Gratis Kennismakingsworkshops

Lean & Lean Six Sigma

Verbeterkracht zit in iedereen. Ook in jou. Wil je weten hoe jij jouw verbeterkracht het beste kunt aanwenden? Schrijf je dan in voor één van onze gratis kennismakingsworkshops.

Tijdens de workshops geven we een korte maar krachtige introductie in de methodiek. Zo kun je zelf ondervinden welke methode het beste past bij jouw verbeteruitdaging. En kun je op weg naar nóg beter.

Workshop: Wat is Lean Six Sigma?

Tijdens deze workshop krijg je een introductie in de achtergrond van Lean en Six Sigma. Je leert over de krachtige combinatie van Lean (de juiste dingen doen) en Six Sigma (de dingen goed doen). Je krijgt direct inzicht in hoe Lean Six Sigma jouw organisatie verder kan helpen!

Voor wie?

Deze workshops zijn speciaal ontwikkeld voor iedereen die aan de slag wil gaan met één van deze verbetermethodes. In de workshop krijg je een korte introductie waardoor je meer inzicht hebt in de verschillende toepassingen. Als je direct aan de slag wilt gaan met jouw verbeterinitiatief, dan adviseren we je om je in te schrijven voor een meer gevorderde opleiding. Als je niet precies weet welke opleiding het meest geschikt is voor jou, neem dan even contact met ons op via: 020 3453015

Door wie?

De kennismakingsworkshops worden gegeven door een van onze ervaren Black Belts. Zij zijn in de dagelijkse praktijk bezig met het implementeren van de methodes bij onze klanten. Tijdens de workshop kun jij dus optimaal profiteren van hun ruime praktijkervaring.

Start en eindtijd

Alle workshops duren van 09:30 -12:30 uur

Tijdens de workshop leer je;

  • Wat is Lean Management?
  • Wat is LeanSix Sigma?
  • Introductie op Belbin
  • Simulatiegame
  • Afsluiting

Onze kennismakingsworkshop worden aangeboden aan iedere verbeteraar die kennis wil maken met één van de methodieken. Deelname aan deze workshops ter waarde van € 299,- is GRATIS (maximaal 2 deelnemers per organisatie).

Om deel te kunnen nemen aan de workshop is een inschrijving vereist. Dat kun je doen via de website of door te bellen naar 020 – 3453015. Let op; deelname is gratis maar de inschrijving is niet vrijblijvend. Na inschrijving kun je tot 2 weken voor aanvang annuleren, daarna zullen wij € 75,- “no-show fee” in rekening brengen.

Al onze kennismakingsworkshops kunnen ook op locatie gegeven worden. Neem voor de mogelijkheden hiervoor contact met ons op.

Locatie
Startdatum
Plek vrij
Prijs
 
Virtual Classroom
Digitale Opleidingvan 9:30 tot 12:30 uur - Deze opleiding vindt plaats in een virtuele classroom. Cursisten komen samen in een digitale omgeving vanuit een locatie naar keuze. Het is dus dezelfde opleiding alleen zonder bij elkaar in één ruimte te zitten.
12 mrt 2021
Vol
€ 0
Virtual Classroom
Digitale Opleidingvan 14:00 tot 17:00 uur - Deze opleiding vindt plaats in een virtuele classroom. Cursisten komen samen in een digitale omgeving vanuit een locatie naar keuze. Het is dus dezelfde opleiding alleen zonder bij elkaar in één ruimte te zitten.
12 mrt 2021
Vol
€ 0
Virtual Classroom
Digitale Opleidingvan 9:30 tot 12:30 uur - Deze opleiding vindt plaats in een virtuele classroom. Cursisten komen samen in een digitale omgeving vanuit een locatie naar keuze. Het is dus dezelfde opleiding alleen zonder bij elkaar in één ruimte te zitten.
13 apr 2021
7 plaatsen
€ 0