Masterclass Policy Deployment | Succes is een keuze

Masterclass – Policy Deployment

Succes is een keuze. De kunst is om de juiste keuzes te maken op het juiste moment.

masterclass policy deployment

Policy Deployment is een methode die de doelgerichtheid van de organisatie vergroot. De visie wordt met behulp van Policy Deployment vertaald naar concrete doorbraken, jaardoelen en verbeterinitiatieven. Zo wordt de visie concreet en kunnen de keuzes gemaakt worden die leiden naar succes.

Inhoud van de masterclass Policy Deployment

De invoering van Policy Deployment brengt focus en balans in de bedrijfsdoelstellingen door de belangen van alle ‘stakeholders’, zoals klanten, medewerkers, aandeelhouders, leveranciers en de omgeving, in ogenschouw te nemen en met elkaar in balans te brengen.

Tijdens deze Masterclass krijgen deelnemers een korte introductie in de basisprincipes van het Lean Transformatiemodel. Aan de hand van een (bij voorkeur) eigen ingebrachte case, wordt je wegwijs gemaakt in de aanpak van Policy Deployment. De strategie wordt concreet gemaakt door het formuleren van doorbraken: 3-jaarsdoelen waarvan vandaag lijkt dat deze onmogelijk zijn om te behalen. Met behulp van de ‘X-matrix’ worden de deelnemers uitgedaagd hoe deze doorbraken terug te vertalen naar concrete jaardoelen, verbeterprioriteiten per waardeketen, KPi’s en het opstellen van de reviewplanning incl. bijhorende reviewdocumenten (bowlingchart, actieplan, countermeasure sheet).

Let op: heb jij een Black Belt in Lean gedaan bij UPD? Dan hoef je deze masterclass niet te volgen. Policy Deployment is namelijk opgenomen in het curriculum van de Black Belt in Lean.

 

Onderdeel van de Master Black Belt

Wanneer jij de Master Black Belt opleiding volgt is deze masterclass een facultatief onderdeel.

De investering voor deze eendaagse masterclass bedraagt €595,-(excl. BTW). Deze prijs is inclusief het lesmateriaal, lunch- en locatie kosten.

Deze masterclass incompany boeken?

Uit ervaring weten we dat cursisten beter en sneller leren met herkenbare casuïstiek uit de eigen praktijk. Door deze masterclass incompany te verzorgen, kunnen we de casuïstiek volledig toespitsen op de eigen werkomgeving. Hierdoor kunnen deelnemers sneller en effectiever de kennis in praktijk kunnen brengen.

Lees hier meer over de incompany mogelijkheden

Klantreviews van deze Masterclass Policy Deployment:

  • Van deze training zijn nog geen reviews beschikbaar.
Locatie
Startdatum
Plek vrij
Prijs
 
Utrecht
19 nov 2021
8 plaatsen
€ 595