5 redenen om voor UPD te kiezen - sixsigma.nl

5 redenen om je opleiding bij UPD te volgen

Bij UPD hebben wij een gezamenlijke passie voor Continu Verbeteren. Wij houden ervan dat wij onze klanten door het hele land optimaal kunnen bedienen en adviseren.

UPD is in Nederland leidend op het gebied van Lean en Six Sigma. Wil je een Lean, Lean Six Sigma of Agile training volgen? Bij de reviews van iedere training kun je lezen hoe eerdere cursisten de opleiding hebben ervaren. Als dat je nog niet genoeg overtuigt, dan vind je hieronder de 5 belangrijkste redenen waarom een training volgen bij UPD de juiste keuze is.

1. Trainingslocaties door het hele land

Wij bieden onze trainingen aan door heel Nederland. Hierdoor hoef je geen rekening te houden met een lange reistijd of overnachtingen voor meerdaagse trainingen. Als er geen training bij jou in de buurt gepland staat, kun je ons je wensen laten weten. Dan gaan wij ons best voor je doen!

2. De enige opleider met een onvoorwaardelijke tevredenheidsgarantie

Op al onze opleidingen geven wij onze 100% tevredenheidsgarantie. Ben je na de eerste dag niet tevreden over de opleiding? Dan krijg je gewoon je geld terug, no questions asked.

3. De grootste Lean & Lean Six Sigma opleider van Nederland

Wij zijn er trots op dat wij de grootste Lean & Lean Six Sigma opleider van Nederland zijn. Jaarlijks leiden wij 5.500 Orange Belt, Green Belt en Black Belt op die met ons de concurrentiekracht van Nederland vergroten. In de afgelopen jaren hebben wij al meer dan 20.000 verbeterprofessionals opgeleid en we zijn er trots op dat we samen met hen een permanente verbetercultuur creëren.

4. Onze trainers kennen het klappen van de zweep

Wij geloven dat je alleen een goede training kunt geven als je regelmatig met de voeten in de modder staat en zélf de praktijk ervaart. Vandaar dat onze trainers naast het werk als trainer ook de verantwoordelijkheid hebben om klanten te begeleiden bij de implementatie van Lean en Lean Six Sigma. Het resultaat? Onze opleidingen zijn volledig praktijkgericht.

5. Succesvol in iedere sector

UPD is actief in vrijwel iedere sector zoals industrie, zakelijke dienstverlening, overheid, zorg en onderwijs. Daarbij wordt samen met de klant gewerkt aan de beste oplossing. Vaak wordt die oplossing gevonden in het aanreiken van verbetertools in combinatie met de mensen in beweging krijgen en houden. Wij weten dus exact wat er speelt in jouw sector en helpen je organisatie graag om beter en slimmer te gaan werken. Wij zijn ervan overtuigd dat impact realiseren binnen elke organisatie mogelijk is. Wij werken samen met meer dan 100 bedrijven uit de top 250 organisaties van Nederland.