Maak gebruik van onze Switchgarantie

Stap kosteloos over naar een volgende klassikale training

De Coronamaatregelen zorgen hier en daar nog voor wat onzekerheid. Waar het nu mogelijk is om weer op kleine schaal klassikaal te trainen kan dat binnenkort weer anders zijn.

Switchgarantie

We horen van sommige van onze cursisten dat zij uitkijken naar een klassikale opleiding. Nu is het mogelijk om weer in te schrijven voor een klassikale opleiding, maar we kunnen natuurlijk niet borgen dat de maatregelen tussentijds niet veranderen. Speciaal hiervoor hebben we de switchgarantie in het leven geroepen.

Switchgarantie – kosteloos overstappen

De switchgarantie zorgt ervoor dat je kosteloos kunt overstappen naar een volgende klassikale opleiding indien de klassikale opleiding waar je voor bent ingeschreven niet door mag gaan.

Je kunt je nu dus inschrijven voor iedere klassikaal geplande opleiding. In het geval dat op de startdatum geen klassikale bijeenkomsten gepland mogen worden, verplaatsen we de opleiding naar de virtual classrooms. Aan jou dan de keuze of je mee gaat naar de virtual classroom of dat je kosteloos jouw opleiding omzet naar de eerstvolgende klassikale opleiding.

No questions asked

Wij houden niet van lastige vragen. Dus net als bij andere garanties – zoals de tevredenheidsgarantie – gaan we hierbij ook geen moeilijke vragen stellen. Dat beloven we. En de garantie blijft gelden, zolang de coronamaatregelen gelden. Dus wordt de herplande opleiding onverhoopt ook niet klassikaal verzorgd, dan blijft de garantie gewoon geldig.

Voorwaarden voor de switchgarantie

Net als dat we niet van moeilijke vragen houden, zijn we ook niet gek op kleine lettertjes. Dus ook hierbij geen overbodige voorwaarden. Het enige wat we vragen is dat je bij het gebruiken van de garantie direct een nieuwe datum kiest, als de originele datum niet doorgaat. Uiteraard kan dat alleen als we ook nieuwe data beschikbaar hebben.

Verder geldt deze garantie alleen voor de opleidingen die we verzorgen via het open leeraanbod. Voor incompany opleidingen geldt deze garantie niet. En de garantie geldt ook niet voor opleidingen die gedurende de opleiding verplaatst moeten worden naar de virtual classroom.

Meer weten over de switchgarantie?

Neem voor meer informatie over deze garantie contact met ons op via onderstaande gegevens:

  Telefoon: 020 – 345 3015
  Email: academy@upd.nl