Corona-update: Veelgestelde vragen + antwoorden

Opleidingen gaan ‘gewoon’ door!

Amstelveen, 17/03/2020

Bij UPD helpen we onze klanten om in te spelen op een continu veranderende wereld. Het coronavirus houdt Nederland in zijn greep, ook dat is reden voor verandering.

Met het oog op de gezondheid van onze cursisten en onze collega’s hebben we besloten om onze opleidingen op afstand in een virtual classroom te verzorgen. Hiermee kunnen we onze opleidingen verzorgen op de wijze zoals je van ons gewend bent, alleen zitten we niet bij elkaar in één ruimte. Onze virtual classrooms zijn sinds 18 maart allemaal operationeel.

Staan er in de komende periode opleidingen gepland? Ga er dan vanuit dat deze via de virtuele methode worden verzorgd. We houden hiervoor dezelfde geplande dagen aan als voor de klassikale opleiding. Alle deelnemers worden apart bericht over hun opleiding en hoe ze deze online kunnen bijwonen.

In het geval dat er nog geen datum gepland is voor de opleiding, zullen wij binnenkort contact opnemen om dit alsnog te doen.

Heb je vragen over geplande opleidingen of wil je een virtuele opleiding inplannen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Veelgestelde vragen

Gaan alle opleidingen die gepland staan tot en met 28 april door?

Door de landelijke maatregelen die momenteel worden genomen als gevolg van de Corona-crisis hebben wij onze Virtual Classrooms gelanceerd. Met behulp van Virtual Classrooms kunnen we zo goed als alle geplande lesdagen – tot en met tenminste 28 april – door laten gaan. Mochten er opleidingen worden geannuleerd dan krijgen deelnemers hierover bericht.

Worden opleidingen ná 28 april ook in Virtual Classrooms gegeven?

Wij geloven dat Virtual Classrooms de toekomst zijn. Dus, ook in de toekomst zullen we opleidingen in onze virtual classrooms blijven geven. Wel zullen we – zodra de maatregelen vanuit de overheid opgeheven zijn – ook weer fysieke opleidingen geven.

Welke voorwaarden gelden er bij afwezigheid/annulering tijdens een Virtual Classroom-lesdag?

Gaat je voorkeur uit naar een opleiding met fysieke bijeenkomsten, dan kunnen wij de opleiding herplannen naar een later moment in het jaar.

Onze voorwaarden betreft het annuleren blijven van toepassing. Tot 14 dagen voor aanvang van een opleiding mag je deze kosteloos annuleren. Valt jouw datum binnen die 14 dagen en wil je de opleiding fysiek volgen? Dan kijken we samen naar een nieuwe datum om deze te herplannen. Neem daarvoor contact op met onze support afdeling via 020-3453015.

Wanneer krijg ik informatie over hoe een virtuele classroom werkt?

14 dagen voor aanvang van een blended opleiding krijg je van ons informatie om in te loggen in de e-learning omgeving. In diezelfde mail staat informatie over hoe een virtuele opleiding werkt. Inclusief de inloggegevens.

Volg je een incompany of niet blended opleiding, dan krijg je van ons 14 dagen voor aanvang informatie over de virtuele classroom.

Contactgegevens

Heb je vragen over jouw opleiding of onze virtuele opleidingen in het algemeen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens:

  Telefoon: 020 – 345 3015
  E-mail: contact@upd.nl