Agile & Scrum opleidingen - sixsigma.nl

Agile & Scrum Trainingen

Agile & Scrum helpen organisaties om wendbaarder en slagvaardiger te zijn. Organisaties die deze eigenschappen hebben, verstaan de kunst om zichzelf snel aan te passen aan veranderingen en dat is nodig in deze snel veranderende wereld.

‘Lenig’ en ‘behendig’ zijn de letterlijke vertalingen van Agile en dat kenmerkt de methode tot in perfectie. Binnen Agile staat behendigheid centraal. Agile teams gaan er vanuit dat de omstandigheden tijdens het project veranderen en zijn hier dus al op voorbereid voordat de verandering daadwerkelijk plaatsvindt.

Scrum is een middel voor teams om Agile te werken. Tijdens onze trainingen geven wij je de juiste handvatten en tools om zelf snel aan de slag te kunnen met Agile en Scrum!

Onze Agile & Scrum Trainingen

Trainingen voor iedereen die kennis wil maken met Lean Six Sigma om bij te kunnen dragen aan verbeterprojecten

Training

Agile & Scrum Basics

Na deze opleiding snap je de belangrijkste achterliggende filosofieën en je kunt zelf experimenteren met de toepassing in de praktijk.

Informatie
Training

Scrum Master Training

Als Scrum Master heb jij een ontzettend belangrijke rol binnen het Scrum Team. Jij zorgt er namelijk voor dat het team optimaal kan presteren.

Informatie
Training

Scrum Product Owner Training

Er zijn maar 3 rollen in een Scrum Team, maar deze rol heeft wel een toonaangevend karakter. Als Product Owner vertegenwoordig jij namelijk de klant binnen het team.

Informatie
Training

Agile Coach Training

Wil jij een effectievere Agile Coach worden en het maximale uit jouw teams halen? Dan is deze opleiding voor jou het meest geschikt.

Informatie
Training

Agile Leiderschap Training

Tijdens deze training leer je hoe jij in jouw rol als leider bijdraagt aan het ontwikkelen van een wendbare en Agile organisatie.

Informatie