Waarom cursisten voor UPD kiezen

5 IJzersterke redenen

Bij UPD vragen we onze klanten regelmatig om feedback. Hiermee kunnen we onze dienstverlening continu verbeteren en zo onze kwaliteit zo hoog mogelijk houden. Tijdens de feedback vragen we de cursisten ook waarom ze destijds voor UPD hebben gekozen. De 5 meest voorkomende antwoorden op deze vraag hebben we hieronder voor je verzameld.

1. Onze trainers kennen het klappen van de zweep

Wij geloven dat je alleen een goede training kunt geven als je regelmatig met de voeten in de modder staat en zélf de praktijk ervaart. Vandaar dat onze trainers naast het werk als trainer ook de verantwoordelijkheid hebben om klanten te begeleiden bij de implementatie van Lean en Lean Six Sigma. Het resultaat? Onze opleidingen zijn volledig praktijkgericht.

Uit de feedback van onze klanten blijkt dat deze praktijkgerichte aanpak voor hen extra waarde toevoegt. Ze kunnen hierdoor eerder en beter aan de slag met de nieuwe theorie.

2. Ervaring in iedere sector

Onze consultants zijn actief in vrijwel iedere sector zoals industrie, zakelijke dienstverlening, overheid, zorg en onderwijs. Daarbij wordt samen met de klant gewerkt aan de beste oplossing. Vaak wordt die oplossing gevonden in het aanreiken van verbetertools in combinatie met de mensen in beweging krijgen en houden. Wij weten dus exact wat er speelt in de verschillende sectoren en kunnen direct praktijkvoorbeelden oproepen om de kennis effectiever over te brengen.

Uit onderzoek blijkt dat juist de mogelijkheid om relevante voorbeelden te noemen, onze cursisten enorm helpt bij het doorgronden van de theorie. Ze krijgen daarbij niet alleen tastbare voorbeelden, maar ook direct verbeterinspiratie.

3. De grootste opleider van Nederland op het gebied van continu verbeteren en vernieuwen

Wij zijn er trots op dat we de grootste opleider in Nederland zijn op het gebied van continu verbeteren en vernieuwen. Jaarlijks leiden wij ruim 3.500 verbeterprofessionals op en in de afgelopen jaren hebben we al meer dan 20.000 mensen op weg geholpen met een opleiding.

Onze cursisten geven aan dat het voor hen enorm belangrijk is om de opleiding bij een toonaangevende opleider te volgen. Dit geeft hen zekerheid op de kwaliteit en continuïteit.

4. Trainingslocaties door het hele land

Wij bieden onze trainingen aan door heel Nederland. Hierdoor hoef je geen rekening te houden met een lange reistijd of overnachtingen voor meerdaagse trainingen. Als er geen training bij jou in de buurt gepland staat, kun je gewoon ons jouw wensen laten weten. Dan gaan wij ons best voor je doen!

Onze cursisten waarderen deze flexibiliteit enorm. Tijd is voor veel van onze deelnemers enorm kostbaar en door de flexibiliteit van onze locaties wordt de agendadruk tot een minimum beperkt.

De enige opleider met een onvoorwaardelijke tevredenheidsgarantie

Op al onze opleidingen geven wij onze 100% tevredenheidsgarantie. Ben je na de eerste dag niet tevreden over de opleiding? Dan krijg je gewoon jouw geld terug, no questions asked.

Ruim 5 jaar geleden waren wij de eerste opleider met deze garantie. Tot op de dag van vandaag heeft niemand hier nog gebruik van gemaakt.

Uit de feedback blijkt dat deze garantie onze cursisten enorm helpt bij het maken van hun keuze voor een bepaalde opleiding. Uiteraard wordt zo’n keuze altijd begeleid door onze opleidingsadviseurs. Aan de hand van een aantal vragen kunnen zij je al snel helpen om een goede opleiding te kiezen. Wil je ervaren hoe dit in de praktijk gaat? Bel dan met onze opleidingsadviseurs via 020-3453015.

tevredenheidsgarantie op deze training

Six Sigma
Menu