Opleidingen voor individuen - sixsigma.nl

Opleidingen voor individuen

Direct resultaat met ons open opleidingscurriculum

In het open opleidingsaanbod bieden we opleidingen die erop gericht zijn om direct resultaat mee te boeken op de werkvloer. Van internationaal erkende Lean opleidingen tot vaardigheden op het gebied van gedrag, leiderschap en samenwerking.

UPD open opleidingen

Met een gebalanceerde mix van bewezen methodes, gedragselementen en praktijkervaring, leiden we de verbeterprofessionals en verandermanagers van morgen op. Al onze open opleidingen zijn voorzien van de UPD certificering, wat bewijst dat je voldoet aan de allerhoogste kwaliteitstandaarden.

Resultaten boeken in 3 stappen

We zien nog regelmatig dat bij het volgen van een opleiding het behalen van een theoriecertificaat centraal staat. Cursisten wordt geleerd hoe ze zo snel mogelijk de theorie kunnen reproduceren om zo een theoretisch examen te behalen. Daar geloven wij niet in.

Bij al onze opleidingen staat de praktische toepassing centraal. We stoppen dus niet na de theoretische behandeling van de stof. Integendeel. Voor ons begint de opleiding dan pas. Vanaf de theorie leren we je alles over hoe jij de kennis in de praktijk kunt brengen. Want alleen wanneer je jouw kennis kunt gebruiken in de praktijk, kun je een bijdrage leveren aan verbetering van de resultaten van jouw team, afdeling of organisatie. Om dit te realiseren bevatten al onze opleidingen de volgende 3 elementen:

Direct resultaten boeken

1. Kennis

We leggen in iedere opleiding een stevige theoretische basis. Hierbij maken we direct de vertaalslag van de literatuur naar de praktische toepassing. De kennis die je aangereikt krijgt kun je na de opleiding dus direct toepassen.

2. Vaardigheden

Iets ‘weten’ is anders dan iets ‘kunnen’. Tijdens de opleiding bij UPD leer je dus niet alleen wat je moet weten, maar ook wat jij moet kunnen. We geven je inzicht in welk gedrag – van jou en anderen – er nodig is voor succes. En we bieden je de vaardigheden om dit te begeleiden of te beïnvloeden.

3. Toepassen

Uiteindelijk helpen we je bij het toepassen in de praktijk. We helpen je om van weten en kunnen naar toepassen te komen. Onze trainers en praktijkbegeleiders helpen je op weg om daadwerkelijk resultaten te boeken. Tijdens en na de opleiding.

Opleidingen die aansluiten bij jouw doelstellingen

Tijdens onze opleidingen staan jouw doelstellingen centraal. Wat wil je leren en belangrijker nog; waarom? Als we weten wat de achtergrond van jouw leerbehoefte is, kunnen we de inhoud van de opleiding hier zoveel mogelijk op aanscherpen.

Daarbij realiseren we ons dat niet iedereen op dezelfde manier leert. Om de verschillende leerstijlen te faciliteren bieden we verschillende leervormen aan. Van losse E-Learning modules tot volledige klassikale opleidingen. Je kunt je via de website of de opleidingsgids rustig zelf oriënteren. En als je liever wilt dat we even met je meedenken, dan geven we graag een passend opleidingsadvies. Neem daarvoor contact met ons op via 020 – 3453015.

Wat wil jij meer over leren?

Verbetermethodes

Een opleiding op het gebied van Lean, Lean Six Sigma of Agile? Lees hier meer over de mogelijkheden bij UPD.

Verbetermethodes
Vaardigheden

Wil je jouw vaardigheden op het gebied van gedrag, leiderschap of samenwerking vergroten? Bekijk dan hier alle opleidingen.

Vaardigheden
E-Learning

Of wil je door middel van losse modules jouw kennisniveau op een specifiek onderdeel vergroten? Volg dan een E-learning.

E-Learning

Vraag een vrijblijvend opleidingsadvies aan

Onze opleidingsadviseurs zitten klaar om je te helpen bij het vinden van de meest geschikte opleiding voor jouw doelstellingen. Je kunt eenvoudig contact met ze opnemen via 020-3453015 of vul onderstaand formulier in en zij nemen contact met jou op.