Lean Six Sigma jobs

Actuele Lean en Six Sigma vacatures in Nederland

Een dagelijks vers aanbod van actuele Lean en Six Sigma vacatures. Voor u geselecteerd door sixsigma.nl.

Spotlight vacature

Vacature Lean Facilitator – Solidus Solutions

De groep SOLIDUS SOLUTIONS maakt, verwerkt en verkoopt massiefkarton en dat al meer dan 150 jaar. SOLIDUS SOLUTIONS is met een omzet van 350 – 400 miljoen euro, circa 1.250 medewerkers, 11 productiebedrijven en 2 verkoopkantoren verspreid over Europa, marktleider in geïntegreerde massiefkartonnen oplossingen voor de grafische en verpakkingsmarkt. Wij hebben de ambitie om onze positie door autonome groei en acquisities verder uit te bouwen.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Coördinator Bedrijfsvoering – TU Delft

Een campus van honderdzestig hectare, met zestig gebouwen. En een budget van enkele tientallen miljoenen om deze panden en terreinen, infrastructuren en installaties continu in topconditie te houden. Op de afdeling Beheer en Onderhoud speel jij als coördinator bedrijfsvoering dan ook een belangrijke rol. Aan jou de taak om processen aan te scherpen en het management te adviseren als het gaat om financiën en voortgang.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature International Quality Coordinator – Ubbink

Weet jij wat kwaliteit is en reis je graag (internationaal) voor je werk, dan zoeken wij jou!

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Proces & Change Consultant Finance & Risk – de Volksbank

Krijg jij energie van het bedenken van procesverbeteringen voor complexe vraagstukken binnen een Finance Risk omgeving? Ben jij degene die projecten leidt en collega’s daarin meeneemt en stuurt?

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Innovatie Manager – Asset Management – APG Groep N.V.

Realiseer je graag concrete innovaties, waardoor APG (Asset Management) de pensioenwaarde voor haar deelnemers maximaliseert? Heb je zelf vaak vernieuwende ideeën en kun je ook anderen ‘out of the box’ laten denken? En heb je de ervaring en de vaardigheden om teams te faciliteren, te inspireren en te begeleiden? Dan ben jij misschien onze nieuwe Experiment Coach.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean Black Belt – Kiwa Register B.V.

Wil jij werken bij één van de marktleiders op het gebied van testen, inspectie en certificering? Bij een organisatie die internationaal kwaliteit en veiligheid in een groot aantal branches en op heel diverse gebieden transparant maakt? En waar je elke dag een concrete bijdrage levert aan een duurzame en veiligere wereld? Solliciteer dan nu bij Kiwa!

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Continuous improvement engineer – Reticel

Als Continuous Improvement Engineer ben je verantwoordelijk voor het implementeren van verbeteracties passend binnen het Internationale Lean Manufacturing programma. Je bent het gezicht van deze acties en cultuurdrager van deze veranderingen. Vanuit jouw scherpe analyse formuleer je verbetervoorstellen en weet je dit te implementeren samen met de afdelingsverantwoordelijken in zowel een productie- als supply chainomgeving.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Senior Werkvoorbereider / Projectcoördinator M/V – Slokker

Slokker Bouwgroep maakt deel uit van de Slokker Groep, een familiebedrijf opgericht in 1935 en sindsdien uitgegroeid tot een speler van betekenis op de markt. Vanuit onze vestigingen in Almere, Breda, Eindhoven en Huizen realiseren wij projecten in de sectoren woningbouw, onderwijs, zorg, commercieel, multifunctioneel, renovatie en transformatie.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Business Consultant – Konica Minolta Business Solutions Nederland BV

Jij bent een zelfstarter met een neus voor kansen. Een strategische baan op het snijvlak van business en IT, dat is wat je wilt. Werken voor een ambitieus internationaal bedrijf, waarin je alle vrijheid krijgt om naar eigen inzicht te creëren, verbeteren en innoveren, daar krijg je pas echt een grote glimlach van.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean Learning & Development Consultant | Trainer | Coach – Innogy

Jouw passie ligt bij het coachen en trainen en je krijgt energie van het vertalen van leerbehoeften naar ontwikkelprogramma’s en het borgen ervan in de organisatie. Je hebt ervaring met LEAN en je wilt jezelf en anderen continu verbeteren. Are you the one? Reageer op de vacature van LEAN Learning & Development Consultant / Trainer / Coach in Den Bosch.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Process Engineer – Aurubis

Ben jij een pragmatische en ondernemende Process Engineer die continu verbetering nastreeft om de kwaliteit van het product en de prestaties in het productieproces te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Production Engineer – Koninklijke Gazelle

Als Production Engineer richt je de processen binnen de afdeling Operations zo optimaal mogelijk in. Je kijkt hierbij naar aspecten als veiligheid/ ARBO, capaciteit, kwaliteit en kosten. Dit doe je door vroegtijdig te participeren in ontwikkelprojecten. Daarnaast realiseer je een goede werkvoorbereiding.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Agile Transformation Lead – Innogy

Wat als jij jouw Agile-skills laat schitteren bij innogy… dan bedrijf je Agile op het hoogste niveau. Op die manier realiseer je waarde voor miljoenen klanten in de producten en diensten die wij leveren. Maak van deze vacature Agile Transformation Lead in Den Bosch jouw nieuwe baan.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean Consultant – Diagnostiek voor U

Diagnostiek voor U is met haar uitgebreide diagnostische dienstverlening een begrip in Zuidoost Brabant. Al 30 jaar zijn wij actief binnen de eerstelijns en tweedelijns gezondheidszorg en verzorgen wij medisch diagnostisch onderzoek (functieonderzoek, beeldvorming en laboratoriumonderzoek).

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean Six Sigma Black Belt Project Manager – AkzoNobel

Key to the ongoing success of IC is continuous improvement by applying Lean Six Sigma (L6S). We enable our employees to imagine and implement innovative ways of working and serving our customers. Within this context, your mission is to further develop this environment by acting as a L6S Black Belt Project Lead.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean specialist | Continuous improvement programma coördinator

Voor een opdrachtgever van UPD werven wij een Lean specialist. Beschik jij over ervaring op het gebied van Lean /Operational Excellence / Continuous Improvement en Programma/Project Management en schakel je graag tussen het MT en de werkvloer? Dan is dit voor jou een geweldige kans! Lees snel onze vacature en solliciteer.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Junior Sales Consultant – UPD

Je bent namens ons het eerste aanspreekpunt voor (potentiële) deelnemers van Lean, Lean Six Sigma of Agile opleidingen. Je adviseert hen, signaleert cross- en upsell kansen en voert alle activiteiten uit om de bezettingsgraad van de opleidingen te verder optimaliseren en het aantal te vergroten. Middels telefonisch contact benader je mogelijk geïnteresseerden proactief en voorzie je hen van alle informatie en inzichten om ze excellent te ondersteunen in hun keuze voor de juiste opleiding.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Senior Agile Coach – UPD

Als Senior Agile Coach bij UPD, ben je mede verantwoordelijk voor de begeleiding naar Agile werken bij toonaangevende organisaties, voornamelijk in de randstad. Je werkt hierbij nauw samen met een Senior Agile Consultant. Je richt je onder andere op het ondersteunen van organisaties, teams en mensen.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean Six Sigma Black Belt – Trainer / Coach / Consultant bij UPD

UPD, gevestigd in Amstelveen, zoekt een bevlogen Trainer / Coach / Consultant. Een Lean Six Sigma Black Belt met trainerservaring die door middel van training en coaching impact wil maken bij onze opdrachtgevers.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Consultant/Trainer Black Belt Overheid bij UPD

Vanuit de filosofie van Lean, Lean Six Sigma en Agile help je organisaties operationele resultaten blijvend te verbeteren en een permanente verbetercultuur te creëren. Dit doe je door middel van het begeleiden en/of uitvoeren van verbeterprojecten bij de klant en samen met de klant. Je voert analyses uit en adviseert over verbeterpotentieel.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Senior Agile Consultant

UPD, gevestigd in Amstelveen, zoekt een gedreven Senior Agile Consultant die ons en onze opdrachtgevers met agile werken helpt nog wendbaarder te worden.
UPD is specialist op het gebied van continu verbeteren.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Trainer / Consultant Black Belt

UPD, gevestigd in Amstelveen, zoekt een gedreven Trainer/Consultant Black Belt voor het verzorgen van kwalitatief hoogwaardige trainingen op Orange en Green Belt niveau (Lean en Lean Six Sigma) en het uitvoeren van Lean implementatie projecten

Lees verder…

Overige vacatures

 • Procesoperator Levensmiddelen - Hengelo OV

  DeGraaf Hengelo is op zoek naar Operators in Twente met een VAPRO A of B diploma met ervaring in de levensmiddelenindustrie! Afhankelijk van de werklocatie ga je werken in 2, 3 of 5 ploegendiensten....
 • Manager Outbound - Utrecht

  Ben jij in staat om zowel de Expeditie,Warehousing als Transport in goede banen te leiden en zorg je voor een optimaal proces? Sta jij stevig in je schoenen, ben je eenteamplayer en zelfstandig en o...
 • Teamleider - Born

  Voor onze locatie in Born zijn we op zoek naar ambitieuze Teamleiders Ben jij een natuurlijke leider, die een bijdrage kan leveren aan een pro-actieve cultuur binnen jouw team? Werk je actief mee ...
 • Projectmedewerker/Lean Agent - Rotterdam

  Voor mijn opdrachtgever, een internationale organisatie in Dordrecht, ben ik op zoek naar een projectmedewerker/Lean Agent. Het ziet er naar uit dat de functie voor ongeveer 2 jaar is. In deze funct...
 • Manager Warehouse - Oss

  REV’IT! is een wereldspeler, letterlijk en figuurlijk. Niet alleen verkoopt men producten in meer dan 70 landen, ook werkt men samen met leveranciers en fabrikanten wereldwijd. Dat brengt behoorlijk...
 • Test Engineer - Eindhoven

  Je voert binnen het Engine Test Center op gestructureerde wijze zelfstandig beproevingen uit aan de hand van beproevingsopzetten / beproevingsbonnen die door de Performance Engineers vanuit de ontwi...
 • Productie Coördinator Verpakken - Zoeterwoude

  Haal jij iedere dag het beste uit jezelf en je omgeving? Heb jij een oplossingsvermogen waar Einstein jaloers op zou zijn? En ben jij klaar voor een uitdagende functie in de rol van Productiecoördin...
 • Teamleider Productie - Zoeterwoude

  Heb jij een HBO studie in de techniek of technologie afgerond? Ambieer je een leidinggevende rol? En laat jij je met jouw diversiteit aan talenten niet in een hokje plaatsen? Dan is dit jouw perfect...
 • Lean/ Six Sigma Project Medewerker - Krimpen aan den IJssel

  In verband met de implementatie van een verander (continuous improvement) project bij onze opdrachtgever zijn wij voor één van de productielocaties op zoek naar een projectmedewerker Lean (fulltime)...
 • Research & Design Engineer - Schijndel

  Voor de afdeling R&D van onze opdrachtgever in Schijndel zijn wij op zoek naar een engineer. In deze functie houd je je bezig met kwalitatief hoogwaardige ontwerpen, van begin tot eind. Ook de besta...
 • Hoofd Technische Dienst - Leeuwarden

  Hoofd Technische DienstAls Hoofd Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren, en de veilige inzetbaarheid van productieapparatuur binnen de fabriek in Leeuwarden. Je zorgt e...
 • Facility Officer - Vlaardingen

  Facility Officer We are looking to appoint a Facility Officer who is the first point of contact at our reception. The Facility Officer looks as well after the acceptance and follow up of requests, ...
 • Demand Planner - Noord-Brabant

  Why do you have the best knowledge of forecasting tools? The Demand Planner will direct its division to drive the creation of SKU level forecasts. For that objective the individual will lead the te...
 • Junior of Medior Business Controller - IJsselstein UT

  Je bent toe aan een tweede stap in je carrière. Je wilt bedrijfsmatig werken, resultaten boeken en jezelf verder ontwikkelen middels een ambitieus opleidingsplan en mooie opdrachten. Op het gebied v...
 • EU Service Engineer - Venlo

  Venlo area | EU Service Engineer | Bachelor Engineering | Medical Equipment | Elektro | Independence Your new role As a EU Service Engineer you will report directly to the EU Equipment Service M...
 • We are looking for an Assistant Accountant for DHL in Maastricht - Maastricht

  With a global network in over 220 countries and territories across the globe, DHL is the most international company in the world and can offer solutions for an almost infinite number of logistics ne...
 • Fulltime manager Partner & Customer Service gezocht voor een telecomorganisatie in Leiden - Leiden

  Onze opdrachtgever is een telecomorganisatie met meerdere vestigingen door heel Nederland. Teamspirit, korte én directe lijnen en een informele werksfeer zijn kenmerkend voor deze organisatie. Zij o...
 • Manager Logistics Planning - Uden

  ‘eindverantwoordelijk voor een optimale supply & demand planning’ In deze functie ben je binnen de Supply Chain organisatie eindverantwoordelijk voor het totale Sales & Operations Planning proce...
 • Junior Data Management Engineer in Amsterdam - Diemen

  Do you have a proven affinity with data? Do you want to help build a complete, proactive and sound Data Warehouse? Are you an analytical Junior who wants to work in a team on complex data integratio...
 • Process Lead - Bergen op Zoom

  Bergen op Zoom | Process Lead | Bachelor | Manufacturing | Lean | QHES Social | Problem solving | Dutch B2 Your new role The Process Lead executes and leads the processes for eliminating losses by ...
 • Supplier Quality Engineer - Venray

  Voor deze vacature is Personato op zoek naar een Supplier Quality Engineer in de regio Nijmegen-Venray-Venlo. Hierin zul je onderdeel uitmaken van de Engineering afdeling, welke bestaat uit 7 FTE. J...
 • Teamleider Productie voedingsmiddelenindustrie - Dordrecht

  Je krijgt de kans om je leidinggevende capaciteiten in te zetten en verder te ontwikkelen. Dankzij de duidelijke wijze van aansturen, zorg je voor een zeer doelmatige uitvoering van werkzaamheden b...
 • Production employee full time, 3 shifts - Waalwijk

  The company has 2 production lines where different operations have to be carried out; Packing vegetables, checking the quality and monitoring the processes.You are responsible for a good production....
 • Production employee full time, 3 shifts - Waalwijk

  The company has 2 production lines where different operations have to be carried out; Packing vegetables, checking the quality and monitoring the processes.You are responsible for a good production....
 • Process Engineer - Nijverdal

  Wat jij gaat doen De Process Engineer draagt zorgt voor ontwikkeling en verbetering van nieuwe en bestaande procesinstallaties en productieprocessen conform overeengekomen doelstellingen. Daarnaas...
 • Maintenance Manager - Zwolle

  Als Maintenance Manager ben je verantwoordelijk voor de TD en alle bijbehorende taken. In de huidige rol ben je samen met Hoofd Technische dienst verantwoordelijk voor de productielocaties. Je draa...
 • Assembler Hightech Machinebouw (Six Sigma, LEAN, Kaizen) - Eindhoven

  Ben jij in het bezit van twee rechterhanden en minimaal een MBO+ diploma in een technische richting en op zoek naar een volgende stap in je carrière? Lees snel verder! Op dit moment zoeken wij ...
 • Teamleider logistiek Amsterdam fulltime - Amsterdam

  Voor onze opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar een teamleider! Het gaat om een fulltime functie. Als teamleider heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden: - Verantwoordelijk v...
 • Quality Engineer - Doetinchem

  Wil jij aan de slag bij een wereldwijde opererende organisatie waar volop mogelijkheden zijn om jezelf te ontwikkelen? Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan het continuous improvement proces ...
 • Maintenance Engineer - Purmerend

  In deze nieuwe functie speelt de Maintenance Engineer een onmisbare rol in het bewaken en vergroten van de technische betrouwbaarheid van de BioMassaCentrale en het warmtenet. Je gaat aan de slag me...
 • Kwaliteitscoördinator Lean / Procestechnoloog - Wijster

  Voor een gewaardeerde opdrachtgever zijn wij op zoek naar een kwaliteitscoördinator. Wij zoeken ter versterking een enthousiaste en gedreven kwaliteitscoördinator die graag de uitdaging wil aangaan...
 • Lean/ Six Sigma Project Medewerker - Krimpen aan den IJssel

  In verband met de implementatie van een verander (continuous improvement) project bij onze opdrachtgever zijn wij voor één van de productielocaties op zoek naar een projectmedewerker Lean (fulltime)...
 • Productie Planner | machinebouw lean hbo starter - 's-Hertogenbosch

  Wil jij als Productie Planner machinebouw vanuit de klantvraag de productie plannen en aansturen en dit continu afstemmen met de daadkrachtige afdeling verkoop, productie en logistiek? Als Productie...
 • Assembler Hightech Machinebouw (Six Sigma, LEAN, Kaizen) - Eindhoven

  Ben jij in het bezit van twee rechterhanden en minimaal een MBO+ diploma in een technische richting en op zoek naar een volgende stap in je carrière? Lees snel verder! Op dit moment zoeken wij ...
 • Junior Production Engineer | ASML | LEAN | Hightech - Eindhoven

  In de rol van Production Engineer ben je verantwoordelijk voor de complexe productieprocessen m.b.t. de ontwikkeling en assemblage van een of meerdere onderdelen / units m.b.t. High Tech machines. ...
 • Supervisor Quality (M/V, Fulltime) - Roermond

  Product controle is een essentieel en integraal onderdeel van de productieprocessen bij onze opdrachtgever. De taak van de Supervisor Quality is het om samen met de Quality controleurs en Quality Te...
 • Process Operator - Roermond

  Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van laklijnen en het beheersen van de chemische processen. Je houdt je bezig met het lezen en interpreteren van klantenkaarten, tekeningen, p...
 • Customer Service Support - Roermond

  In de rol van Customer Service Support krijg je een kans om je analytische skills te verfijnen en ben je meer betrokken bij de verkoop van de producten die geproduceerd worden. De juiste kandidaat z...
 • Material Planner - Roermond

  Als material planner ben je verantwoordelijk voor het beheer van het Supply Chain Proces zodat een optimale materiaalstroom bewerkstelligd wordt. In deze functie rapporteer je aan de material planne...
 • Werkvoorbereider Renovatie - Eindhoven

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de werkbe...
 • Werkvoorbereider - Deventer

  Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider met potentie. In deze functie ga je namelijk een combinatierol vervullen als werkvoorbereider, calculator en projectleider. Planningen opstellen (lean)...
 • Werkvoorbereider renovatie en onderhoud - Apeldoorn

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de werkbegroting...
 • Werkvoorbereider - Almelo

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgt tijdig de benodigde informatie Je verzorgt een LEAN planning binnen de w...
 • Werkvoorbereider - Hengelo OV

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de w...
 • Werkvoorbereider - Haaksbergen

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de w...
 • Warehouse Operator - Rotterdam

  Als Warehouse Operator werk je volgens de Lean standaarden en ben je verantwoordelijk voor het bedienen, controleren, instellen, ombouwen en schoonhouden van apparatuur. Hierbij staat centraal het n...
 • Vacature Financieel Consultant - Amsterdam Zuidoost

  Op opdrachten bij klanten: Vanuit een gedegen visie op de Finance functie, samen met alle stakeholders keten breed procesverbeteringen doorvoeren (Lean in Finance) Verbeteren en beheer van AO/IC ...
 • Assistent uitvoerder - Deventer

  Voor deze relatie zoeken we iemand die zijn / haar hand niet omdraait voor de volgende werkzaamheden: Het stellen van prefab profielen in productieruimte (hout) Opstellen van planning (lean) ...
 • Meewerkend Uitvoerder - Apeldoorn

  Voor deze relatie zoeken we iemand die zijn / haar hand niet omdraait voor de volgende werkzaamheden: Het stellen van prefab profielen in productieruimte (hout) Opstellen van planning (lean) ...
 • Assistent uitvoerder - Arnhem

  Voor deze relatie zoeken we iemand die zijn / haar hand niet omdraait voor de volgende werkzaamheden: Het stellen van prefab profielen in productieruimte (hout) Opstellen van planning (lean) ...
 • Werkvoorbereider - Eindhoven

  Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de bouwplaats ongestoord (LEAN) kan werken. Je bent betrokken bij diverse projecten: van begin tot eind bouw jij op de achtergrond mee aan het project. Als z...
 • Calculator - Eindhoven

  Als Calculator ben jij het rekenwonder in de bouwwereld. Met het LEAN gedachtegoed ben jij een kei in het uittrekken van materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Ook ...
 • Werkvoorbereider - Tilburg

  Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de bouwplaats ongestoord (LEAN) kan werken. Je bent betrokken bij diverse projecten: van begin tot eind bouw jij op de achtergrond mee aan het project. Als z...
 • Calculator - 's-Hertogenbosch

  Als Calculator ben jij het rekenwonder in de bouwwereld. Met het LEAN gedachtegoed ben jij een kei in het uittrekken van materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Ook ...
 • Calculator - Tilburg

  Als Calculator ben jij het rekenwonder in de bouwwereld. Met het LEAN gedachtegoed ben jij een kei in het uittrekken van materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Ook ...
 • Werkvoorbereider - 's-Hertogenbosch

  Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de bouwplaats ongestoord (LEAN) kan werken. Je bent betrokken bij diverse projecten: van begin tot eind bouw jij op de achtergrond mee aan het project. Als z...
 • Teamleider Operations - Eindhoven

  Teamleider met een coachende manier van leidinggeven die werkt volgens de Lean Six Sigma filosofie Je bent samen met het team verantwoordelijk voor het productieproces, het doorvoeren van verbeteri...
 • Junior Werkvoorbereider - Rotterdam

  Je bewaakt de kosten, offerte aanvragen, LEAN planning en facturen Nauw contact met de collega's van de planontwikkeling Je zorgt dat alle modellen in BIM kloppen Uitvoeren van meer- en minder...
 • Distributieplanner – Oirschot - Oirschot

  Ben jij goed in plannen, het bewaken van overzicht en ben jij graag in contact met verschillende afdelingen? Ben jij daarnaast analytisch en kun jij werken volgens LEAN? Dan ben jij de Distributiepl...
 • Team Leader Manufacturing Engineering - Ruurlo

  Wat je doet Jouw manufacturing engineering team is verantwoordelijk voor het inrichten, analyseren en verbeteren van onze productieprocessen. Samen met je team zorg je voor het verder Lean inricht...

 

Six Sigma
Menu