Benchmarkonderzoek naar Continu Verbeteren door UPD

Benchmarkonderzoek naar de volwassenheid van continu verbeteren

Uitgevoerd door UPD

LOENEN AAN DE VECHT, 8 JUNI 2023 – UPD, een vooraanstaand training- adviesbureau op het gebied van continu verbeteren, heeft aangekondigd dat zij een benchmarkonderzoek zullen uitvoeren naar de volwassenheid van continu verbeteren binnen organisaties in Nederland. Het onderzoek heeft als primair doel om een diepgaand inzicht te verschaffen in de huidige status en waardevolle inzichten te bieden aan organisaties om het continu verbeterprogramma verder te optimaliseren.

Benchmarkonderzoek Continu Verbeteren in Nederland

In een snel veranderende wereld (VUCA) worden organisaties geconfronteerd met diverse uitdagingen, zoals technologische ontwikkelingen, veranderende klantbehoeften en de energietransitie. In deze dynamische omgeving is het van cruciaal belang voor organisaties om een cultuur van continu verbeteren te omarmen, zodat ze wendbaar en succesvol kunnen blijven.

Hoewel het onderwerp van continu verbeteren veelbesproken is, ontbreekt het tot op heden aan een grondige beoordeling van de volwassenheid van dit proces binnen Nederlandse organisaties. Hoewel er soms kleinschalige onderzoeken plaatsvinden in het kader van afstuderen, worden de bevindingen zelden gedeeld en zijn ze vaak niet alomvattend. Om die reden lanceert UPD deze benchmarkstudie, waarin organisaties de mogelijkheid krijgen om hun volwassenheid te vergelijken met andere Nederlandse organisaties binnen hun eigen sector en daarbuiten.

Jouw bijdrage telt

Door dit onderzoek in te vullen draag je bij aan de compleetheid van de benchmark en daar zijn we je dankbaar voor. Voor jouw bijdrage aan het onderzoek ontvang je – indien gewenst – van ons:

  • Het rapport met de onderzoeksresultaten;
  • Een vergelijking van de volwassenheid van jouw organisatie ten opzichte van de benchmark met tips en ideeën om direct de volwassenheid van continu verbeteren te vergroten;
  • Een persoonlijke toelichting op de resultaten uit de benchmark.

Verder verloten we 2 UPD-opleidingsvouchers ter waarde van € 3.000,- onder alle respondenten. Deze vouchers kunnen gebruikt worden om een opleiding naar keuze bij UPD (deels) te bekostigen.

Vul het onderzoek in

Het benchmarkonderzoek, uitgevoerd door een team van ervaren consultants, richt zich op een gedetailleerde analyse van diverse aspecten van continu verbeteren binnen organisaties. Dit omvat onder andere de best practices, mate van procesvolwassenheid, gebruikte methodologieën en de cultuur van verbetering. De resultaten van het onderzoek stellen organisaties in staat om hun sterke punten te identificeren en gebieden voor verbetering vast te stellen.

We nodigen organisaties van harte uit om deel te nemen aan dit waardevolle onderzoek en zo bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van continu verbeteren in Nederland. Deelnemende organisaties ontvangen een uitgebreid rapport met vergelijkende inzichten, praktische aanbevelingen en logische vervolgstappen om de volwassenheid van hun continu verbeterproces verder te versterken.

Bij UPD zijn we ervan overtuigd dat het delen van kennis en ervaringen een essentiële rol speelt bij het bevorderen van continu verbeteren. Daarom moedigen we alle geïnteresseerde organisaties aan om deel te nemen aan dit benchmarkonderzoek en gezamenlijk bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van continu verbeteren in Nederland.

Wil je ook deelnemen aan dit onderzoek en inzicht krijgen in de volwassenheid van continu verbeteren binnen organisaties in Nederland? Vul dan het onderzoek in via onderstaande button en lever een waardevolle bijdrage aan deze benchmark.

Naar het onderzoek

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joris van de Lindeloof via 020 – 345 3015 of contact@upd.nl.