Wil jij aan de slag met Scrum? Kom dan met ons ontbijten

Scrum ontbijtsessie Leren hoe jij aan de slag kunt met Scrum?

Kom bij ons ontbijten

Plan jouw kennismaking met Scrum

Kosten: Gratis
Data: Meerdere startdata per jaar.

In 40 seconden weten wat het Scrum Ontbijt precies is?

Bekijk dan de video en maak direct kennis met Claudia!

Wat neem je mee bij het Scrum Ontbijt?

  • Je krijgt antwoord op de vraag wat Scrum is én ook wat het niet is;
  • Je leert wat Scrum voor jou kan betekenen;
  • Je krijgt alle ruimte om jouw vragen te stellen.

Voor wie is Scrum Ontbijt?

Ondanks dat Agile/Scrum al enige tijd actief gebruikt wordt door organisaties merken we nog vaak dat mensen niet precies weten wat het inhoudt en wat ze er mee kunnen. Voor iedereen die zich dat afvraagt organiseren we het Scrum Ontbijt. Maar, ook voor de mensen al een beetje bezig zijn met Scrum werken in de praktijk en tegen hele praktische uitdagingen aanlopen is het Scrum Ontbijt interessant.

Herken jij je in deze beschrijving? Schrijf je dan nu in voor het eerstvolgende ontbijt.

Deelname aan het Scrum Ontbijt is volledig kosteloos. Om te zorgen dat jij optimaal waarde kunt halen uit deze bijeenkomst kan het zijn dat we vooraf een intake met je inplannen.

Bij annulering

Inschrijven is weliswaar kosteloos, maar niet vrijblijvend. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Dit betekent dat wij vanaf dat moment rekenen op jouw komst. Je kunt je daarna tot 14 dagen voor het ontbijt kosteloos afmelden per email via inschrijven@upd.nl. Voor alle afmeldingen later dan 14 dagen voor het ontbijt – of bij afwezigheid op de dag zelf – brengen wij een bedrag van €100,- in rekening. Van dit bedrag wordt €50,- gedoneerd aan een goed doel.

Deze opleiding staat momenteel niet gepland, maar kan wel in-company worden gehouden. Meer weten? Bel of mail dan even voor nadere informatie.

  • Contactgegevens