Koffie bij UPD

Klankborden met ervaren professionals

De transformatie naar een cultuur van continu verbeteren kan voor veel bestuurders, directieleden en programmamanagers voelen als flinke opgave. Er is namelijk geen standaard routekaart naar succes en zelfs met de meest zorgvuldige voorbereidingen is de praktijk altijd weerbarstig. Dan kan het fijn zijn om even van gedachten te wisselen met ervaren professionals uit het vakgebied. Daar bieden we bij de UPD de mogelijkheid toe, een goed gesprek tijdens een kop koffie noemen we dat.

Koffie en een goed gesprek

Als bestuurder, directielid of programmamanager kan je soms het gevoel hebben dat je helemaal alleen voor de uitdagingen staat die de transformatie met zich mee brengt. Binnen de organisatie zijn er niet direct sparringpartners die op de inhoud mee kunnen denken. Daarvoor stellen we graag onze kennis en ervaring beschikbaar aan organisaties. Drie van onze meest ervaren collega’s houden iedere maand een paar uur vrij in de agenda. Deze tijd is beschikbaar voor jou als bestuurder, directielid of strategisch programmamanager (MBB) om met hen van gedachten te wisselen.

Een goed gesprek tijdens een kop koffie

In de afgelopen jaren hebben we geleerd wat de waarde van een goed gesprek kan zijn. Het levert niet alleen nieuwe inspiratie en ideeën op, het is soms gewoon fijn om de uitdagingen waar we tegenaan lopen hardop uit te spreken. Tijdens de koffiesessies bieden we je de mogelijkheid om ons als gesprekspartner of klankbord te gebruiken. We pretenderen hierbij echt niet voor iedere uitdaging een pasklare oplossing te hebben, maar we hopen met onze visie, ervaring en frisse blik voor jou het verschil te kunnen maken.

Deze gesprekken zijn volledig vertrouwelijk, kosteloos en zonder kleine lettertjes of verborgen voorwaarden. Door op deze manier onze visie en kennis beschikbaar te maken bieden we een helpende hand aan organisaties in Nederland. En als we jou tijdens een kop koffie weer een stap verder kunnen helpen, is dat voor ons voldoende beloning. Mochten er acties voor ons voortvloeien uit het gesprek, dan bekijken we in overleg of hier kosten aan verbonden zijn.

Koffie met…

Jof Houben, Master Black Belt

Jof Houben

Met een basis in Six Sigma heeft Jof de afgelopen 20 jaar de ontwikkeling van het vakgebied van dichtbij meegemaakt. Hij beschouwt verbetermethodes en -filosofieën als onderdeel van een grotere systemische aanpak – gekoppeld aan de strategie – dat organisaties helpt bij het continu verbeteren en vernieuwen.

Jof heeft als strategisch programmamanager en MBB gewerkt voor internationale organisaties als Kraft, Procter & Gamble en Unilever. Verder heeft hij uitgebreide ervaring in programmamanagement voor overheidsinstellingen.

Guyonne Schellings

Guyonne Schellings

Guyonne is als partner en consulting lead actief bij UPD en heeft zich in haar carrière gespecialiseerd op het gebied van organisatietransformatie, verandermanagement en organisatieontwikkeling.

Voordat ze zich aansloot bij UPD begeleidde ze de transformatie bij Philips in haar rol als Senior Director Business Transformation, met een sterke focus op het meenemen van mensen in de veranderingen. Daarvoor heeft Guyonne als Management Consultant bij Accenture bijgedragen aan het realiseren van diverse transformaties bij bedrijven en non-profit organisaties. Momenteel ondersteunt ze vanuit UPD verschillende directieteams tijdens hun reis naar het realiseren van een continu verbetercultuur.

Een afspraak inplannen?

Wil je een afspraak maken met één van deze collega’s voor een goed gesprek tijdens een kop koffie? Dat kun je dan hier direct regelen. Je kunt direct een afspraak inplannen bij de collega die het meeste aansluit bij het onderwerp wat jij wilt bespreken. Komen de beschikbare data niet uit? Neem dan even contact met ons op via 020 – 345 3015 of contact@upd.nl. We bekijken dan samen even de mogelijkheden voor een ander moment.