Van Plus Delta naar UPD

We zijn veranderd, vernieuwd en verbeterd

Toen we aan het begin van deze eeuw Plus Delta BV inschreven bij de KvK hadden we alleen maar kunnen dromen van het bedrijf waar we vandaag de dag tot uitgegroeid zijn. Overnames, naamswijzigingen en vernieuwde uitstralingen zijn ons niet vreemd. Er is veel gebeurd in de afgelopen jaren.

UPD Geschiedenis

Onze droom en onze ambitie en drive zijn onveranderd; wij helpen om mensen maximale waarde toe te laten voegen aan organisaties. Hieronder lees je vogelvlucht onze geschiedenis.

2002 – start Plus Delta BV

Op 11 april 2002 schreven we ons in bij de KvK onder de naam Plus Delta. We zijn ooit gestart met z’n tweeen en de gemeenschappelijke overtuiging dat er nog zó veel te verbeteren is in Nederland.

In de jaren die volgden bleken wij niet de enige met deze overtuiging te zijn. Er sloten zich steeds meer mensen aan. Zij vormden de basis van wat nu UPD is. En we zijn er trots op dat sommige van hen nog steeds nauw betrokken zijn bij UPD.

2012 – overname UNC

In juni 2012 namen we UNC over. De marktpositie die zij op dat moment hadden op het gebied van trainingen sloot naadloos aan bij onze positie op het gebied van praktijkbegeleiding en consulting.

Met de overname werden we ineens 2x zo groot. En tot de dag van vandaag zijn er nog collega’s die ooit begonnen zijn bij UNC. De wederzijdse aantrekkingskracht was dus niet alleen op papier alom aanwezig.

Met de overname veranderde ook onze naam. Vanaf 2012 gebruikten we UNC Plus Delta als naam.

2018 – UPD ziet het levenslicht

Onder de naam UNC Plus Delta maakten we onze grootste groei tot nog toe door. We ontwikkelden ons tot nationale marktleider op het gebied van Agile, Lean & Lean Six Sigma opleidingen en implementaties.

In 2018 was het tijd om onze naam en uitstraling opnieuw in lijn te brengen met onze positie en ambitie. We veranderden van naam naar UPD en omarmden een nieuwe uitstraling.

Originele persbericht

Het persbericht over deze naamswijziging is bewaard gebleven. En mocht je meer willen weten over de naamswijziging of onze motieven, dan is dat echt nog het lezen waard.

Lees het persbericht

2020 – Overname van Het Consulaat

Als onderdeel van onze implementaties en consulting op het gebied van Lean, Lean Six Sigma & Agile voelden we noodzaak om UPD verder te ontwikkelen op de ‘zachte kant’ van verandering en vernieuwing. Hiertoe hebben we Het Consulaat overgenomen en hun specialisme op het gebied van cultuur- en gedragsverandering, lerende organisaties en leiderschap geïntegreerd in onze dienstverlening.

Originele persbericht

In het persbericht over de overname leggen we exact uit wat de synergie tussen onze organisaties is.

Lees het persbericht

2021 – aansluiting van Het Adviesbureau

Vanaf 1 januari 2021 zijn de oprichters van Het Adviesbureau bij ons aangesloten. Hierdoor hebben we ons nog verder kunnen versterken op het gebied van Agile, teamcoaching en verandermanagement.

Maak kennis met Martin

In onderstaand artikel stelt Martin zich voor en wordt uitgelegd wat hij precies meebrengt naar UPD.

Lees het artikel

Meer weten over onze ontwikkeling?

Neem dan even contact op met Joris van de Lindeloof via 020 – 345 3015.