Workshop ‘Robotic Process Automation en de inrichting van processen’

Workshop ‘Robotic Process Automation en de inrichting van processen’

Deze workshop is bedoeld voor iedere professionals die bezig is met continu verbeteren. RPA is een middel dat hierbij helpt. RPA zorgt ervoor dat je repetitieve handelingen uit je dagelijks werk kan halen en je meer kan focussen op het creatieve, waarde toevoegende werk voor jouw klant. Wil jij dit als professional of als organisatie voor je medewerkers, dan is deze workshop dé introductie.

Programma

In een ochtendworkshop staan we bij UPD uitgebreid bij stil bij RPA en haar processen. Zo krijg jij alle informatie rondom herinrichting van de processen. In Lean taalgebruik heet dit current state en future state, hoe ga je van een huidige situatie naar een gewenste situatie waarin RPA optimaal tot haar recht komt. Zo weet jij hoe je aan het einde van de dag zelf aan de slag kan met RPA.

Bij UPD zijn we geen robot bouwers. Je krijgt van ons een stukje technische RPA kennis; hoe werkt een robot. Maar we gaan vooral in op hoe laat je RPA in je organisatie tot zijn recht komen. Heb je daarvoor een robot-bouwer nodig, dan kunnen wij je in contact brengen met partijen die daar expert in zijn.

Na de workshop;

  • Weet je op basis van praktijkvoorbeelden waarom je RPA wilt als organisatie én als medewerker.
  • Kan je mogelijke RPA processen in je eigen organisatie herkennen maar ook de valkuilen benoemen.
  • Beschik je over handvatten om te komen van de huidige situatie tot de gewenste situatie
  • Heb je de kracht van RPA real-life ervaren met een usercase en de doorlooptijd van een robot kunnen vergelijken met menselijke handelingen.

Onze kennismakingsworkshop worden aangeboden aan iedere verbeteraar die kennis wil maken met RPA. Deelname aan deze workshops is GRATIS. Waarbij we een maximum van twee deelnemers per organisatie stellen.

Let op; deelname is gratis maar de inschrijving is niet vrijblijvend. Na inschrijving kun je tot 2 weken voor aanvang annuleren, daarna zullen wij € 75,- “no-show fee” in rekening brengen.

Kan je niet op de door ons ingeplande datum? Maar wil je wel op de hoogte gehouden worden? Laat het ons weten

Deze opleiding staat momenteel niet gepland, maar kan wel in-company worden gehouden. Meer weten? Bel of mail dan even voor nadere informatie.