Na de eerste lesdag niet tevreden?

Dan stop je toch gewoon!

Ruim 7 jaar geleden waren wij de eerste opleider die 100% tevredenheidsgarantie aanbood op de opleidingen. Als je na de eerste dag niet tevreden bent, stop je gewoon; geen enkel probleem.

Deze garantie geldt ook voor opleidingen in onze Virtual Classroom. Je kunt hierdoor gewoon even kijken of de lesmethode iets voor jou is. En, bevalt het niet? Dan kun je gewoon stoppen.

Virtual Classrooms are here to stay

3 jaar geleden lanceerden wij onze Blended Learning oplossing; een combinatie tussen E-Learning en praktijkgerichte lesdagen. Direct daarna zijn we gaan voorsorteren op de Virtual Classroom. Wij geloven namelijk dat de leerbehoefte continu verandert en dat de Virtual Classroom hier optimaal op inspeelt.

Met de uitbraak van het coronavirus is dit allemaal in een stroomversnelling gekomen. En juist nu profiteer jij van onze voorbereidingen hierop. Wij geven namelijk niet dezelfde opleidingen maar dan in een virtuele omgeving. Onze opleidingen zijn aangepast aan de virtuele omgeving. Hierdoor kunnen wij gewoon simulaties, oefeningen en samenwerkingssessies doen waar anderen dat niet kunnen.

Overtuigd van de kwaliteit

Door deze solide voorbereidingen kunnen wij beloven dat wij in onze Virtual Classrooms gewoon de kwaliteit kunnen bieden die je van ons gewend bent. Dat durven we dus ook te garanderen, door de 100% tevredenheidsgarantie toe te passen op de Virtual Classrooms.

Hoe werkt de tevredenheidsgarantie?

Eigenlijk heel eenvoudig, het is precies wat we hierboven beschreven hebben. Dus geen kleine lettertjes of aparte voorwaarden. Als jij na jouw eerste lesdag niet tevreden bent, dan kun je gewoon stoppen. Uiteraard krijg je dan ook jouw geld terug: no questions asked!

De garantie geldt voor al onze opleidingen, dus kies snel jouw gewenste startdatum via de opleidingsagenda:

Naar de opleidingsagenda