De trainers van UPD

Met de voeten in de modder

Het overbrengen van de theorie is één van de eenvoudigere aspecten van het trainersvak. Zorgen dat anderen het echt begrijpen en toe kunnen passen in hún praktijk is wat goede trainers onderscheidend maakt.

onderscheidende trainers

Bij UPD hebben we alleen trainers die zelf ook met de voeten in de modder staan. Die weten hoe het in de praktijk werkt en alles waar jij tegenaan gaat lopen als verbeterprofessional al een keer hebben meegemaakt.

De praktijk is waar de waarde gecreëerd wordt

Bij onze opleidingen staat de praktische toepassing centraal. Het gaat er bij ons niet om hoeveel kennis jij aangereikt krijgt, maar in hoeverre je dit in je dagelijks werk kunt uitvoeren.

Daarom hebben al onze trainers de nodige praktijkmeters gemaakt. Zij zijn – behalve als trainer – vaak ook als coach of consultant verbonden aan UPD. Dat betekent dat zij meerdere dagen per week zelf nog actief bezig zijn om verbetertrajecten uit te voeren of te begeleiden.

In de praktijk leer je het meest

De theorie die je uit de E-Learning of de lesstof aangereikt krijgt is de basis voor jouw succes. Maar, je zult in de praktijk merken dat het toepassen van de theorie afhankelijk is van de omgeving waarin jij je bevindt.

Juist daarom is het fijn om een trainer te hebben die zelf de praktijkervaring heeft in verschillende sectoren en omgevingen. Onze trainers kunnen moeiteloos de vertaalslag maken van de theorie – die ze kunnen dromen – naar hoe dat er in de praktijk uit ziet voor jou.

Veelvuldig gepubliceerd

Dat onze trainers tot de top van Nederland behoren blijkt wel uit het feit dat ze er regelmatig artikelen van – en over – hen verschijnen. Buiten de publicaties zijn ze graag gezien sprekers op congressen, seminars en bedrijfsevenementen. Als je daar wat meer over wilt weten, lees dan hier verder.