Lean Six Sigma in Zakelijke dienstverlening

Lean Six Sigma in de zakelijke dienstverlening

Als zakelijke dienstverlener heeft u te maken met een aantal verschillende uitdagingen. Zo bent u als uitzendorganisatie bijvoorbeeld in sterke mate afhankelijk van de structurele en conjuncturele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Vooral in tijden van recessie is het moeilijk om het hoofd boven water te houden. Hoe wapent ú zich tegen conjuncturele schommelingen en hoe blijft ú de concurrentie voor? UPD biedt uw organisatie effectieve ondersteuning en doeltreffende begeleiding.

Innovatie en procesverbetering met de ondersteuning van UPD

Met methodieken als Lean en Six Sigma zet UPD innovaties in en worden de prestaties van bestaande processen op het vlak van klantgerichtheid, flexibiliteit en efficiency verbeterd. UPD heeft al vele succesvolle projecten begeleid bij vooraanstaande uitzendbureaus zoals Adecco, Manpower en Olympia.

Succesfactoren van Lean en Six Sigma op een rij:

  • Verhogen van offerte scoringskansen door middel van DMAIC.
  • Optimaliseren van Back Office processen door middel van 5S.
  • Effectiever inrichten van kwaliteitsafdelingen door middel van Lean principes.
  • Verlagen van het ziektepercentage.

Meld u aan voor een gratis workshop

Wilt u als organisatie bovenstaande succesfactoren nastreven? Meld u aan voor de
gratis workshop “Wat is Lean Six Sigma?”of laat u inspireren door de artikelen op de website. Wenst u meer informatie over UPD of bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie in de zakelijke dienstverlening kunnen betekenen? Neem contact op en bel
020 – 345 30 15 .

Al bekend met Lean Six Sigma?

Pas de methodiek direct toe in uw organisatie en kies voor een QuickScan, een Lean Six Sigma training, een 5S Programma of implementatie:

Gerelateerde artikelen over Lean Six Sigma in zakelijke dienstverlening

Onze referenties in de sector Zakelijke Dienstverlening:

Six Sigma
Menu