Kortere lesblokken in de Virtual Classrooms

Optimale flexibiliteit

Thuis werken tijdens de Corona-crisis betekent voor velen van ons een nieuwe balans vinden tussen werk en privé. In de huidige tijd ben je thuis ook partner en moeder of vader. Dat begrijpen we als geen ander.

Daarom bieden voor een deel van onze opleidingen kortere lesblokken aan. Jouw trainingsdagen duren in dat geval maar een dagdeel. Zo houd je de rest van de dag vrij. Optimale flexibiliteit dus!

Lesblokken van een dagdeel

Thuis werken tijdens de corona-uitbraak brengt uitdagingen met zich mee waar niemand op gerekend had. Voor velen van ons is het namelijk niet alléén thuis werken, maar sámen in een huis werken. We moeten rekening houden met partners die ook thuis werken en kinderen die aan het huiswerk gezet moeten worden of zich vervelen. We zijn continu onze aandacht aan het verdelen tussen werk en het gezin.

Om je daarbij te helpen hebben we een aantal opleidingen de lesdagen in kortere lesblokken ingedeeld. Waar je voorheen bijvoorbeeld 4 hele dagen zou volgen, is het nu verdeeld in 8 blokken van halve dagen. Zo helpen we je om de dagen eenvoudiger te plannen en buiten de lesuren ook nog tijd over te houden voor je gezin. Wel zo makkelijk!

Thuis zo effectief mogelijk werken

Dat thuis werken anders is dan op kantoor werken, daar is iedereen ondertussen wel achter. Maar, met de kennis van Continu Verbeteren kun je het voor jezelf wel een stuk eenvoudiger maken.

Aan de hand van 5 Lean principes laat UPD Consultant Edward van de Poll zien hoe je jouw thuis-werk-dagen effectiever te maken. Deze tips kun je altijd gebruiken. Ook nadat de corona-uitbraak onder controle is. Een echte must-read dus!