'Green Improvement' | Combineer Lean met duurzaamheid

Lean en duurzaamheid als combinatie voor oplossingen die er écht toe doen

Schrijf je in voor het ‘Green improvement’-event op 16 april

Op 16 april 2024 organiseert UPD het ‘Green Improvement‘-event in Utrecht. Tijdens dit event staat de combinatie tussen Lean en sustainability centraal. Onder leiden van een internationaal expert gaan we onderzoeken hoe de principes van Lean en Sustainability elkaar versterken. En hoe de combinatie van beide principes kan bijdragen aan het oplossen van vraagstukken en uitdagingen, op een manier dat er waarde wordt gecreëerd voor de organisaties, mensen en planeet.

Green Improvement Event georganiseerd door UPD op 16 april 2024

Recent publiceerden we al ons benchmarkrapport over continu verbeteren waarin ook een hoofdstuk is gewijd aan duurzaamheid. Hieruit blijkt dat – hoewel het een belangrijk thema is – duurzaamheid en continu verbeteren binnen organisaties nog niet altijd aan elkaar verbonden worden. En dat terwijl de combinatie – behalve een ethisch verantwoorde keuze – ook significatie prestatieverbetering kan opleveren.

Direct inschrijven

Deelname aan het event is kosteloos, maar de plaatsen zijn beperkt. Inschrijven kan via UPD. De link hieronder leidt direct naar de pagina over dit event waar de inschrijving geregeld kan worden.

Inschrijven voor Green Improvement

Begeleiding door Rose Heathcote

Voor deze bijeenkomst werken we samen met Rose Heathcote. Rose is een internationale spreker, docent, schrijver en adviseur die zich richt op de verbinding tussen Lean en duurzaamheid. In de afgelopen 30 jaar heeft ze wereldwijd bijgedragen aan het realiseren van duurzame verandering binnen organisaties, in vrijwel iedere sector.

Tijdens de bijeenkomst zal ze ons meenemen in de wereld van duurzaamheid. Ze bespreekt hoe organisaties kunnen zorgen dat ze duurzaam en competitief worden en blijven. Rose zal ook een nieuwe concept introduceren om duurzaamheidsinitiatieven écht van de grond te krijgen: ‘Green Kaizen’.

Interactief programma op een passende locatie

De bijeenkomst zal plaatsvinden in The Green House in Utrecht, waar een interactief programma verzorgd wordt, bestaande uit:

  • Een inspirerende inleiding door Rose Heathcote over de combinatie tussen Lean en duurzaamheid.
  • Workshops die gericht zijn op het direct toepassen van opgedane inspiratie in de eigen praktijk.
  • Een paneldiscussie met vertegenwoordigers van toonaangevende organisaties. Zij zullen inhoudelijk met de aanwezigen en elkaar in gesprek gaan over de verbinding tussen Lean, continu verbeteren en duurzaamheid en tegelijkertijd een inkijkje geven in hun eigen organisatie.

Praktische informatie en inschrijven

  • Locatie: The Green House, Utrecht
  • Datum en tijd: 16 april 2024, van 12:30 tot 17:30 uur
  • Doelgroep: Het event is speciaal bedoeld voor tactische en strategische leiders die verantwoordelijk zijn voor verbeterprogramma’s, duurzaamheid en/of operationele bedrijfsvoering.

Deelname aan het ‘Green Improvement’-event is kosteloos, maar het aantal plaatsen is beperkt. Wil je bij dit event aanwezig zijn? Lees dan hier meer over het programma en schrijf je direct in: Green Improvement.