Lean Six Sigma jobs

Actuele Lean en Six Sigma vacatures in Nederland

Een dagelijks vers aanbod van actuele Lean en Six Sigma vacatures. Voor u geselecteerd door sixsigma.nl.

Spotlight vacature

Vacature Lean Facilitator – Solidus Solutions

Als Lean Facilitator heb je de belangrijke verantwoordelijkheid om de productie- en logistieke prestaties van deze fabrieken te verbeteren op het gebied van veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid, leverbetrouwbaarheid en kosten. Door de Lean-filosofie enthousiast uit te dragen en collega’s te trainen in het gebruik en de toepassing van de Lean principes en methodieken leg je het fundament voor de gewenste continu verbetercultuur.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean Six Sigma Black Belt Project Manager
– AkzoNobel Specialty Chemicals

Key to the ongoing success of IC is continuous improvement by applying Lean Six Sigma (L6S). We enable our employees to imagine and implement innovative ways of working and serving our customers. Within this context, your mission is to further develop this environment by acting as a L6S Black Belt Project Lead.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Agile Coach – CZ

Je komt te werken op de afdeling software development van CZ, onderdeel van ICT. Hier werken 25 enthousiaste scrumteams dagelijks aan verschillende soorten software producten voor onze klanten. Als Agile coach help je onze Scrum teams te groeien in volwassenheid. Je coacht teams en organisatie op het gebied van Agile werken en Scrum.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Senior Agile Transformatie coach – Jumbo

Jumbo wil van haar klanten fans maken. Alle afdelingen binnen Jumbo dragen daaraan bij. De uitdaging in de snelle groei en de continue veranderende klantvraag is optimale samenwerking tussen mensen en tussen teams/ afdelingen. Agile@Jumbo is een nieuwe werkmethodiek die zich richt op projecten en ketenprocessen.

Vanaf kwartaal 2 vindt verdere uitrol van Agile@Jumbo plaats met behulp van coaches. Om deze uitrol te begeleiden is Jumbo op zoek naar een Senior Agile Transformatie Coach.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Business Improvement Manager – BAM Bouw en Vastgoed

Ben jij een ervaren Business Improvement Manager en heb jij een bewezen track-record van verbetertrajecten op het gebied van kwaliteits- en procesmanagement? Heb jij de passie en drive om jouw verandermanagement capaciteiten in te zetten bij een toonaangevende organisatie? Dan is dit jouw baan!

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Senior Manufacturing Engineer – Wellinq

Blue Medical is een Nederlands technologiebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van ballon katheters. Blue Medical is een onderdeel van de Wellinq groep, een innovatief Nederlands bedrijf met ontwikkeling van en productieactiviteiten in onder andere medische hulpmiddelen.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Meewerkend Hoofd Productie – Laarakker Groenteverwerking

Laarakker Groenteverwerking B.V. in Well (nabij Venray) is met ruim 70 vaste medewerkers, een gerenommeerd toeleveringsbedrijf voor de groente verwerkende industrie. Kwaliteit en voedselveiligheid staan hoog in haar vaandel. Om de productie verder te optimaliseren, zijn wij namens onze opdrachtgever op zoek naar een kandidaat (M/V) voor de volgende fulltime functie:

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Senior Lean Specialist – innogy

Wat als jij jouw lean-skills laat schitteren bij innogy… dan bedrijf je lean op het hoogste niveau. Op die manier realiseer je waarde voor miljoenen klanten in onze processen. En zo slepen we dit jaar misschien wel de Shingo-prijs binnen. Set it in motion. Maak van deze vacature Senior Lean Specialist in Den Bosch jouw nieuwe baan.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Innovatie Coördinator – Star-SHL

Een resultaatgerichte, energieke, ervaren en proactieve Innovatie coördinator die het vak als geen ander verstaat. Je hebt visie op de ontwikkelingen in het veld en bent in staat deze te vertalen naar interne processen en marktconcepten. Je bent een verbinder, pragmatisch ingesteld en communiceert duidelijk en transparant. Je inspireert met nieuwe ideeën en kunt op een constructieve manier omgaan met weerstand.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Consultant Operational Excellence – Transdev

Ben jij op zoek naar een veelzijdige, generieke groeifunctie binnen een organisatie met “never a dull moment”, in een maatschappelijk zeer relevante markt, die de komende jaren als één van de innovatiefste ter wereld wordt gezien? Lees snel verder!

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Teamleider Magazijn – Koninklijke Gazelle

In deze veelzijdige, zelfstandige functie geef je leiding aan een groep van 12-15 medewerkers (excl. flexkrachten). Je stuurt je medewerkers effectief aan en hebt een coachende rol op de werkvloer. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en volgens de juiste administratieve procedures ontvangen en uitleveren/retourneren van alle artikelen in de secties Onderdelen & Accessoires (O&A) en Retouren- en Garantie afhandeling (RGA).

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Workforce Management (Productivity) Employee – Store Operations

As a WFM employee, you are the administrator / key user of the new workforce management system for our stores. You work with a lot of freedom and independence and you are part of the Store Operations Team. You report to the Team lead Store Productivity.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean specialist | Continuous improvement programma coördinator

Voor een opdrachtgever van UPD werven wij een Lean specialist. Beschik jij over ervaring op het gebied van Lean /Operational Excellence / Continuous Improvement en Programma/Project Management en schakel je graag tussen het MT en de werkvloer? Dan is dit voor jou een geweldige kans! Lees snel onze vacature en solliciteer.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Junior Sales Consultant – UPD

Je bent namens ons het eerste aanspreekpunt voor (potentiële) deelnemers van Lean, Lean Six Sigma of Agile opleidingen. Je adviseert hen, signaleert cross- en upsell kansen en voert alle activiteiten uit om de bezettingsgraad van de opleidingen te verder optimaliseren en het aantal te vergroten. Middels telefonisch contact benader je mogelijk geïnteresseerden proactief en voorzie je hen van alle informatie en inzichten om ze excellent te ondersteunen in hun keuze voor de juiste opleiding.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Senior Agile Coach – UPD

Als Senior Agile Coach bij UPD, ben je mede verantwoordelijk voor de begeleiding naar Agile werken bij toonaangevende organisaties, voornamelijk in de randstad. Je werkt hierbij nauw samen met een Senior Agile Consultant. Je richt je onder andere op het ondersteunen van organisaties, teams en mensen.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean Six Sigma Black Belt – Trainer / Coach / Consultant bij UPD

UPD, gevestigd in Amstelveen, zoekt een bevlogen Trainer / Coach / Consultant. Een Lean Six Sigma Black Belt met trainerservaring die door middel van training en coaching impact wil maken bij onze opdrachtgevers.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Consultant/Trainer Black Belt Overheid bij UPD

Vanuit de filosofie van Lean, Lean Six Sigma en Agile help je organisaties operationele resultaten blijvend te verbeteren en een permanente verbetercultuur te creëren. Dit doe je door middel van het begeleiden en/of uitvoeren van verbeterprojecten bij de klant en samen met de klant. Je voert analyses uit en adviseert over verbeterpotentieel.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Senior Agile Consultant

UPD, gevestigd in Amstelveen, zoekt een gedreven Senior Agile Consultant die ons en onze opdrachtgevers met agile werken helpt nog wendbaarder te worden.
UPD is specialist op het gebied van continu verbeteren.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Trainer / Consultant Black Belt

UPD, gevestigd in Amstelveen, zoekt een gedreven Trainer/Consultant Black Belt voor het verzorgen van kwalitatief hoogwaardige trainingen op Orange en Green Belt niveau (Lean en Lean Six Sigma) en het uitvoeren van Lean implementatie projecten

Lees verder…

Overige vacatures

 • Maintenance Technician - Utrecht

  Je wordt verantwoordelijk voor het dagelijks voorkomen en oplossen van diverse technische problemen op diverse vakgebieden: mechanisch, elektrotechnisch en industriële automatisering. Je verhelpt e...
 • Inhouse Recruiter - Bunschoten-Spakenburg

  Eerste aanspreekpunt zijn voor vragen vanuit de klant en flexwerkers Zorgen voor dagelijkse afstemming tussen klant en flexwerkers Aandragen van verbeteringen en verandervoorstellen om de klanttev...
 • Junior Data Management Engineer in Amsterdam - Amsterdam

  Do you have a proven affinity with data? Do you want to help build a complete, proactive and sound Data Warehouse? Are you an analytical Junior who wants to work in a team on complex data integratio...
 • Werkvoorbereider (technisch) - Oosterhout NB

  Voor Döhler, een productiebedrijf in de levensmiddelen- en drankenindustrie, zoeken wij een enthousiaste technisch werkvoorbereider. Je verdeeld samen met de Teamleader Technics het werk onder de m...
 • Production employee full time, 3 shifts - Waalwijk

  The company has 2 production lines where different operations have to be carried out; Packing vegetables, checking the quality and monitoring the processes.You are responsible for a good production....
 • Teamleider Operations - Bunnik

  Ga jij geen uitdaging uit de weg, sta jij stevig in je schoenen en ben jij een leidinggevende die mensen echt verder helpt in hun ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Teamleider Operatio...
 • Temporary Customer Service Representative - Rotterdam

  Be an active part of the Customer Services team, with a common goal: serve customers on the highest quality level. The job is Full-time. Description - Maintaining and handling sales contracts - I...
 • Teamleider Logistiek - Woerden

  Als teamleider wordt er wat van je verwacht! Ben jij klaar voor deze interessante uitdaging op logistiek gebied? Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces op je eigen ...
 • Accountmanager Utrecht - Utrecht

  "Ben jij die commerciële en energieke persoon die Sigma Coatings nodig heeft in Utrecht? We zijn niet op zoek naar de standaard Accountmanager, maar naar de Accountmanager die écht het verschil voor...
 • Maintenance Manager - Groningen

  Leiding geven aan TD op twee productielocaties Strategie en praktijk combineren om veranderprocessen succesvol te integreren Omschrijving Als Maintenance Manager ben je verantwoordelijk voor de T...
 • Productieplanner - Veenendaal

  Als supply chain planner ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het managen van klanten, vraag(orders) en productie orders, gebruikmakend van een ERP systeem (SAP). Vanuit de klantbehoefte dient ...
 • Stage HBO Techniek - Rotterdam

  ABB: een uitdagende stage Wil jij werkervaring opdoen binnen een technische internationale organisatie? Dan is ABB wat voor jou. ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is een wereldwijde technologische marktleid...
 • Stage HBO Duaal Commissioning Engineer - Rotterdam

  Wat ga je doen bij ABB? In dit duaal traject ga je het eerste half jaar kennis opdoen over de producten van ABB op onze Service afdeling. Na het opleidingstraject ga je op pad en ondersteun je de S...
 • Trainee Operations - Moerdijk

  Als trainee Operations ontwikkel je jezelf in het werken met Six Sigmatechnieken en het optimaliseren van de productieprocessen. Daarnaast ondersteun je de productie en technische teams bij continue...
 • Procesoperator Food 3-ploegen - Naarden

  Welkom bij één van de gaafste bedrijven om voor te werken! Waarom? Omdat de werksfeer top is, ze graag meedenken met jouw ambities in de vorm van opleidingen & doorgroeimogelijkheden en je werkzaam ...
 • Mechanical Product Engineer Research and Innovation - Staphorst

  Vanwege uitbreiding van lopende en toekomstige projecten binnen het Research & Innovation-team zijn we op zoek naar een: Mechanical Product Engineer Research & Innovation Binnen R&D is het Researc...
 • Financial Employee - Amsterdam

  For an international organization in the area of Zaandam, we are searching for a driven candidate, with great Dutch and English communication skills and experience in an all-round finance position. ...
 • Ervaren Lean Six Sigma Black Belt / Lean management - 's-Gravenhage

  CBS is uitgegroeid tot een innovatieve organisatie, die actief inspeelt op behoeften van de samenleving. Het deelt zijn rijkdom aan informatie met andere overheden, politiek, wetenschap, media en he...
 • Maintenance Repair Engineer - Amsterdam

  Als Repair Development Engineer ben je bezig met het analyseren van reparatie werkzaamheden, welke er uitgevoerd moeten worden en waarbij ontwikkeling nodig is. Kennis van materialen, reparatie meth...
 • IS Analyst QA - Bergen op Zoom

  Bergen Op Zoom | Information Services Analyst | Bachelor | Up to 5 yrs. | QA | LIMS | Quality Assurance | IT Your new role As Information Services Analyst you lead the implementation of system and ...
 • Maintenance Manager - Boxmeer

  Voor onze klant, Bolsius in Boxmeer, zijn wij exclusief op zoek naar een Maintenance Manager. Omschrijving Het ontwikkelen, implementeren en managen van een Total Productive Maintenance (Ver...
 • Supervisor in de omgeving van Bergen op Zoom - Bergen op Zoom

  Onze opdrachtgever is marktleider op het gebied van wereldwijde dienstverlening in fashion & lifestyle logistiek. Met vestigingen in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten...
 • Methodology Engineer - Ugchelen

  Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit: Vaststellen van risico’s en kritische aspecten van het product en het process (CtQ). Het opstellen van betrouwbare meetmethoden voor de CtQ’s. Opstell...
 • Maintenance Engineer - Amsterdam

  Als Maintenance Engineer TPM ben je bezig met proces verbetering, de analyse van reparatiewerkzaamheden welke uitgevoerd moeten worden en waarbij ontwikkeling nodig is. Kennis van materialen, repara...
 • Supplier Quality Engineer - Rosmalen

  ‘Ambitieuze kwaliteitsverbeteraar binnen een uitdagende omgeving’ Als Quality Engineer ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het structureel analyseren en beoordelen van de kwali...
 • Eerste Medewerker Productie - Oss

  IBN Productie is op zoek naar een stressbestendige, flexibele Eerste Medewerker Productie met technisch inzicht en een proactieve en klantgerichte instelling. Je bent inzetbaar bij diverse klanten o...
 • Proces Engineer Productie - Zoeterwoude

  Wil jij werken voor één van de bekendere voedselproductie bedrijven in Nederland? Ben jij scherp in het analyseren van productie processen en kun jij deze methodisch verbeteren? Ben je onderzoekend ...
 • Process Engineer - Jabil - Venray

  Voor deze vacature is Personato op zoek naar een Process Engineer in de regio Nijmegen-Venray-Venlo met de ambitie om zich als een echte leider te ontwikkelen. Je start met een uitvoerig inwerktraje...
 • Senior Logistics Engineer - Jabil - Venray

  Voor deze vacature is Personato op zoek naar een Senior Logistics Engineer in de regio Nijmegen-Venray-Venlo. In de rol ben je verantwoordelijk voor het optimaal inrichten en opzetten van logistieke...
 • Accounts Payable Accountant - Amsterdam

  Accounts Payable Accountant Salary: EUR 2500 - EUR 35000 Location: Amsterdam Posted: 01/03/2018 Are you a international oriented individual and do you have at least 3 years experience within ...
 • Lean Specialist - Apeldoorn

  Help jij mee om onze payroll dienstverlening verder te innoveren en te vernieuwen, voor klant én organisatie? Zorg jij ervoor dat wij samen dé beste werkgever blijven van Nederland?   Als Lean Speci...
 • Lean Startup Teamleider - Borculo

  Je gaat een nieuwe functie vervullen, namelijk het aansturen en begeleiden van het verpakken en transport van machines of installaties.  Bedrijven doen dit vaak  zelf, maar voor onze opdrachtgever i...
 • Group Leader Lean - Winschoten

  For a client of us in Winschoten we are looking for a Group Leader Lean. Job Profile Responsible for achieving significant efficiency and cost saving improvements. Ensure the teams manage and mo...
 • Production Engineer Lean Manufacturing - Ruurlo

  Vanwege de groei en verdere ontwikkeling van onze organisatie zijn wij op zoek naar twee nieuwe collega’s voor de functie van Production Engineer Lean Manufacturing. Je bent verantwoordelijk voor de...
 • Lean Consultant, Zaandam - Zaandam

  Kan een proces wat jouw betreft altijd beter en efficiënter? Als Consultant Continuous Improvement bij ENGIE Services West houd je je bezig met het begeleiden en adviseren van afdelingen voor proce...
 • Ervaren Lean Six Sigma Black Belt / Lean management - 's-Gravenhage

  CBS is uitgegroeid tot een innovatieve organisatie, die actief inspeelt op behoeften van de samenleving. Het deelt zijn rijkdom aan informatie met andere overheden, politiek, wetenschap, media en he...
 • Lean Manufacturing Manager / Productieleider - Waalwijk

  Voor een van onze opdrachtgevers in de omgeving van Winschoten, een productiebedrijf in verpakkingsmaterialen, zijn wij op zoek naar een fulltime productieleider die de productiefacaliteit zelf aans...
 • Improvement Coördinator (Lean Six Sigma Black Belt) - Maastricht

  De opdrachtgever is op zoek naar een improvement coördinator, met onder meer het volgende takenpakket: Methodes ontwikkelen om continu verbeteringen mogelijk te maken; Verantwoordelijk voor de inv...
 • Vacature: Werkvoorbereider | Bouw | LEAN | Friesland - Leeuwarden

  Als werkvoorbereider bouwkunde ben je verantwoordelijk voor de voortgang van jouw projecten. Daarvoor is het belangrijk dat je een juiste planning opstelt en het contact met alle interne- en externe...
 • Supervisor Quality (M/V, Fulltime) - Roermond

  Product controle is een essentieel en integraal onderdeel van de productieprocessen bij onze opdrachtgever. De taak van de Supervisor Quality is het om samen met de Quality controleurs en Quality Te...
 • Operator Vapro A/B - Roermond

  Voor een bedrijf in de omgeving Roermond zijn wij op zoek naar operators die willen werken in 3 of 5 ploegen. Als operator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operaties binnen het productie p...
 • Monteur Technische Dienst - Roermond

  Voor een bedrijf in de regio Roermond zijn we opzoek naar monteurs in de technische dienst. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud van machines, gereedschappen, hulp...
 • Heftruckchauffeur - Roermond

  Voor een klant in de omgeving Roermond/Weert zijn wij op zoek naar heftruckchaffeurs. Als heftruckchaffeur ben je verantwoordelijk voor verschillende aan- en afvoer werkzaamheden. Naast de logistiek...
 • Productiemedewerker Assemblage - Roermond

  Voor een klant in de omgeving van Roermond zijn wij op zoek naar productiemedewerkers/assemblagemedewerkers. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het continue laten draaien van het productie...
 • Werkvoorbereider Renovatie - Eindhoven

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de werkbe...
 • Werkvoorbereider - Deventer

  Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider met potentie. In deze functie ga je namelijk een combinatierol vervullen als werkvoorbereider, calculator en projectleider. Planningen opstellen (lean)...
 • Werkvoorbereider - Almelo

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de w...
 • Werkvoorbereider renovatie en onderhoud - Apeldoorn

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de werkbegroting...
 • Werkvoorbereider - Haaksbergen

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de w...
 • Werkvoorbereider - Hengelo OV

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de w...
 • Teamleider Motorenfabriek - Eindhoven

  Teamleider met een coachende manier van leidinggeven die werkt volgens de Lean Six Sigma filosofie Je bent samen met het team verantwoordelijk voor het productieproces, het doorvoeren van verbeteri...
 • Assistent uitvoerder - Deventer

  Voor deze relatie zoeken we iemand die zijn / haar hand niet omdraait voor de volgende werkzaamheden: Het stellen van prefab profielen in productieruimte (hout) Opstellen van planning (lean) ...
 • Assistent uitvoerder - Arnhem

  Voor deze relatie zoeken we iemand die zijn / haar hand niet omdraait voor de volgende werkzaamheden: Het stellen van prefab profielen in productieruimte (hout) Opstellen van planning (lean) ...
 • Meewerkend Uitvoerder - Apeldoorn

  Voor deze relatie zoeken we iemand die zijn / haar hand niet omdraait voor de volgende werkzaamheden: Het stellen van prefab profielen in productieruimte (hout) Opstellen van planning (lean) ...
 • Traineeship Banken (werken bij o.a. ABN AMRO, ING, Rabobank) - Utrecht

  Legaal jobhoppen bij de grootste banken van Nederland, zoals ABN AMRO, ING, de Volksbank en Rabobank! Daarbij haal je Wft certificaten en andere opleidingen zoals LEAN, Agile en Scrum. En dat allema...
 • Traineeship Banken (werken bij o.a. ABN AMRO, ING, Rabobank) - Amsterdam

  Legaal jobhoppen bij de grootste banken van Nederland, zoals ABN AMRO, ING, de Volksbank en Rabobank! Daarbij haal je Wft certificaten en andere opleidingen zoals LEAN, Agile en Scrum. En dat allema...
 • Traineeship Banken (werken bij o.a. ABN AMRO, ING, Rabobank) - Rotterdam

  Legaal jobhoppen bij de grootste banken van Nederland, zoals ABN AMRO, ING, de Volksbank en Rabobank! Daarbij haal je Wft certificaten en andere opleidingen zoals LEAN, Agile en Scrum. En dat allema...
 • Traineeship Banken (werken bij o.a. ABN AMRO, ING, Rabobank) - Amersfoort

  Legaal jobhoppen bij de grootste banken van Nederland, zoals ABN AMRO, ING, de Volksbank en Rabobank! Daarbij haal je Wft certificaten en andere opleidingen zoals LEAN, Agile en Scrum. En dat allema...
 • Process Excellence Engineer - Leiden

  We are looking for a Process Excellence Engineer for a global pharmaceutical company in Leiden. Are you a process egineer for whom GMP and LEAN manufacturing have no secrets? Do you want to be in ch...
 • Werkvoorbereider Woningbouw - Arnhem

  Als werkvoorbereider heb jij kennis van LEAN, affiniteit met BIM en ervaring in de nieuwbouw. Jij bent de rechterhand van de projectleider, waarbij jij zorgt voor controle van de tekeningen, het mak...

 

Six Sigma
Menu