Interim Scrum Master

Een interim Scrum Master biedt Agile capaciteit om direct impact te maken

Snel de beschikking over een interim scrum master

Een Interim Scrum Master via UPD betekent kwaliteit vanaf dag 1. Iemand die gegarandeerde toegevoegde waarde levert. Na 15 jaar activiteiten op het gebied van Continu Verbeteren & Vernieuwen, beschikt UPD over een groot netwerk van goede zelfstandigen. Een Interim Scrum Master uit ons netwerk is iemand die wij ook daadwerkelijk kennen en waarvan wij weten dat er aansluiting is bij de opdracht.
De inzet van een Scrum Master op Interim basis biedt flexibiliteit. De duur van de inzet is onvoldoende om er een extra vaste collega voor te werven (of dit lukt nog niet) of je wilt graag tijdelijk extra slagkracht. Met het inhuren van een interim scrum master heb je op korte termijn een specialist in huis die gewend is zich snel aan te passen aan een nieuwe situatie. Als opdrachtgever profiteer je dus snel van de toegevoegde waarde.

Hoe vind je de juiste interim scrum master?

Momenteel is de marktvraag groter dan het aanbod. Agile heeft een enorme vlucht genomen. In het verlengde daarvan de vraag naar scrum masters ook. Veel opdrachtgevers zijn daardoor minder selectief. Het belang van de juiste persoon op de juiste plek is echter niet veranderd. Kwaliteit is wat UPD betreft nog steeds key. Bij voorkeur uiteraard ook tegen een redelijke marktconforme prijs. Selectie puur op basis van prijsniveau is echter absoluut niet wenselijk. In het verlengde van een mismatch ontstaan flinke additionele kosten. Nog los van het niet of moeizaam bereiken van de gestelde doelen.
 interim scrum master
UPD kan na een zorgvuldige inventarisatie de juiste interim scrum master koppelen aan de opdracht. Zo profiteer je van ons netwerk en onze ervaring in de selectie van de juiste mensen voor de opdracht. Ben je op zoek naar blijvende invulling van een vacature? Bekijk dan: werving en selectie.  Ben je zelf Interim Scrum Master of Agile Coach? Neem dan hier contact met ons op.

Snel schakelen?

Via onderstaand formulier ontvangen we graag jouw contactgegevens en overige relevante informatie. We nemen dan vrijblijvend contact met je op om te bespreken hoe we je zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.  

  • Stap 1 › Stap 2 › Stap 3


    Vul tot slot onderstaande vragen in. Hierna ontvang je advies over de opleiding die het best aansluit bij jouw situatie.