Lean Six Sigma jobs

Actuele Lean en Six Sigma vacatures in Nederland

Een dagelijks vers aanbod van actuele Lean en Six Sigma vacatures. Voor u geselecteerd door sixsigma.nl.

Spotlight vacature

Vacature Kwaliteitsadviseur – Omgevingsdienst Haaglanden

Jij analyseert en verbetert. Je zet in op beleid, invoering en uitvoering van ons kwaliteitsmanagement. Kom jij onze kwaliteit stevig neerzetten? Werk mee aan het beschermen van de leefomgeving en solliciteer als onze nieuwe kwaliteitsadviseur.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean Six Sigma Specialist (End-to-End SCM & Manufacturing) – Elekta

At Elekta we started on our Lean Six Sigma (L6S) journey about 10 years ago and you will be one of two specialists dedicated to maintaining an outstanding track record of continuous improvement. In doing so you constantly ask how we can do things differently and/or better. At the same time you embed within our employees – all of whom have received Lean Fundamentals training or higher – the ambition to improve processes and eliminate waste.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacure Senior Designer – Rabobank

You are the designer of the best banking app, one that millions of people use for their banking needs. You share our aspiration to only deliver our clients the highest quality. Our unique Design Chapter serves the entire Rabobank organization. Join us to help shape the bank’s design transformation. How will we do it?

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Informatie Consultant Business Support – Royal FloraHolland

Als jij met jouw talent als geen ander weet te doorgronden wat de business aan ERP en maatwerk systemen nodig heeft om het innovatieve vermogen en de kwaliteit van diensten te verhogen, dan willen Gert-Jan van Berkel en ik jou graag leren kennen om te praten over de functie van Informatie Consultant Business Support bij Royal FloraHolland!

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature HSE Specialist MVK – Agrifirm

 
Als HSE specialist draag je bij aan een veilige werkomgeving in de meest brede zin van het woord.
De standplaats is Apeldoorn, maar de werkzaamheden vinden plaats op alle (productie) locaties van Agrifirm in Nederland en België.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Scrum Master / Changemanager Agile – SNS

 
Beginnende scrumteams van SNS op het hoofdkantoor in Utrecht tover jij om tot highperformanceteams, met mensen die de agile way of working volledig omarmen, het beste uit zichzelf en elkaar halen en aan een half woord genoeg hebben.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Consultant Process & Change – Aon

 
Sta jij graag midden in de operatie? Vind jij het leuk om mensen en teams met elkaar in verbinding te brengen? Wil jij aan het roer staan van verbeteringsprojecten binnen onze Services organisatie? Lees dan snel verder!

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Factory Engineer – Lantor

 

Om het team van Factory Improvement te versterken zijn we op zoek naar een gedreven professional met passie voor techniek met een gedegen technische en proceskundige achtergrond. Je bent starter of hebt tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare omgeving. Jij bent de sterke kracht bij het realiseren van verbeteringen in onze productieomgeving.

Lees verder…

Spotlight vacature

Continuous Improvement Manager Multisite – AkzoNobel

 

Your objective is to improve the sites’ key performance indicators (Safety, OTIF, cost, material efficiency, quality, and inventories) by acting as an agent for change and proactively developing CI capabilities and mindset. In doing so you deploy all your knowledge of tools such as Lean Six Sigma (L6S) and TPM along with AkzoNobel Leading Performance System (ALPS). You report to the Site/Plant Manager(s) and you are part of the Management Team (MT).

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Manager product & techteam zakelijk – Scildon

 

Mooie kans voor een ervaren (verander)manager om leiding te geven aan de transitie van een compact en stabiel verzekeringsbedrijf naar een flexibele online dienstverlener. Stel, je mag meebouwen aan een nieuw online servicebedrijf. Inspirerend leidinggeven aan een team productspecialisten, business- en informatieanalisten en ICT’ers.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature HR Portfolio & Roadmap Driver – KPN

 

De HR-roadmap voor onze producten en diensten, inclusief data, digital en IT, stuur je integraal aan op tactisch en strategisch niveau. Innovatie, change en run zijn daarbij de gebieden waarop jij je richt. Je stelt prioriteiten, borgt transparantie en managet de impediments. Zo versterk je een adaptieve en iteratieve manier van werken binnen HR.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Manager Operations Support – Arriva

 

Arriva is concessiehouder van het busvervoer in Friesland en Lelystad. Onze belangrijkste taak is het volgens een strak dienstrooster per bus vervoeren van vele tienduizenden passagiers per dag. Iedereen in dit proces – buschauffeurs, maar ook de ondersteunende medewerkers – weet prima wat hij of zij moet doen. Als manager van de afdeling Operations Support is het jouw uitdaging om het operationele proces soepel te doen verlopen en samen met je team en de andere collega’s te zoeken naar manieren om het verder te optimaliseren.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Maintenance Manager Retail – Shell

 

We’re seeking a focused leader with maintenance experience. Bring your commercial flair and technical insight to help drive our retail success, and we’ll give you every opportunity to grow your career.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Adviseur kwaliteitsbeleid – Gemeente Baarn

 

Heb jij oog voor wat er beter kan in de dienstverlening? Gaat jouw hart sneller kloppen als je verspillingen uit werkprocessen kunt elimineren? Kan jij mensen enthousiasmeren voor continu verbeteren? En vind je het leuk om projecten op diverse gebieden te (bege)leiden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Teammanager Erfpacht & Uitgifte – Gemeente Amsterdam

 

We zijn op zoek naar een manager voor het team Administratie en Data (circa 35 fte); de schakel tussen het uitgifte- en erfpachtbeheerproces en het financieel-administratieve proces.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Teamlead Manufacturing Engineering – Koninklijke Gazelle

 

In onze fabriek, daar gebeurt het! Je mag ‘t gerust het hart van onze organisatie noemen. Onze Manufacturing Engineers ondersteunen de productiemedewerkers bij het oplossen van technische problemen op de werkvloer en zijn daarnaast dé link voor de fabriek tussen vloer en de kantoren. Of het nu gaat om het investeren in nieuwe machines, het aanpassen van de procesinformatie binnen ons ERP systeem (SAP) of de introductie van een hele nieuwe fietslijn. Onze Manufacturing Engineers nemen deel aan ontwikkelprojecten en zorgen voor een goede werkvoorbereiding en procesinrichting zodat, als de fietsen daadwerkelijk moeten worden gemaakt, alles klopt.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Scrum master/projectmanager (GIS) – PWN

 

Als Scrum master ben je verantwoordelijk voor het faciliteren van een of meerdere scrumteams. De agile teams waarmee je gaat werken kunnen disciplinair en multidisciplinair zijn. Tevens zorg je voor de juiste teamsamenstelling en de continue ontwikkeling van het team. Kortom, als Scrummaster zorg je ervoor dat teamleden met plezier het maximale uit zichzelf halen en zichzelf elke dag verbeteren. Je begeleidt alle Scrum activiteiten met veel enthousiasme en daadkracht.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Senior Manager Regulatory Risk – Deloitte

 

Jij pakt het net even iets anders aan. Het naleven van wet- en regelgeving is namelijk niet alleen een ‘moetje’, het kan bedrijfsprestaties juist ten goede komen. Hoe? Je doorbreekt oude gewoontes door het gebruik van baanbrekende technologieën (denk aan data analytics en machine learning). Zo maak je compliance effectiever en efficiënter als Senior Manager Regulatory Risk & Compliance.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature DevOps Engineer ICS4ICS Grid – ICS

 

Gaat jouw hart sneller kloppen van werken in een wendbaar multidisciplinair team? Wil jij in een open en eerlijke sfeer werken? Wil jij je teamgenoten helpen en laten stralen? Heb jij een uitdagende visie op DevOps? Voel jij je die T-shaped professional? Heb je het lef om te experimenteren? Wij zoeken een DevOps Engineer die in een verantwoordelijke en professionele rol toekomstvaste innovatieve IT-oplossingen wil ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en beheren in aansluiting op de (toekomstige) behoefte van de klant/gebruiker. Next level dus.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Solutions Architect – Raet

 

Als Solution Architect ben je een heleboel ambassadeurs inéén. Jij haalt namelijk de wensen op van alle stakeholders die belang hebben bij onze Payroll oplossing. Dat zijn er een heleboel, want met het platform worden door 1 miljoen eindgebruikers een slordige 2.7 miljoen salarissen en pensioenuitkeringen per jaar verwerkt. Dat betekent dat je intensief contact onderhoudt met aansprekende klanten, maar ook met wet- en regelgevers (fiscus!), cao partijen, klantgroepen en collega payroll providers.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Afdelingshoofd Pathologie – Pathologie-DNA

 

Verbinden en draagvlak creëren én verder bouwen aan onze kwaliteit van dienstverlening.
Een uitdagende leidinggevende functie in een groot Pathologisch laboratorium met een bovenregionale functie en veel ambities voor de toekomst!

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean Six Sigma Black Belt – Trainer / Coach / Consultant bij UPD

 

UPD, gevestigd in Amstelveen, zoekt een bevlogen Trainer / Coach / Consultant. Een Lean Six Sigma Black Belt met trainerservaring die door middel van training en coaching impact wil maken bij onze opdrachtgevers.

Lees verder…

Overige vacatures

       

      Six Sigma
      Menu