Masterclass Coachingsvaardigheden | Stel de juiste vragen!

Masterclass – Coachingsvaardigheden

Vanaf je eerste moment als verbeterprofessional heb je waarschijnlijk al ervaren hoe belangrijk het is om mensen met je mee te krijgen in de gewenste verbetering. Goede coachingsvaardigheden zijn hierbij onmisbaar.

masterclass Coachingsvaardigheden

De masterclass coachingsvaardigheden is gericht op het belang van het voeren van het juiste gesprek en het stellen van juiste vragen. Met de juiste vragen, maak je de ander bewust van zichzelf. En deze bewustwording helpt ze weer om zichzelf te ontwikkelen.

Inhoud van de masterclass Coachingsvaardigheden

Het stellen van de juiste vraag op het juiste moment is één van de belangrijkste kenmerken van een goede coach. Dit begint bij jouw eigen bewustwording van het effect van het soort vraag je stelt.

In deze masterclass helpen we je om jouw rol als coach en trainer verder uit te bouwen. Hierbij richten we ons op het ontwikkelen van een goede luisterhouding en het stellen van meesterlijke vragen. Door de praktische insteek van deze masterclass ervaar je ook zelf direct het kracht van de juiste vragen en ontdek je waar jouw ontwikkelkansen liggen.

Onderwerpen die we – onder andere – behandelen zijn:

  • Rapport maken;
  • Luistervaardigheid;
  • Communicatiemodel;
  • Soorten vragen en effecten;
  • De relatie met dienend leiderschap;
  • Kata vragen.

Voor wie is deze masterclass?

Deze masterclass is bij uitstek ontwikkeld voor mensen die met enige regelmaat collega’s of medewerkers coachen. Dat kan in de rol van leidinggevende, meester-gezel setting of senior-junior verhouding zijn. Omdat deze masterclass geënt is op de omgang tussen verschillende teamrollen, hoeft er geen directe coach-relatie aanwezig te zijn om de waarde van deze masterclass te ervaren. Iedereen kan dus deelnemen aan deze masterclass.

Onderdeel van de Master Black Belt

Wanneer jij de Master Black Belt opleiding volgt is deze masterclass een verplicht onderdeel.

De investering voor deze eendaagse masterclass bedraagt €595,-(excl. BTW). Deze prijs is inclusief het lesmateriaal, lunch- en locatie kosten.

Deze masterclass incompany boeken?

Uit ervaring weten we dat cursisten beter en sneller leren met herkenbare casuïstiek uit de eigen praktijk. Door deze masterclass incompany te verzorgen, kunnen we de casuïstiek volledig toespitsen op de eigen werkomgeving. Hierdoor kunnen deelnemers sneller en effectiever de kennis in praktijk kunnen brengen.

Lees hier meer over de incompany mogelijkheden

Klantreviews van deze Masterclass Coachingsvaardigheden:

  • Daniël 4-6-2021 - Beoordeling: 9/10
    Goede inhoud en hele ervaren docent. Veel praktische tips en voorbeelden vanuit de praktijk. Zeer waardevol!!!
Locatie
Startdatum
Plek vrij
Prijs
 
Utrecht
03 dec 2021
8 plaatsen
€ 595
Utrecht
22 apr 2022
8 plaatsen
€ 595