Lean Six Sigma jobs

Actuele Lean en Six Sigma vacatures in Nederland

Een dagelijks vers aanbod van actuele Lean en Six Sigma vacatures. Voor u geselecteerd door sixsigma.nl.

Spotlight vacature

Manager veiligheid, gezondheid en milieu – Wienerberger

In deze functie geef je leiding aan het team veiligheid, gezondheid en milieu (5). Tevens zorg je voor functionele sturing op jouw werkveld naar het operationele management van de locaties.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature (Lean) Project Manager – Royal Vaassen

In deze veelzijdige en zelfstandige functie ben je de drijvende kracht achter het opstellen van en het uitvoering geven aan het operational excellence programma.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature EMEA Corporate Lean Six Sigma Manager – Eastman Chemical

Are you the Certified Lean Six Sigma Black Belt and as a true A player, ready to lead our ambitious team of Lean Six Sigma belts serving EMEA? Do you have what it takes to interface with (senior) management throughout the region to drive process improvement? Welcome to Eastman Chemical Company.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Production Engineer – EMCM

De Production Engineer is verantwoordelijk voor het ondersteunen en continu verbeteren van het productieproces (zowel op technische- als op procesaangelegenheden). Daarnaast speelt hij/zij een actieve rol in klant- en investeringsprojecten. Hij/zij werkt vanuit een Operationa Excellence gedachte.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean Engineer – MSD

Als Lean Engineer ben je verantwoordelijk voor het continue verbeteren van de processen op locatie Haarlem. Doel van de verbeteringen is het verhogen van de productiviteit, veiligheid en kwaliteit. De procesverbeteringen waar jij je mee bezig houdt, kunnen betrekking hebben op een specifieke operationele business unit, maar kunnen ook site breed zijn.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Junior Technisch Manager – Balance

Wij zoeken twee Junior Technische Managers voor in de regio Den Haag. Binnen het projectteam neem je als Technisch Manager het voortouw bij het formuleren van systeem-, proces- en productspecificaties, met continue aandacht voor risicomanagement. Je werkt nauw samen met de collega’s van omgevings- en contractmanagement, waarbij jouw inbreng met name technisch inhoudelijk zal zijn.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Junior Sales Consultant – UNC Plus Delta

Je bent namens ons het eerste aanspreekpunt voor (potentiële) deelnemers van Lean, Lean Six Sigma of Agile opleidingen. Je adviseert hen, signaleert cross- en upsell kansen en voert alle activiteiten uit om de bezettingsgraad van de opleidingen te verder optimaliseren en het aantal te vergroten. Middels telefonisch contact benader je mogelijk geïnteresseerden proactief en voorzie je hen van alle informatie en inzichten om ze excellent te ondersteunen in hun keuze voor de juiste opleiding.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Maintenance Manager – Farm Frites

De huidige context bij Farm Frites vraagt om een people leader die goed gedijt in een werkomgeving waar de focus op twee gebieden ligt: 1) het verstevigen van de fundamenten binnen operations en 2) de groeiagenda voor de komende 3-5 jaar. De rol van Oudenhoorn binnen de holding is hierin cruciaal.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Projectmanager Operations – Bekaert

Je werkt als Projectmanager samen met collega’s uit de verschillende disciplines, zoals Engineering, Kwaliteit, Lean en Productie, en geeft leiding aan een team van circa 5 personen. Alle projecten worden uitgevoerd binnen de Operations organisatie en kunnen liggen op het vlak van capaciteitsuitbreiding, introductie van nieuw technologieën, kwaliteitsverbeteringen en efficiëntieverbeteringen.

Lees verder…

Spotlight vacature

Warehouse Manager – Koninklijke Gazelle

Jij stuurt de afdelingen Inbound, Outbound, Retouren en Garantie afhandeling (RGA) en Onderdelen en Accessoires (O&A) aan. Hierbij geef je direct leiding aan drie teamleiders en indirect aan ca. 45 medewerkers.

Lees verder…

Spotlight vacature

CI Expert / Black Belt

This is a high profile role in which you operate as part of a central team of 15 L6S Black Belts. Reporting into the Master Black Belt, you will embark an extensive Black Belt training and certification program, including execution of key manufacturing or business projects directly influencing the overall performance of the BU.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Scrum Master – AkzoNobel

This role is based at the AkzoNobel Office in Amsterdam, the Netherlands. From here you manage the scrum process via the coordination of scrum teams in Agile methodology, contributing to the adoption of Agile and Scrum. Knowledge and experience in Design Thinking is a plus.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean Project manager – Eurofins Scientific

In de rol van Lean Project Manager heb je de dagelijkse leiding in het laboratorium over Lean-projecten volgens de “Eurofins Lean methode” en ben je verantwoordelijk voor het initiëren, leiden en managen van verbeterprojecten binnen Eurofins Omegam in Amsterdam.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Automation Engineer – Scania

Als Automation engineer ben je verantwoordelijk voor het (be)schrijven, onderhouden en verbeteren van programmatuur voor PLC/SCADA/HMI-systemen voor de procesautomatisering bij onze klant Scania.
Je bedenkt en realiseert nieuwe oplossingen, lost storingen op en ondersteunt de technische dienst van Scania. Je maakt deel uit van een team met een op de toekomst gerichte visie, waarbij IT en Automation steeds nauwer samenwerken.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Production Quality Engineer – Koninklijke Gazelle

Als production quality engineer ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindproduct en de efficiency van het productieproces. Je hebt veel contact met productie en engineering om klachten vanuit de markt te bespreken en op te lossen. Je vertegenwoordigt de afdeling kwaliteit in de productie. Naast je dagelijkse werkzaamheden neem je actief deel aan verbeterprojecten waarbij jij de Gazelle kwaliteit bewaakt. Je kennis van zowel het product als de verschillende processen binnen ons bedrijf maakt de functie technisch en qua dynamiek een echte uitdaging.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Senior Agile Coach – UNC Plus Delta

Als Senior Agile Coach bij UNC Plus Delta, ben je mede verantwoordelijk voor de begeleiding naar Agile werken bij toonaangevende organisaties, voornamelijk in de randstad. Je werkt hierbij nauw samen met een Senior Agile Consultant. Je richt je onder andere op het ondersteunen van organisaties, teams en mensen.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean Six Sigma Black Belt – Trainer / Coach / Consultant bij UNC Plus Delta

UNC Plus Delta, gevestigd in Amstelveen, zoekt een bevlogen Trainer / Coach / Consultant. Een Lean Six Sigma Black Belt met trainerservaring die door middel van training en coaching impact wil maken bij onze opdrachtgevers.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Consultant/Trainer Black Belt Overheid bij UNC Plus Delta

Vanuit de filosofie van Lean, Lean Six Sigma en Agile help je organisaties operationele resultaten blijvend te verbeteren en een permanente verbetercultuur te creëren. Dit doe je door middel van het begeleiden en/of uitvoeren van verbeterprojecten bij de klant en samen met de klant. Je voert analyses uit en adviseert over verbeterpotentieel.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Senior Agile Consultant

UNC Plus Delta, gevestigd in Amstelveen, zoekt een gedreven Senior Agile Consultant die ons en onze opdrachtgevers met agile werken helpt nog wendbaarder te worden.
UNC Plus Delta is specialist op het gebied van continu verbeteren.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Trainer / Consultant Black Belt

UNC Plus Delta, gevestigd in Amstelveen, zoekt een gedreven Trainer/Consultant Black Belt voor het verzorgen van kwalitatief hoogwaardige trainingen op Orange en Green Belt niveau (Lean en Lean Six Sigma) en het uitvoeren van Lean implementatie projecten

Lees verder…

Overige vacatures

 • Senior Marketing Coordinator - Amsterdam

  Temporary position as Senior Marketing Coordinator; responsibile for all the firm's marketing communications. Omschrijving You will be responsible for market research, including the needs...
 • Chemisch Analist - Boxmeer

  In deze functie zul je werken als Chemisch Analist in de farmaceutische industrie, waarbij je hoofdzakelijk verantwoordelijk zijn voor de monsterbeheer en het uitvoeren van verschillende analyses. ...
 • QA Manufacturing Specialist - Breda

  For one of our partners in the region of Breda, we are currently looking for a QA Specialist with great affinity with manufacturing. Do you have a few years of experience with manufacturing processe...
 • Continious Improvement Leader - Eindhoven

  Begeleiden en coachen van verbeterprojecten bij implementatie verandermanagement. Selecteren en afbakenen van Lean Six Sigma verbeterprojecten. Controleren, adviseren, ondersteunen en opvolgen van...
 • Production Engineer - Hoogeveen

  Als Productieleider Verspaning bent u onder andere verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de afdeling verspaning welke bestaat uit circa 25 a 30 personen. U draagt zorg voor een optimale...
 • Proces Engineer - Roosendaal

  Voor één van onze opdrachtgevers, een producent in het maken van zorghulpmiddelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Process Engineer. Als Process Engineer maak je deel uit van een ambitieus t...
 • Klantadviseur Rabobank - Alkmaar

  Er zijn maar weinig manieren waarop je als Young Professional de bancaire sector beter leert kennen dan met dit traineeship bij de Rabobank. In het traineeship Rabobank kun je legaal jobhoppen bij e...
 • Klantadviseur Rabobank - Amsterdam

  Er zijn maar weinig manieren waarop je als Young Professional de bancaire sector beter leert kennen dan met dit traineeship bij de Rabobank. In het traineeship Rabobank kun je legaal jobhoppen bij e...
 • Klantadviseur Rabobank - Houten

  Er zijn maar weinig manieren waarop je als Young Professional de bancaire sector beter leert kennen dan met dit traineeship bij de Rabobank. In het traineeship Rabobank kun je legaal jobhoppen bij e...
 • Klantadviseur Rabobank - Nijverdal

  Er zijn maar weinig manieren waarop je als Young Professional de bancaire sector beter leert kennen dan met dit traineeship bij de Rabobank. In het traineeship Rabobank kun je legaal jobhoppen bij e...
 • Klantadviseur Rabobank - Groningen

  Er zijn maar weinig manieren waarop je als Young Professional de bancaire sector beter leert kennen dan met dit traineeship bij de Rabobank. In het traineeship Rabobank kun je legaal jobhoppen bij e...
 • Klantadviseur Rabobank - Deventer

  Er zijn maar weinig manieren waarop je als Young Professional de bancaire sector beter leert kennen dan met dit traineeship bij de Rabobank. In het traineeship Rabobank kun je legaal jobhoppen bij e...
 • Klantadviseur Rabobank - Gouda

  Er zijn maar weinig manieren waarop je als Young Professional de bancaire sector beter leert kennen dan met dit traineeship bij de Rabobank. In het traineeship Rabobank kun je legaal jobhoppen bij e...
 • Klantadviseur Rabobank - Almere

  Er zijn maar weinig manieren waarop je als Young Professional de bancaire sector beter leert kennen dan met dit traineeship bij de Rabobank. In het traineeship Rabobank kun je legaal jobhoppen bij e...
 • Klantadviseur Rabobank - Leeuwarden

  Er zijn maar weinig manieren waarop je als Young Professional de bancaire sector beter leert kennen dan met dit traineeship bij de Rabobank. In het traineeship Rabobank kun je legaal jobhoppen bij e...
 • Klantadviseur Rabobank - Elst GLD

  Er zijn maar weinig manieren waarop je als Young Professional de bancaire sector beter leert kennen dan met dit traineeship bij de Rabobank. In het traineeship Rabobank kun je legaal jobhoppen bij e...
 • Klantadviseur Rabobank - Vlissingen

  Er zijn maar weinig manieren waarop je als Young Professional de bancaire sector beter leert kennen dan met dit traineeship bij de Rabobank. In het traineeship Rabobank kun je legaal jobhoppen bij e...
 • Klantadviseur Rabobank - Eindhoven

  Er zijn maar weinig manieren waarop je als Young Professional de bancaire sector beter leert kennen dan met dit traineeship bij de Rabobank. In het traineeship Rabobank kun je legaal jobhoppen bij e...
 • Teammanager Logistieke Operatie Naaldwijk - Honselersdijk

  In de functie Teammanager Logistiek ben je individueel verantwoordelijk voor de performance en resultaten van jouw deelproces en heb je een integrale verantwoordelijkheid voor het totale proces. Je ...
 • Process Engineer - Assen

  Voor een gewaardeerde relatie zijn we op zoek naar een Process Engineer. De organisatie is sterk groeiend en volop in beweging. De matrix organisatie biedt daarbij teams de ruimte en middelen om pr...
 • Data Scientist Process Mining - Breda

  Werkzaamheden Demonsteren, adviseren en implementeren van Process Mining bij onze opdrachtgevers en het bieden van ondersteuning bij het uitvoeren van procesanalyses en procesverbeteringen. Uitvoe...
 • Senior Product Development Engineer Mechanics - Drachten

  In this role, you have the opportunity to work on product development. You will translate complex technical issues into uncomplicated consumer products and will work on product development from conc...
 • Quality Systems Specialist - Zuid-Holland

  Responsible for all project aspects of Computerized Quality Systems improvement initiatives and application updates. Project lead for local Quality Systems initiatives. Is project member in projects...
 • Manager veiligheid, gezondheid en milieu (EHS) - Nijmegen

  Een productiebedrijf t.b.v. bouwsector waar met veel aandacht voor de ontwikkeling van de medewerkers en vol enthousiasme wordt gewerkt.
 • Improvement Engineer Environmental Monitoring (QA/Micro) - Oss

  Als Improvement Engineer ben je verantwoordelijk voor het signaleren van verbetermogelijkheden en het opstarten en afronden van Improvement trajecten gerelateerd aan Environmental Monitoring en Util...
 • Inkoper - Eindhoven

  Heb jij ervaring met inkoop binnen een technische organisatie? En ben je bekend met productie- audit- en verbeterprocessen als 5S en Lean Six Sigma? Oftewel; ben jij de inkoper die wij zoeken? Lees...
 • Project Engineer - Jabil - Venray

  In de vacature van Project Engineer bij Jabil ben je verantwoordelijk voor het coördineren van nieuwe product introducties (NIP) en voor het initiëren en implementeren van productielijn concepten. I...
 • Maintenance Engineer - Purmerend

  In deze nieuwe functie speelt de Maintenance Engineer een onmisbare rol in het bewaken en vergroten van de technische betrouwbaarheid van de BioMassaCentrale en het warmtenet. Je gaat aan de slag me...
 • Sr. Supplier Quality Development Engineer - Veldhoven

  Job Description All activities must be in line with the sector and business line targets. Early supplier involvement You participate in development projects in the early design phases to secure t...
 • Electrical Engineer - Boxmeer

  As an Electrical engineer, you are responsible for: Managing the diverse equipment and systems, in relations to the electrical drawings, order specific engineering and new developments; You cooper...
 • Lean Consultant - Hoofddorp

  Als Lean Consultant begrijp je dat Lean geen simpele cost cutting tool is, maar een fundamentele manier van met elkaar omgaan en succes ervaren. Je denkt in termen van ‘waarde' in plaats van ‘kosten...
 • Traineeship Lean - Amsterdam

  Lean Traineeship Voor een groot koffieconcern in de omgeving van Amsterdam zijn wij op zoek naar een jong talent, dat zich binnen een productieomgeving wil ontwikkelen in Lean leiderschap. Deze org...
 • Group Leader Lean - Winschoten

  For a client of us in Winschoten we are looking for a Group Leader Lean. Job Profile Responsible for achieving significant efficiency and cost saving improvements. Ensure the teams manage and mo...
 • Stage: Implementatie verbeterprocessen - Lean Six Sigma en ISO 9001 - Kampen

  De stage Bij Ned Air is veel aandacht voor kwaliteit, productiviteit en efficiëntie. Aan de hand van Lean Six Sigma en ISO 9001 willen we onze productieprocessen optimaliseren. We zijn op zoek naar...
 • Supply Chain Coordinator (Chemicals / SAP / LEAN / LC) - Amsterdam

  Voor een internationale producent van halffabrikaten (Manufacturing and Production) met een focus op de chemische industrie ben ik op zoek naar een Supply Chain Coordinator (Chemicals / SAP / LEAN /...
 • Logistics Manager (Industrial / LEAN / Process Optimization) - Amsterdam

  Voor een bekende productieorganisatie in de regio Amsterdam (Manufacturing and Production) ben ik op zoek naar een Logistics Manager (Industrial / LEAN / Process Optimization). Omschrijving Aanstu...
 • Lean coach’; Den Haag; 24 tot 36 uur per week - 's-Gravenhage

  Ben jij enthousiast over en bedreven in de Lean methodiek en wil je een belangrijke rol spelen om aan de hand van deze methodiek de zorg voor onze cliënt nog beter voor elkaar te krijgen, dan zijn w...
 • Supervisor Quality (M/V, Fulltime) - Roermond

  Product controle is een essentieel en integraal onderdeel van de productieprocessen bij onze opdrachtgever. De taak van de Supervisor Quality is het om samen met de Quality controleurs en Quality Te...
 • Assemblagemedewerker kunststof kozijnen - Roermond

  Onze klant is op zoek naar assemblagemedewerkers met oog voor kwaliteit! Je bent verantwoordelijk voor het monteren, assembleren en afwerken van hoogwaardige kunststof kozijnen. Onze klant beschikt ...
 • Manager Kwaliteit, Arbo en Milieu - Roermond

  Onze klant is onderdeel van een internationale groep van bedrijven die aluminium profielen vervaardigt en bewerkt. De belangrijkste branches zijn bouw, automotive en industrie. Als Manager KAM ben...
 • Managementassistent(e) / P&O medewerker - Roermond

  Taken managementassistente · Maakt afspraken, beheert de agenda’s van de directieleden · Organiseert en bereidt vergaderingen en besprekingen voor · Notuleert vergaderinge...
 • Werkvoorbereider - Almelo

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de w...
 • Werkvoorbereider renovatie en onderhoud - Apeldoorn

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de werkbegroting...
 • Werkvoorbereider Renovatie - Eindhoven

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de werkbe...
 • Werkvoorbereider - Hengelo OV

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de w...
 • Werkvoorbereider - Haaksbergen

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de w...
 • Werkvoorbereider - Deventer

  Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider met potentie. In deze functie ga je namelijk een combinatierol vervullen als werkvoorbereider, calculator en projectleider. Planningen opstellen (lean)...
 • Continious Improvement Leader - Eindhoven

  Begeleiden en coachen van verbeterprojecten bij implementatie verandermanagement. Selecteren en afbakenen van Lean Six Sigma verbeterprojecten. Controleren, adviseren, ondersteunen en opvolgen van...
 • Stage: Kwaliteitszorg - Staphorst

  De stage betreft een praktijkstage met uiteenlopende taken en projecten binnen de KAM afdeling, eventueel in relatie met project-/procesmanagement en Lean. Je helpt mee en doet voorstellen inzake de...
 • Werkvoorbereider - Eindhoven

  Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de bouwplaats ongestoord (LEAN) kan werken. Je bent betrokken bij diverse projecten: van begin tot eind bouw jij op de achtergrond mee aan het project. Als z...
 • Werkvoorbereider - Tilburg

  Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de bouwplaats ongestoord (LEAN) kan werken. Je bent betrokken bij diverse projecten: van begin tot eind bouw jij op de achtergrond mee aan het project. Als z...
 • Werkvoorbereider - 's-Hertogenbosch

  Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de bouwplaats ongestoord (LEAN) kan werken. Je bent betrokken bij diverse projecten: van begin tot eind bouw jij op de achtergrond mee aan het project. Als z...
 • Calculator - 's-Hertogenbosch

  Als Calculator ben jij het rekenwonder in de bouwwereld. Met het LEAN gedachtegoed ben jij een kei in het uittrekken van materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Ook ...
 • Calculator - Eindhoven

  Als Calculator ben jij het rekenwonder in de bouwwereld. Met het LEAN gedachtegoed ben jij een kei in het uittrekken van materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Ook ...
 • Calculator - Tilburg

  Als Calculator ben jij het rekenwonder in de bouwwereld. Met het LEAN gedachtegoed ben jij een kei in het uittrekken van materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Ook ...
 • Meewerkend uitvoerder - Lemelerveld

  Voor deze relatie zoeken we iemand die zijn / haar hand niet omdraait voor de volgende werkzaamheden: Het stellen van prefab profielen in productieruimte Opstellen van planning (lean) Aanstu...
 • Project Manager - Zuid-Holland

  Je kunt gelijk aan de slag. De engineeringsafdeling heeft een aantal CAPA's gehad op hun engineeringsproces en deze moeten heel snel worden opgelost. Na het opstellen van de juiste processen (lean) ...
 • Werkvoorbereider Woningbouw - Arnhem

  Als werkvoorbereider heb jij kennis van LEAN, affiniteit met BIM en ervaring in de nieuwbouw. Jij bent de rechterhand van de projectleider, waarbij jij zorgt voor controle van de tekeningen, het mak...
 • Assistent uitvoerder - Arnhem

  Voor deze relatie zoeken we iemand die zijn / haar hand niet omdraait voor de volgende werkzaamheden: Het stellen van prefab profielen in productieruimte (hout) Opstellen van planning (lean) ...
 • Assistent uitvoerder - Deventer

  Voor deze relatie zoeken we iemand die zijn / haar hand niet omdraait voor de volgende werkzaamheden: Het stellen van prefab profielen in productieruimte (hout) Opstellen van planning (lean) ...

 

Six Sigma
Menu