Wij zijn trots op ons track-record

Actief bij meer dan 100 van de top-250 organisaties in Nederland

Sinds 2002 zijn wij uitgegroeid tot de absolute marktleider op het gebied van Continu Verbeteren en vernieuwen. We zijn er trots op dat we bij meer dan 100 van de top-250 organisaties in Nederland actief zijn.

marktleider continu veranderen en verbeteren

Bij al deze organisaties heeft onze aanpak zich bewezen bij het verbeteren van de operationele en financiële resultaten. Gangbare verbeteringen zijn:

  • 20 – 35% kostenverlaging;
  • 10 – 25% efficiencyverbetering;
  • 10 – 20% meer betrokken medewerkers;
  • 20 – 40% verbeterde service;
  • 50 – 90% korte afhandeltijden.

Onze aanpak

Wij geloven dat organisaties alleen succesvol kunnen zijn als zij optimale waarde creëren voor hun klanten. Volledig in lijn met deze visie hebben wij een aanpak ontwikkeld waar onze klanten centraal staan en optimale waarde ervaren. Dat is te merken aan de resultaatgerichtheid en toekomstbestendigheid van onze werkwijze. Wij zorgen dat de verbeteringen die we realiseren meetbaar en blijvend zijn.

Organisaties veranderen niet, mensen veranderen. En als gevolg daarvan transformeert de organisatie. Toolmatige inzet van de methodes zal dan ook geen structurele resultaatverbetering opleveren. In onze aanpak laten we daarom mens en methode hand in hand gaan. Waarbij we minstens net zo veel aandacht geven aan gedrag, cultuur en leiderschap als aan procesverbetering.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door de hoge mate van kennisoverdracht. Wij streven er naar dat organisaties uit zichzelf continu kunnen verbeteren en vernieuwen, zonder externe tussenkomst. Daarom werken wij volgens het ‘voordoen, samen doen, zelf doen’-principe. Zo leren we medewerkers van de organisatie om zelf de regie te voeren over de verbeterreis en continu de resultaten te blijven verbeteren.

Ons Trackrecord in de zakelijke dienstverlening

Hieronder een selectie van de bedrijven die wij helpen – of geholpen hebben – binnen de zakelijke dienstverlening. Specifieke businesscases uit deze sector zijn op aanvraag altijd beschikbaar. Neem daarvoor contact met ons op via: 020 – 345 3015.

Logo DRT Logo Essent Logo MN Logo Monuta Logo Quion Logo Rabobank Logo USG Logo PostNL
Lees hier meer over onze aanpak voor de zakelijke dienstverlening

Ons Trackrecord in het onderwijs

Hieronder een selectie van de instellingen die wij helpen – of geholpen hebben – binnen het onderwijs. Specifieke businesscases zijn op aanvraag altijd beschikbaar. Neem daarvoor contact met ons op via: 020 – 345 3015.

Logo Fores Logo HAN Logo HVA Logo Maastricht Logo MBORijnland Logo Vista Logo Windesheim Logo Zadkine
Lees hier meer over onze aanpak voor het onderwijs

Ons Trackrecord bij de overheid

Hieronder een selectie van de bedrijven die wij helpen – of geholpen hebben – binnen de overheid. Specifieke businesscases voor de overheid zijn op aanvraag altijd beschikbaar. Neem daarvoor contact met ons op via: 020 – 345 3015.

Logo CBS Logo DJI Logo Alkmaar Logo GBOZ Logo GGM Logo Logo MinBZK Logo Zeeland
Lees hier meer over onze aanpak voor de overheid

Ons Trackrecord in de industrie

Hieronder een selectie van de bedrijven die wij helpen – of geholpen hebben – binnen de industrie. Specifieke businesscases uit deze sector zijn op aanvraag altijd beschikbaar. Neem daarvoor contact met ons op via: 020 – 345 3015.

Logo ASML Logo Bavaria Logo CWD Logo KD Logo Takeaway Logo Tata Logo TU Logo Vopak
Lees hier meer over onze aanpak in de industrie

Academy supplier

Behalve de inzet van onze integrale aanpak, vertrouwen een groot aantal organisaties ook op ons opleidingscurriculum voor hun medewerkers. Een aantal organisaties waar wij betrokken zijn bij hun inhouse academy:

Logo ASML Logo asr Logo Rabobank Logo Essent

Meer weten over ons trackrecord?

Wij vertellen er graag alles over. Neem daarvoor contact met ons op via: 020 – 345 3015.