Implementatie van Lean Six Sigma

door UPD

UPD is niet alleen uw partner bij het verzorgen van trainingen, onze consultants kunnen u ook ondersteunen bij bredere vraagstukken rondom implementaties van Lean & Lean Six Sigma.

Wij verzorgen de volledige uitrol van Lean & Lean Six Sigma programma’s binnen organisaties en kunnen indien gewenst ook de uitvoering van verbeterprojecten en workshops voor u invullen.

Projectuitvoering & Programma Management

UPD kan voor uw organisatie de uitvoering van verbeterprojecten of het programma management ter hand nemen. Dit kan erg prettig zijn indien de urgentie te hoog is om te wachten totdat de eigen mensen zijn opgeleid, het afbreukrisico te groot is om door een ‘onervaren’ Green, Black of Master Black Belt uit te laten voeren, of er simpelweg geen mensen beschikbaar zijn in uw organisatie.

Wij hebben ervaren en gecertificeerde (Master) Black Belts in dienst die op projectbasis inzetbaar zijn in het werkveld van BPM, Lean en Lean Six Sigma. Tevens beschikken wij over een groot netwerk van Master Black Belt gecertificeerde associate partners.Daarnaast kan UPD u ondersteunen bij (de uitvoering van) een breed scala aan workshops zoals 5S, Kaizen Events, Projectselectie, Process Improvement Workshops, etc.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden rondom advies, implementatie van Lean Six Sigma of projectuitvoering? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.