Summercourses 2022

Dubbel resultaat op geselecteerde trainingen

Traditiegetrouw organiseren we in de zomermaanden weer summercourses. Tijdens de summercourses verzorgen we een aantal van onze trainingen in een korter tijdsbestek. Voor een aantal van de summercourses van 2022 verkorten we echter niet alleen de doorlooptijd van de training, we verdubbelen ook het resultaat; iedere inschrijving geldt voor twee!

Bij het selecteren van de startdatum van jouw training, zul je zien dat een aantal trainingen aangemerkt is als ‘summercourse’. Dat zijn de versnelde trainingen. En is deze training ook aangemerkt met het label ‘zomeractie’? Dan mag je daarbij nog eens kosteloos een collega inschrijven voor dezelfde training. Verderop op deze pagina vind je de spelregels voor deze actie.

Zomeractie met dubbel resultaat

Al onze trainingen staan in het teken van het verbeteren van resultaten op de werkvloer. Tijdens de training behandelen de trainers de theorie, maar de nadruk ligt op de toepassing van deze theorie op de werkomgeving van de deelnemers. Want dat is waar de resultaten daadwerkelijk verbeterd worden. Om dit te realiseren besteden we tijdens de trainingen uitgebreid aandacht aan de vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn op de werkvloer. En in sommige gevallen voeren de deelnemers direct een praktijkopdracht uit. Door de praktijkopdracht zijn de eerste resultaatverbeteringen al zichtbaar bij afronding van de training.

Zo weten we zeker dat hoe meer mensen een training bij ons volgen, des te meer we bijdragen aan resultaatverbetering binnen organisaties. Daarom zetten we deze zomer de verdubbelaar in; iedere deelnemer mag voor de geselecteerde trainingen gratis een collega meenemen. Zo kunnen teams, afdelingen en organisaties meer mensen opleiden zonder extra kosten en weten wij zeker dat we twee keer zoveel resultaatverbeteringen realiseren.

Hoe werkt het?

Deze zomeractie – waarbij je bij iedere inschrijving een collega gratis mee mag nemen – geldt voor de volgende trainingen:

De summercourses vinden allemaal plaats in de maanden juli en augustus. Je herkent deze trainingen in het agenda-overzicht door het label ‘Summercourses’. Al deze trainingen hebben een verkorte doorlooptijd waarbij ze allemaal binnen ongeveer 2 weken worden afgerond. En wanneer ze ook het label ‘Zomeractie’ hebben, geven we voor iedere inschrijving een gratis plekje weg aan een andere medewerker binnen dezelfde organisatie.

Wanneer je gebruik wilt maken van deze regeling kun je zelf beide deelnemers direct inschrijven. Na inschrijving nemen onze opleidingsadviseurs contact met je op. Zij zullen dan zorgen dat de regeling wordt toegepast. Uiteraard kun je ook direct zelf met onze collega’s bellen via 020 – 345 3015, zij zullen dan de inschrijving voor je regelen.

Geen collega die met je mee gaat?

Misschien ben je als ZZP’er actief, of zijn al jouw collega’s op vakantie tijdens de geselecteerde trainingen. In het geval dat je geen collega mee kunt nemen, krijg jij een extra training cadeau.

Wanneer je geen gebruik maakt van het extra plekje voor een collega mag jij zelf gratis deelnemen aan de eerstvolgende Lean Digital Essentials Training.

Over de Lean Digital Essentials Training

Spelregels voor de Zomeractie

We houden niet van een waslijst aan voorwaarden of kleine lettertjes. Daarom hebben we de spelregels voor de zomeractie zo kort en krachtig mogelijk gehouden.

Zomeractie – Enkel de trainingen en startdata die het label ‘Zomeractie’ hebben, komen in aanmerking voor deze actie.

Dezelfde training, dezelfde startdatum – Beide collega’s dienen zich in te schrijven voor dezelfde training met dezelfde startdatum. Alleen zo kunnen we garanderen dat wij het resultaat van de training verdubbelen.

Collega’s van dezelfde organisatie – We begrijpen dat ‘collega’ een ruim begrip is. We willen de resultaten binnen één organisatie vergroten, dus het enige wat we vragen is dat beide deelnemers bij dezelfde organisatie werken. Zusterorganisaties binnen dezelfde holding tellen dus niet mee.

Twee deelnemers, twee praktijkopdrachten – Om te zorgen dat we echt het resultaat kunnen verdubbelen, voeren beide deelnemers een eigen praktijkopdracht uit (indien van toepassing).

Annulering en deelname – In het geval dat de betalende deelnemer zijn of haar deelname annuleert, verschuift de betalingsverplichting naar de andere deelnemer. Voor beide deelnemers gelden de annuleringsvoorwaarden, indien de ‘gratis’ deelnemer zijn of haar deelname buiten de annuleringstermijn annuleert gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze regeling of wil je direct de inschrijving van jezelf en jouw collega regelen? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 020 – 345 3015 of inschrijven@upd.nl.