Gratis Kennismakingsworkshops

Lean, Lean Six Sigma & Agile

Gratis kennismaking met Lean, Lean Six Sigma of Agile

Duur:1 Dagdeel
Kosten:Gratis
Data: Meerdere startdata per jaar.

Verbeterkracht zit in iedereen. Ook in jou. Ben jij van plan om een opleiding te volgen en wil je weten hoe jij jouw verbeterkracht het beste kunt aanwenden? Schrijf je dan in voor één van onze gratis kennismakingsworkshops. Tijdens deze workshops geven we een korte maar krachtige introductie in Lean, Lean Six Sigma of Agile. Zo kun je zelf ondervinden welke opleiding het beste past bij jouw verbeteruitdaging. En kun je op weg naar nóg beter.

Workshop: Wat is Lean en Lean Six Sigma?

Wil je een opleiding volgen, maar weet je nog niet precies welke verbetermethode het beste bij jou en je organisatie past? Tijdens deze workshop krijg je een introductie in de achtergrond van Lean en Six Sigma. Je leert over de krachtige combinatie van Lean (de juiste dingen doen) en Six Sigma (de dingen goed doen). Je krijgt direct inzicht in hoe Lean of Lean Six Sigma jouw organisatie verder kan helpen!

Workshop: Wat is Agile? – Incompany inspiratiesessie

Deze workshop laat jou en je collega’s in vogelvlucht kennis maken met het Agile gedachtengoed. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Workshop: Lean in het Onderwijs

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor verbeteraars in het onderwijs. Je krijgt inzicht in de mogelijkheden om onderwijsrendement te verbeteren met behulp van de Lean methode (MBObeter, HBObeter, VObeter).

Workshop ‘Robotic Process Automation en de praktijktoepassing’

In een ochtendworkshop staan we bij UPD uitgebreid bij stil bij RPA. Zo krijg jij informatie rondom de type processen, de valkuilen maar ook een basicstappenplan. Lees hier meer.

Voor wie?

Deze workshops zijn speciaal ontwikkeld voor iedereen die een opleiding wilt gaan volgen en aan de slag wil gaan met één van deze verbetermethodes. In de workshop krijg je een korte introductie waardoor je meer inzicht hebt in de verschillende toepassingen. Als je direct aan de slag wilt gaan met jouw verbeterinitiatief, dan adviseren we je om je direct in te schrijven voor een opleiding. Als je niet precies weet welke opleiding het meest geschikt is voor jou, neem dan even contact met ons op via: 020 3453015

Door wie?

De kennismakingsworkshops wordt gegeven door een van onze ervaren (Master) Black Belts. Zij zijn in de dagelijkse praktijk bezig met het implementeren van de methodes bij onze klanten. Tijdens de workshop kun jij dus optimaal profiteren van hun ruime praktijkervaring.

Workshop "Wat is Lean Six Sigma?"

 • Wat is Lean Management?
 • Wat is Six Sigma?
 • Opleidingsaanbod
 • Simulatiegame
 • Afsluiting

Workshop "Wat is Agile? – Incompany inspiratiesessie"

 • Wat is Agile, wat is Agile niet?
 • Wat is Scrum?
 • Simulatiegame
 • Afsluiting

Workshop "Lean in het Onderwijs"

 • Wat is Lean?
 • Wat is MBObeter / HBObeter / VObeter?
 • Inrichting en gebruik van verbeterborden (dag- en weekstarts) voor onderwijsteams
 • Lean voor ondersteunende diensten (bv. administratie, hr, finance)
 • Hoe levert Lean een bijdrage aan een permanente verbetercultuur?

Onze kennismakingsworkshop worden aangeboden aan iedere verbeteraar die kennis wil maken met één van de methodieken. Deelname aan deze workshops ter waarde van € 299,- is GRATIS (maximaal 2 deelnemers per organisatie).

Om deel te kunnen nemen aan de workshop is een inschrijving vereist. Dat kun je doen via de website of door te bellen naar 020 - 3453015. Let op; deelname is gratis maar de inschrijving is niet vrijblijvend. Na inschrijving kun je tot 2 weken voor aanvang annuleren, daarna zullen wij € 75,- "no-show fee" in rekening brengen.

Al onze kennismakingsworkshops kunnen ook op locatie gegeven worden. Neem voor de mogelijkheden hiervoor contact met ons op.

Plaatsen Prijs (ex. BTW)
Utrecht
Lean / Lean Six Sigma
14 feb
van 9:30 tot 12:30 uur
3

Gratis

Inschrijven     Neem optie
 • Liever een andere startdatum en/of locatie?

  Vul dan onderstaand formulier in. We kijken met alle plezier wat we kunnen organiseren.

Join the Spark*

The Spark* is het grootste verbeternetwerk van Nederland. Samen kunnen we écht impact maken. Ga jij met ons mee op weg naar nóg beter? Sluit je dan nu aan en profiteer van:

– Exclusieve verbeterevenementen
– De UPD Community
– Maandelijkse inspiratie uit de nieuwsbrief
– De kennisbank voor en door verbeterprofessionals


Over UPD

Wij geven mensen, teams en organisaties energie. Energie om te veranderen. Energie om er alles uit te halen wat erin zit.

Energie om verder te komen.

Meer weten over UPD? Je leest het hier!

Six Sigma
Menu