Lean Six Sigma jobs

Actuele Lean en Six Sigma vacatures in Nederland

Een dagelijks vers aanbod van actuele Lean en Six Sigma vacatures. Voor u geselecteerd door sixsigma.nl.

Spotlight vacature

Vacature Processpecialist – Wasco

Als frisse wind beweeg jij je door ons grote distributiecentrum in Apeldoorn. Wat je daar treft? Grote producten, zoals ketels, baden en douchecabines. En natuurlijk je collega’s. Als het aankomt op cv ketels, zonnepanelen, warmtepompen, koelingstechnieken, sanitair en alle onderdelen die daarbij komen kijken, zijn zij vooruitstrevend in hun werk en kennis. Op het gebied van digitalisering, werkprocessen en systemen valt er bij Wasco wel veel te winnen. Als processpecialist zorg jij voor een professionaliseringsslag en pak en start je projecten op. Je laat de juiste mensen aansluiten en zorgt er op die manier voor dat collega’s efficiënter gaan werken. Jij overtuigt ze ervan dat verandering nodig is.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Technical Engineer – Vetipak

Als Technical Engineer bij Vetipak ben je zowel bezig als “Continuous Improvement Engineer” als “Project Manager/Engineer”. Je wisselt dus af tussen een taak als “Improver”. En “Bouwer”. Het zwaartepunt ligt op improver om ervoor te zorgen dat de OEE structureel toeneemt en wordt geborgd. Als bouwer. Zal je te maken krijgen met het aanpassen en uitbreiden van lijnen om ervoor te zorgen dat (ook) andere producten geproduceerd kunnen worden of de productiecapaciteit verhoogd wordt.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Proces Engineer Logistiek – Koninklijke Gazelle

Voor onze afdeling magazijn zijn we op zoek naar een Proces Engineer Logistiek. Jij analyseert logistieke (voorraad) data in het SAP systeem en richt de processen binnen de afdeling magazijn zo optimaal mogelijk in door te adviseren en begeleiden in mogelijke proces veranderingen. Deze processen kunnen bijvoorbeeld gericht zijn op cycle counting, doorlooptijden, pick frequenties en efficiëntie etc.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Manufacturing Engineer – Heliox

Door jouw kritische blik presteren onze fabrieken nog beter en blijven we vooroplopen in de ‘elektrische revolutie’! Jij gaat onze productie verder opbouwen en verbeteren zonder dat dit ten koste gaat van onze flexibiliteit.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Quality Improvement Officer – MAG45

In deze nieuwe rol ligt de focus in beginsel op het voorkomen en beheersbaar maken van klachten rondom onze diverse bedrijfsprocessen. Op basis van de door jou gemaakte root cause analyse initieer en coördineer je verbeteringsacties rondom major klachten. Bij minor klachten neem je een coachende rol richting de operatie aan. Je borgt processen door deze te documenteren en betrokkenen op pro actieve wijze helpt te ontwikkelen.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Directeur Bedrijfsvoering – Ministerie van Justitie en Veiligheid

Nationaal en internationaal georganiseerde misdaad bestrijden, dat is de taak van het Landelijk Parket. Als directeur Bedrijfsvoering draag jij bij aan de kwaliteit van dit primaire proces. Jij bent verantwoordelijk voor de inzet van diensten rondom personeel, inkoop, organisatie, financiën, automatisering, communicatie en huisvesting. Daarbij investeer je in vruchtbaar en inspirerend samenwerkingsgedrag, zowel binnen de organisatie als met ketenpartners, en zet je in op continu verbeteren.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Prodution Engineer – Hittech Multin

Zoek jij een interessante hightech werkomgeving waarin jij je vakkennis kunt inzetten en bijdraagt aan de nieuwste technologische ontwikkelingen?
Wij bieden jou als communicatieve Production Engineer een mooie uitdaging!
Hittech Multin BV heeft voor haar locatie in Den Haag een vacature voor een

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Supply Chain Manager – Vetipak

Als Supply Chain Manager bij Vetipak ben je zowel bezig met het effectief inzetten van mensen, middelen en machines als tegen zo laag mogelijke kosten, betrouwbare leveringen garanderen door het optimaal inregelen van flow en de productiecapaciteit. Als Supply Chain Manager ben je de drijvende kracht achter continue verbeteringen van processen met als doel de effectiviteit en efficiëntie te verhogen (OTIF). Om dit te bereiken werk je nauw samen met alle stakeholders binnen de supply chain. Daarnaast ben je op onze vestiging in Oss verantwoordelijk voor de omzetgroei van bestaande klanten.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Business Process Management Specialist – Lidl Nederland

Als Business Process Management Specialist ondersteun je alle afdelingen bij de ontwikkeling, optimalisatie en vastlegging van processen en bijbehorende regelingen van Lidl Nederland. Daarnaast adviseer jij over de bijpassende organisatiestructuur en neem jij de organisatie mee bij grote veranderingen.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Project Manager Innovatie B2B – Koninklijke Gazelle

Als projectmanager Innovatie ben je onderdeel van het B2B kernteam, waarbij je als projectmanager de verantwoordelijkheid draagt voor ontwikkeling van een product vanaf idee fase tot aan marktintroductie.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Stafmedewerker Onderhoud & Vastgoed – Staedion

Ons hoger doel is ‘een eigen thuis bereikbaar maken met onze bewoners’. Dit doen wij in samenwerking met bewoners, maatschappelijke partners en gemotiveerde medewerkers. Ben jij positief betrokken bij collega’s, heb jij interesse voor onze doelgroep, ben je beleidsmatig sterk en heb je een vlotte pen? Dan moet je zeker verder lezen!

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Programmamanager Organisatieontwikkeling – Gemeente Gooise Meren

Om ons 6-koppige team Strategie en Control te versterken, zoeken we een betrokken programmamanager organisatieontwikkeling die een centrale en verbindende rol speelt binnen onze gemeente Gooise Meren. Jij kan die nieuwe manager zijn, zeker als je uitblinkt in het in goede banen leiden van programma’s en projecten. Je houdt het overzicht over onze (strategische) doelstellingen en visies en je ziet erop toe dat de verschillende projecten elkaar versterken in plaats van tegenwerken. En dat allemaal vanuit je nieuwe werkplek in hartje Bussum.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Quality Systems Officer – Farm Frites

Heb jij ervaring binnen procesmanagement of het stroomlijnen van processen (bijvoorbeeld Lean)? Farm Frites zoekt voor het Corporate Quality team een nieuwe collega!

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Procesanalist – Jan Linders

Samen met je collega’s geef je invulling aan een meerjarenplan dat gericht is op een structurele standaardisatie en verbetering van processen en het terugbrengen van complexiteit. Je richt je op transactie gestuurde processen met veel ondersteuning vanuit IT systemen. Je identificeert en analyseert knelpunten in processen en doet voorstellen tot verbetering. Je gaat proactief te werk en denkt gevraagd én ongevraagd mee over mogelijkheden en risico’s van de bedrijfsvoering. Je neemt deel en leidt projecten binnen de organisatie en draagt bij aan het lange termijn programma.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Proces & change consultant Finance & Risk – de volksbank

Als proces & change consultant ben je de regisseur en drijvende kracht in het duurzaam implementeren van de veranderingen binnen het Finance & Risk domein. Daarbij geef je gevraagd en ongevraagd advies over de besturing, inrichting en beheersing van processen.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Junior Sales Consultant – UPD

Je bent namens ons het eerste aanspreekpunt voor (potentiële) deelnemers van Lean, Lean Six Sigma of Agile opleidingen. Je adviseert hen, signaleert cross- en upsell kansen en voert alle activiteiten uit om de bezettingsgraad van de opleidingen te verder optimaliseren en het aantal te vergroten. Middels telefonisch contact benader je mogelijk geïnteresseerden proactief en voorzie je hen van alle informatie en inzichten om ze excellent te ondersteunen in hun keuze voor de juiste opleiding.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Senior Agile Coach – UPD

Als Senior Agile Coach bij UPD, ben je mede verantwoordelijk voor de begeleiding naar Agile werken bij toonaangevende organisaties, voornamelijk in de randstad. Je werkt hierbij nauw samen met een Senior Agile Consultant. Je richt je onder andere op het ondersteunen van organisaties, teams en mensen.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean Six Sigma Black Belt – Trainer / Coach / Consultant bij UPD

UPD, gevestigd in Amstelveen, zoekt een bevlogen Trainer / Coach / Consultant. Een Lean Six Sigma Black Belt met trainerservaring die door middel van training en coaching impact wil maken bij onze opdrachtgevers.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Consultant/Trainer Black Belt Overheid bij UPD

Vanuit de filosofie van Lean, Lean Six Sigma en Agile help je organisaties operationele resultaten blijvend te verbeteren en een permanente verbetercultuur te creëren. Dit doe je door middel van het begeleiden en/of uitvoeren van verbeterprojecten bij de klant en samen met de klant. Je voert analyses uit en adviseert over verbeterpotentieel.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Senior Agile Consultant

UPD, gevestigd in Amstelveen, zoekt een gedreven Senior Agile Consultant die ons en onze opdrachtgevers met agile werken helpt nog wendbaarder te worden.
UPD is specialist op het gebied van continu verbeteren.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Trainer / Consultant Black Belt

UPD, gevestigd in Amstelveen, zoekt een gedreven Trainer/Consultant Black Belt voor het verzorgen van kwalitatief hoogwaardige trainingen op Orange en Green Belt niveau (Lean en Lean Six Sigma) en het uitvoeren van Lean implementatie projecten

Lees verder…

Overige vacatures

 • Orderpicker AH Online - Utrecht

  What are you going to do? Do you work accurately and do you handle stress well? Are you a physical fit and do you not have problems working in a chilled environment? Are you available full-time for ...
 • Supplier Quality Engineer - 's-Hertogenbosch

  Als Quality Engineer ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het structureel analyseren en beoordelen van de kwaliteit van de producten en halffabricaten die geleverd worden door toele...
 • Hoofd Technische Dienst - Leeuwarden

  Hoofd Technische DienstAls Hoofd Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren, en de veilige inzetbaarheid van productieapparatuur binnen de fabriek in Leeuwarden. Je zorgt e...
 • Hoofd Kwaliteit WO Apotheker GMP | FDA | 4.300 - 5.800 - Bladel

  Hoofd Kwaliteit WO Apotheker GMP | FDA | 4.300 - 5.800 Voor de vacature als Hoofd Kwaliteit WO Apotheker GMP Bladel FDA ga je het volgende doen:  Je bent als Head of QA verantwoordelijk voor het ge...
 • Productiemanager Food - Naarden

  Ben jij een ervaren productiemanager die toe is aan een nieuwe uitdaging bij dè wereldmarktleider in geur- en smaakstoffen? Dan is dit je kans! Je gaat werken bij de grootste producent ter wereld i...
 • Orderpicker AH Online - Utrecht

  What are you going to do? Do you work accurately and do you handle stress well? Are you a physical fit and do you not have problems working in a chilled environment? Are you available full-time for ...
 • Process Engineer - Eindhoven

  Als Process Engineer ben je de aanjager van vernieuwing in de productie, zowel procesmatig als technisch inhoudelijk. Initiëren en implementeren van verbeterprojecten van de operationele processen...
 • Junior Production Engineer - Tilburg

  Venlo | Junior Production Engineer | HBO | Optimaliseren | Verbeteren | Lean | Productie Jouw functie Als Junior Production Engineer ben jij verantwoordelijk voor het verbeteren van de productivite...
 • Junior Production Engineer - Tilburg

  Venlo | Junior Production Engineer | HBO | Optimaliseren | Verbeteren | Lean | Productie Jouw nieuwe functie Als Junior Production Engineer ben jij verantwoordelijk voor het verbeteren van de produ...
 • Stage HBO/WO Data Analyse - Rotterdam

  ABB: een uitdagende stage Wil jij werkervaring opdoen binnen een technische internationale organisatie? Dan is ABB wat voor jou. ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is een wereldwijde technologische marktleid...
 • Productie Coördinator Verpakken - Zoeterwoude

  Haal jij iedere dag het beste uit jezelf en je omgeving? Heb jij een oplossingsvermogen waar Einstein jaloers op zou zijn? En ben jij klaar voor een uitdagende functie in de rol van Productiecoördin...
 • Teamleider Productie - Zoeterwoude

  Heb jij een HBO studie in de techniek of technologie afgerond? Ambieer je een leidinggevende rol? En laat jij je met jouw diversiteit aan talenten niet in een hokje plaatsen? Dan is dit jouw perfect...
 • Stage HBO Elektrotechniek/Industriële Automatisering SCAN - Rotterdam

  ABB: een uitdagende stage Wil jij werkervaring opdoen binnen een technische internationale organisatie? Dan is ABB wat voor jou. ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is een wereldwijde technologische marktleid...
 • Stage HBO Elektrotechniek/Industriële Automatisering DOX10 - Rotterdam

  ABB: een uitdagende stage Wil jij werkervaring opdoen binnen een technische internationale organisatie? Dan is ABB wat voor jou. ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is een wereldwijde technologische marktleid...
 • Stage MBO Bedrijfsadministratie/Financiële beroepen - Rotterdam

  ABB: een uitdagende stage Wil jij werkervaring opdoen binnen een technische internationale organisatie? Dan is ABB wat voor jou. ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is een wereldwijde technologische marktleid...
 • Installatieverantwoordelijke Hoogspanning - Delft

  Installatieverantwoordelijke Hoogspanning Faculteit/afdeling: Universiteitsdienst - Campus and Real Estate Niveau: HBO+ Functie-omvang: 38.0 uur per week Contractduur: 1 jaar met uitzicht op vast ...
 • Jr. Maintenance Engineer, Rotterdam - Rotterdam

  Ben jij onze nieuwe Maintenance Engineer ? Solliciteer dan nu! Als Maintenance Engineer bij ENGIE Services bekijk jij de wereld vanuit verschillende perspectieven. Enerzijds hou je je specifiek bez...
 • Logistiek Manager - Someren

  Als Logistiek Manager stuur je de logistieke operatie aan. Hier zijn op dit moment 5 FTE werkzaam (planner, administratief medewerker en 3 truckers).Tijdens jouw eerste dag heb je direct invloed op ...
 • Supplier Lean Engineer - Venray

  Voor deze vacature is Personato op zoek naar een Supplier Lean Engineer uit de regio Nijmegen-Venray-Venlo. Je krijgt hierbij de vrijheid om jezelf op persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen. W...
 • Production employee full time, 3 shifts - Waalwijk

  The company has 2 production lines where different operations have to be carried out; Packing vegetables, checking the quality and monitoring the processes.You are responsible for a good production....
 • Production employee full time, 3 shifts - Waalwijk

  The company has 2 production lines where different operations have to be carried out; Packing vegetables, checking the quality and monitoring the processes.You are responsible for a good production....
 • Design Engineer - Schijndel

  Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Design Engineer? Vind je het leuk om te reizen? Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een geschikte Design Engineer. Binnen deze functie ben je verant...
 • Manager Quality Assurance - Uithoorn

  Staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel en ga je graag de uitdaging aan om deze nog verder te verbeteren? Heb je nog geen management ervaring, maar zou je graag een klein team aansturen? Reageer...
 • Productieplanner - Hulst

  Ben jij een planner die communicatief sterk is en die weet de verschillende belangen tussen de afdelingen op tactvolle wijze in goede banen te leiden. Touwtjes in handen houden is het sleutelwoord! ...
 • Shiftleader - Eindhoven

  Als Shiftleader stuur je 8 medewerkers aan in een twee ploegendienst. Deze 8 medewerkers zijn onderverdeeld in Operators en Proces Technicians welke allen werkzaam zijn in de cleanroom. Je houdt je ...
 • Maintenance Engineer - Zevenhuizen ZH

  Maintenance Engineer gezocht in de omgeving van Rotterdam voor een grote technische dienstverlener. Weet jij alles van gebouwgebonden installaties? Wil je een bijdrage leveren aan het opstellen en i...
 • HR Business Partner - Amsterdam

  HR Business Partner | People and Culture HR Business Partner | Full time | fashion | French language Your new role You will support the local HR Teams in the Benelux (18 stores in the Netherlands, ...
 • Werkvoorbereider - Borculo

  Werken bij een wereldwijde producent van geavanceerde filter installaties binnen de food en chemische industrie? Je bent na acceptie van de order de persoon die de lijnen uitzet om de orders/project...
 • Fulltime Structural Engineer bij Flowserve in Etten-Leur - Etten-Leur

  The Structural Engineer designs, reviews and optimizes centrifugal pump construction in accordance with customer specifications, national and international standards and internal procedures. The act...
 • Chemical Engineer - Oss

  Oss | Chemical Engineer | HBO | GMP | CAPEX | Lean Six Sigma | URS | Change Management | Troubleshooten Jouw nieuwe rol Als Chemical Engineer ben je verantwoordelijk voor de procesmatige kant van d...
 • Supplier Lean Engineer - Venray

  Voor deze vacature is Personato op zoek naar een Supplier Lean Engineer uit de regio Nijmegen-Venray-Venlo. Je krijgt hierbij de vrijheid om jezelf op persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen. W...
 • Lean/ Six Sigma Project Medewerker - Krimpen aan den IJssel

  In verband met de implementatie van een verander (continuous improvement) project bij onze opdrachtgever zijn wij voor één van de productielocaties op zoek naar een projectmedewerker Lean (fulltime)...
 • Supervisor Quality (M/V, Fulltime) - Roermond

  Product controle is een essentieel en integraal onderdeel van de productieprocessen bij onze opdrachtgever. De taak van de Supervisor Quality is het om samen met de Quality controleurs en Quality Te...
 • Proces operator - Roermond

  Als Process Operator draag je zorg voor een ongestoorde voortgang van diverse productielijnen. Een productielijn bestaat uit meerdere posten, meetmiddelen en installaties. Deze installaties worden ...
 • Scrum Master, Amsterdam - Amsterdam

  Als Scrum Master ben je verantwoordelijk voor het promoten en ondersteunen van het LEAN in jouw team. Dit betekend dat jij het team naar een hoger niveau moet tillen en behouden met behulp van LEAN....
 • Werkvoorbereider renovatie en onderhoud - Apeldoorn

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de werkbegroting...
 • Werkvoorbereider - Almelo

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgt tijdig de benodigde informatie Je verzorgt een LEAN planning binnen de w...
 • Werkvoorbereider - Hengelo OV

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de w...
 • Werkvoorbereider - Haaksbergen

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de w...
 • Werkvoorbereider Renovatie - Eindhoven

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de werkbe...
 • Werkvoorbereider - Deventer

  Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider met potentie. In deze functie ga je namelijk een combinatierol vervullen als werkvoorbereider, calculator en projectleider. Planningen opstellen (lean)...
 • LEAN/Agile Consultant - Baarn

  Wil jij internationaal werken als AGILE of LEAN consultant? Dan zoeken wij jou! HillFive groeit hard! Daarom zoekt HillFive voor de toekomstige ondersteuning op grootschalige AGILE & LEAN-transform...
 • Meewerkend uitvoerder - Lemelerveld

  Voor deze relatie zoeken we iemand die zijn / haar hand niet omdraait voor de volgende werkzaamheden: Het stellen van prefab profielen in productieruimte Opstellen van planning (lean) Aanstu...
 • Werkvoorbereider - Eindhoven

  Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de bouwplaats ongestoord (LEAN) kan werken. Je bent betrokken bij diverse projecten: van begin tot eind bouw jij op de achtergrond mee aan het project. Als z...
 • Calculator - 's-Hertogenbosch

  Als Calculator ben jij het rekenwonder in de bouwwereld. Met het LEAN gedachtegoed ben jij een kei in het uittrekken van materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Ook ...
 • Werkvoorbereider - Tilburg

  Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de bouwplaats ongestoord (LEAN) kan werken. Je bent betrokken bij diverse projecten: van begin tot eind bouw jij op de achtergrond mee aan het project. Als z...
 • Calculator - Eindhoven

  Als Calculator ben jij het rekenwonder in de bouwwereld. Met het LEAN gedachtegoed ben jij een kei in het uittrekken van materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Ook ...
 • Werkvoorbereider - 's-Hertogenbosch

  Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de bouwplaats ongestoord (LEAN) kan werken. Je bent betrokken bij diverse projecten: van begin tot eind bouw jij op de achtergrond mee aan het project. Als z...
 • Calculator - Tilburg

  Als Calculator ben jij het rekenwonder in de bouwwereld. Met het LEAN gedachtegoed ben jij een kei in het uittrekken van materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Ook ...
 • Warehouse and Planning manager - Amsterdam

  Amsterdam | Supply Chain Manager | LEAN & TPS Manufacturing | Assembly | Automotive | Heavy Machinery | SAP Your new role As Manager Warehouse Planning you are responsible to determine the strateg...
 • Calculator - 's-Hertogenbosch

  Als Calculator ben jij het rekenwonder in de bouwwereld. Met het LEAN gedachtegoed ben jij een kei in het uittrekken van materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Ook ...
 • Calculator - Eindhoven

  Als Calculator ben jij het rekenwonder in de bouwwereld. Met het LEAN gedachtegoed ben jij een kei in het uittrekken van materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Ook ...
 • Calculator - Tilburg

  Als Calculator ben jij het rekenwonder in de bouwwereld. Met het LEAN gedachtegoed ben jij een kei in het uittrekken van materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Ook ...
 • Werkvoorbereider - Eindhoven

  Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de bouwplaats ongestoord (LEAN) kan werken. Je bent betrokken bij diverse projecten: van begin tot eind bouw jij op de achtergrond mee aan het project. Als z...
 • Werkvoorbereider - Tilburg

  Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de bouwplaats ongestoord (LEAN) kan werken. Je bent betrokken bij diverse projecten: van begin tot eind bouw jij op de achtergrond mee aan het project. Als z...
 • Werkvoorbereider - 's-Hertogenbosch

  Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de bouwplaats ongestoord (LEAN) kan werken. Je bent betrokken bij diverse projecten: van begin tot eind bouw jij op de achtergrond mee aan het project. Als z...
 • Assistent uitvoerder - Deventer

  Voor deze relatie zoeken we iemand die zijn / haar hand niet omdraait voor de volgende werkzaamheden: Het stellen van prefab profielen in productieruimte (hout) Opstellen van planning (lean) ...
 • Chemical Engineer - Oss

  Oss | Chemical Engineer | HBO | GMP | CAPEX | Lean Six Sigma | URS | Change Management | Troubleshooten Jouw nieuwe rol Als Chemical Engineer ben je verantwoordelijk voor de procesmatige kant van d...
 • Meewerkend Uitvoerder - Apeldoorn

  Voor deze relatie zoeken we iemand die zijn / haar hand niet omdraait voor de volgende werkzaamheden: Het stellen van prefab profielen in productieruimte (hout) Opstellen van planning (lean) ...
 • Assistent uitvoerder - Arnhem

  Voor deze relatie zoeken we iemand die zijn / haar hand niet omdraait voor de volgende werkzaamheden: Het stellen van prefab profielen in productieruimte (hout) Opstellen van planning (lean) ...

 

Six Sigma
Menu