UPD stijgt naar 1e plaats in DX300-onderzoek

Op het gebied van strategie- en organisatieadvies

In 2022 publiceerde MT/Sprout in samenwerking met het Amsterdam Centre for Business Innovation van de UvA voor de eerste keer de resultaten van het DX300-onderzoek. In dit onderzoek onderzochten zij de kwaliteit van zakelijke dienstverleners op het gebied van digitale transformaties. Waar UPD in de eerste editie nog een knappe 3e plek behaalde, stijgen we in het meest recente onderzoek naar de 1e plek.

UPD stijgt naar eerste plaats DX300

Voor het onderzoek gaven ruim 3.100 zakelijke beslissers een beoordeling van de kwaliteit van de dienstverleners op 4 aspecten: Samenwerking, Expertise, Kwaliteit en Resultaten. Op basis van deze vier aspecten ontstaat een algehele ranking waar we als UPD bovenaan staan en bureaus als McKinsey en EY achter ons laten.

Score op 4 onderdelen

UPD is op deze onderdelen als volgt beoordeeld door de zakelijke beslissers:

  • Samenwerking: #2
  • Expertise: #4
  • Kwaliteit: #1
  • Resultaten: #1

Dienstverlening op het gebied van digitale transformaties

Bij UPD helpen we organisatie bij duurzame prestatieverbetering en de transformatie naar een cultuur van continu verbeteren. Technologie en digitale oplossingen zijn hierin een onmisbare schakel. Door slim gebruik te maken van de technologische mogelijkheden verhogen organisaties de efficiency, betrouwbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening.

Digitale oplossingen beschouwen we binnen onze dienstverlening als een middel om te komen tot blijvende prestatieverbetering. Door het vanuit dit perspectief te beschouwen, voorkomen organisaties dat digitalisering te groot, onbeheersbaar en ongrijpbaar wordt. Het gevolg is een resultaatgerichte aanpak waarvan de effectiviteit onderschreven wordt door de zakelijke beslissers in het DX300-onderzoek.

In 5 stappen de (digitale) basis op orde

Digitale transformatie is een uitdaging waar menig organisatie van wakker ligt. Maar zo’n transformatie is lang niet altijd nodig. Wie de basis op orde heeft, creëert al flink wat concurrentievoordeel. Lees in dit artikel over de 5 stappen naar digitalisering binnen het bestaande bedrijfsmodel.

Naar het artikel

Meer weten?

Neem voor meer informatie over de resultaten van dit onderzoek of onze dienstverlening op het gebied van digitaliseren contact op via 020 – 345 3015 of contact@upd.nl.