Lean opleidingen nu ook in avonduren

Volg een Yellow Belt of Green Belt aan het einde van de werkdag

Overdag een opleiding volgen is niet voor iedereen handig. Dat begrijpen we, helemaal in deze tijd. Daarom bieden we een aantal van onze opleidingen nu in de avonduren aan.

De avondtrainingen zijn exact hetzelfde als de ‘reguliere’ trainingen. Het enige verschil – behalve het dagdeel – is dat we kortere trainingsblokken hebben. In de avond trainen we in blokken van 4 uur. Van 18.00 uur tot 22.00 uur.

Meer flexibiliteit

Niet iedereen kan zomaar hele dagen vrijmaken om een training te volgen. Daarvoor bieden de avondtrainingen uitkomst. In blokken van 4 uur per keer geven we de deelnemers meer flexibiliteit.

Alle avondtrainingen worden verzorgd in een virtual classroom. Je volgt de training dus gewoon vanuit huis, of iedere andere plek waar je toegang tot internet hebt.

Dezelfde trainers, dezelfde kwaliteit

De avondopleidingen worden verzorgd door dezelfde trainers die je al van ons kent. De kwaliteit van de opleiding is daarmee geborgd. De trainers begrijpen dat we allemaal misschien even moeten wennen aan het volgen van een opleiding in de avond. En daar houden ze dan ook rekening mee in het behandelen van de lesstof.

De voordelen op een rij

  • Geen extra druk op jouw agenda tijdens werkdagen;
  • Korte lesblokken, dus makkelijker te plannen;
  • Alle flexibiliteit van de Virtual Classrooms;
  • Dezelfde trainers en dezelfde kwaliteit die je van ons gewend bent.

Beschikbare opleidingen

We beginnen met het beschikbaar maken van een aantal Lean opleidingen in de avonduren. Voor onderstaande opleidingen kun jij je nu direct inschrijven voor een opleiding in de avond. Staat de training die jij wilt volgen er niet tussen? Bel dan even met 020 -345 3015, wellicht kunnen we wat voor je regelen.

Lean basisopleiding

Yellow Belt in Lean – 1 dagdeel

De Yellow Belt in Lean is de snelste weg naar een internationaal geaccrediteerd Lean certificaat.

Binnen een halve dag leer je de basisbeginselen van Lean, begrijp je de ‘Lean-taal’ beter en ontvang je ook nog eens een internationaal geaccrediteerd certificaat.

Bekijk deze opleiding
Meestgekozen Lean Opleiding

Green Belt in Lean in 8 dagdelen

Zelfstandig aan de slag met Lean verbeterprojecten?

Tijdens deze opleiding leer je alles wat je moet weten om een succesvolle projectleider van verbetertrajecten te zijn. Aan de hand van de E-Learning en 8 dagdelen in de Virtual classroom leer je alles wat je moet weten om zelf aan de slag te kunnen met Lean.

Bekijk deze opleiding