Sluit je aan bij het grootste verbeternetwerk van Nederland

Join the Spark*

Verbeterkracht zit in iedereen. Daar zijn wij bij UPD van overtuigd. Wij willen graag samen met jullie deze verbeterkracht bundelen. Want samen maken we écht impact. Voor jullie, voor ons en voor de ‘BV Nederland’. Daarom hebben wij als doel om het grootste verbeternetwerk van Nederland te vormen. Ga samen met ons op weg naar nóg beter en sluit je aan bij het grootste verbeternetwerk van Nederland. Join the Spark*.

Wat is the Spark*?

The Spark* is het grootste verbeternetwerk van Nederland. Een netwerk van verbeteraars die elkaar verder helpen. Met kennis, tools en inspiratie. Door energie door te geven, creëren we energie. Zo zijn we samen het begin van iets nieuws, de start van iets groots. Onze chemie is aanstekelijk en onze drive naar verbetering creëert een beweging die niet te stoppen is. Sluit je aan bij het grootste verbeternetwerk van Nederland, Join the Spark*.

The Spark* voor jou

Als jij je aansluit bij the Spark* krijg je the Spark*. Niet alleen van ons, maar ook van alle andere verbeteraars in het netwerk. Laat je inspireren door interessante discussies, kennisdelingsessies en intervisie. Onze gezamenlijke kennis en ervaring is onze kracht. Om te zorgen dat jij optimaal profiteert van het verbeternetwerk krijg je toegang tot:

  • Exclusieve verbeterevenementen
  • De UPD Community (vanaf juni 2018)
  • Maandelijkse inspiratie uit de nieuwsbrief
  • De kennisbank voor en door verbeterprofessionals
  • 10% korting op het Continu Verbeterabonnement

The Spark* door jou

The Spark* is een netwerk van verbeteraars. Dat betekent dat jouw actieve deelname van doorslaggevend belang is. Jij hebt kennis en ervaring die anderen niet hebben. Jouw energie is aanstekelijk. Om het verbeternetwerk te laten slagen hebben wij jou nodig. Hoe je dit doet, ligt helemaal aan jou. Als iedereen the Spark* doorgeeft, blijft het verbeternetwerk groeien en daar hebben we allemaal profijt van. Geef jouw energie door, Join the Spark*.

Sluit je aan

Ben jij klaar om je aan te sluiten bij het grootste verbeternetwerk van Nederland? Meld je dan nu aan, het verbeternetwerk wacht op je. Aanmelden doe je binnen één minuut. We hebben alleen een paar gegevens van jou nodig. Vul de benodigde gegevens in en Join the Spark*.