Lean Six Sigma jobs

Actuele Lean en Six Sigma vacatures in Nederland

Een dagelijks vers aanbod van actuele Lean en Six Sigma vacatures. Voor u geselecteerd door sixsigma.nl.

Spotlight vacature

Vacature Senior Projectmanager (informatievoorziening) – Wageningen University

Wij zijn op zoek naar een deskundig projectleider die op een daadkrachtige wijze, vanuit het perspectief van de Onderwijs, Onderzoeks- en bedrijfsprocessen van WUR, projecten kan leiden. Dit gebeurt vanuit een team projectprofessionals die grote veranderingen met een IV-component op alle facetten begeleiden. We bouwen dit team graag uit met een professional die uitdaging vindt in het digitaliseringsproces van WUR.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature IT Ketenregisseur – PostNL

Durf jij de verantwoordelijkheid aan voor de integrale regie over de besturing van informatieketens, opgebouwd uit een samenspel van cloud-toepassingen, onderliggend aan de bedrijfsprocessen van PostNL. En wil je een sturende en uitvoerende rol bij het laten samenwerken van de verschillende interne en externe partijen. Dan is dit de baan voor jou!

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lead Production Engineer – NS

Gestroomlijnde productieprocessen bereiken met jouw team is jouw prioriteit
Met 30.000 medewerkers brengen we elke dag ruim 1 miljoen mensen naar hun bestemming. Hierbij hebben wij als missie de reizigers, veilig, op tijd en comfortabel te vervoeren. In jouw rol als lead production engineer zorg jij ervoor dat de productie processen optimaal op orde zijn met jouw team, zodat het moderniseringsbedrijf in Haarlem in staat is technisch uitmuntende treinen op tijd aan te leveren voor opname in de reizigersdienstregeling.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Quality Manager / Kwaliteitsmanager – Dalli-group

In deze op vernieuwing en verandering gerichte functie geef je op deskundige wijze leiding en vorm aan het organisatieveranderingsproces van de afdeling Kwaliteitszorg en de afdeling zelf (totaal 10 fte). Als afdeling ben je verantwoordelijk voor een adequate opbouw, implementatie en instandhouding van de kwaliteitsstromen (kwaliteitssturing) binnen de productielocatie.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Operational Excellence Consultant Consumer Operations – Essent

Altijd kansen zien om dingen te verbeteren. Met initiatief en daadkracht voer jij die verbeterinitiatieven door. En daarmee help je ons de klantbeleving van Essent te optimaliseren en effortless te maken. Are you the one?

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Procesconsultant General Questions – Innogy

Als Procesconsultant lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de beste customer journeys en klantprocessen. Als professionele en persoonlijke ontwikkeling hoog op je bucketlist staan, werken we graag samen met jou aan ons gezamenlijke succes. Help us shape the energy transition.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Operational Excellence Coordinator – Allianz Healthcare

In je rol als Operational excellence coördinator ben je verantwoordelijk voor het verbeteren en optimaliseren van de kwaliteit en het rendement van de Retail formule Boots, door ondersteuning van Regiomanagement, support en apotheken op een dusdanige manier dat de gewenste bedrijfsresultaten worden gerealiseerd. Je bent (mede) verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg, sfeer en financiën binnen de gehele Boots organisatie. Controle en borging van de organisatie om “agile” te handelen en voor de organisatie toekomstbestendigheid na te streven zijn speerpunten.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Product Delivery Director – IceMobile

Are you passionate about teamwork and making things happen? Would you like to work in an international fast paced environment and do you like a challenge? IceMobile is looking for an inspiring and driven Agile delivery manager.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Learning & Development Specialist – Farm Frites

Ben jij de analytische en tegelijkertijd hands-on Learning & Development Specialist die we zoeken en lijkt het jou een uitdaging om te werken in een van oorsprong familiebedrijf binnen de Food industrie?

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean Facilitator – Solidus Solutions

De groep SOLIDUS SOLUTIONS maakt, verwerkt en verkoopt massiefkarton en dat al meer dan 150 jaar. SOLIDUS SOLUTIONS is met een omzet van 350 – 400 miljoen euro, circa 1.250 medewerkers, 11 productiebedrijven en 2 verkoopkantoren verspreid over Europa, marktleider in geïntegreerde massiefkartonnen oplossingen voor de grafische en verpakkingsmarkt. Wij hebben de ambitie om onze positie door autonome groei en acquisities verder uit te bouwen.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature International Quality Coordinator – Ubbink

Weet jij wat kwaliteit is en reis je graag (internationaal) voor je werk, dan zoeken wij jou!

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Proces & Change Consultant Finance & Risk – de Volksbank

Krijg jij energie van het bedenken van procesverbeteringen voor complexe vraagstukken binnen een Finance Risk omgeving? Ben jij degene die projecten leidt en collega’s daarin meeneemt en stuurt?

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean Black Belt – Kiwa Register B.V.

Wil jij werken bij één van de marktleiders op het gebied van testen, inspectie en certificering? Bij een organisatie die internationaal kwaliteit en veiligheid in een groot aantal branches en op heel diverse gebieden transparant maakt? En waar je elke dag een concrete bijdrage levert aan een duurzame en veiligere wereld? Solliciteer dan nu bij Kiwa!

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Senior Werkvoorbereider / Projectcoördinator M/V – Slokker

Slokker Bouwgroep maakt deel uit van de Slokker Groep, een familiebedrijf opgericht in 1935 en sindsdien uitgegroeid tot een speler van betekenis op de markt. Vanuit onze vestigingen in Almere, Breda, Eindhoven en Huizen realiseren wij projecten in de sectoren woningbouw, onderwijs, zorg, commercieel, multifunctioneel, renovatie en transformatie.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Business Consultant – Konica Minolta Business Solutions Nederland BV

Jij bent een zelfstarter met een neus voor kansen. Een strategische baan op het snijvlak van business en IT, dat is wat je wilt. Werken voor een ambitieus internationaal bedrijf, waarin je alle vrijheid krijgt om naar eigen inzicht te creëren, verbeteren en innoveren, daar krijg je pas echt een grote glimlach van.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean Learning & Development Consultant | Trainer | Coach – Innogy

Jouw passie ligt bij het coachen en trainen en je krijgt energie van het vertalen van leerbehoeften naar ontwikkelprogramma’s en het borgen ervan in de organisatie. Je hebt ervaring met LEAN en je wilt jezelf en anderen continu verbeteren. Are you the one? Reageer op de vacature van LEAN Learning & Development Consultant / Trainer / Coach in Den Bosch.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Process Engineer – Aurubis

Ben jij een pragmatische en ondernemende Process Engineer die continu verbetering nastreeft om de kwaliteit van het product en de prestaties in het productieproces te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Production Engineer – Koninklijke Gazelle

Als Production Engineer richt je de processen binnen de afdeling Operations zo optimaal mogelijk in. Je kijkt hierbij naar aspecten als veiligheid/ ARBO, capaciteit, kwaliteit en kosten. Dit doe je door vroegtijdig te participeren in ontwikkelprojecten. Daarnaast realiseer je een goede werkvoorbereiding.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Agile Transformation Lead – Innogy

Wat als jij jouw Agile-skills laat schitteren bij innogy… dan bedrijf je Agile op het hoogste niveau. Op die manier realiseer je waarde voor miljoenen klanten in de producten en diensten die wij leveren. Maak van deze vacature Agile Transformation Lead in Den Bosch jouw nieuwe baan.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean Consultant – Diagnostiek voor U

Diagnostiek voor U is met haar uitgebreide diagnostische dienstverlening een begrip in Zuidoost Brabant. Al 30 jaar zijn wij actief binnen de eerstelijns en tweedelijns gezondheidszorg en verzorgen wij medisch diagnostisch onderzoek (functieonderzoek, beeldvorming en laboratoriumonderzoek).

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean Six Sigma Black Belt Project Manager – AkzoNobel

Key to the ongoing success of IC is continuous improvement by applying Lean Six Sigma (L6S). We enable our employees to imagine and implement innovative ways of working and serving our customers. Within this context, your mission is to further develop this environment by acting as a L6S Black Belt Project Lead.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean specialist | Continuous improvement programma coördinator

Voor een opdrachtgever van UPD werven wij een Lean specialist. Beschik jij over ervaring op het gebied van Lean /Operational Excellence / Continuous Improvement en Programma/Project Management en schakel je graag tussen het MT en de werkvloer? Dan is dit voor jou een geweldige kans! Lees snel onze vacature en solliciteer.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Junior Sales Consultant – UPD

Je bent namens ons het eerste aanspreekpunt voor (potentiële) deelnemers van Lean, Lean Six Sigma of Agile opleidingen. Je adviseert hen, signaleert cross- en upsell kansen en voert alle activiteiten uit om de bezettingsgraad van de opleidingen te verder optimaliseren en het aantal te vergroten. Middels telefonisch contact benader je mogelijk geïnteresseerden proactief en voorzie je hen van alle informatie en inzichten om ze excellent te ondersteunen in hun keuze voor de juiste opleiding.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Senior Agile Coach – UPD

Als Senior Agile Coach bij UPD, ben je mede verantwoordelijk voor de begeleiding naar Agile werken bij toonaangevende organisaties, voornamelijk in de randstad. Je werkt hierbij nauw samen met een Senior Agile Consultant. Je richt je onder andere op het ondersteunen van organisaties, teams en mensen.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean Six Sigma Black Belt – Trainer / Coach / Consultant bij UPD

UPD, gevestigd in Amstelveen, zoekt een bevlogen Trainer / Coach / Consultant. Een Lean Six Sigma Black Belt met trainerservaring die door middel van training en coaching impact wil maken bij onze opdrachtgevers.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Consultant/Trainer Black Belt Overheid bij UPD

Vanuit de filosofie van Lean, Lean Six Sigma en Agile help je organisaties operationele resultaten blijvend te verbeteren en een permanente verbetercultuur te creëren. Dit doe je door middel van het begeleiden en/of uitvoeren van verbeterprojecten bij de klant en samen met de klant. Je voert analyses uit en adviseert over verbeterpotentieel.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Senior Agile Consultant

UPD, gevestigd in Amstelveen, zoekt een gedreven Senior Agile Consultant die ons en onze opdrachtgevers met agile werken helpt nog wendbaarder te worden.
UPD is specialist op het gebied van continu verbeteren.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Trainer / Consultant Black Belt

UPD, gevestigd in Amstelveen, zoekt een gedreven Trainer/Consultant Black Belt voor het verzorgen van kwalitatief hoogwaardige trainingen op Orange en Green Belt niveau (Lean en Lean Six Sigma) en het uitvoeren van Lean implementatie projecten

Lees verder…

Overige vacatures

 • Orderpicker AH Online - Utrecht

  What are you going to do? Do you work accurately and do you handle stress well? Are you a physical fit and do you not have problems working in a chilled environment? Are you available full-time for ...
 • Supplier Quality Engineer - 's-Hertogenbosch

  Als Quality Engineer ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het structureel analyseren en beoordelen van de kwaliteit van de producten en halffabricaten die geleverd worden door toele...
 • Hoofd Technische Dienst - Leeuwarden

  Hoofd Technische DienstAls Hoofd Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren, en de veilige inzetbaarheid van productieapparatuur binnen de fabriek in Leeuwarden. Je zorgt e...
 • Hoofd Kwaliteit WO Apotheker GMP | FDA | 4.300 - 5.800 - Bladel

  Hoofd Kwaliteit WO Apotheker GMP | FDA | 4.300 - 5.800 Voor de vacature als Hoofd Kwaliteit WO Apotheker GMP Bladel FDA ga je het volgende doen:  Je bent als Head of QA verantwoordelijk voor het ge...
 • Productiemanager Food - Naarden

  Ben jij een ervaren productiemanager die toe is aan een nieuwe uitdaging bij dè wereldmarktleider in geur- en smaakstoffen? Dan is dit je kans! Je gaat werken bij de grootste producent ter wereld i...
 • Orderpicker AH Online - Utrecht

  What are you going to do? Do you work accurately and do you handle stress well? Are you a physical fit and do you not have problems working in a chilled environment? Are you available full-time for ...
 • Process Engineer - Eindhoven

  Als Process Engineer ben je de aanjager van vernieuwing in de productie, zowel procesmatig als technisch inhoudelijk. Initiëren en implementeren van verbeterprojecten van de operationele processen...
 • Junior Production Engineer - Tilburg

  Venlo | Junior Production Engineer | HBO | Optimaliseren | Verbeteren | Lean | Productie Jouw functie Als Junior Production Engineer ben jij verantwoordelijk voor het verbeteren van de productivite...
 • Junior Production Engineer - Tilburg

  Venlo | Junior Production Engineer | HBO | Optimaliseren | Verbeteren | Lean | Productie Jouw nieuwe functie Als Junior Production Engineer ben jij verantwoordelijk voor het verbeteren van de produ...
 • Stage HBO/WO Data Analyse - Rotterdam

  ABB: een uitdagende stage Wil jij werkervaring opdoen binnen een technische internationale organisatie? Dan is ABB wat voor jou. ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is een wereldwijde technologische marktleid...
 • Productie Coördinator Verpakken - Zoeterwoude

  Haal jij iedere dag het beste uit jezelf en je omgeving? Heb jij een oplossingsvermogen waar Einstein jaloers op zou zijn? En ben jij klaar voor een uitdagende functie in de rol van Productiecoördin...
 • Teamleider Productie - Zoeterwoude

  Heb jij een HBO studie in de techniek of technologie afgerond? Ambieer je een leidinggevende rol? En laat jij je met jouw diversiteit aan talenten niet in een hokje plaatsen? Dan is dit jouw perfect...
 • Stage HBO Elektrotechniek/Industriële Automatisering SCAN - Rotterdam

  ABB: een uitdagende stage Wil jij werkervaring opdoen binnen een technische internationale organisatie? Dan is ABB wat voor jou. ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is een wereldwijde technologische marktleid...
 • Stage HBO Elektrotechniek/Industriële Automatisering DOX10 - Rotterdam

  ABB: een uitdagende stage Wil jij werkervaring opdoen binnen een technische internationale organisatie? Dan is ABB wat voor jou. ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is een wereldwijde technologische marktleid...
 • Stage MBO Bedrijfsadministratie/Financiële beroepen - Rotterdam

  ABB: een uitdagende stage Wil jij werkervaring opdoen binnen een technische internationale organisatie? Dan is ABB wat voor jou. ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is een wereldwijde technologische marktleid...
 • Installatieverantwoordelijke Hoogspanning - Delft

  Installatieverantwoordelijke Hoogspanning Faculteit/afdeling: Universiteitsdienst - Campus and Real Estate Niveau: HBO+ Functie-omvang: 38.0 uur per week Contractduur: 1 jaar met uitzicht op vast ...
 • Jr. Maintenance Engineer, Rotterdam - Rotterdam

  Ben jij onze nieuwe Maintenance Engineer ? Solliciteer dan nu! Als Maintenance Engineer bij ENGIE Services bekijk jij de wereld vanuit verschillende perspectieven. Enerzijds hou je je specifiek bez...
 • Logistiek Manager - Someren

  Als Logistiek Manager stuur je de logistieke operatie aan. Hier zijn op dit moment 5 FTE werkzaam (planner, administratief medewerker en 3 truckers).Tijdens jouw eerste dag heb je direct invloed op ...
 • Supplier Lean Engineer - Venray

  Voor deze vacature is Personato op zoek naar een Supplier Lean Engineer uit de regio Nijmegen-Venray-Venlo. Je krijgt hierbij de vrijheid om jezelf op persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen. W...
 • Production employee full time, 3 shifts - Waalwijk

  The company has 2 production lines where different operations have to be carried out; Packing vegetables, checking the quality and monitoring the processes.You are responsible for a good production....
 • Production employee full time, 3 shifts - Waalwijk

  The company has 2 production lines where different operations have to be carried out; Packing vegetables, checking the quality and monitoring the processes.You are responsible for a good production....
 • Design Engineer - Schijndel

  Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Design Engineer? Vind je het leuk om te reizen? Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een geschikte Design Engineer. Binnen deze functie ben je verant...
 • Manager Quality Assurance - Uithoorn

  Staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel en ga je graag de uitdaging aan om deze nog verder te verbeteren? Heb je nog geen management ervaring, maar zou je graag een klein team aansturen? Reageer...
 • Productieplanner - Hulst

  Ben jij een planner die communicatief sterk is en die weet de verschillende belangen tussen de afdelingen op tactvolle wijze in goede banen te leiden. Touwtjes in handen houden is het sleutelwoord! ...
 • Shiftleader - Eindhoven

  Als Shiftleader stuur je 8 medewerkers aan in een twee ploegendienst. Deze 8 medewerkers zijn onderverdeeld in Operators en Proces Technicians welke allen werkzaam zijn in de cleanroom. Je houdt je ...
 • Maintenance Engineer - Zevenhuizen ZH

  Maintenance Engineer gezocht in de omgeving van Rotterdam voor een grote technische dienstverlener. Weet jij alles van gebouwgebonden installaties? Wil je een bijdrage leveren aan het opstellen en i...
 • HR Business Partner - Amsterdam

  HR Business Partner | People and Culture HR Business Partner | Full time | fashion | French language Your new role You will support the local HR Teams in the Benelux (18 stores in the Netherlands, ...
 • Werkvoorbereider - Borculo

  Werken bij een wereldwijde producent van geavanceerde filter installaties binnen de food en chemische industrie? Je bent na acceptie van de order de persoon die de lijnen uitzet om de orders/project...
 • Fulltime Structural Engineer bij Flowserve in Etten-Leur - Etten-Leur

  The Structural Engineer designs, reviews and optimizes centrifugal pump construction in accordance with customer specifications, national and international standards and internal procedures. The act...
 • Chemical Engineer - Oss

  Oss | Chemical Engineer | HBO | GMP | CAPEX | Lean Six Sigma | URS | Change Management | Troubleshooten Jouw nieuwe rol Als Chemical Engineer ben je verantwoordelijk voor de procesmatige kant van d...
 • Supplier Lean Engineer - Venray

  Voor deze vacature is Personato op zoek naar een Supplier Lean Engineer uit de regio Nijmegen-Venray-Venlo. Je krijgt hierbij de vrijheid om jezelf op persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen. W...
 • Lean/ Six Sigma Project Medewerker - Krimpen aan den IJssel

  In verband met de implementatie van een verander (continuous improvement) project bij onze opdrachtgever zijn wij voor één van de productielocaties op zoek naar een projectmedewerker Lean (fulltime)...
 • Supervisor Quality (M/V, Fulltime) - Roermond

  Product controle is een essentieel en integraal onderdeel van de productieprocessen bij onze opdrachtgever. De taak van de Supervisor Quality is het om samen met de Quality controleurs en Quality Te...
 • Proces operator - Roermond

  Als Process Operator draag je zorg voor een ongestoorde voortgang van diverse productielijnen. Een productielijn bestaat uit meerdere posten, meetmiddelen en installaties. Deze installaties worden ...
 • Scrum Master, Amsterdam - Amsterdam

  Als Scrum Master ben je verantwoordelijk voor het promoten en ondersteunen van het LEAN in jouw team. Dit betekend dat jij het team naar een hoger niveau moet tillen en behouden met behulp van LEAN....
 • Werkvoorbereider renovatie en onderhoud - Apeldoorn

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de werkbegroting...
 • Werkvoorbereider - Almelo

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgt tijdig de benodigde informatie Je verzorgt een LEAN planning binnen de w...
 • Werkvoorbereider - Hengelo OV

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de w...
 • Werkvoorbereider - Haaksbergen

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de w...
 • Werkvoorbereider Renovatie - Eindhoven

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de werkbe...
 • Werkvoorbereider - Deventer

  Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider met potentie. In deze functie ga je namelijk een combinatierol vervullen als werkvoorbereider, calculator en projectleider. Planningen opstellen (lean)...
 • LEAN/Agile Consultant - Baarn

  Wil jij internationaal werken als AGILE of LEAN consultant? Dan zoeken wij jou! HillFive groeit hard! Daarom zoekt HillFive voor de toekomstige ondersteuning op grootschalige AGILE & LEAN-transform...
 • Meewerkend uitvoerder - Lemelerveld

  Voor deze relatie zoeken we iemand die zijn / haar hand niet omdraait voor de volgende werkzaamheden: Het stellen van prefab profielen in productieruimte Opstellen van planning (lean) Aanstu...
 • Werkvoorbereider - Eindhoven

  Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de bouwplaats ongestoord (LEAN) kan werken. Je bent betrokken bij diverse projecten: van begin tot eind bouw jij op de achtergrond mee aan het project. Als z...
 • Calculator - 's-Hertogenbosch

  Als Calculator ben jij het rekenwonder in de bouwwereld. Met het LEAN gedachtegoed ben jij een kei in het uittrekken van materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Ook ...
 • Werkvoorbereider - Tilburg

  Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de bouwplaats ongestoord (LEAN) kan werken. Je bent betrokken bij diverse projecten: van begin tot eind bouw jij op de achtergrond mee aan het project. Als z...
 • Calculator - Eindhoven

  Als Calculator ben jij het rekenwonder in de bouwwereld. Met het LEAN gedachtegoed ben jij een kei in het uittrekken van materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Ook ...
 • Werkvoorbereider - 's-Hertogenbosch

  Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de bouwplaats ongestoord (LEAN) kan werken. Je bent betrokken bij diverse projecten: van begin tot eind bouw jij op de achtergrond mee aan het project. Als z...
 • Calculator - Tilburg

  Als Calculator ben jij het rekenwonder in de bouwwereld. Met het LEAN gedachtegoed ben jij een kei in het uittrekken van materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Ook ...
 • Warehouse and Planning manager - Amsterdam

  Amsterdam | Supply Chain Manager | LEAN & TPS Manufacturing | Assembly | Automotive | Heavy Machinery | SAP Your new role As Manager Warehouse Planning you are responsible to determine the strateg...
 • Calculator - 's-Hertogenbosch

  Als Calculator ben jij het rekenwonder in de bouwwereld. Met het LEAN gedachtegoed ben jij een kei in het uittrekken van materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Ook ...
 • Calculator - Eindhoven

  Als Calculator ben jij het rekenwonder in de bouwwereld. Met het LEAN gedachtegoed ben jij een kei in het uittrekken van materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Ook ...
 • Calculator - Tilburg

  Als Calculator ben jij het rekenwonder in de bouwwereld. Met het LEAN gedachtegoed ben jij een kei in het uittrekken van materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Ook ...
 • Werkvoorbereider - Eindhoven

  Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de bouwplaats ongestoord (LEAN) kan werken. Je bent betrokken bij diverse projecten: van begin tot eind bouw jij op de achtergrond mee aan het project. Als z...
 • Werkvoorbereider - Tilburg

  Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de bouwplaats ongestoord (LEAN) kan werken. Je bent betrokken bij diverse projecten: van begin tot eind bouw jij op de achtergrond mee aan het project. Als z...
 • Werkvoorbereider - 's-Hertogenbosch

  Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de bouwplaats ongestoord (LEAN) kan werken. Je bent betrokken bij diverse projecten: van begin tot eind bouw jij op de achtergrond mee aan het project. Als z...
 • Assistent uitvoerder - Deventer

  Voor deze relatie zoeken we iemand die zijn / haar hand niet omdraait voor de volgende werkzaamheden: Het stellen van prefab profielen in productieruimte (hout) Opstellen van planning (lean) ...
 • Chemical Engineer - Oss

  Oss | Chemical Engineer | HBO | GMP | CAPEX | Lean Six Sigma | URS | Change Management | Troubleshooten Jouw nieuwe rol Als Chemical Engineer ben je verantwoordelijk voor de procesmatige kant van d...
 • Meewerkend Uitvoerder - Apeldoorn

  Voor deze relatie zoeken we iemand die zijn / haar hand niet omdraait voor de volgende werkzaamheden: Het stellen van prefab profielen in productieruimte (hout) Opstellen van planning (lean) ...
 • Assistent uitvoerder - Arnhem

  Voor deze relatie zoeken we iemand die zijn / haar hand niet omdraait voor de volgende werkzaamheden: Het stellen van prefab profielen in productieruimte (hout) Opstellen van planning (lean) ...

 

Six Sigma
Menu