bent vrijgesteld van BTW: De factuur bestaat uit het trainingsbedrag (€ 1.000,-) + 10% opslag( € 100,-). Het totale bedrag van de factuur is € 1.100,-.

Om een BTW vrije factuur te ontvangen kun je dit aangeven bij het boeken van de training. Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuze die je maakt, raadpleeg bij twijfel altijd een accountant of de belastingdienst.

Klantreviews van deze Green Belt in Lean training:

  Pieter
  12-4-2022
  Beoordeling: 7/10
  de cursusdagen waren inhoudelijk prima, maar te snel achter elkaar. Daardoor konden we te weinig in praktijk brengen
  Martin
  21-1-2022
  Beoordeling: 7/10
  Zal aan de leeftijd liggen, toch iets meer moeite met alleen de e-learning. Met name het van het scherm af in mij op te laten nemen. Ook verwarrend dat zowel de E-learning als de presentaties en dan met name de presentaties ook erg belangrijk waren voor het goed afsluiten van het examen. had voor mijzelf meer gewicht en aandacht aan de e-learning zelf gegeven.
  Wilco
  12-4-2022
  Beoordeling: 8/10
  duidelijk en helder te volgen
  Lisa
  12-4-2022
  Beoordeling: 8/10
  Helder en duidelijk
  Anoniem
  15-3-2022
  Beoordeling: 8/10
  Goede heldere uitleg, met genoeg handvatten om zelf aan de slag te gaan.
  Jeroen
  13-1-2022
  Beoordeling: 9/10
  Goede locatie, combinatie van voorbereiden via e-learning en daarna behandelen tijdens lesdagen beviel mij goed, goede verdeling lesstof, online omgeving en lesmateriaal is erg goed.
  Da
  18-3-2022
  Beoordeling: 8/10
  duidelijke en informatieve bijeenkomsten
  Anoniem
  16-3-2022
  Beoordeling: 8/10
  The training was really interesting. Even if it was in digital, our trainer, Bas, made it interactive.
  Anoniem
  10-3-2022
  Beoordeling: 8/10
  Goede afwisseling theorie met praktijk. Verder helder uitgelegd en leuke sessies gehad.
  Anoniem
  18-2-2022
  Beoordeling: 8/10
  goed verzorgd duidelijk
  Lars
  10-3-2022
  Beoordeling: 9/10
  Vond de training leuk en nuttig, her en der iets teveel theorie op 1 moment maar dit mag geen naam hebben
  Anoniem
  8-2-2022
  Beoordeling: 8/10
  Een pittige opleiding, vele onderwerpen worden besproken. Meer praktische opdrachten zou fijn zijn om meer gevoel te krijgen bij de theoretische informatie.
  Anne
  8-2-2022
  Beoordeling: 8/10
  Really enjoyed the course - feel like I learned a lot! Was also very impressed with the enthusiasm the teacher (Bas) brought in every training day.
  Leanne
  28-1-2022
  Beoordeling: 10/10
  Interessante opleiding, heel veel geleerd en direct toepasbaar in mijn werk.
  Annemarie
  9-2-2022
  Beoordeling: 9/10
  Goede uitleg middels metaforen en door het meteen toe te passen in de praktijk blijft het ook hangen.
  Arthur
  31-1-2022
  Beoordeling: 9/10
  Inhoudelijk goede opleiding, leuke sfeer en goede docent
  Anoniem
  31-1-2022
  Beoordeling: 8/10
  Ik heb niet alleen veel geleerd, maar ook een persoonlijke ontwikkeling ondergaan.
  Anoniem
  28-1-2022
  Beoordeling: 7/10
  Duidelijke uitleg van de lean-methodiek. Het blijft wel lastig om een koppeling naar mijn eigen werkgebied te maken (meerdere projecten in de ontwikkeling)
  Chantal
  13-1-2022
  Beoordeling: 9/10
  Op alle fronten goede informatie voorziening. Duidelijk opgezette opleiding.
  Mark
  13-1-2022
  Beoordeling: 9/10
  mooi om te zien dat je echt wel veel kunt doen en weten met een beetje data
  Manon
  15-11-2021
  Beoordeling: 8/10
  Ik vond de trainingsdagen fijn, die maken het wat meer praktijkgericht.
  Jermaine
  13-12-2021
  Beoordeling: 8/10
  Ik moet de praktijkopdracht nog afronden, maar de opleiding in algemene zin vind ik zeer waardevol.
  Derk Jan
  15-11-2021
  Beoordeling: 9/10
  duidelijk,goede e-learning, beide leraren prima
  Alex
  14-10-2021
  Beoordeling: 10/10
  Geweldige combinatie van diverse leerstijlen: online theorie, live trainingsdagen en een uitdagende praktische opdracht. Daarnaast maakt de trainer tijd voor vragen zowel tijdens als buiten de lesmoment.
  Mario
  15-11-2021
  Beoordeling: 8/10
  Opleiding geeft een zeer goede uiteenzetting van de theorie achter LEAN, en heeft over het algemeen een goede aansluiting op de bedrijfsprocessen van VORM, met name op de administratieve omgeving binnen een bouwbedrijf. Dat geldt mijn inziens overigens niet voor het onderdeel VSM; dit is mijn inziens veel meer geënt op productie-bedrijven waarbij producten conform een vast stramien geassembleerd of geproduceerd worden. Dit betreft daarmee ook het moeilijkste onderdeel van de gehele opleiding (berekenen van taktijden, procestijden etc.), temeer ook omdat in ons vakgebied wij hier niet heel veel mee kunnen.
  Jolanda
  14-10-2021
  Beoordeling: 8/10
  Fijne opleiding vooral fysiek met elkaar aan het werk geeft inzichten
  Niki
  14-10-2021
  Beoordeling: 9/10
  Veel geleerd, goede trainer.
  Anoniem
  15-11-2021
  Beoordeling: 8/10
  goed digitaal te volgen, voorkeur gaat wel uit naar life sessies
  Francisco
  9-11-2021
  Beoordeling: 8/10
  Good content and explanation level. Even if it was not a lot, part of the content was still in Dutch.
  Alvaro
  9-11-2021
  Beoordeling: 8/10
  I missed more links and connections to our current activity, as it is sometimes too focused into the production environment and it difficults to empathize with it
  Judith Mercy
  2-11-2021
  Beoordeling: 7/10
  Het was leerzaam en interessant.
  Anoniem
  18-10-2021
  Beoordeling: 8/10
  Inhoud en theorie is erg interessant en toepasbaar in de praktijk. Het geeft veel tips en tools ter verbetering van processen.
  Heleen
  4-11-2021
  Beoordeling: 8/10
  mooie inhoudelijke training
  Anoniem
  14-10-2021
  Beoordeling: 7/10
  Er zijn veel praktijkvoorbeelden die het heel tastbaar maken. Deze praktijkvoorbeelden zijn echter niet allemaal met elkaar te linken, waardoor het soms lastig is in te schatten welke tools je voor welke situatie in kan zetten. Daarnaast gaf een mix in de groep een leuke dynamiek, maar het opleidingsniveau lag ook best ver uit elkaar, waar ik persoonlijk soms moeite mee had.
  Anoniem
  14-10-2021
  Beoordeling: 9/10
  the meets my expectations
  Remko
  14-10-2021
  Beoordeling: 9/10
  Zeer leerzaam en interactief
  Suzanne
  23-9-2021
  Beoordeling: 8/10
  Het was een leuke cursus om te volgen. Het is prettig dat er ongeveer 2-3 weken tussen elke les in zit.
  Maurice
  14-10-2021
  Beoordeling: 9/10
  Leuke leerstof die direct toepasbaar is in het werkveld.
  Alex
  14-10-2021
  Beoordeling: 10/10
  Trainer is kennisexpert en op de hoogte van zijn eigen leerstijl/leiderschapstijl. Hij kan aansluiten op de leerstijl van de deelnemers. Het materiaal is online en deels interactief. De samenwerking tussen opdrachtgever Essent en opleider UPD lijkt heel soepel te gaan. Niemand wijst daarbij naar elkaar. Iedere schakel is behulpzaam en weet van de hoed en de rand. Tot slot worden de deelnemers aangemoedigd om op diverse manier interactie met elkaar te hebben zowel tijdens de training als het project.
  Jolanda
  14-10-2021
  Beoordeling: 8/10
  Goede stof, sluit aan op mijn verwachting
  Anoniem
  23-9-2021
  Beoordeling: 8/10
  Het heeft mij handvatten gegeven voor het aanvliegen van projecten
  Annemieke
  4-10-2021
  Beoordeling: 9/10
  veel van geleerd, veel interactie waardoor het ook goed te volgen was.
  Fred
  4-10-2021
  Beoordeling: 10/10
  Fijne docent, goed te behappen leerstof.
  Laura
  4-10-2021
  Beoordeling: 8/10
  Goede inhoud, leuke voorbeelden en ook zelf aan de slag met uitwerkingen, hierdoor pak je de theorie sneller op.
  Rieneke
  4-10-2021
  Beoordeling: 9/10
  heel goed, gevarieerd aanbod in verschillende onderwijsvormen waardoor het ook leuk blijft tijdens de cursus. Er had nog wel meer in gekund wat mij betreft qua kennis en vaardigheden.
  Mirjam
  4-10-2021
  Beoordeling: 8/10
  Duidelijke toelichting, mooie en sprekende voorbeelden, goede werkvormen, lekker interactief. Vond het fijn dat er iedere keer een wrap up was, waardoor theorie dat behandeld was, steeds weer even opgehaald werd. Jammer dat de helft van de training online was, waardoor we wat minder profijt hebben gehad van praktische oefeningen, maar Robert heeft volgens mij alles gedaan wat mogelijk was binnen omstandigheden om ons zoveel mogelijk in ervaringsleren te zetten.
  Anoniem
  22-9-2021
  Beoordeling: 9/10
  Goede leuke groep incl. Harald.
  Daniel
  22-9-2021
  Beoordeling: 8/10
  Leuke interactie
  Anoniem
  11-10-2021
  Beoordeling: 9/10
  Interactieve opleiding
  Joan
  14-9-2021
  Beoordeling: 9/10
  Veel informatie, goede uitleg, leuke oefeningen. Jammer dat het niet op locatie kon plaatsvinden.

Locatie
Startdatum
Plek vrij
Prijs
 
Virtual Classroom
Digitale OpleidingDeze opleiding vindt plaats in een virtuele classroom. Cursisten komen samen in een digitale omgeving vanuit een locatie naar keuze. Het is dus dezelfde opleiding alleen zonder bij elkaar in één ruimte te zitten.
23 mei 2022
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 23 mei 2022
 2. di 24 mei 2022
 3. do 02 jun 2022
 4. vr 03 jun 2022
6 plaatsen
€ 2.795
Utrecht
02 jun 2022
lesdagen Lesdagen:
 1. do 02 jun 2022
 2. vr 03 jun 2022
 3. do 16 jun 2022
 4. do 07 jul 2022
2 plaatsen
€ 2.795
Utrecht
SummercourseDe opleiding heeft een korte doorlooptijd.
18 jul 2022
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 18 jul 2022
 2. di 19 jul 2022
 3. ma 25 jul 2022
 4. di 26 jul 2022
7 plaatsen
€ 2.795
Utrecht
SummercourseDe opleiding heeft een korte doorlooptijd.
15 aug 2022
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 15 aug 2022
 2. di 16 aug 2022
 3. ma 22 aug 2022
 4. di 23 aug 2022
8 plaatsen
€ 2.795
Amsterdam
05 sep 2022
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 05 sep 2022
 2. ma 19 sep 2022
 3. ma 03 okt 2022
 4. ma 24 okt 2022
8 plaatsen
€ 2.795
Utrecht
08 sep 2022
lesdagen Lesdagen:
 1. do 08 sep 2022
 2. do 29 sep 2022
 3. do 13 okt 2022
 4. do 03 nov 2022
7 plaatsen
€ 2.795
Utrecht
11 okt 2022
lesdagen Lesdagen:
 1. di 11 okt 2022
 2. di 01 nov 2022
 3. di 15 nov 2022
 4. di 29 nov 2022
7 plaatsen
€ 2.795
Virtual Classroom
13 okt 2022
lesdagen Lesdagen:
 1. do 13 okt 2022
 2. do 03 nov 2022
 3. do 17 nov 2022
 4. do 01 dec 2022
7 plaatsen
€ 2.795
Rotterdam
18 okt 2022
lesdagen Lesdagen:
 1. di 18 okt 2022
 2. di 08 nov 2022
 3. di 22 nov 2022
 4. di 13 dec 2022
7 plaatsen
€ 2.795
Utrecht
07 nov 2022
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 07 nov 2022
 2. ma 21 nov 2022
 3. do 08 dec 2022
 4. ma 19 dec 2022
2 plaatsen
€ 2.795
Utrecht
17 nov 2022
lesdagen Lesdagen:
 1. do 17 nov 2022
 2. do 01 dec 2022
 3. do 22 dec 2022
 4. do 12 jan 2023
7 plaatsen
€ 2.795
Utrecht
22 nov 2022
lesdagen Lesdagen:
 1. di 22 nov 2022
 2. di 06 dec 2022
 3. di 20 dec 2022
 4. di 10 jan 2023
7 plaatsen
€ 2.795