Agile & Scrum Trainingen

Agile & Scrum zijn bewezen frameworks waarmee mensen, teams en organisaties meer klantwaarde kunnen creëren, gerichter kunnen werken en wendbaarder worden. Tijdens onze Agile & Scrum trainingen leren we je alles over de theorie hierover en leer je hoe de theorie direct toepast in de praktijk.

Agile & Scrum Trainingen

Agile & Scrum worden steeds vaker in één adem genoemd. En dat is logisch, want Scrum is het bekendste framework binnen de Agile filosofie. In maken we een onderscheid tussen deze begrippen. Je leert wat de achterliggende principes van het Agile gedachtegoed zijn en hoe je deze kunt toepassen met het Scrum framework.

Onze Agile & Scrum Trainingen

Ons curriculum is opgebouwd om iedereen een geschikte training aan te kunnen bieden. Of je nog nooit gehoord hebt van de filosofieën en frameworks of juist op zoek bent naar een training die je helpt om jouw rol binnen de Agile organisatie te verstevigen, hieronder vind je een geschikte training.

Wil je liever een advies over welke training het meest geschikt is voor jou? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 020 – 345 3015.

Training

Agile & Scrum Basics

Na deze opleiding snap je de belangrijkste achterliggende filosofieën en je kunt zelf experimenteren met de toepassing in de praktijk.

Informatie
Training

Scrum Master Training

Als Scrum Master heb jij een ontzettend belangrijke rol binnen het Scrum Team. Jij zorgt er namelijk voor dat het team optimaal kan presteren.

Informatie
Training

Scrum Product Owner Training

Er zijn maar 3 rollen in een Scrum Team, maar deze rol heeft wel een toonaangevend karakter. Als Product Owner vertegenwoordig jij namelijk de klant binnen het team.

Informatie
Training

Agile Coach Training

Wil jij een effectievere Agile Coach worden en het maximale uit jouw teams halen? Dan is deze opleiding voor jou het meest geschikt.

Informatie
Training

Agile Leiderschap Training

Tijdens deze training leer je hoe jij in jouw rol als leider bijdraagt aan het ontwikkelen van een wendbare en Agile organisatie.

Informatie

Meer weten over Agile?

Agile is een filosofie dat is gericht op het wendbaar en flexibel organiseren van teams. Het komt van oorsprong uit de softwareontwikkeling maar heeft de afgelopen jaren zijn weg gevonden naar vrijwel iedere organisatie. Voor een complete uitleg over het gedachtegoed van Agile lees dan hier verder: Wat is Agile?

Meer weten over Scrum?

Scrum is het bekendste framework binnen de Agile filosofie, er is zelfs een werkwoord uit ontstaan: Scrummen. Scrum is een manier van werken waarin teams worden georganiseerd en gefaciliteerd om in korte cycli – stapsgewijs – te werken aan concrete tussenproducten. Deze cycli worden sprints genoemd. En in iedere sprint levert het team werkende producten op. Wil je meer weten over Scrum? Lees dan hier verder: Wat is Scrum?

Wil je meer weten over onze Agile & Scrum trainingen?

De opleidingsadviseurs bij UPD helpen je graag op weg. Neem contact met ze op via 020 – 345 3015 of contact@upd.nl.