Masterclass – Policy Deployment

Succes is een keuze. De kunst is om de juiste keuzes te maken op het juiste moment.

masterclass policy deployment

Policy Deployment is een methode die de doelgerichtheid van de organisatie vergroot. De visie wordt met behulp van Policy Deployment vertaald naar concrete doorbraken, jaardoelen en verbeterinitiatieven. Zo wordt de visie concreet en kunnen de keuzes gemaakt worden die leiden naar succes.

Inhoud van de masterclass Policy Deployment

De invoering van Policy Deployment brengt focus en balans in de bedrijfsdoelstellingen door de belangen van alle ‘stakeholders’, zoals klanten, medewerkers, aandeelhouders, leveranciers en de omgeving, in ogenschouw te nemen en met elkaar in balans te brengen.

Tijdens deze Masterclass krijgen deelnemers een korte introductie in de basisprincipes van het Lean Transformatiemodel. Aan de hand van een (bij voorkeur) eigen ingebrachte case, wordt je wegwijs gemaakt in de aanpak van Policy Deployment. De strategie wordt concreet gemaakt door het formuleren van doorbraken: 3-jaarsdoelen waarvan vandaag lijkt dat deze onmogelijk zijn om te behalen. Met behulp van de ‘X-matrix’ worden de deelnemers uitgedaagd hoe deze doorbraken terug te vertalen naar concrete jaardoelen, verbeterprioriteiten per waardeketen, KPi’s en het opstellen van de reviewplanning incl. bijhorende reviewdocumenten (bowlingchart, actieplan, countermeasure sheet).

Let op: heb jij een Black Belt in Lean gedaan bij UPD? Dan hoef je deze masterclass niet te volgen. Policy Deployment is namelijk opgenomen in het curriculum van de Black Belt in Lean.

De investering voor deze eendaagse masterclass bedraagt € 795,-(excl. BTW). Deze prijs is inclusief het lesmateriaal, lunch- en locatie kosten.

Deze masterclass incompany boeken?

Uit ervaring weten we dat cursisten beter en sneller leren met herkenbare casuïstiek uit de eigen praktijk. Door deze masterclass incompany te verzorgen, kunnen we de casuïstiek volledig toespitsen op de eigen werkomgeving. Hierdoor kunnen deelnemers sneller en effectiever de kennis in praktijk kunnen brengen.

Lees hier meer over de incompany mogelijkheden

Klantreviews van deze Masterclass Policy Deployment:

  Simon
  02-11-2023
  Beoordeling: 9/10
  Prima Masterclass
  Peter
  02-11-2023
  Beoordeling: 9/10
  Goede inhoud aangepast aan de vragen van de deelnemers.
  Susanne
  02-11-2023
  Beoordeling: 9/10
  Erg interessante dag, sloot aan bij mijn wensen en verwachtingen. Praktisch toepasbaar op de werkvloer. Vandaag geleerd, morgen toegepast!
  Dominique
  30-06-2023
  Beoordeling: 8/10
  Goede opleiding, inmiddels 5 classes kunnen volgen. Vervolgprogramma laat op zich wachten.
  Anoniem
  24-11-2022
  Beoordeling: 9/10
  Zeer toepasbaar in de praktijk
  Tessa
  24-11-2022
  Beoordeling: 9/10
  Fijne opzet van de training. Bij iedereen is individueel opgehaald wat we graag wilde leren op het gebied van Policy Deployment. Tussentijds en aan het eind is getoetst of onze leerdoelen gehaald zijn. Enthousiaste trainer. Veel geleerd in theorie en in qua toetsing in de praktijk.
  Erik
  24-11-2022
  Beoordeling: 10/10
  De masterclass policy deployment wat erg leuk. Een mooie combi van theoretische verdieping op specifieke vragen uit de eigen organisatie met een concrete doorvertaling naar mogelijke praktijk acties.
  Anoniem
  16-5-2022
  Beoordeling: 8/10
  Het was fijn om de theorie aan de praktijk te kunnen koppelen en te sparren over praktijkvoorbeelden.
Locatie
Startdatum
Beschikkbaarheid
Prijs
 
Loenen aan de Vecht
05 sep 2024
Beschikbaar
€ 795