Lean Six Sigma jobs

Actuele Lean en Six Sigma vacatures in Nederland

Een dagelijks vers aanbod van actuele Lean en Six Sigma vacatures. Voor u geselecteerd door sixsigma.nl.

Spotlight vacature

Vacature Scrum master/projectmanager (GIS) – PWN

Als Scrum master ben je verantwoordelijk voor het faciliteren van een of meerdere scrumteams. De agile teams waarmee je gaat werken kunnen disciplinair en multidisciplinair zijn. Tevens zorg je voor de juiste teamsamenstelling en de continue ontwikkeling van het team. Kortom, als Scrummaster zorg je ervoor dat teamleden met plezier het maximale uit zichzelf halen en zichzelf elke dag verbeteren. Je begeleidt alle Scrum activiteiten met veel enthousiasme en daadkracht.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Chief Operating Officer (COO) – PWNT

We are now in the phase of transforming culture and drive long-term growth. This is why we are looking for an experienced and visionary Chief Operating Officer (COO), a true self-starter who is innovative and acts as a facilitating leader. In this role, you are the company’s second-in-command and you are responsible for the efficiency of the PWNT business. The COO is a key member of the Management Team, reports to the CEO and works closely together with PWN being PWNT’s parent company. The COO is responsible for the integral control and management of PWNT and sets direction. He/she acts as a strategic leader and is a figurehead for the company.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Senior Manager Regulatory Risk – Deloitte

Jij pakt het net even iets anders aan. Het naleven van wet- en regelgeving is namelijk niet alleen een ‘moetje’, het kan bedrijfsprestaties juist ten goede komen. Hoe? Je doorbreekt oude gewoontes door het gebruik van baanbrekende technologieën (denk aan data analytics en machine learning). Zo maak je compliance effectiever en efficiënter als Senior Manager Regulatory Risk & Compliance.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature DevOps Engineer ICS4ICS Grid – ICS

Gaat jouw hart sneller kloppen van werken in een wendbaar multidisciplinair team? Wil jij in een open en eerlijke sfeer werken? Wil jij je teamgenoten helpen en laten stralen? Heb jij een uitdagende visie op DevOps? Voel jij je die T-shaped professional? Heb je het lef om te experimenteren? Wij zoeken een DevOps Engineer die in een verantwoordelijke en professionele rol toekomstvaste innovatieve IT-oplossingen wil ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en beheren in aansluiting op de (toekomstige) behoefte van de klant/gebruiker. Next level dus.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Solutions Architect – Raet

Als Solution Architect ben je een heleboel ambassadeurs inéén. Jij haalt namelijk de wensen op van alle stakeholders die belang hebben bij onze Payroll oplossing. Dat zijn er een heleboel, want met het platform worden door 1 miljoen eindgebruikers een slordige 2.7 miljoen salarissen en pensioenuitkeringen per jaar verwerkt. Dat betekent dat je intensief contact onderhoudt met aansprekende klanten, maar ook met wet- en regelgevers (fiscus!), cao partijen, klantgroepen en collega payroll providers.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Afdelingshoofd Pathologie – Pathologie-DNA

Verbinden en draagvlak creëren én verder bouwen aan onze kwaliteit van dienstverlening.
Een uitdagende leidinggevende functie in een groot Pathologisch laboratorium met een bovenregionale functie en veel ambities voor de toekomst!

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Meewerkend Aanspreekpunt Montagebaan (MWA) – Koninklijke Gazelle

In deze veelzijdige, zelfstandige functie organiseer je het werk voor een groep van ca. acht medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze fietsen, signaleert en lost voorkomende problemen op.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Senior Hybris Commerce Developer – Deloitte Nederland

Als Manufacturing Engineer ben je verantwoordelijk voor het productiegereed maken van nieuwe producten en het continu verbeteren van ons productieproces. Je kijkt hierbij naar aspecten als maakbaarheid, kwaliteit, veiligheid/arbo, capaciteit en kosten. Je neemt deel aan ontwikkelprojecten en zorgt voor een goede werkvoorbereiding.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Senior Hybris Commerce Developer – Deloitte Nederland

As a Senior Hybris Commerce Developer you will help our clients achieve their eCommerce vision, with an impactful and excellent delivery of eCommerce solutions with the Hybris Platform.

At Deloitte.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Agile consultant – ICT Automateisering Nederland BV

Wil jij een verschil maken in de agile wereld? Bij Improve hebben we de ambitie om verder te groeien als kwaliteitsbureau binnen de wereld van software en kwaliteitsmanagement. Onze ambities maken we waar door steeds nieuwe expertises op te bouwen binnen ons vakgebied. Daar zoeken we topmensen voor!

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Senior Adviseur Kwaliteit – Slachtofferhulp Nederland

Als senior adviseur kwaliteit ben je mede verantwoordelijk voor het kwaliteitsbeleid, het kwaliteitsmanagement en de kennisoverdracht. Om dit te realiseren, ontwikkel, implementeer en onderhoud je het kwaliteitsmanagement. Je signaleert knelpunten binnen het kwaliteitsmanagementsysteem in relatie tot het organisatiebeleid en levert verbetervoorstellen aan.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Senior Adviseur ICT – Aveleijn

Aveleijn zoekt een gedreven, vernieuwende (senior) adviseur die de organisatie helpt haar dienstverlening te verbeteren met behulp van ICT. Ben jij een ervaren, vakkundige adviseur die professioneel bijdraagt aan de professionalisering van Aveleijn en de afdeling ICT?

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Manager Financiële Administratie – Technische Universiteit Eindhoven

Houd je van afwisseling en ben je goed thuis in de verschillende facetten van het vakgebied Finance? Lijkt het je een uitdaging om te werken in een dynamische, innovatieve omgeving, met complexe financiële stromen en (onderzoeks)projecten? Spreekt het je aan om leiding te geven aan de financiële administratie voor de gehele universiteit en heb je het in je om de administratieve processen betrouwbaar en efficiënt te laten verlopen? En vind je het leuk om als MT-lid mede richting te geven aan de financiële strategie van de universiteit? Dan ben jij wellicht de ambitieuze, veelzijdige manager die we zoeken!

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Coördinerend Transitiemanager Circulair Zuid-Holland

Ben jij die coachende, strategische verandermanager die uiteindelijk ook een steentje wil bijdragen aan een toekomstbestendig Zuid-Holland? En ben jij daarnaast ook een goede sparringspartner met humor en lef die in staat is om een team op te bouwen en door te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Senior Manager, Pricing EUR – Sabic

This global role will be accountable for executing and coordinating the implementation of the regional pricing strategies across the SBU to ensure revenue optimization and profit maximization. This role is a key member of the Global Commercial Excellence team and will help shape and execute the overall price strategy for the regional Fulfillment teams.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Certificeerder – Dekra

Wat bijzonder is aan het werken als Certificeerder bij DEKRA Rail zijn o.a. de diverse projecten; zo kun je druk zijn met het aanleggen van ERTMS, met de veiligheidsbeoordeling van de Tram in Utrecht, een draaistel in Iran, de aanpassing van de Havenspoorlijn of de veiligheidsbeoordeling van HSL Zuid.

Lees verder…

Spotlight vacature

Procesverbeteraar – Maars

Hoe jij onze opdrachtgevers gelukkig maakt als Maars Procesverbeteraar?
Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, en uitgerekend jij ziet altijd het meest efficiënte pad. Door jouw zienswijze weet je waar de interne processen aangepast moeten worden om een beter resultaat te behalen. Met elke verbetering maak jij je interne klanten tevreden, met automatisch een positief effect op onze betalende opdrachtgevers.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean Six Sigma Consultant – PGGM

Als Lean Consultant voel je je verantwoordelijk voor het inbedden van de methodiek en instrumenten van Voortdurend Verbeteren (VV) binnen één of meer businessunits van PGGM. De Lean Consultant begeleidt, in verschillende rollen, verbetertrajecten en verandertrajecten bij teams, afdelingen en ketens van PGGM. Je opereert als (team)coach, procesbegeleider en trainer. Je adviseert en coacht teams en management op het inrichten van strategy deployment en hieraan gerelateerde (proces)sturing. Je doorziet strategische veranderprocessen en beïnvloedt deze in samenspraak met betrokken management.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Teamleider Customer Support – Koninklijke Gazelle

Als Teamleider Customer Support ben je samen met je team verantwoordelijk voor organiseren en verbeteren van de operations. Je stuurt, coacht en begeleidt een team van 6 specialisten met diverse aandachtsgebieden zoals workforce management, B2B e-commerce portal, Lean, analyse en rapportage en SAP-C4C (ERP/CRM).

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Agile Coach & Scrum Master – Zehnder Group

De inhoud van deze functie is drieledig: je bent scrum master binnen één van de ontwikkelteams, je bent agile-coach voor alle drie de ontwikkelteams, en je bent coördinator/coach binnen de development organisatie als het gaat om het uitdragen en borgen van de agile cultuur.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean Six Sigma Black Belt – Trainer / Coach / Consultant bij UPD

UPD, gevestigd in Amstelveen, zoekt een bevlogen Trainer / Coach / Consultant. Een Lean Six Sigma Black Belt met trainerservaring die door middel van training en coaching impact wil maken bij onze opdrachtgevers.

Lees verder…

Overige vacatures

 • Orderpicker AH Online - Utrecht

  What are you going to do? Do you work accurately and do you handle stress well? Are you a physical fit and do you not have problems working in a chilled environment? Are you available full-time for ...
 • Supplier Quality Engineer - 's-Hertogenbosch

  Als Quality Engineer ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het structureel analyseren en beoordelen van de kwaliteit van de producten en halffabricaten die geleverd worden door toele...
 • Hoofd Technische Dienst - Leeuwarden

  Hoofd Technische DienstAls Hoofd Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren, en de veilige inzetbaarheid van productieapparatuur binnen de fabriek in Leeuwarden. Je zorgt e...
 • Hoofd Kwaliteit WO Apotheker GMP | FDA | 4.300 - 5.800 - Bladel

  Hoofd Kwaliteit WO Apotheker GMP | FDA | 4.300 - 5.800 Voor de vacature als Hoofd Kwaliteit WO Apotheker GMP Bladel FDA ga je het volgende doen:  Je bent als Head of QA verantwoordelijk voor het ge...
 • Productiemanager Food - Naarden

  Ben jij een ervaren productiemanager die toe is aan een nieuwe uitdaging bij dè wereldmarktleider in geur- en smaakstoffen? Dan is dit je kans! Je gaat werken bij de grootste producent ter wereld i...
 • Orderpicker AH Online - Utrecht

  What are you going to do? Do you work accurately and do you handle stress well? Are you a physical fit and do you not have problems working in a chilled environment? Are you available full-time for ...
 • Process Engineer - Eindhoven

  Als Process Engineer ben je de aanjager van vernieuwing in de productie, zowel procesmatig als technisch inhoudelijk. Initiëren en implementeren van verbeterprojecten van de operationele processen...
 • Junior Production Engineer - Tilburg

  Venlo | Junior Production Engineer | HBO | Optimaliseren | Verbeteren | Lean | Productie Jouw functie Als Junior Production Engineer ben jij verantwoordelijk voor het verbeteren van de productivite...
 • Junior Production Engineer - Tilburg

  Venlo | Junior Production Engineer | HBO | Optimaliseren | Verbeteren | Lean | Productie Jouw nieuwe functie Als Junior Production Engineer ben jij verantwoordelijk voor het verbeteren van de produ...
 • Stage HBO/WO Data Analyse - Rotterdam

  ABB: een uitdagende stage Wil jij werkervaring opdoen binnen een technische internationale organisatie? Dan is ABB wat voor jou. ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is een wereldwijde technologische marktleid...
 • Productie Coördinator Verpakken - Zoeterwoude

  Haal jij iedere dag het beste uit jezelf en je omgeving? Heb jij een oplossingsvermogen waar Einstein jaloers op zou zijn? En ben jij klaar voor een uitdagende functie in de rol van Productiecoördin...
 • Teamleider Productie - Zoeterwoude

  Heb jij een HBO studie in de techniek of technologie afgerond? Ambieer je een leidinggevende rol? En laat jij je met jouw diversiteit aan talenten niet in een hokje plaatsen? Dan is dit jouw perfect...
 • Stage HBO Elektrotechniek/Industriële Automatisering SCAN - Rotterdam

  ABB: een uitdagende stage Wil jij werkervaring opdoen binnen een technische internationale organisatie? Dan is ABB wat voor jou. ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is een wereldwijde technologische marktleid...
 • Stage MBO Bedrijfsadministratie/Financiële beroepen - Rotterdam

  ABB: een uitdagende stage Wil jij werkervaring opdoen binnen een technische internationale organisatie? Dan is ABB wat voor jou. ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is een wereldwijde technologische marktleid...
 • Stage HBO Elektrotechniek/Industriële Automatisering DOX10 - Rotterdam

  ABB: een uitdagende stage Wil jij werkervaring opdoen binnen een technische internationale organisatie? Dan is ABB wat voor jou. ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is een wereldwijde technologische marktleid...
 • Installatieverantwoordelijke Hoogspanning - Delft

  Installatieverantwoordelijke Hoogspanning Faculteit/afdeling: Universiteitsdienst - Campus and Real Estate Niveau: HBO+ Functie-omvang: 38.0 uur per week Contractduur: 1 jaar met uitzicht op vast ...
 • Jr. Maintenance Engineer, Rotterdam - Rotterdam

  Ben jij onze nieuwe Maintenance Engineer ? Solliciteer dan nu! Als Maintenance Engineer bij ENGIE Services bekijk jij de wereld vanuit verschillende perspectieven. Enerzijds hou je je specifiek bez...
 • Logistiek Manager - Someren

  Als Logistiek Manager stuur je de logistieke operatie aan. Hier zijn op dit moment 5 FTE werkzaam (planner, administratief medewerker en 3 truckers).Tijdens jouw eerste dag heb je direct invloed op ...
 • Supplier Lean Engineer - Venray

  Voor deze vacature is Personato op zoek naar een Supplier Lean Engineer uit de regio Nijmegen-Venray-Venlo. Je krijgt hierbij de vrijheid om jezelf op persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen. W...
 • Production employee full time, 3 shifts - Waalwijk

  The company has 2 production lines where different operations have to be carried out; Packing vegetables, checking the quality and monitoring the processes.You are responsible for a good production....
 • Production employee full time, 3 shifts - Waalwijk

  The company has 2 production lines where different operations have to be carried out; Packing vegetables, checking the quality and monitoring the processes.You are responsible for a good production....
 • Design Engineer - Schijndel

  Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Design Engineer? Vind je het leuk om te reizen? Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een geschikte Design Engineer. Binnen deze functie ben je verant...
 • Manager Quality Assurance - Uithoorn

  Staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel en ga je graag de uitdaging aan om deze nog verder te verbeteren? Heb je nog geen management ervaring, maar zou je graag een klein team aansturen? Reageer...
 • Productieplanner - Hulst

  Ben jij een planner die communicatief sterk is en die weet de verschillende belangen tussen de afdelingen op tactvolle wijze in goede banen te leiden. Touwtjes in handen houden is het sleutelwoord! ...
 • Shiftleader - Eindhoven

  Als Shiftleader stuur je 8 medewerkers aan in een twee ploegendienst. Deze 8 medewerkers zijn onderverdeeld in Operators en Proces Technicians welke allen werkzaam zijn in de cleanroom. Je houdt je ...
 • Maintenance Engineer - Zevenhuizen ZH

  Maintenance Engineer gezocht in de omgeving van Rotterdam voor een grote technische dienstverlener. Weet jij alles van gebouwgebonden installaties? Wil je een bijdrage leveren aan het opstellen en i...
 • HR Business Partner - Amsterdam

  HR Business Partner | People and Culture HR Business Partner | Full time | fashion | French language Your new role You will support the local HR Teams in the Benelux (18 stores in the Netherlands, ...
 • Werkvoorbereider - Borculo

  Werken bij een wereldwijde producent van geavanceerde filter installaties binnen de food en chemische industrie? Je bent na acceptie van de order de persoon die de lijnen uitzet om de orders/project...
 • Fulltime Structural Engineer bij Flowserve in Etten-Leur - Etten-Leur

  The Structural Engineer designs, reviews and optimizes centrifugal pump construction in accordance with customer specifications, national and international standards and internal procedures. The act...
 • Chemical Engineer - Oss

  Oss | Chemical Engineer | HBO | GMP | CAPEX | Lean Six Sigma | URS | Change Management | Troubleshooten Jouw nieuwe rol Als Chemical Engineer ben je verantwoordelijk voor de procesmatige kant van d...
 • Supplier Lean Engineer - Venray

  Voor deze vacature is Personato op zoek naar een Supplier Lean Engineer uit de regio Nijmegen-Venray-Venlo. Je krijgt hierbij de vrijheid om jezelf op persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen. W...
 • Lean/ Six Sigma Project Medewerker - Krimpen aan den IJssel

  In verband met de implementatie van een verander (continuous improvement) project bij onze opdrachtgever zijn wij voor één van de productielocaties op zoek naar een projectmedewerker Lean (fulltime)...
 • Supervisor Quality (M/V, Fulltime) - Roermond

  Product controle is een essentieel en integraal onderdeel van de productieprocessen bij onze opdrachtgever. De taak van de Supervisor Quality is het om samen met de Quality controleurs en Quality Te...
 • Proces operator - Roermond

  Als Process Operator draag je zorg voor een ongestoorde voortgang van diverse productielijnen. Een productielijn bestaat uit meerdere posten, meetmiddelen en installaties. Deze installaties worden ...
 • Scrum Master, Amsterdam - Amsterdam

  Als Scrum Master ben je verantwoordelijk voor het promoten en ondersteunen van het LEAN in jouw team. Dit betekend dat jij het team naar een hoger niveau moet tillen en behouden met behulp van LEAN....
 • Werkvoorbereider renovatie en onderhoud - Apeldoorn

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de werkbegroting...
 • Werkvoorbereider - Almelo

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgt tijdig de benodigde informatie Je verzorgt een LEAN planning binnen de w...
 • Werkvoorbereider - Hengelo OV

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de w...
 • Werkvoorbereider - Haaksbergen

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de w...
 • Werkvoorbereider - Deventer

  Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider met potentie. In deze functie ga je namelijk een combinatierol vervullen als werkvoorbereider, calculator en projectleider. Planningen opstellen (lean)...
 • Werkvoorbereider Renovatie - Eindhoven

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de werkbe...
 • LEAN/Agile Consultant - Baarn

  Wil jij internationaal werken als AGILE of LEAN consultant? Dan zoeken wij jou! HillFive groeit hard! Daarom zoekt HillFive voor de toekomstige ondersteuning op grootschalige AGILE & LEAN-transform...
 • Meewerkend uitvoerder - Lemelerveld

  Voor deze relatie zoeken we iemand die zijn / haar hand niet omdraait voor de volgende werkzaamheden: Het stellen van prefab profielen in productieruimte Opstellen van planning (lean) Aanstu...
 • Werkvoorbereider - Eindhoven

  Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de bouwplaats ongestoord (LEAN) kan werken. Je bent betrokken bij diverse projecten: van begin tot eind bouw jij op de achtergrond mee aan het project. Als z...
 • Werkvoorbereider - Tilburg

  Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de bouwplaats ongestoord (LEAN) kan werken. Je bent betrokken bij diverse projecten: van begin tot eind bouw jij op de achtergrond mee aan het project. Als z...
 • Calculator - 's-Hertogenbosch

  Als Calculator ben jij het rekenwonder in de bouwwereld. Met het LEAN gedachtegoed ben jij een kei in het uittrekken van materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Ook ...
 • Calculator - Eindhoven

  Als Calculator ben jij het rekenwonder in de bouwwereld. Met het LEAN gedachtegoed ben jij een kei in het uittrekken van materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Ook ...
 • Werkvoorbereider - 's-Hertogenbosch

  Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de bouwplaats ongestoord (LEAN) kan werken. Je bent betrokken bij diverse projecten: van begin tot eind bouw jij op de achtergrond mee aan het project. Als z...
 • Calculator - Tilburg

  Als Calculator ben jij het rekenwonder in de bouwwereld. Met het LEAN gedachtegoed ben jij een kei in het uittrekken van materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Ook ...
 • Warehouse and Planning manager - Amsterdam

  Amsterdam | Supply Chain Manager | LEAN & TPS Manufacturing | Assembly | Automotive | Heavy Machinery | SAP Your new role As Manager Warehouse Planning you are responsible to determine the strateg...
 • Calculator - 's-Hertogenbosch

  Als Calculator ben jij het rekenwonder in de bouwwereld. Met het LEAN gedachtegoed ben jij een kei in het uittrekken van materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Ook ...
 • Calculator - Eindhoven

  Als Calculator ben jij het rekenwonder in de bouwwereld. Met het LEAN gedachtegoed ben jij een kei in het uittrekken van materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Ook ...
 • Calculator - Tilburg

  Als Calculator ben jij het rekenwonder in de bouwwereld. Met het LEAN gedachtegoed ben jij een kei in het uittrekken van materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Ook ...
 • Werkvoorbereider - Eindhoven

  Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de bouwplaats ongestoord (LEAN) kan werken. Je bent betrokken bij diverse projecten: van begin tot eind bouw jij op de achtergrond mee aan het project. Als z...
 • Werkvoorbereider - Tilburg

  Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de bouwplaats ongestoord (LEAN) kan werken. Je bent betrokken bij diverse projecten: van begin tot eind bouw jij op de achtergrond mee aan het project. Als z...
 • Werkvoorbereider - 's-Hertogenbosch

  Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de bouwplaats ongestoord (LEAN) kan werken. Je bent betrokken bij diverse projecten: van begin tot eind bouw jij op de achtergrond mee aan het project. Als z...
 • Chemical Engineer - Oss

  Oss | Chemical Engineer | HBO | GMP | CAPEX | Lean Six Sigma | URS | Change Management | Troubleshooten Jouw nieuwe rol Als Chemical Engineer ben je verantwoordelijk voor de procesmatige kant van d...
 • Meewerkend Uitvoerder - Apeldoorn

  Voor deze relatie zoeken we iemand die zijn / haar hand niet omdraait voor de volgende werkzaamheden: Het stellen van prefab profielen in productieruimte (hout) Opstellen van planning (lean) ...
 • Assistent uitvoerder - Arnhem

  Voor deze relatie zoeken we iemand die zijn / haar hand niet omdraait voor de volgende werkzaamheden: Het stellen van prefab profielen in productieruimte (hout) Opstellen van planning (lean) ...
 • Assistent uitvoerder - Deventer

  Voor deze relatie zoeken we iemand die zijn / haar hand niet omdraait voor de volgende werkzaamheden: Het stellen van prefab profielen in productieruimte (hout) Opstellen van planning (lean) ...

 

Six Sigma
Menu