Agile & Scrum opleidingen - sixsigma.nl

Agile & Scrum Opleidingen

Agile & Scrum helpen organisaties om wendbaarder en slagvaardiger te zijn. Organisaties die deze eigenschappen hebben, verstaan de kunst om zichzelf snel aan te passen aan veranderingen en dat is nodig in deze snel veranderende wereld.

‘Lenig’ en ‘behendig’ zijn de letterlijke vertalingen van Agile en dat kenmerkt de methode tot in perfectie. Binnen Agile staat behendigheid centraal. Agile teams gaan er vanuit dat de omstandigheden tijdens het project veranderen en zijn hier dus al op voorbereid voordat de verandering daadwerkelijk plaatsvindt.

Scrum is een middel voor teams om Agile te werken. Tijdens onze opleidingen geven wij je de juiste handvatten en tools om zelf snel aan de slag te kunnen met Agile en Scrum!

Onze Agile & Scrum Opleidingen

Opleidingen voor iedereen die kennis wil maken met Lean Six Sigma om bij te kunnen dragen aan verbeterprojecten

Opleiding

Agile & Scrum Basics

Na deze opleiding snap je de belangrijkste achterliggende filosofieën en je kunt zelf experimenteren met de toepassing in de praktijk.

Informatie
Opleiding

Scrum Master Opleiding

Als Scrum Master heb jij een ontzettend belangrijke rol binnen het Scrum Team. Jij zorgt er namelijk voor dat het team optimaal kan presteren.

Informatie
Opleiding

Scrum Product Owner Opleiding

Er zijn maar 3 rollen in een Scrum Team, maar deze rol heeft wel een toonaangevend karakter. Als Product Owner vertegenwoordig jij namelijk de klant binnen het team.

Informatie