Lean Six Sigma jobs

Actuele Lean en Six Sigma vacatures in Nederland

Een dagelijks vers aanbod van actuele Lean en Six Sigma vacatures. Voor u geselecteerd door sixsigma.nl.

Spotlight vacature

Vacature Supervisor Logistiek (VAL) – Bausch + Lomb

Bausch + Lomb, producent en leverancier van onder andere contactlenzen gaat haar Value Added Logistics (VAL) activiteiten verder uitbreiden én professionaliseren. Hiervoor gaan we op zoek naar een Supervisor Logistiek. Iemand die niet alleen de dagelijkse operatie in goede banen kan leiden maar óók de persoon is die samen met het management deze activiteiten naar een hoger plan kan tillen.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Teammanager Erfpacht en Uitgifte – Gemeente Amsterdam

Ben jij een resultaat- en toekomstgerichte manager en weet jij medewerkers in hun kracht te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Scrum Master – Pon’s Automobielhandel

Bij de Digital Circle bij Pon Automotive hebben we een mooie kans voor een ervaren Scrum Master. Onze Digital Circle bestaat uit zo’n 70 collega’s, onderverdeeld in 12 teams, waarvan jij voor 3 teams verantwoordelijk bent op hun Scrum-reis. Agile werken is nog relatief nieuw bij Pon Automotive, dus er is nog veel werk te verzetten.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Programma Manager Data Management – Van Oord

Als programma manager Data Management ben je onderdeel van onze IT afdeling en wordt je ingezet op het strategische en belangrijke VO:X Data programma. Bij Van Oord ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de doelstellingen en de besturing van het programma.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Senior Agile Coach (vast & interim) – Gouden Gasten

Gouden Gasten | Executive Search & Interim Management zoekt in opdracht van een grote financiële dienstverlener naar (Senior) Agile Coaches. Als Agile Coach vervul je een sleutelrol in de transformatie van de organisatie. Jij kan het verschil maken doordat je als Agile Coach teams begeleidt naar de Agile way of working in de tribes en squads.

Lees verder…

Six Sigma
Menu