E-Learning: Lean Operational Management

Leer alles over het voeren van de prestatiedialoog 1 jaar ongelimiteerde toegang

Het uitvoeren van verbeterprojecten is niet hetzelfde als continu verbeteren. Continu verbeteren gebeurt veelal in de lijn en tussen afdelingen uit de operatie. Met behulp van Lean Operational Management wordt gezorgd dat de continu verbetercultuur in de lijn wordt gerealiseerd.

Lean Operational Management is een gestructureerde aanpak waarbij in hoogfrequente bijeenkomsten (zoals dagstarts en weekstarts) de acties, resultaten en verbetermogelijkheden van het team worden besproken. Kenmerken voor Lean Operational Management zijn de visualisaties van de resultaten en het voeren van de prestatiedialoog.

Voor wie?

De E-Learning is toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in Lean Operational Management. Je hoeft geen vooropleiding of kennis van Lean te hebben. De kracht van Lean Operational Management is dat iedereen het kan. Iedereen heeft dus baat bij het volgen van deze E-Learning.

Wanneer je al een Yellow Belt, Orange Belt of Green Belt in Lean hebt gevolgd, heb je waarschijnlijk al eerder kennis gemaakt met de term Lean Operational Management. Voor jou is deze E-Learning een mooie verdieping op dit onderwerp. Het gaat je helpen om Lean Operational Management sneller en effectiever in te zetten tijdens jouw verbeterreis.

Wat je leert in deze E-Learning

In de E-Learning leer je in ongeveer 4 uur de basis van Lean Operational Management. Je leert wat het belang van dag- en weekstarts is, wat daarin besproken wordt en hoe je de prestatiedialoog kunt voeren. Met deze kennis kun je zelf een start maken met Lean Operational Management in de praktijk.

Bekijk het tabblad ‘Programma’ om te zien welke onderwerpen er precies behandeld worden tijdens deze E-Learning.

Over onze E-learning modules

De E-learning modules Lean Operational Management en de E-Learning Agile & Scrum Basics zijn onderdeel van onze E-Learning bibliotheek. Deze bibliotheek vormt de basis waarop we maatwerk E-Learning ontwikkelen voor organisaties ter ondersteuning van het curriculum.

Hiertoe beschikken we ook over een uitgebreid aanbod Microlearnings. Lees hier meer over Microlearnings op maat.

Tijdens de E-Learning Lean Operational Management leer je:

  • Wat Lean Operational Management precies is (en wat het niet is);
  • Welke 6 stappen je neemt om Lean Operational Management effectief in te zetten;
  • Waar je op moet letten bij het doen van dag- en weekstarts;
  • Hoe je effectief metingen instelt en hoe je deze moet behandelen bij de prestatiedialoog;
  • Hoe je een effectief verbeterbord opstelt;
  • Hoe je de dag- en weekstarts kunt evalueren.

Studiebelasting

Je bent ongeveer 3-4 uur bezig met het doorlopen van deze E-Learning.

Je krijgt een jaar lang toegang tot de E-learning. Je kunt er dus zolang over doen als je maar wilt, of de stof vaker herhalen.

Aan het einde van de E-Learning doe je een digitale toets. Deze toets test of je de kennis voldoende hebt opgenomen. Wanneer je deze test met succes afrond, kun je in de E-learning het Certificate of Completion downloaden. Dit certificaat bewijst dat je de E-Learning met succes hebt doorlopen.

In het geval dat je de test niet haalt, kun je deze gewoon nog een keer doen, nadat je de stof opnieuw hebt doorgenomen.

De kosten voor de E-Learning Lean Operational Management zijn € 99,- exclusief BTW. Je ontvangt dan toegang tot onze E-Learning omgeving waaraan de Leermodule Lean Operational Management is toegevoegd. Je hebt hier ongelimiteerd toegang toe voor de periode van 1 jaar.

Locatie
Startdatum
Beschikkbaarheid
Prijs
 
Online
n.v.t.
Beschikbaar
€ 99