Verandermanagement is geen spelletje!

Verandermanagement en succesvol verbeteren

Leer hoe u het beste een veranderingsstrategie kan invoeren en begeleiden

De concurrentie neemt toe. Klanten eisen steeds meer voor minder. De markt verandert voortdurend en innovaties zorgen voor constante vernieuwing. In de hypercompetitieve wereld van vandaag is het vermogen om te veranderen een absolute must-have.

gefaalde verandertrajecten Maar de “roadmap” naar succesvol verbeteren bestaat niet. En het faalpercentage is schrikbarend hoog. Elke organisatie heeft te maken met haar eigen leercurve. Met terugvallen, bijstellen en opnieuw beginnen. Allerlei complexe factoren spelen een rol, zowel op individueel niveau als op team- en organisatieniveau. Blijvende verbeteringen vragen om een cultuuromslag, zowel bij medewerkers als bij leidinggevenden. En juist daarvoor is het Gedragskompas ontwikkeld.

Verandermanagement is geen spelletje… Het Gedragskompas wel.

Het Gedragskompas is een unieke verandermanagement-game. Een bordspel dat passioneert, vernieuwt, verbindt en de manier van werken verandert. Niet voor even, maar voor altijd. Wie het speelt, gaat de valkuilen bij gedragsverandering herkennen en leert er effectief sturing aan te geven. Het Gedragskompas geeft verdieping en inzichten. Op individueel niveau, op teamniveau en op organisatieniveau.

Het geheim van het Gedragskompas

Het Gedragskompas leert u de kernwaarden van uw organisatie opnieuw te definiëren. U krijgt helder zicht op nieuwe managementmethoden en -technieken. Inzicht in individuele en groepseffectiviteit en –dynamiek. En spelenderwijs bouwt u een concreet coachings-, actie-, en toekomstplan op. Naast de ins & outs van veranderingsstrategieën, leert u hoe u het beste een veranderingsstrategie kan invoeren en hoe u deze succesvol binnen uw organisatie begeleidt. Dit alles op een inspirerende manier, waar plezier voorop staat. falen change management

Op welke vragen krijgt u antwoord door het spelen van het spel?

Het Gedragskompas hanteert een bewezen en doeltreffende aanpak en geeft een verhelderend antwoord op vragen als
  • Hoe verbind ik de organisatiedoelstellingen aan team- en individuele doelstellingen?
  • Hoe verbind ik de harde- en zachte lijn van een organisatieverandering?
  • Hoe hanteer ik diverse instrumenten en interventies op het gebied van verandermanagement?
  • Hoe verhoog ik de werkprestaties van mijn medewerkers?
  • Hoe begeleid ik succesvolle verandertrajecten?
  • Hoe geef ik op een nieuwe manier leiding aan veranderingen?
  • Wat zijn de ins & outs van verschillende veranderstrategieën en -modellen?

Wie mag meespelen?

Het spel wordt gespeeld door managers, projectleiders en directieleden die te maken krijgen met verander- en innovatieprojecten. Beslissers, die openstaan om een verbetertraject een nieuwe impuls te geven en beseffen dat dit alleen succesvol kan zijn als er ook voldoende aandacht is voor de gedragscomponent. change manegement game

Pas verandermanagement toe binnen uw organisatie en speel mee

Voer ook groei en innovatie door binnen uw organisatie en speel mee met het Gedragskompas. Durft u de uitdaging aan? Neem dan contact op met UPD voor een afspraak. Bel 020 – 345 30 15 of stuur een e-mail naar: info@sixsigma.nl.