Onze Lean trainingen

Van Yellow Belt tot Master Black Belt

Lean is één van de meeste gebruikte filosofieën om verspilling te verminderen, de efficiency te vergroten en de klantwaarde te vergroten. Door Lean trainingen te volgen vergroot je jouw kennis van Lean. En wanneer je jouw Lean training volgt bij UPD, weet je zeker dat je ook direct de vaardigheden krijgt om de kennis toe te passen in de praktijk.

Lean Trainingen bij de marktleider in Nederland

Met een toenemend aantal organisaties die Lean omarmen, neemt ook de vraag naar Lean trainingen toe. En daarmee ook het aantal aanbieders. Het kan soms lastig zijn om de meest geschikte opleider te selecteren. Ben jij op zoek naar een Lean training waarbij:

  • Je verzekerd bent van de kwaliteit? (Jaarlijks leiden we 5.000 cursisten op die ons structureel beoordelen met een 8 of hoger)
  • Je een internationaal certificaat ontvangt? (Al onze Lean trainingen zijn voorzien van LCS accreditatie)
  • Je direct leert om resultaten te behalen in de praktijk? (Behalve de theorie krijg je bij ons de vaardigheden om de kennis toe te passen in de praktijk)

Lean trainingen voor iedereen die kennis wil maken met Lean om bij te kunnen dragen aan verbeterinitiatieven

Incompany

Yellow Belt in Lean

Korte introductie in de wereld van Lean.

Informatie
Training

Orange Belt in Lean

Leer de basis van Lean Management.

Informatie

Lean trainingen voor projectleiders en beroepsverbeteraars die verbeterprojecten gaan uitvoeren

Lean trainingen voor senior verbeterproject- of programmaleiders

Training

Upgrade Green Belt to Black Belt in Lean

Word Black Belt in Lean: verdiepen en verbreden in de Lean Filosofie.

Informatie

Wil je meer weten over Lean?

Lean is een business strategie en vooral een manier van werken waarbij alles en iedereen in de onderneming zich richt op het creëren van waarde voor de klant in alle processen. Hierdoor worden verspillingen geëlimineerd. Wil je meer weten over deze filosofie, de herkomst en de toepassing binnen organisaties? Lees dan hier verder: Wat is Lean?

Welke Lean trainingen zijn geschikt voor jou?

De opleidingsadviseurs helpen je graag met het selecteren van de meeste geschikte training voor jou. Neem contact met ze op via: 020 – 345 3015 of contact@upd.nl.