UPD Opleidingsvisie

Jouw doelen staan centraal

UPD Opleidingsvisie

Wij geloven dat het volgen van een opleiding nooit een losstaand doel is. Een opleiding is een middel om een ander te doel te behalen. Het is dus essentieel dat je tijdens een opleiding niet alleen de kennis aangereikt krijgt, maar ook de handvatten om mét die kennis jouw doelen te bereiken. Oftewel, je wilt een opleiding volgen waarvan je zeker weet dat je er wat mee kunt in de praktijk. Deze overtuiging is de rode draad in ons opleidingsprogramma.

Volledig praktijkgerichte opleidingen

Tijdens onze opleidingen staat de impact die jij als verbeterprofessional maakt centraal. De opleidingen zijn ingericht om jou de kennis én kunde te geven die je nodig hebt om direct aan de slag te gaan met jouw verbeterprojecten.

Dit doen we door tijdens lesdagen zoveel mogelijk in te gaan op de praktische toepassing van de kennis. Bij het merendeel van onze opleiding krijg je hierbij een jaar lang ongelimiteerde toegang tot onze E-learning. Je kunt dus zelf de theoretische kennis zo ver uitdiepen als je maar wilt en tijdens de lesdagen optimaal profiteren van de praktijkervaring van onze trainers.

De trainers van jouw opleiding zijn niet al hun tijd kwijt aan het verzorgen van trainingen. Integendeel zelf, het merendeel van hun tijd staan ze zélf op de werkvloer van organisaties. Je kunt er dus op vertrouwen dat je tijdens jouw opleiding de fijne kneepjes van het vak leert van iemand die écht weet waar hij of zij het over heeft.

Wil je gratis en vrijblijvend kennismaken met onze E-Learning? Dat kan aan de hand van 2 introductiemodules. Je vraagt ze hier aan.

Op eigen kracht

De tijd van urenlange hoorcolleges is echt wel voorbij. Wij geloven dat iedereen kan verbeteren en vernieuwen. Tijdens onze opleidingen leer je van onze trainers om vanuit jouw eigen kracht blijvend te verbeteren en vernieuwen. We wakkeren het spreekwoordelijke ‘verbetervuur’ bij je aan. Na jouw opleiding heb je dus niet alleen nieuwe kennis en ervaring, maar je krijgt van ons de overtuiging en motivatie om het morgen iets beter te doen dan vandaag.

Ontwikkeling stopt niet aan het einde van de opleiding

Wij geloven dat ‘leren’ niet iets eenmaligs is. Het is meer dan het opnemen van nieuwe theorie. Pas wanneer je de theorie gaat toepassen in de praktijk ga je echt leren. En juist dan heb je de kennis, ervaring en hulp nodig van vakgenoten.

Als onderdeel van jouw opleiding bij UPD krijg je onbeperkt toegang tot the Spark* Community. Op dit online platform verbinden we duizenden verbeterprofessionals met elkaar. Zo worden de persoonlijke kennis en ervaring van anderen voor iedereen toegankelijk. Via the Spark* Community heb je onbeperkt toegang tot duizenden jaren ervaring. Het helpt jou om je te blijven ontwikkelen en tegelijkertijd help jij anderen met jouw bijdrage.

Wil je nu direct al profiteren van het grootste verbeternetwerk van Nederland? Meld je dan hier aan voor the Spark* Community.

Van kennismaking tot veranderexpert

Continu verbeteren en vernieuwen werkt alleen als het door alle lagen van een organisatie wordt gedragen. Daarom hebben wij een breed curriculum vanaf de eerste kennismakingsworkshop tot de opleiding tot échte veranderexpert. Met dit curriculum zorgen we dat iedereen binnen de organisatie bijdraagt aan het behalen van de organisatiedoelstellingen. Of je nu dagelijks bezig bent met verbeteringen of slechts vanaf de zijlijn betrokken bent.

Een opleiding is nooit een eindpunt

Zoals je hierboven kunt lezen is een opleiding geen losstaand doel. Het kan dus ook nooit een eindpunt van een verbeterreis zijn. Sterker nog, wij geloven dat het voor veel mensen juist een startpunt is. Je kunt van ons dus verwachten dat wij je altijd vragen naar de volgende stap. Wij geloven niet in ‘opleiden om het opleiden’. Wij leiden mensen op met een doel. Wat is jouw doel? Wij helpen je graag bij het ontdekken daarvan.

Meer weten over onze opleidingsvisie of ons curriculum?

Onze opleidingsadviseurs vertellen je er graag alles over. Je kunt ze bereiken via 020-3453015.


Zijn wij de opleider voor jou?

Dat kun je alleen zelf bepalen. De meest geschikte opleider voor jou is de organisatie die het beste aansluit bij jouw doelen. Wat wil je bereiken? Van wie wil je het leren? En, wil je alleen een lading nieuwe theorie ontvangen of wil je ook direct de praktische toepassing leren? Alles is afhankelijk van de keuzes die jij maakt. Maar misschien kunnen onze oud-cursisten je helpen bij jouw keuze.

Lees hier waarom duizenden verbeterprofessionals voor UPD hebben gekozen.

Six Sigma
Menu