Lean Six Sigma jobs

Actuele Lean en Six Sigma vacatures in Nederland

Een dagelijks vers aanbod van actuele Lean en Six Sigma vacatures. Voor u geselecteerd door sixsigma.nl.

Spotlight vacature

Vacature Lean Project manager – Eurofins Scientific

In de rol van Lean Project Manager heb je de dagelijkse leiding in het laboratorium over Lean-projecten volgens de “Eurofins Lean methode” en ben je verantwoordelijk voor het initiëren, leiden en managen van verbeterprojecten binnen Eurofins Omegam in Amsterdam.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Automation Engineer – Scania

Als Automation engineer ben je verantwoordelijk voor het (be)schrijven, onderhouden en verbeteren van programmatuur voor PLC/SCADA/HMI-systemen voor de procesautomatisering bij onze klant Scania.
Je bedenkt en realiseert nieuwe oplossingen, lost storingen op en ondersteunt de technische dienst van Scania. Je maakt deel uit van een team met een op de toekomst gerichte visie, waarbij IT en Automation steeds nauwer samenwerken.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Production Quality Engineer – Koninklijke Gazelle

Als production quality engineer ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindproduct en de efficiency van het productieproces. Je hebt veel contact met productie en engineering om klachten vanuit de markt te bespreken en op te lossen. Je vertegenwoordigt de afdeling kwaliteit in de productie. Naast je dagelijkse werkzaamheden neem je actief deel aan verbeterprojecten waarbij jij de Gazelle kwaliteit bewaakt. Je kennis van zowel het product als de verschillende processen binnen ons bedrijf maakt de functie technisch en qua dynamiek een echte uitdaging.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean Six Sigma Global Program Manager – AkzoNobel

One of your core roles is to develop and deploy the strategy for the BU L6S program while controlling the L6S organization and allocating resources effectively. The other core aspect of the role is to oversee the coaching, training and certification of Black Belts, and to assist in Brown Belt and Green Belt certification.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Informatieadviseur – Servicecentrum Drechtsteden

Weet jij uitstekend te adviseren op het gebied van processen, informatiemanagement, digitaal en zaakgericht werken en archivering? Ben jij een pittige, positief ingestelde, gedreven en energieke Informatieadviseur met een proactieve werkhouding gericht op kwaliteit, continu verbeteren en resultaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Teamleider Verpakken – Heineken

Jij zorgt voor een goede teamspirit en hebt de drive én kennis om één van onze verpakkingsafdelingen binnen de Brouwerij ‘s-Hertogenbosch te optimaliseren. Hoe? Met jouw leidinggevende skills, HBO-achtergrond in de techniek en werkervaring in een productieomgeving. Alleen zo kan jij als Teamleider Verpakken binnen HEINEKEN ons team operators, dat werkzaam is aan de productielijnen, aansturen.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Manufacturing & Industrialisation Engineer – Airbus

Jij richt je op de implementatie van het bedrijfsconcept zoals dat door de Industrialisation Manager is ontwikkeld. Doel van dat concept is om tot compleet nieuwe productie-, assemblage en logistieke (handling) processen te komen, zodanig dat de kosten dalen bij minimaal gelijkblijvende levertijd en kwaliteit.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Senior Agile Coach – UNC Plus Delta

Als Senior Agile Coach bij UNC Plus Delta, ben je mede verantwoordelijk voor de begeleiding naar Agile werken bij toonaangevende organisaties, voornamelijk in de randstad. Je werkt hierbij nauw samen met een Senior Agile Consultant. Je richt je onder andere op het ondersteunen van organisaties, teams en mensen.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Technoloog Verpakken – Heineken

Ben jij een Technoloog die de drive én de ervaring heeft om kwaliteit naar een hoger plan te tillen binnen de afdeling Verpakken in de brouwerij Zoeterwoude? Wij zijn op zoek naar een professional die een grote drive heeft om te verbeteren, executie kracht bezit en zich goed kan bewegen in een matrix organisatie!

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Manager Continuous Improvement (CI) – Renewi

Als Manager CI rapporteer je aan de Managing Director van de Monostreams divisie en ben je lid van het Monostreams MT. Daarnaast geef je hiërarchisch leiding aan de Black Belt(s), CI Specialist(s) en indirect aan de medewerkers binnen Monostreams die CI tot hun aandachtsgebied hebben.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Implementatiemanager Veiligheid – BAM Bouw en Vastgoed Nederland

Als implementatiemanager Veiligheid ben je een centrale speler in groei van de veiligheid binnen BAM Bouw en Vastgoed Nederland en zorg je voor een verhoogd veiligheidsgedrag en –bewustwording op de werkvloer met als gezamenlijke doel om het veiligste bouwbedrijf van Europa te zijn.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Manager Operational Excellence (f/m) – SCHOTT AG

You have a university degree in an engineering discipline and are looking for new challenges in operational excellence? You want to work in challenging projects to implement and optimize the production and administration in an international environment? You have a talent for moderation and presentation? Then join our team now.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Ploegchef – DOC Kaas

Als ploegchef fungeer je in jouw ploeg als spilfunctie voor de productie en ben je verantwoordelijk voor het productieproces van de Voorfabriek en Kaasmakerij tot het Pakhuis. Dit betreft het coachen van mensen en sturen op veiligheid, kwaliteit, kwantiteit, kosten en energieverbruik. Je hebt een ondernemersmentaliteit en streeft naar perfectie.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean Six Sigma Black Belt – Trainer / Coach / Consultant bij UNC Plus Delta

UNC Plus Delta, gevestigd in Amstelveen, zoekt een bevlogen Trainer / Coach / Consultant. Een Lean Six Sigma Black Belt met trainerservaring die door middel van training en coaching impact wil maken bij onze opdrachtgevers.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Consultant/Trainer Black Belt Overheid bij UNC Plus Delta

Vanuit de filosofie van Lean, Lean Six Sigma en Agile help je organisaties operationele resultaten blijvend te verbeteren en een permanente verbetercultuur te creëren. Dit doe je door middel van het begeleiden en/of uitvoeren van verbeterprojecten bij de klant en samen met de klant. Je voert analyses uit en adviseert over verbeterpotentieel.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Senior Agile Consultant

UNC Plus Delta, gevestigd in Amstelveen, zoekt een gedreven Senior Agile Consultant die ons en onze opdrachtgevers met agile werken helpt nog wendbaarder te worden.
UNC Plus Delta is specialist op het gebied van continu verbeteren.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Trainer / Consultant Black Belt

UNC Plus Delta, gevestigd in Amstelveen, zoekt een gedreven Trainer/Consultant Black Belt voor het verzorgen van kwalitatief hoogwaardige trainingen op Orange en Green Belt niveau (Lean en Lean Six Sigma) en het uitvoeren van Lean implementatie projecten

Lees verder…

Overige vacatures

 • Improvement Coördinator (Lean Six Sigma Black Belt) - Maastricht

  De opdrachtgever is op zoek naar een improvement coördinator, met onder meer het volgende takenpakket: Methodes ontwikkelen om continu verbeteringen mogelijk te maken; Verantwoordelijk voor de inv...
 • Productieleider - Leeuwarden

  Vind je het een uitdaging om met jouw team de gestelde doelen te behalen en hiervoor jouw leidinggevende kennis en ervaring in te zetten? Zet dan een volgende stap in je carrière als Productieleider...
 • QA Manufacturing Specialist - Breda

  For one of our partners in the region of Breda, we are currently looking for a QA Specialist with great affinity with manufacturing. Do you have a few years of experience with manufacturing processe...
 • Hoofd Bedrijfsbureau en Productieplanning - Winterswijk

  Vacature voor een Hoofd Bedrijfsbureau en Productieplanning in Gelderland (regio Enschede - Zutphen - Doetinchem). Zoek jij een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid? Heb je ruime Lean ...
 • Proces Engineer Productie - Zoeterwoude

  Wil jij werken voor één van de bekendere voedselproductie bedrijven in Nederland? Ben jij scherp in het analyseren van productie processen en kun jij deze methodisch verbeteren? Ben je onderzoekend ...
 • Lab Services Automation Specialist - Zuid-Holland

  Your responsibilities in this role? The need of automation support on Lab Systems is growing. The quality of data management, systems processes and standards (leverage on existing and implement new ...
 • Heftruckchauffeur - Haarlem

  De werkzaamheden bestaan uit het bevoorraden van de lijn. Ophalen gereedstaand product. Administratieve handelingen. Het betreft werken in de 2- of 3 ploegendienst.
 • Operators gezocht! - Haarlem

  Werken bij een dynamisch productie- en distributiecentrum? En daarnaast een aantrekkelijk salaris verdienen? Word operator! Hoe ziet je werkdag eruit? Als operator bedien je diverse verpakkings- of...
 • Electronics Hardware Engineer/ PCB designer - Delft

  About the position: You will be working in a high-tech startup Your office is in YES!Delft, one of the best Tech Incubator in Europe You will be working in a small team with mechanical engin...
 • Motor Control engineer - Delft

  About the position: You will be working in a high-tech startup Your office location is Delft (YES!Delft, the best Tech incubator in NL) You will be working in a small team with mechanical enginee...
 • Full stack developer - Delft

  About the position: 1. You will be working in a high-tech startup 2. Your office is in YES!Delft, one of the best Tech Incubator in Europe 3. You will be working in a small team ...
 • Sr. Control/Mechatronics Engineer - Delft

  About the position: 1. You will be working in a high-tech startup 2. Your office is in YES!Delft, one of the best Tech Incubator in Europe 3. You will be working in a small team ...
 • Stage: mechanical engineer - Delft

  About the position: 1. You are responsible for the design and verification of mechanical components in robotic devices 2. You task will consist of non-standard component design, CAD dra...
 • Regiomanager Inhouse - 's-Gravenhage

  Olympia heeft meer dan 60 inhouse locaties verspreid over het land, waarvan ongeveer 1/3 in eigen beheer is en 2/3 onder de verantwoordelijkheid valt van onze ondernemers. Je bent P& L verantwoordel...
 • Laboratory Automation Specialist - Leiden

  Do you have demonstrable experience and affinity with analysis methodology in combination with automation? Do you have the ambition to develop yourself in an international biotechnology company? As...
 • Teamleider Logistiek - Woerden

  Als teamleider wordt er wat van je verwacht! Ben jij klaar voor deze interessante uitdaging op logistiek gebied? Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces op je eigen ...
 • Hoofd Technische Dienst - Oosterhout NB

  Wereldwijd bekendheid generen met concentraten die de basis vormen voor een ontelbaar aantal zeer smakelijke voedingsproducten, dit bedrijf heeft het voor elkaar gekregen! Iedere dag weer op zoek ga...
 • Test Engineer - Jabil - Venray

  Voor de vacature van Test Engineer bij Jabil te Venray ben je onder andere bezig met het ontwikkelen en verbeteren van verschillende test procedures, je test onder andere hardware en software voor d...
 • Site Quality Lead (polymeer) Chemie - Hendrik-Ido-Ambacht

  Als Site Quality Lead binnen deze sterk groeiende organisatie ben je verantwoordelijk voor de supervisie van QC operations en ben je nauw betrokken bij Quality Assurance en general plant operations....
 • Business Proces Consultant - Amsterdam Zuidoost

  Looking for a Business Process Consultant for a small International company which focusses on Robotics Engineering. Not the physical robots, but the ones useful in within the corporate environment. ...
 • Regiomanager Noordoost-nederland - Assen

  "Ben jij de commerciële peoplemanager met passie voor verf? Dan ben jij misschien de Regiomanager voor Sigma Coatings die we in het noordoosten van Nederland zoeken!" Paul Verheul, Sales Manager Si...
 • Manufacturing Engineer - Ruurlo

  Vanwege de groei en verdere ontwikkeling van onze organisatie zijn wij op zoek naar een Manufacturing Engineer met een Elektrotechnische achtergrond. Je werkt nauw samen met de ontwikkelafdeling en ...
 • Team Leader Inside Sales - Ruurlo

  De dagaftrap. De prioriteiten worden bepaald en de taken worden verdeeld. Van jou wordt verwacht dat je snel kunt schakelen en direct kunt handelen. Inside Sales is een afdeling die continu de druk ...
 • Productie Manager - Roosendaal

  In verband met uitbreiding van onze productiecapaciteit, zijn we hard op zoek naar een Productie Manager die samen met ons een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de verdere professionalisering, g...
 • Bedrijfskundige - Eindhoven

  Jij begeeft je als Bedrijfskundige in het summum voor jouw vakgebied: de High Tech Campus van Eindhoven. Je adviseert op het snijvlak van technische optimalisatie en procesoptimalisatie. Je draagt d...
 • Logistics Coordinator - Helmond

  Je bent als Logistiek Specialist verantwoordelijk voor een optimale uitvoering van de logistieke processen. Daarbij vorm je de verbindende schakel tussen onze interne organisatie en onze logistieke ...
 • Accountmanager Noord-Holland - Alkmaar

  "Ben jij teamgericht, toegankelijk en heb je commerciële ervaring in de bouwwereld? Dan zoek ik jou als Accountmanager Noord-Holland!" Bas Meerdink, Regio Salesmanager Sigma Coatings De func...
 • Data Scientist - Almere

  Gaat jouw hart sneller kloppen van cijfers? Ben jij de persoon die van onze data, inzichten gaat maken die wij gebruiken voor het bepalen van de koers en de toekomst van Infomedics? Dan zijn wij op ...
 • Machinevoerder Snijlijnen - Wijchen

  Als Machinevoerder Snijlijn ga je werken in Wijchen bij een innovatieve producent van verschillende soorten isolatietoepassingen. Ben jij in het bezit van minimaal Vapro A of een andere technische o...
 • Production employee full time, 3 shifts - Waalwijk

  The company has 2 production lines where different operations have to be carried out; Packing vegetables, checking the quality and monitoring the processes.You are responsible for a good production....
 • Lean Consultant - Hoofddorp

  Als Consultant begrijp je dat Lean geen simpele cost cutting tool is, maar een fundamentele manier van met elkaar omgaan en succes ervaren. Je denkt in termen van ‘waarde' in plaats van ‘kosten' en ...
 • Business Change Manager Lean - Utrecht

  Do you have what it takes to support in continuous improving our way of working within Finance and Control? Read on!   Business Change Manager Lean Utrecht, 36 uur   The position As busine...
 • Monteur WTB R&D Den Bosch LEAN - 's-Hertogenbosch

  Wil jij als Monteur WTB R&D Den Bosch nieuwe technieken bedenken, proeven opbouwen, afstemmen met R&D en deze projecten begeleiden? Als Technicus WTB R&D Den Bosch ben je verantwoordelijk voor het u...
 • Technicus WTB R&D Den Bosch LEAN - 's-Hertogenbosch

  Wil jij als Technicus WTB R&D Den Bosch nieuwe technieken bedenken, proeven opbouwen, afstemmen met R&D en deze projecten begeleiden? Als Technicus WTB R&D Den Bosch ben je verantwoordelijk voor het...
 • Technicus WTB R&D Den Bosch LEAN - 's-Hertogenbosch

  Wil jij als Technicus WTB R&D Den Bosch nieuwe technieken bedenken, proeven opbouwen, afstemmen met R&D en deze projecten begeleiden? Als Technicus WTB R&D Den Bosch ben je verantwoordelijk voor het...
 • Improvement Coördinator (Lean Six Sigma Black Belt) - Maastricht

  De opdrachtgever is op zoek naar een improvement coördinator, met onder meer het volgende takenpakket: Methodes ontwikkelen om continu verbeteringen mogelijk te maken; Verantwoordelijk voor de inv...
 • Supervisor Quality (M/V, Fulltime) - Roermond

  Product controle is een essentieel en integraal onderdeel van de productieprocessen bij onze opdrachtgever. De taak van de Supervisor Quality is het om samen met de Quality controleurs en Quality Te...
 • Executive assistent m/v - Roermond

  De executive assistent ondersteunt directie en managementteam met de hoogste mate van vertrouwelijkheid. Verricht daarbij zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden op secretarieel en organisatoris...
 • Assemblagemedewerker kunststof kozijnen - Roermond

  Onze klant is op zoek naar assemblagemedewerkers met oog voor kwaliteit! Je bent verantwoordelijk voor het monteren, assembleren en afwerken van hoogwaardige kunststof kozijnen. Onze klant beschikt ...
 • Manager Kwaliteit, Arbo en Milieu - Roermond

  Onze klant is onderdeel van een internationale groep van bedrijven die aluminium profielen vervaardigt en bewerkt. De belangrijkste branches zijn bouw, automotive en industrie. Als Manager KAM ben...
 • Productiemanager Polen - Hengelo OV

  Ben jij die Productie Manager met passie voor het opzetten van een productielocatie in Polen? Heb je ervaring met het efficiënter maken van de productieplant mbv Lean Manufacturing en Lean Six Sigma...
 • Continuous Improvement Specialist - Shop Apotheke - Venlo

  In the position as Continuous Improvement Specialist you are responsible for: Participate in the implementation of the LEAN program. Involve in and lead diverse LEAN projects in order to (among o...
 • Werkvoorbereider renovatie en onderhoud - Apeldoorn

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de werkbegroting...
 • Werkvoorbereider - Almelo

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de w...
 • Werkvoorbereider - Hengelo OV

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de w...
 • Werkvoorbereider - Haaksbergen

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de w...
 • Werkvoorbereider Renovatie - Eindhoven

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de werkbe...
 • Werkvoorbereider - Deventer

  Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider met potentie. In deze functie ga je namelijk een combinatierol vervullen als werkvoorbereider, calculator en projectleider. Planningen opstellen (lean)...
 • Hoofd Bedrijfsbureau en Productieplanning - Winterswijk

  Vacature voor een Hoofd Bedrijfsbureau en Productieplanning in Gelderland (regio Enschede - Zutphen - Doetinchem). Zoek jij een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid? Heb je ruime Lean ...
 • Werkvoorbereider - Tilburg

  Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de bouwplaats ongestoord (LEAN) kan werken. Je bent betrokken bij diverse projecten: van begin tot eind bouw jij op de achtergrond mee aan het project. Als z...
 • Werkvoorbereider - Eindhoven

  Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de bouwplaats ongestoord (LEAN) kan werken. Je bent betrokken bij diverse projecten: van begin tot eind bouw jij op de achtergrond mee aan het project. Als z...
 • Werkvoorbereider - 's-Hertogenbosch

  Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de bouwplaats ongestoord (LEAN) kan werken. Je bent betrokken bij diverse projecten: van begin tot eind bouw jij op de achtergrond mee aan het project. Als z...
 • Logistiek Manager (M/V) - Utrecht

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Logistiek Manager? Heb je ervaring binnen Retail en/of E-commerce? Heb je ervaring met LEAN? Wellicht zijn wij dan op zoek naar jou! Voor een dynamisch...
 • Calculator - 's-Hertogenbosch

  Als Calculator ben jij het rekenwonder in de bouwwereld. Met het LEAN gedachtegoed ben jij een kei in het uittrekken van materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Ook ...
 • Calculator - Eindhoven

  Als Calculator ben jij het rekenwonder in de bouwwereld. Met het LEAN gedachtegoed ben jij een kei in het uittrekken van materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Ook ...
 • Meewerkend uitvoerder - Lemelerveld

  Voor deze relatie zoeken we iemand die zijn / haar hand niet omdraait voor de volgende werkzaamheden: Het stellen van prefab profielen in productieruimte Opstellen van planning (lean) Aanstu...
 • Calculator - Tilburg

  Als Calculator ben jij het rekenwonder in de bouwwereld. Met het LEAN gedachtegoed ben jij een kei in het uittrekken van materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Ook ...
 • Meewerkend Uitvoerder - Apeldoorn

  Voor deze relatie zoeken we iemand die zijn / haar hand niet omdraait voor de volgende werkzaamheden: Het stellen van prefab profielen in productieruimte (hout) Opstellen van planning (lean) ...
 • Assistent uitvoerder - Deventer

  Voor deze relatie zoeken we iemand die zijn / haar hand niet omdraait voor de volgende werkzaamheden: Het stellen van prefab profielen in productieruimte (hout) Opstellen van planning (lean) ...
 • Assistent uitvoerder - Arnhem

  Voor deze relatie zoeken we iemand die zijn / haar hand niet omdraait voor de volgende werkzaamheden: Het stellen van prefab profielen in productieruimte (hout) Opstellen van planning (lean) ...

 

Six Sigma
Menu