Lean Six Sigma jobs

Actuele Lean en Six Sigma vacatures in Nederland

Een dagelijks vers aanbod van actuele Lean en Six Sigma vacatures. Voor u geselecteerd door sixsigma.nl.

Spotlight vacature

Vacature Lean Consultant – Diagnostiek voor U

Diagnostiek voor U is met haar uitgebreide diagnostische dienstverlening een begrip in Zuidoost Brabant. Al 30 jaar zijn wij actief binnen de eerstelijns en tweedelijns gezondheidszorg en verzorgen wij medisch diagnostisch onderzoek (functieonderzoek, beeldvorming en laboratoriumonderzoek).

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean Six Sigma Black Belt Project Manager – AkzoNobel

Key to the ongoing success of IC is continuous improvement by applying Lean Six Sigma (L6S). We enable our employees to imagine and implement innovative ways of working and serving our customers. Within this context, your mission is to further develop this environment by acting as a L6S Black Belt Project Lead.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Planning Engineer – Filtration Group

FILTRATION GROUP B.V. (www.filtration.group) is een internationale speler in de markt, gevestigd te Lochem. Onderdeel van Filtration Group Corporation.
(www.filtrationgroup.com) Kernactiviteit is het ontwerpen en produceren van filterinstallaties gericht op het scheiden van vaste stoffen uit vloeistoffen, evenals het verkopen van en service verlenen aan deze installaties en het verkopen en distribueren van een breed assortiment aan filtratie consumables en reservedelen.

In verband met het vertrek van de huidige functionaris, zijn wij op zoek naar een ervaren

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Business Projectmanager – Koninklijke Gazelle

De Business Projectmanager die wij zoeken kijkt met een bedrijfskundige bril naar projecten. Jouw ervaring zit dan ook in het uitvoeren van bedrijfsbrede projecten die afdeling overstijgend waren. Je bent een verbinder die mensen naar gestelde doelen weet te (bege)leiden en bent ijzersterk in stakeholdermanagement.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Senior Adviseur Voortduren Verbeteren – PGGM

Adviseurs Voortdurend Verbeteren ondersteunen teams en management met een steeds breder pakket van methoden en technieken om voortdurend te blijven verbeteren. Zij begeleiden en trainen teams om hier actief zelfstandig successen in te boeken. En dragen hiernaast bij aan strategische verandervraagstukken. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van verandermanagement, Lean, Six Sigma en Agile denken, ingebed in het gedachtegoed van PGGM.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Innoverend Manager Dienstverlening – Gemeente Raalte

In het hart van Salland ligt Raalte. We werken hard, helpen elkaar graag en weten hoe we een feestje moeten bouwen. Om te zorgen dat het een feestje blijft, gaan we bij de gemeente met volle kracht vooruit om onze dienstverlening te ontwikkelen in de richting die past bij Raalte. Dat biedt kansen voor mensen met een passie voor dienstverlening en innovatie.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Programmamanager Innovatie en Operational Excellence – Alliance Healthcare

Ben jij de programmamanager die wij zoeken? Heb jij de combinatie van IT kennis, logistieke kennis ten aanzien van operational excellence en kennis van Farmacie?

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Project Manager Business Informatie – Koninklijke Gazelle

Als Project Manager ben je bij alle fasen van het project betrokken en beheer en bewaak je de voortgang hiervan. Daarbij onderhoud je contacten met alle interne afdelingen en externe partijen. Je coördineert en bewaakt het ontwerp, de begroting, de planning en de uitvoering van de werkzaamheden. Als inspirerend peoplemanager met oog voor de juiste balans tussen techniek, mensen, methodiek en resultaten, ben je in staat om de belangen van uiteenlopende in- en externe stakeholders te verenigen en weet je commitment voor jouw visie en strategie te creëren.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Supervisor – Syncreon

Do you have the skills to create something from nothing? Manage our production, process and productivity targets on our site and create ultimate synergy.

Operations is one of our core strengths: it’s our heart and soul and the place where the real work happens. You’ll be raising the bar and bettering our business by coordinating the operation of our department and monitoring our daily KPIs, SLAs and quality metrics.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Kwaliteits- en procesmanager – Kiwa

Wil jij werken bij één van de marktleiders op het gebied van Inspectie en certificering? Bij een organisatie die internationaal kwaliteit en veiligheid in een groot aantal branches en op heel diverse gebieden transparant maakt? En waar je elke dag een concrete bijdrage levert aan een duurzame en veiligere wereld?

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean Facilitator – Solidus Solutions

Als Lean Facilitator heb je de belangrijke verantwoordelijkheid om de productie- en logistieke prestaties van deze fabrieken te verbeteren op het gebied van veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid, leverbetrouwbaarheid en kosten. Door de Lean-filosofie enthousiast uit te dragen en collega’s te trainen in het gebruik en de toepassing van de Lean principes en methodieken leg je het fundament voor de gewenste continu verbetercultuur.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean Six Sigma Black Belt Project Manager
– AkzoNobel Specialty Chemicals

Key to the ongoing success of IC is continuous improvement by applying Lean Six Sigma (L6S). We enable our employees to imagine and implement innovative ways of working and serving our customers. Within this context, your mission is to further develop this environment by acting as a L6S Black Belt Project Lead.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Business Improvement Manager – BAM Bouw en Vastgoed

Ben jij een ervaren Business Improvement Manager en heb jij een bewezen track-record van verbetertrajecten op het gebied van kwaliteits- en procesmanagement? Heb jij de passie en drive om jouw verandermanagement capaciteiten in te zetten bij een toonaangevende organisatie? Dan is dit jouw baan!

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Senior Manufacturing Engineer – Wellinq

Blue Medical is een Nederlands technologiebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van ballon katheters. Blue Medical is een onderdeel van de Wellinq groep, een innovatief Nederlands bedrijf met ontwikkeling van en productieactiviteiten in onder andere medische hulpmiddelen.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Meewerkend Hoofd Productie – Laarakker Groenteverwerking

Laarakker Groenteverwerking B.V. in Well (nabij Venray) is met ruim 70 vaste medewerkers, een gerenommeerd toeleveringsbedrijf voor de groente verwerkende industrie. Kwaliteit en voedselveiligheid staan hoog in haar vaandel. Om de productie verder te optimaliseren, zijn wij namens onze opdrachtgever op zoek naar een kandidaat (M/V) voor de volgende fulltime functie:

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Senior Lean Specialist – innogy

Wat als jij jouw lean-skills laat schitteren bij innogy… dan bedrijf je lean op het hoogste niveau. Op die manier realiseer je waarde voor miljoenen klanten in onze processen. En zo slepen we dit jaar misschien wel de Shingo-prijs binnen. Set it in motion. Maak van deze vacature Senior Lean Specialist in Den Bosch jouw nieuwe baan.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Innovatie Coördinator – Star-SHL

Een resultaatgerichte, energieke, ervaren en proactieve Innovatie coördinator die het vak als geen ander verstaat. Je hebt visie op de ontwikkelingen in het veld en bent in staat deze te vertalen naar interne processen en marktconcepten. Je bent een verbinder, pragmatisch ingesteld en communiceert duidelijk en transparant. Je inspireert met nieuwe ideeën en kunt op een constructieve manier omgaan met weerstand.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Consultant Operational Excellence – Transdev

Ben jij op zoek naar een veelzijdige, generieke groeifunctie binnen een organisatie met “never a dull moment”, in een maatschappelijk zeer relevante markt, die de komende jaren als één van de innovatiefste ter wereld wordt gezien? Lees snel verder!

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Teamleider Magazijn – Koninklijke Gazelle

In deze veelzijdige, zelfstandige functie geef je leiding aan een groep van 12-15 medewerkers (excl. flexkrachten). Je stuurt je medewerkers effectief aan en hebt een coachende rol op de werkvloer. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en volgens de juiste administratieve procedures ontvangen en uitleveren/retourneren van alle artikelen in de secties Onderdelen & Accessoires (O&A) en Retouren- en Garantie afhandeling (RGA).

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Workforce Management (Productivity) Employee – Store Operations

As a WFM employee, you are the administrator / key user of the new workforce management system for our stores. You work with a lot of freedom and independence and you are part of the Store Operations Team. You report to the Team lead Store Productivity.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean specialist | Continuous improvement programma coördinator

Voor een opdrachtgever van UPD werven wij een Lean specialist. Beschik jij over ervaring op het gebied van Lean /Operational Excellence / Continuous Improvement en Programma/Project Management en schakel je graag tussen het MT en de werkvloer? Dan is dit voor jou een geweldige kans! Lees snel onze vacature en solliciteer.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Junior Sales Consultant – UPD

Je bent namens ons het eerste aanspreekpunt voor (potentiële) deelnemers van Lean, Lean Six Sigma of Agile opleidingen. Je adviseert hen, signaleert cross- en upsell kansen en voert alle activiteiten uit om de bezettingsgraad van de opleidingen te verder optimaliseren en het aantal te vergroten. Middels telefonisch contact benader je mogelijk geïnteresseerden proactief en voorzie je hen van alle informatie en inzichten om ze excellent te ondersteunen in hun keuze voor de juiste opleiding.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Senior Agile Coach – UPD

Als Senior Agile Coach bij UPD, ben je mede verantwoordelijk voor de begeleiding naar Agile werken bij toonaangevende organisaties, voornamelijk in de randstad. Je werkt hierbij nauw samen met een Senior Agile Consultant. Je richt je onder andere op het ondersteunen van organisaties, teams en mensen.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Lean Six Sigma Black Belt – Trainer / Coach / Consultant bij UPD

UPD, gevestigd in Amstelveen, zoekt een bevlogen Trainer / Coach / Consultant. Een Lean Six Sigma Black Belt met trainerservaring die door middel van training en coaching impact wil maken bij onze opdrachtgevers.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Consultant/Trainer Black Belt Overheid bij UPD

Vanuit de filosofie van Lean, Lean Six Sigma en Agile help je organisaties operationele resultaten blijvend te verbeteren en een permanente verbetercultuur te creëren. Dit doe je door middel van het begeleiden en/of uitvoeren van verbeterprojecten bij de klant en samen met de klant. Je voert analyses uit en adviseert over verbeterpotentieel.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Senior Agile Consultant

UPD, gevestigd in Amstelveen, zoekt een gedreven Senior Agile Consultant die ons en onze opdrachtgevers met agile werken helpt nog wendbaarder te worden.
UPD is specialist op het gebied van continu verbeteren.

Lees verder…

Spotlight vacature

Vacature Trainer / Consultant Black Belt

UPD, gevestigd in Amstelveen, zoekt een gedreven Trainer/Consultant Black Belt voor het verzorgen van kwalitatief hoogwaardige trainingen op Orange en Green Belt niveau (Lean en Lean Six Sigma) en het uitvoeren van Lean implementatie projecten

Lees verder…

Overige vacatures

 • Hoofd Technische Dienst - Veendam

  Als Hoofd Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het verlagen van het aantal storingen, productafwijkingen en ongevallen binnen de organisatie. Je stuurt jouw team aan en bent verantwoordeli...
 • Project Engineer Industrie - Berkel en Rodenrijs

  Als Project Engineer heb je veel uitdaging en verantwoordelijkheid binnen jouw functie. Om een goed beeld te geven van de verantwoordelijkheden/taken volgt hieronder een overzicht: je kijkt op he...
 • Process Engineer - Amsterdam

  Amsterdam | Process Engineer | Production | Industrial Engineering | Lean | Six Sigma Your new role The purpose of the Process Engineer is to ensure standardized operation of the manufacturing pro...
 • Teamleider Productie - Zoeterwoude

  Heb jij een HBO studie in de techniek of technologie afgerond? Ambieer je een leidinggevende rol? En laat jij je met jouw diversiteit aan talenten niet in een hokje plaatsen? Dan is dit jouw perfect...
 • Production employee full time, 3 shifts - Waalwijk

  The company has 2 production lines where different operations have to be carried out; Packing vegetables, checking the quality and monitoring the processes.You are responsible for a good production....
 • Productie Coördinator Verpakken - Zoeterwoude

  Haal jij iedere dag het beste uit jezelf en je omgeving? Heb jij een oplossingsvermogen waar Einstein jaloers op zou zijn? En ben jij klaar voor een uitdagende functie in de rol van Productiecoördin...
 • Maintenance Manager - Groningen

  Als Maintenance Manager ben je verantwoordelijk voor de TD en alle bijbehorende taken. In de huidige rol ben je samen met Hoofd Technische dienst verantwoordelijk voor de productielocaties. Je draa...
 • Senior Process Engineer (Moduslink) - Venray

  As Senior Process Engineer you provide Process Engineering support to all Operational activities within the Solution Centre. Tasks and responsibilities: Initiate, design, develop and implement ...
 • Site Director (Moduslink) - Venray

  As Site Director at ModusLink your key tasks will include coaching, directing and motivating a large and diverse team of people across production, logistics, warehouse/ inventory and fulfillment. Yo...
 • Kwalitieitsfunctionaris - Oldenzaal

  Als Kwaliteitsfunctionaris ga je werken in Oldenzaal bij een innovatieve producent van verschillende soorten isolatietoepassingen. Ben je een gedreven persoonlijkheid die op enthousiaste en vakkundi...
 • Stage HBO Elektrotechniek/Industriële Automatisering DOX10 - Rotterdam

  ABB: een uitdagende stage Wil jij werkervaring opdoen binnen een technische internationale organisatie? Dan is ABB wat voor jou. ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is een wereldwijde technologische marktleid...
 • Stage HBO Techniek - Rotterdam

  ABB: een uitdagende stage Wil jij werkervaring opdoen binnen een technische internationale organisatie? Dan is ABB wat voor jou. ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is een wereldwijde technologische marktleid...
 • Afstudeerstage Energietechniek/Mechatronica - Rotterdam

  ABB: een uitdagende stage Wil jij werkervaring opdoen binnen een technische internationale organisatie? Dan is ABB wat voor jou. ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is een wereldwijde technologische marktleid...
 • Stage HBO Duaal Commissioning Engineer - Rotterdam

  Wat ga je doen bij ABB? In dit duaal traject ga je het eerste half jaar kennis opdoen over de producten van ABB op onze Service afdeling. Na het opleidingstraject ga je op pad en ondersteun je de S...
 • Stage - HBO Commerciële Economie/Technische Bedrijfskunde - Rotterdam

  Wat ga je doen bij ABB? Op de sales afdeling zijn wij op zoek naar een commerciële kandidaat die ondersteuning kan bieden bij het opvolgen van gemaakte sales, after sales en service offertes. Het o...
 • Stage HBO Elektrotechniek/Industriële Automatisering SCAN - Rotterdam

  ABB: een uitdagende stage Wil jij werkervaring opdoen binnen een technische internationale organisatie? Dan is ABB wat voor jou. ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is een wereldwijde technologische marktleid...
 • Stage HBO/WO Data Analyse - Rotterdam

  ABB: een uitdagende stage Wil jij werkervaring opdoen binnen een technische internationale organisatie? Dan is ABB wat voor jou. ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is een wereldwijde technologische marktleid...
 • Stage HBO Human Resource Management - Rotterdam

  ABB: een uitdagende stage Wil jij werkervaring opdoen binnen een technische internationale organisatie? Dan is ABB wat voor jou. ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is een wereldwijde technologische marktleid...
 • Junior Consultant Project Controller - IJsselstein UT

  (Junior) Project Controller Je gaat op detacheringsbasis aan de slag bij overheid gerelateerde organisaties of bij het bedrijfsleven. Met projecten die zomaar een half jaar kunnen duren. Tijd genoeg...
 • Continuous Improvement Officer - Rotterdam

  Als CI Officer ben je verantwoordelijk voor het opleveren van succesvolle cost saving, revenue en cash genererende projecten gebruik makend van de Lean Six Sigma (LSS) methodologie, verder houd je j...
 • HR Business Partner - Amsterdam Zuidoost

  HR Business Partner | People and Culture HR Business Partner | Full time | fashion | French language Your new role You will support the local HR Teams in the Benelux (18 stores in the Netherlands, ...
 • Quality Engineer - Hilversum

  Ben jij gek van spoorbouw? Staan veiligheid en kwaliteit bij jou hoog in het vaandel? En lever jij graag een bijdrage aan het opstellen van de beste product- en inkoopspecificaties? Dan is deze jo...
 • Senior Adviseur Kwaliteit - Utrecht

  Adviseur Kwaliteit Als (senior) Adviseur Kwaliteit ben je onderdeel van de afdeling QSHEC (Quality, Safety, Health, Environment en Control). Tevens is de afdeling Standards & Educations ook nog aa...
 • Factory Engineer NPI - Eindhoven

  Als Factory Engineer bij onze opdrachtgever maak je onderdeel uit van een team dat vanuit technisch oogpunt de basis vormt van het productieproces van elk artikel. Binnen de afdeling vinden er vele ...
 • Procesoperator Food 3-ploegen - Naarden

  Welkom bij één van de gaafste bedrijven om voor te werken! Waarom? Omdat de werksfeer top is, ze graag meedenken met jouw ambities in de vorm van opleidingen & doorgroeimogelijkheden en je werkzaam ...
 • Senior Procesoperator Farmacie - De Bilt

  Wil jij werken aan steeds betere en effectieve dierengeneesmiddelen? Klaar om met jouw farmaceutische proceskennis een belangrijke schakel te worden in de groei en uitbreiding van een plant? Als Sen...
 • Teamleider Cleanroom - Eindhoven

  In deze functie maak je deel uit van het cleanroom team en rapporteer je rechtstreeks aan de Manager Operations. Je werkt nauw samen met de Cleanroommedewerkers, Werkvoorbereiders en Magazijnmedewer...
 • Supply Chain Engineer - Cuijk

  Voor deze vacature is onze internationale opdrachtgever uit de regio Nijmegen-Cuijk-Venray per direct op zoek naar een Supply Chain Engineer. Binnen de wereldwijde Supply Chain organisatie neem je d...
 • Financieel Adviseur Planning & Control - Hoofddorp

  Binnen het team Sigma, bestaande uit 12 medewerkers, zijn drie kernteams actief. Kernteam Planning en Control voert de regie op de totstandkoming van de P&C-producten en ondersteunt de adviesteams. ...
 • Process Engineer - Bergen LB

  In de vacature van Process Engineer op de locatie Nieuw-Bergen ben jij verantwoordelijk voor het continu verbeteren van de processen op en rond de productievloer, met als doel de effectiviteit en de...
 • Productie Planner | machinebouw lean hbo starter - 's-Hertogenbosch

  Wil jij als Productie Planner machinebouw vanuit de klantvraag de productie plannen en aansturen en dit continu afstemmen met de daadkrachtige afdeling verkoop, productie en logistiek? Als Productie...
 • Junior Production Engineer | ASML | LEAN | Hightech - Eindhoven

  In de rol van Production Engineer ben je verantwoordelijk voor de complexe productieprocessen m.b.t. de ontwikkeling en assemblage van een of meerdere onderdelen / units m.b.t. High Tech machines. ...
 • Supervisor Quality (M/V, Fulltime) - Roermond

  Product controle is een essentieel en integraal onderdeel van de productieprocessen bij onze opdrachtgever. De taak van de Supervisor Quality is het om samen met de Quality controleurs en Quality Te...
 • Bedrijfsleider / Manager Operations - Roermond

  De functie: U bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de fabriek. De indirecte als directe organisatie vallen onder uw verantwoordelijkheid. In deze brede en afwisselende functie bent ...
 • Backoffice medewerker - Roermond

  Verantwoordelijk voor de administratie van alle inkoop gerelateerde processen. Ondersteuning van de Technical Purchaser/inkoper. Monitoren van de performance van leveranciers en afhandelen van cla...
 • Werkvoorbereider - Deventer

  Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider met potentie. In deze functie ga je namelijk een combinatierol vervullen als werkvoorbereider, calculator en projectleider. Planningen opstellen (lean)...
 • Werkvoorbereider - Haaksbergen

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de w...
 • Werkvoorbereider - Hengelo OV

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de w...
 • Werkvoorbereider renovatie en onderhoud - Apeldoorn

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de werkbegroting...
 • Werkvoorbereider - Almelo

  Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding van meerdere projecteren Je verzorgd tijdig de benodigde informatie Je verzorgd een LEAN planning binnen de w...
 • Manager Productie - Noord-Holland

  Als Manager Productie, ben je verantwoordelijk voor de organisatie van activiteiten en werkzaamheden binnen de afdeling Bewerking. Daarbij staat, GMP compliance, klantgerichtheid, lean, operational ...
 • Junior Werkvoorbereider - Rotterdam

  Je bewaakt de kosten, offerte aanvragen, LEAN planning en facturen Nauw contact met de collega's van de planontwikkeling Je zorgt dat alle modellen in BIM kloppen Uitvoeren van meer- en minder...
 • Gedreven Productieleider Timmerfabriek - Geffen

  Een productieproces vlekkeloos laten verlopen en steeds verder optimaliseren en verbeteren, dat is jouw uitdaging. Met jouw kennis en ervaring van Lean en produceren zie jij overal kansen en mogelij...
 • Traineeship Bancair/Banking - Utrecht

  Legaal jobhoppen bij de grootste banken van Nederland, zoals ABN AMRO, ING, de Volksbank en Rabobank! Daarbij haal je Wft certificaten en volg je opleidingen zoals LEAN, Agile en Scrum. En dat allem...
 • Traineeship Bancair/Banking - Amersfoort

  Legaal jobhoppen bij de grootste banken van Nederland, zoals ABN AMRO, ING, de Volksbank en Rabobank! Daarbij haal je Wft certificaten en volg je opleidingen zoals LEAN, Agile en Scrum. En dat allem...
 • Traineeship Bancair/Banking - Amsterdam

  Legaal jobhoppen bij de grootste banken van Nederland, zoals ABN AMRO, ING, de Volksbank en Rabobank! Daarbij haal je Wft certificaten en volg je opleidingen zoals LEAN, Agile en Scrum. En dat allem...
 • Traineeship Bancair/Banking - Amersfoort

  Legaal jobhoppen bij de grootste banken van Nederland, zoals ABN AMRO, ING, de Volksbank en Rabobank! Daarbij haal je Wft certificaten en volg je opleidingen zoals LEAN, Agile en Scrum. En dat allem...
 • Traineeship Bancair/Banking - Utrecht

  Legaal jobhoppen bij de grootste banken van Nederland, zoals ABN AMRO, ING, de Volksbank en Rabobank! Daarbij haal je Wft certificaten en volg je opleidingen zoals LEAN, Agile en Scrum. En dat allem...
 • Traineeship Bancair/Banking - Amsterdam

  Legaal jobhoppen bij de grootste banken van Nederland, zoals ABN AMRO, ING, de Volksbank en Rabobank! Daarbij haal je Wft certificaten en volg je opleidingen zoals LEAN, Agile en Scrum. En dat allem...
 • Traineeship Bancair/Banking - Amsterdam

  Legaal jobhoppen bij de grootste banken van Nederland, zoals ABN AMRO, ING, de Volksbank en Rabobank! Daarbij haal je Wft certificaten en volg je opleidingen zoals LEAN, Agile en Scrum. En dat allem...
 • Traineeship Bancair/Banking - Rotterdam

  Legaal jobhoppen bij de grootste banken van Nederland, zoals ABN AMRO, ING, de Volksbank en Rabobank! Daarbij haal je Wft certificaten en volg je opleidingen zoals LEAN, Agile en Scrum. En dat allem...
 • Werkvoorbereider - 's-Hertogenbosch

  Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de bouwplaats ongestoord (LEAN) kan werken. Je bent betrokken bij diverse projecten: van begin tot eind bouw jij op de achtergrond mee aan het project. Als z...
 • Werkvoorbereider - Tilburg

  Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de bouwplaats ongestoord (LEAN) kan werken. Je bent betrokken bij diverse projecten: van begin tot eind bouw jij op de achtergrond mee aan het project. Als z...
 • Werkvoorbereider - Eindhoven

  Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de bouwplaats ongestoord (LEAN) kan werken. Je bent betrokken bij diverse projecten: van begin tot eind bouw jij op de achtergrond mee aan het project. Als z...
 • Calculator - 's-Hertogenbosch

  Als Calculator ben jij het rekenwonder in de bouwwereld. Met het LEAN gedachtegoed ben jij een kei in het uittrekken van materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Ook ...
 • Calculator - Eindhoven

  Als Calculator ben jij het rekenwonder in de bouwwereld. Met het LEAN gedachtegoed ben jij een kei in het uittrekken van materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Ook ...
 • Calculator - Tilburg

  Als Calculator ben jij het rekenwonder in de bouwwereld. Met het LEAN gedachtegoed ben jij een kei in het uittrekken van materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Ook ...
 • Traineeship Bancair/Banking - 's-Gravenhage

  Legaal jobhoppen bij de grootste banken van Nederland, zoals ABN AMRO, ING, de Volksbank en Rabobank! Daarbij haal je Wft certificaten en volg je opleidingen zoals LEAN, Agile en Scrum. En dat allem...
 • Supplier Development Engineer - Amsterdam

  Amsterdam | Supplier Development Engineer | Production & Procurement | Manufacturing | Lean | 5S | PPAP Your new role Your goal is the development of HCME's suppliers in order to meet the organisa...
 • Teamleider Productie - Rotterdam

  Rotterdam | Teamleider Productie | Shiftleader | Supervisor | Productie | Operations Management | LEAN | VCA Uw nieuwe functie Als Teamleider Productie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse ...

 

Six Sigma
Menu