Schrijf je in voor onze virtual classrooms en krijg een JBL-headphone t.w.v. €95,- cadeau

Virtual Classrooms | Tijdelijke actie!

Om ook écht het maximale uit je opleiding te halen krijg je nu tijdelijk – wanneer je een Virtual Classroom-opleiding boekt – de ‘JBL Tune 600BT Headphone met Active Noise Cancelling’ van ons cadeau.

Deze draadloze koptelefoon t.w.v. €95 laat al het geluid om je heen verdwijnen zodat jij geconcentreerd kunt deelnemen aan de les.

De ideale thuiswerkplek

Als deelnemer aan onze Virtual Classrooms-opleiding bepaal je zelf vanaf welke locatie je inlogt om deel te nemen aan je opleiding. We begrijpen uiteraard dat je, zeker wanneer je vanuit huis werkt, sneller afgeleid bent dan wanneer je in een trainingsruimte bent. Onze trainers snappen dan ook dat je soms even weg moet lopen om iemand weer aan het huiswerk te zetten of de deur open te doen. Ook weten zij dat kinderen het fantastisch vinden om even naar de camera te zwaaien. Dus maak je daar vooral geen zorgen om, daar zijn we allemaal op voorbereid.

Net als bij al onze andere diensten hanteren wij de bekende hoge kwaliteitsstandaard voor onze opleidingen. De klassikale opleidingen die nu ook virtueel worden gegeven zijn daarom net even iets anders ingericht zodat we de kwaliteit ook kunnen garanderen. Uiteraard zijn er een aantal zaken die je zelf kunt doen om het maximale uit je opleiding te halen. Onze lean-expert Edward van der Pol gaf daarvoor eerder al een aantal handige tips.

Opleidingsaanbod

We bieden een groot deel van onze trainingen al aan via de virtual classrooms. Hier aan de rechterkant zie je een overzicht van de opleidingen waar jij je direct voor kunt inschrijven. Let wel op dat de JBL-headphone-actie niet voor alle opleidingen geldt. Dit kun je zien op de pagina van de betreffende opleiding.

Staat jouw gewenste opleiding er niet tussen? Grote kans dat we er dan nog mee bezig zijn en deze heel binnenkort wel beschikbaar is. Neem in dat geval contact op met ons via: 020-345 3015, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Voorwaarden

Deze actie geldt voor nieuwe inschrijvingen vanaf 2 april 2020 voor de selecteerde opleidingen in ons openbare opleidingsaanbod.

De opleidingen waar deze actie voor geldt zijn:

  • Green Belt in Lean / Lean Six Sigma
  • Upgrade Green Belt to Black Belt in Lean / Lean Six Sigma
  • Black Belt in Lean / Lean Six Sigma
  • Scrum Master Opleiding