Lean Six Sigma in de industrie - SixSigma.nl

Lean Six Sigma in de industrie

Om de economische crisis en de concurrentie vanuit het buitenland de baas te blijven is het noodzakelijk om productiekosten te verlagen, levertijden te versnellen en kwaliteit te verbeteren. Blijf als bedrijf niet achter en speel in op de veranderingen in de industrie. UPD kent deze veranderingen als geen ander en biedt graag ondersteuning.

Het verbeteren van bedrijfsprocessen met UPD

UPD geeft training, advies en ondersteuning waarmee u uw bedrijfsprocessen optimaliseert. Hierdoor kunt u de doorlooptijd verkorten, uw kosten verlagen en de efficiëntie verbeteren. Bedrijven als ASML, Tata, Unilever, GDF Suez, FUIJFILM, Bavaria, Philips, Shell, Siemens hebben al geprofiteerd van de succesvolle begeleiding van UPD.

Succesfactoren van Lean en Six Sigma op een rij:

  • Verkorten van doorlooptijden
  • Verhogen van klanttevredenheid
  • Efficiëntere inzet van personeel

Meld u aan voor een gratis workshop

Wilt u ook met uw bedrijf profiteren van bovenstaande succesfactoren? Maak kennis met de methodieken Lean en Six Sigma en meld u aan voor de gratis Workshop – Wat is Lean Six Sigma?. Wenst u meer informatie over UPD of bent u benieuwd wat wij voor uw industrie kunnen betekenen? Neem contact op en bel 020 – 345 30 15 of gebruik onderstaand formulier.